Forum » Operacijski sistemi » w2k profili
w2k profili
tec ::
Zadnje case imam problem z profili. Vsake toliko, se mi po rebootu sesuje profil admina in mi nalozi defaultnega. Danes se mi je to spet zgodilo. Ugasnil sem racunalo in zamenjal en ventilator, ter racunalo nazaj prizgal. Potem so mi winsi javli da je profil corrupted in dobil sem nov profil, ki je bil imenovan TEMP, moj profil pa je bil preimenovan v Administrator.bak. No jest sem potem .bak pobrisal in rebootal. Rezultat je, da imam sedaj nov profil Administrator.imeracunala, ki pa je seveda cisto prazen. Sej ne recem, da je problem vse to nazaj postavit, ampak da moras pa to vsak mesec delat je pa ze prevec. Ima kdo kaksno idejo zakaj se to dogaja ali pa vsaj kako v takem primeru usposobit profil nazaj. Al pa ce se ga da pregledat, kaj je corrupted. Vsaka pomoc dobrodosla.
Imam pa win 2000 + sp2
Hvala
Imam pa win 2000 + sp2
Hvala
Gh0st ::
Ja to ponavadi pride, če si kej preimenoval Administrator account al pa spreminjal groupne nastavitve. Recimo kolega je mel točno tak problem, samo on je meu tako situacijo:
Bil je user z imenom EnUser. Najprej je bil član Power Userjev, potem je postal član Administratorjev. Nato je spremenil Administrator account v EnUser account in se je vse skupaj zmeštralo. Valda računalnik ni vedu kateri je zdej pravi admin.
Probaj odjavt vse uporabnike v Administrator grupi, prijavi se kot nov uporabnik v grupi administrator in potem ga nastavi in uporabljaj samo ta account...
Probi tko, ne morem pa nč garantirat!
Bil je user z imenom EnUser. Najprej je bil član Power Userjev, potem je postal član Administratorjev. Nato je spremenil Administrator account v EnUser account in se je vse skupaj zmeštralo. Valda računalnik ni vedu kateri je zdej pravi admin.
Probaj odjavt vse uporabnike v Administrator grupi, prijavi se kot nov uporabnik v grupi administrator in potem ga nastavi in uporabljaj samo ta account...
Probi tko, ne morem pa nč garantirat!
you might start believe in Gh0st stories. you're in one. :)
tec ::
Pa ravno to je to, jest nisem nic spreminjal, nobenih use nastavitev ali cesa podobnega. Imam samo administrator profil in enga userja, ker nihce drug ne dela na mojem racunalu.
Bom se poskusil se malo poigrat, ceprav je sedaj ze vseeno, ker sem ze nastavil vse nazaj.
Bom se poskusil se malo poigrat, ceprav je sedaj ze vseeno, ker sem ze nastavil vse nazaj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | windows xp - sprememba imena skrbnikaOddelek: Operacijski sistemi | 1622 (1468) | mirator |
» | Problem z inštalacijo??Oddelek: Pomoč in nasveti | 1481 (1349) | Jin |
» | [XP] Admin račun z omejitvami - kako odstranitiOddelek: Pomoč in nasveti | 906 (813) | d0rK |
» | 0-day varnostna napaka v MS Word (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Varnost | 13096 (9630) | MrStein |
» | Kako varen je Microsoftov požarni zid? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 5851 (5851) | gumby |