» »

Uvoznik za Leadtek?

Uvoznik za Leadtek?

iso2000 ::

Kdo je Zastopnik za Leadtek za slovenijo. Sem že iskal po Najdi.si, pa nisem našel. Kaj mislite o njihovih matičnih ploščah, ki temeljijo na Nforce chipsetu.
LP

boštjan ::

če greš na njihovo stran boš vido da je JAE glavni. Zaenkrat so za ta denar ki se prodavajo zelo dobre,ne pričakuj pa kakega super overclocka,če na to ciljaš

TribesMan ::

Glede na to da iščeš poceni NF2 plato ti priporočam Soltek FRN2-L, je cenejša od leadteka, bolj navijalska, lepša (sexy zlata) pa še bolj hvaljena. Dobiš jo za 23700 pri taipanu ali pa za 25000 pri uvozniku, JAE. Premisli.

LP

TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.

Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

Kako pa je kaj s Taipanom? Ali so (je) zanesljivi. Kakšni so kaj dobavni roki? Cene so zelo dobre-če je še storitev taka, potem bom kar tu celo mašino vzel.
LP

boštjan ::

kolko sem slišal je glede dobave treba malo za počakat in to je edini minus,ki sem ga slišal za to trgovino.moraš pa vedet da je to izključno net trgovina,zato je dobavni rok malo daljši kot pri običajnih trgovinah.

Oblivion ::

Ma jst sm dobil graficno v treh dneh. Narocil v ponedeljek, dobil v sredo. Meni so jo dostavli zelo hitro in na dom. Nism se imel problemov. Zdej bom pa se plato nabavu, pa bomo vidli ce bojo zdej kej bolj pocasni.

Kako je pa s sestavljanjem? Če kupim celo mašino po komponentah - ali jo tudi sestavijo?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Grafična kartica

Oddelek: Kaj kupiti
321719 (1181) pingec
»

Katero graficno

91462 (1238) Wortex
»

neresni prodajalci???

322835 (349) misso
»

spet u stilu: a bo uredu tale racunalnik:) ?

211339 (941) frenk
»

Hitra odločitev med R 9500 PRO in GF Ti 4200 8X (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
644629 (3815) Dr_M

Več podobnih tem