» »

Izdelava koledarja 2016

Izdelava koledarja 2016

KlemenL ::

Lepo pozdravljeni,

Imam naslednji problem, in sicer želim izdelati pregibni koledar velikosti vizitke(tako nekako).
Na prvi zunanji strani bo logo, na zadnji kontaktni podatki, ko pa vizitko odpreš, bo notri koledar (npr. takole: http://www.koledarcek.com/index.php?tre... - to sliko bi nekako zmanjšal)

Sedaj pa nastane problem, ko nevem kako naj naredim v word-u tako, da ko bom sprintal obojestransko, se bo ta koledar točno prilegal.

Upam da me razumete, kaj želim.

Lp

garamond ::

- Obojestransko printanje: na obeh dveh straneh si naredi pravokotnik (brez vidnih robov) enake velikosti in enake pozicije na strani - na sredini!. Notri naredi grafiko.
- Prepogibna črta (namišljena) mora biti seveda enaka na obeh straneh.
- Če bo koledar pokončen, je treba eno stran narediti narobe obrnjeno! Ker se prepogne. Če si ne predstavljaš, natisni en koledar in ga prepogni.
- Pomisli, kako boš razrezal koledarčke. Če so v koledarčku slike/ozadja do roba, naj grejo malo čez rob, kajti nihče ne odreže po robu čisto točno.

Če je to slučajno za kakšen s.p. ali podjetje, razmisli da ti naredi to nekdo profesionalno -- zelo verjetno se bo opazilo z lune, da je to nekdo naredil doma.
A parody of extremism is impossible to differentiate from sincere extremism.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: garamond ()

St235 ::

Sedaj pa nastane problem, ko nevem kako naj naredim v word-u tako, da ko bom sprintal obojestransko, se bo ta koledar točno prilegal.

Če delaš za karkoli drugega, kot darilo za staro mamo potem nikakor.

Predlagam, da žrtvuješ par eur in narediš kot se šika. Tile so cenovno ugodni http://www.vistaprint.com/ Drugače ti to lahko natisne tudi vsak tiskar pri nas, vprašnje je samo cene.

ČE ustrajaš da mora bit narejeno doma in wordu potem imaš zgoraj navodila. Edino kar bi predlagal je da pustiš na robu kartice enakomerno barvo. Ker četudi boš imel pravilno nastavljene stvari v wordu ti bo tiskalnik mimogrede zamaknil list za 1 mm in tudi rezat točno po črti je doma bolj kot nemogoče. Če pustiš na robu enobarven okvir se to, da do neke mere skrit. Ravno tako bo zadeva katastrofalno izgledala, če boš tiskal na pisarniški papir.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kako združiti 2 sliki v 1?

Oddelek: Pomoč in nasveti
284370 (3669) Vice
»

Zrcalni robovi

Oddelek: Programska oprema
114328 (2207) hodor
»

Kako v Microsoft Officu 2007 narediti samo na eni strani ozadje?

Oddelek: Programska oprema
102051 (1868) Mitja358
»

Izdelava vabil za rojstni dan

Oddelek: Programska oprema
1550154 (6002) nevone
»

Policijski koledarji

Oddelek: Loža
382978 (1546) DominusSLO

Več podobnih tem