Forum » Loža » E-uprava.gov.si se prenavlja za nas
E-uprava.gov.si se prenavlja za nas
softwar66 ::
Kdaj pa kdaj potrebujem kaj urediti preko portala e-uprava. Se posebej sedaj, ko sem preseljen v Nemcijo. Vidim, da so dali na stran obvestilo o prenovi in da bo dostopno kmalu.
Vse informacije, kjer si lahko prebral kaj moras narediti za ureditev ali pridobitev nekega papirja od drzave in vsi online postopki so nedostopni. Kaj pomeni dostopno kmalu vedo samo oni. Je to vikend je to teden ali mesec.
Ne vem ali lahko koga od domacih v SLO pooblastim za podaljsat dokumente...
Kod, da je to neka stran drustva ali kluba, kjer najbrz ne bi bilo velike skode, ce je stran nekaj dni nedostopna, ne pa E-uprav, ki jo najbrz se kdo rabi ne samo jaz. V pon. bom poklical kaj mislijo s tem.
Pa kod da ne morejo narediti paralelnega teka is se igrati na LAMP-u ali WAMP-u, preden pozenejo posodobitev.
To je zame kot bi cesto zaprli in ne poskrbeli za obvoz.
Total bedno.
p.s.
Sem nasel informacij na gov.si kako urediti kaj z dokumenti, a to ni enako kot e-uprava.
p.s.1
Do ponedeljka do 13h. Kot da to niso mogli na stran dat.
http://www.regionalobala.si/novica/dost...
Vse informacije, kjer si lahko prebral kaj moras narediti za ureditev ali pridobitev nekega papirja od drzave in vsi online postopki so nedostopni. Kaj pomeni dostopno kmalu vedo samo oni. Je to vikend je to teden ali mesec.
Ne vem ali lahko koga od domacih v SLO pooblastim za podaljsat dokumente...
Kod, da je to neka stran drustva ali kluba, kjer najbrz ne bi bilo velike skode, ce je stran nekaj dni nedostopna, ne pa E-uprav, ki jo najbrz se kdo rabi ne samo jaz. V pon. bom poklical kaj mislijo s tem.
Pa kod da ne morejo narediti paralelnega teka is se igrati na LAMP-u ali WAMP-u, preden pozenejo posodobitev.
To je zame kot bi cesto zaprli in ne poskrbeli za obvoz.
Total bedno.
p.s.
Sem nasel informacij na gov.si kako urediti kaj z dokumenti, a to ni enako kot e-uprava.
p.s.1
Do ponedeljka do 13h. Kot da to niso mogli na stran dat.
http://www.regionalobala.si/novica/dost...
- spremenilo: softwar66 ()
AndrejO ::
Meni so na e-mail obvestili že 18. novembra.
Daj za vsak primer preveri, da imajo tvoj trenuten naslov in, da njihovo obvestilo ni pomotoma zatavalo kam v spam.
Daj za vsak primer preveri, da imajo tvoj trenuten naslov in, da njihovo obvestilo ni pomotoma zatavalo kam v spam.
sajmon ::
Tudi sam dobil mail 18.11. Sicer notri ni omenjeno, da bo portal nedostopen, samo da 23.11 predvidemo začne delovat nov portal.
Invictus ::
Saj je o.K., ampak še vedno tlačijo noter PDF dokumente.
Pa ne implementirajo kakih kalkulatorjev, ki jih omenjajo ...
Kot da je to svetska znanost.
Pa ne implementirajo kakih kalkulatorjev, ki jih omenjajo ...
Kot da je to svetska znanost.
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
cekr ::
Namen prenove ni, da bi se mi bolj počutili.
Primite se za denarnico!!!
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]
dronyx ::
Tole je stalo manj kot en evro na prebivalca. Če pogledaš življenjski dogodek smrti te samo raztros pepela zunaj pokopališča stane 22,66 evra, pri čemer sem prepričan, da gre pri tej ceni samo za dovoljenje, tako da moraš k temu prišteti še pevce, župnika...Raje ne gledam teh cenikov, ker me samo boli glava.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dronyx ()
AndrejO ::
Ziga Dolhar je izjavil:
Komentarji v izvorni kodi e-Uprave.
Ali lahko dobimo reveži brez FB računa še kakšen povzetek ali alternativno povezavo brez zahteve za prijavo na FB, da bomo ugotovili za kaj se gre?
#000000 ::
E moj K. še vedno za vsako stvar treba prit fizično na upravno enoto, tako da tole je samo poraba EU in naših sredstev ter da je neko podjetje dobro zaslužilo, me zanima višina izdanega računa za tole.
dronyx ::
Če se vrnem k zgoraj omenjeni vlogi za raztros pepela...Na tej strani dobiš samo čisto navaden obrazec v PDF ali DOC obliki, ki ga moraš ročno izpolnit in poslati na pristojno UE!? Za leto 2015 in 1,7 MIO evrov je zame to povsem nesprejemljivo. Če se že prijavljam s kvalificiranim digitalnim potrdilom - torej vedo kdo sem - bi pričakoval, da mi storitev sama izpolni nekatere podatke v spletnem obrazcu, ostalo dopolnim, digitalno podpišem in morebiti še izberem komu naj se to usmeri (če slučajno ni vnaprej jasno ali imam možnost izbire). Potem pa seveda pričakujem, da ko se prijavim v tak portal da imam tako kot v spletni banki pregled nad vsemi mojimi vlogami in v kakšnem statusu so pri pristojnem organu. Razumem, da je potem potrebno tako kot pri eRačunih poskrbeti za ustrezno usmerjanje in obdelavo vlog v zalednih sistemih, ampak to danes naj ne bi bil več nek velik problem.
Sama stran me tako kot že prejšnja spominja na Matkurjo iz začetkov interneta, ko si imel po kategorijah linke na posamezne strani (Posel, Kultura, Šport...), tu so pa kategorije "življenjski dogodki". To pride kdaj prav, večina pa verjamem najprej poskuša z iskalnikom priti do željnih informacij. Upam, da tokrat iskalnik dela bistveno bolje kot prej...
Sama stran me tako kot že prejšnja spominja na Matkurjo iz začetkov interneta, ko si imel po kategorijah linke na posamezne strani (Posel, Kultura, Šport...), tu so pa kategorije "življenjski dogodki". To pride kdaj prav, večina pa verjamem najprej poskuša z iskalnikom priti do željnih informacij. Upam, da tokrat iskalnik dela bistveno bolje kot prej...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | E-UpravaOddelek: Omrežja in internet | 3841 (1604) | matobeli |
» | Banka v AvstrijiOddelek: Loža | 1718 (1506) | Risbar |
» | Soba v ljOddelek: Loža | 1751 (1274) | bluefish |
» | Oporoka ter želje za pogrebOddelek: Loža | 2040 (1310) | pegasus |
» | Pogreb in ceneOddelek: Loža | 9219 (6545) | Invictus |