Forum » Mobilne tehnologije » Vpliv konca stroškov gostovanja na naročniške pakete
Vpliv konca stroškov gostovanja na naročniške pakete
Gerapa ::
Zdravo
Ravno sem zamenjal staro ciglo za pametni telefon in imam namen zamenjati tudi naročniški paket, tako da imam vključen kakšen GB prenosa podatkov, važna mi je tudi (morda predvsem) tujina. Orto elastik izgleda čist kul.
Ker pa se bliža leto 2016, s katerim so nam obljubili konec stroškov mobilnega gostovanja imam pomislek, če se splača menjati paket pred novim letom. Kaj menite, je pričakovati ugodnejše pakete po 1.1.?
Kako bo s cenami klicev v tujini po 1.1?
Tenks, fajn bodite
Ravno sem zamenjal staro ciglo za pametni telefon in imam namen zamenjati tudi naročniški paket, tako da imam vključen kakšen GB prenosa podatkov, važna mi je tudi (morda predvsem) tujina. Orto elastik izgleda čist kul.
Ker pa se bliža leto 2016, s katerim so nam obljubili konec stroškov mobilnega gostovanja imam pomislek, če se splača menjati paket pred novim letom. Kaj menite, je pričakovati ugodnejše pakete po 1.1.?
Kako bo s cenami klicev v tujini po 1.1?
Tenks, fajn bodite
jusv ::
po 1.1. ne bo nič novega...boš moral še malo dlje počakat, da bodo cene malo nižje.
Pametne smo podnevi z lučjo iskali!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Oh...naša pošta (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10718 (8076) | Redorange |
» | HP PavilionOddelek: Kaj kupiti | 1624 (1442) | urosh |
» | instant internet (Mobitel d.d.)Oddelek: Pomoč in nasveti | 3197 (2569) | misek |
» | kako prepričati USB 2.0 kontroler, da naj dela kot USB 1.1Oddelek: Strojna oprema | 1220 (1029) | nonenone |
» | Moitel, SiMobil, ...?Oddelek: Mobilne tehnologije | 3058 (2629) | Utk |