Forum » Igre » Need for Speed Underground
Need for Speed Underground
MrX ::
kaj si vi mislite o tem špilu. men se zdi da bo full hud. ene 2x boljši od Hot persuit2 -upam
http://www.newsware.ws/modules.php?name=News&file=article&sid=4&mode=&order=0&thold=0
http://www.newsware.ws/modules.php?name=News&file=article&sid=4&mode=&order=0&thold=0
kilergas ::
Zgleda bomba, upejmo da bo fizika avta kot pr porsche,ne pa kot Hot persuit 2 ki zgleda kot da gre kamen po cesti.
|CyGNUS-x ::
Slike so že hude.
Kdaj bo pa igra izšla??
Kdaj bo pa igra izšla??
Ni in ne more biti nobenega drugega načina za preizkušanje
resnične moči kapitalistične države kot je vojna.
resnične moči kapitalistične države kot je vojna.
frenk ::
Zakon supro so dal not...zgleda bo stvar u slogu Tha Fast And The Furious...lih to rabmo...slike so pa zmer mau bolše kokr pa une k bojo u igri sami...upam da bo stvar delala na moji mašini
C_maniak ::
upam da bo stvar delala na moji mašini
Hja, se je men prej za bat k pa teb!! Pa sej kdaj pa pol tk pride, da ne rabiš ne vem kake zverine. No, bomo vidli...
Thanatos ::
intervju v katerem se mnogo več pove kot v novicah za javnost
stvar pride ven spomladi '04
bojte se mene v mojem Hyundai Coupeju
razvijalci bojo black box isti ko si razvil NFS:HP2 za PS2
stvar pride ven spomladi '04
bojte se mene v mojem Hyundai Coupeju
razvijalci bojo black box isti ko si razvil NFS:HP2 za PS2
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Thanatos ()
frenk ::
thanatos: zdej sm meu dost dela s seminarsko in ostalo šola ampak bomo kmau spet mau vozil...upam da že z volanom
pa velik veselja ob gladanju riti moje supre...seveda pomlad 04
pa velik veselja ob gladanju riti moje supre...seveda pomlad 04
nuclear ::
mimgrede sm jih js prej že v mojem postu pokazu! sam vseen sm js napako naredo k sm še eno temo odpru...
Asus G14 2023 - Ryzen 7940HS - 32GB DDR5 - GeForce RTX 4080 - 990 PRO 4TB
nuclear ::
poglej še enkrat!
Asus G14 2023 - Ryzen 7940HS - 32GB DDR5 - GeForce RTX 4080 - 990 PRO 4TB
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Varovalna shema StarForce na udaruOddelek: Novice / Igre | 4063 (2641) | Tr0n |
» | ET: QuakeWarsOddelek: Igre | 892 (800) | Matek |
» | Kateri linuxi so najboljši za uporaboOddelek: Operacijski sistemi | 2242 (1735) | mte |
» | Vaš mobilnik je lahko tudi optični bralnikOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 2198 (2198) | Romčy |
» | Večerno branjeOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 2230 (2230) | der_Alte |