Forum » Loža » TV - LG 43lf510v
TV - LG 43lf510v
koyotee ::
Ima kdo mogoče? Predvsem me zanima kvaliteta slike.
Lp
Lp
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
mirancar ::
Sem pred kratkim kupoval tv in sem gledal tudi 49LF510V zaradi ugodnosti - kao 400 eur v akciji "black friday". Sem ugotovil da to ni bila nobena akcija in je zadeva poceni z razlogom. Ne morem verjet ampak zadeva nima head phone jack oziroma kar koli za zvočnike priklopit. Neverjetno oskubljen je z priključki: 1x hdmi, 1x usb, 1x scart in CI+cable. To je res samo za TV signal priklopit in konec. Glej vsaj LF540V, ta mislim da je normalna verzija.
Glede slike ti nevem povedat kej dost razen tega da je zadovoljiva (dobra) in nastavljiva. In v vsaki štacuni lahko zgleda drugače ker se igrajo z nastavitvami.
Glede slike ti nevem povedat kej dost razen tega da je zadovoljiva (dobra) in nastavljiva. In v vsaki štacuni lahko zgleda drugače ker se igrajo z nastavitvami.
pijavka ::
Tudi jaz sem gledal ta TV pri Telekomu. Doma žal nimamo druge izbire kot Telekom. Kakor gledam po specifikacijah nima praktično ničesar. Samo dobi se za 216 EUR. Je glede na to ceno OK nakup? Kako ste zadovoljni z njo? Kaj od te Telekomove ponudbe bi, če sploh, kaj priporočili?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: pijavka ()
koyotee ::
Ja se nisem odločil za nakup, raje bom dal malo več za malo boljšo sliko in vsaj wifi povezljivost.
Rear DVD collector!
JTD power!
JTD power!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: koyotee ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ''Low-end'' računalnik (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 11931 (9653) | gruntfürmich |
» | Kateri 3D LED TV s pasivnimi očali? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 21140 (15773) | fpbs |
» | Konstantno vrtenje ventilatorja (full speed)Oddelek: Operacijski sistemi | 1535 (1435) | trololo |
» | PowerVR grafični čipi v novih Atomih?Oddelek: Novice / Procesorji | 6257 (5357) | MrStein |
» | Zaflasan bios na notesnikuOddelek: Strojna oprema | 1172 (971) | tec |