Forum » Igre » "Conquer" igre osvajanja teritorija
"Conquer" igre osvajanja teritorija
rezator ::
Zdravo
Mene pa zanima ali mi lako ko priporoca kaksno igro, kjer osvajas druge drzave, teritorije. V mislih imam nekaj takega kot total war serije, europa universalis, crusader kings, rise of nations. Civilizations mi ni nikoli bil kaj prevec vsec, ne vem zakaj. In tudi taksne igre kot so age of empires odpadejo, saj mam rad mapo, zemljevid, katerega osvajas in si siris teritorij. :)
Mene pa zanima ali mi lako ko priporoca kaksno igro, kjer osvajas druge drzave, teritorije. V mislih imam nekaj takega kot total war serije, europa universalis, crusader kings, rise of nations. Civilizations mi ni nikoli bil kaj prevec vsec, ne vem zakaj. In tudi taksne igre kot so age of empires odpadejo, saj mam rad mapo, zemljevid, katerega osvajas in si siris teritorij. :)
Some people feel the rain. Others just get wet.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Najboljše igre tega desetletja ? (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 13105 (11151) | jype |
» | Dobra strategija?Oddelek: Igre | 3058 (2267) | GabrieLeo |
» | Katero igro priporočate za krajšanje dni ?Oddelek: Igre | 2558 (1880) | igor0203 |
» | Igre za razmišljanjeOddelek: Igre | 2903 (1909) | Sriple Tix |
» | Učenje zgodovine z računalniško igroOddelek: Novice / Igre | 3594 (3594) | Jeebs |