Forum » Omrežja in internet » Prevzem NLB Klik certifikata
Prevzem NLB Klik certifikata
ttommy ::
Ker moram v roku 14-ih dni prevzeti nov NLB Klik certifikat, vas prosim če mi lahko svetujete za kateri brskalnik si ga naj prenesem- Firefox ali Internet Explorer?
Uporabljam legalne Windows XP, ki pa žal ne posodabljajo Internet Explorerja- je verzija 8.0 in sedaj uporabljam Internet Explorer izključno za NLB Klik in čisto nič drugega. Gesla vedno vpisujem s pomočjo virtualne tipkovnice.
Firefox uporabljam za brskanje in ga uporablja tudi moja boljša polovica za Facebook, Gmail in ostalo brskanje. Jaz za Facebook in Gmail uporabljam Chrome. Čisto vsak večer preden ugasnem računalnik, zaženem Ccleaner in Windows XP mi dela brez kakršnih problemov že 5 let.
Bi bilo najbrž najbolj pametno prenesti certifikat za Internet Explorer in ga tudi takoj izvoziti in shraniti na spominsko kartico, kot ga imam sedaj?
Uporabljam legalne Windows XP, ki pa žal ne posodabljajo Internet Explorerja- je verzija 8.0 in sedaj uporabljam Internet Explorer izključno za NLB Klik in čisto nič drugega. Gesla vedno vpisujem s pomočjo virtualne tipkovnice.
Firefox uporabljam za brskanje in ga uporablja tudi moja boljša polovica za Facebook, Gmail in ostalo brskanje. Jaz za Facebook in Gmail uporabljam Chrome. Čisto vsak večer preden ugasnem računalnik, zaženem Ccleaner in Windows XP mi dela brez kakršnih problemov že 5 let.
Bi bilo najbrž najbolj pametno prenesti certifikat za Internet Explorer in ga tudi takoj izvoziti in shraniti na spominsko kartico, kot ga imam sedaj?
Gamer
crniangeo ::
oj, sam sem raje izbral firefox, ker ni kompliciral z določenimi zadevami. PRi ie sem moral dati klikovo stran v trusted zone in še nekaj malih bedastoč.
use FF , in nato izvozi certifikat iz FF v IE. :)
use FF , in nato izvozi certifikat iz FF v IE. :)
Convictions are more dangerous foes of truth than lies.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izbrisan nlb certifikat iz firefoxOddelek: Operacijski sistemi | 2836 (2531) | solatko |
» | Težave z OperoOddelek: Pomoč in nasveti | 1964 (1688) | biofrutek |
» | NLB klikOddelek: Pomoč in nasveti | 9014 (8185) | telexdell |
» | Google poziva k prenahanju uporabe Internet Explorerja (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 10994 (7961) | boolie |
» | Kako narediti varnostno kopijo certifikata v IE ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 6240 (6150) | xtrEeme |