Forum » Pomoč in nasveti » Virus?
Virus?
Blup ::
Vsakič ko zaženem Windowse (XP) se mi takoj na začetku zažene en program iz windovs\system32 in procesor obremeni 100%. Če ta file preimenujem in ponovno zaženem računalnik, se zažene druga aplikacija iz istega direktorija in ponovno obremeni procesor 100% ... in tako v nedogled... no... jst sm probu trikrat in še vedno se potem najde kkšna aplikacija, ki veselo obremenjuje procesor...
Pozna kdo ta primer? Aorton antivirus ne najde nič sploh...
Blup
Pozna kdo ta primer? Aorton antivirus ne najde nič sploh...
Blup
Blup ::
OK ... sm že rešu .. sm opazu da so vsi ti fajli enak velki, pol pa še to, da so ustvarjeni na isti dan... pol sm šou pa pogledat v mail ker dan sm odpru neki kar je blo čist logično, da je ena taka jeba ( pač mi je blo doukcajt) in se je ta datum ujemu.. pol sm pa šou v search in zbrisu vse file tega dne k so bli sumljivi ... pol na konci je biu pa še na ta dan ustvarjen file Explorer.exe ... k sm ga pa tut zbrisu... in zdej dela...
No... tko... ampak po mojem bmo še zmeri odpiru sumljiva sporočila... maš pol vsaj kkšn izziv
Blup
No... tko... ampak po mojem bmo še zmeri odpiru sumljiva sporočila... maš pol vsaj kkšn izziv
Blup
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | spy-/ad-wareOddelek: Omrežja in internet | 2444 (1984) | Sadida |
» | Outlook express težava - kam je šlo 900 emailov?!?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1766 (1273) | DrSergioDJ |
» | SLK 800 Killer project started :) (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 7522 (5086) | Keyser Soze |
» | vprašanja v zvezi s povezavo diskov in cd-rom enotOddelek: Pomoč in nasveti | 1125 (938) | pirx |
» | Win2k težave z instalacijoOddelek: Pomoč in nasveti | 894 (740) | TESKAn |