Forum » Strojna oprema » Računalnik se ne prižge. Navijanje ventilatorja
Računalnik se ne prižge. Navijanje ventilatorja
snipex ::
Danes zjutraj sem hotel prižgati računalnik a se ni prižgal. Na zaslonu se ne vidi nič, ventilator navija kot bi navijal motor od avta. Računalnik je včeraj še delal normalno. Je pa bila neka prejšna težava za katero ne vem ali je povezana ali ne. Včasih ko sem prižgal računalnik me je na začetku vprašal če želim s pritiskom na F2 nastaviti na default nastavitve. Ne vem točno katere ampak to se je zgodilo tudi včeraj.
nvfl4sh ::
rač. izklopi iz elektrike, daj baterijo na matični plošči ven za cca 5 minut, daj baterijo nazaj, vklopi rač. v elektriko in walaaa
snipex ::
Evo računalnik sedaj dela. Hvala
Me pa še vedno sprašuje za neke default nastavitve. Je treba baterijo zamenjati?
Me pa še vedno sprašuje za neke default nastavitve. Je treba baterijo zamenjati?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | BaterijaOddelek: Pomoč in nasveti | 3763 (2656) | klekej |
» | PC se ne prižge, kako testirati matično?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1795 (1519) | loveJDM |
» | Računalnik se ne odzivaOddelek: Pomoč in nasveti | 8993 (8440) | Pšenični |
» | navijal sem intel quad core q9300 2.5mhz in računalnik se ne prižge večOddelek: Navijanje | 2778 (2068) | SATI |
» | Narobe flashan bios na Asus CUSL2-C Black PearlOddelek: Pomoč in nasveti | 2139 (1814) | SkIDiver |