Forum » Pomoč in nasveti » kako formatirat win na latopu brez dvd ali ključa
kako formatirat win na latopu brez dvd ali ključa
flecker ::
Oj
želim si formatirat laptop, imam Asusa, win.8 je prednaložen oziroma zdaj imam win 10.
grem na obnovitev, izberem formatiranje datotek iz vseh pogonov ali na tovarniško nastavitev, se mi vedno javlja, da naj dam dvd ali ključ... kje naj to dobim ali kako naj to naložim? Nimam pa cd-ja, tak da je možno sam prek usb??
Prej sem imela HP- pa mi je šlo brez težav, ko sem pritisnila f8 ali f9 se ne spomnim več... zdaj pa z asusom ni ne gre in ne gre?
Prosim pomagajte :(
Hvala
želim si formatirat laptop, imam Asusa, win.8 je prednaložen oziroma zdaj imam win 10.
grem na obnovitev, izberem formatiranje datotek iz vseh pogonov ali na tovarniško nastavitev, se mi vedno javlja, da naj dam dvd ali ključ... kje naj to dobim ali kako naj to naložim? Nimam pa cd-ja, tak da je možno sam prek usb??
Prej sem imela HP- pa mi je šlo brez težav, ko sem pritisnila f8 ali f9 se ne spomnim več... zdaj pa z asusom ni ne gre in ne gre?
Prosim pomagajte :(
Hvala
Assass1n ::
Googlaj windows media creation tool izberi pravo verzijo in si naredi windows usb. Potem ga boš pa imela. Zasede pa cca 4gb.
še ko je na tv-ju moder ekran me `pr src stisne
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | BIOS - boot menu ne zaznata USB ključaOddelek: Pomoč in nasveti | 1554 (1120) | MrStein |
» | Windows to Go (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 11220 (7366) | Pesimist |
» | Windows 10 težaveOddelek: Pomoč in nasveti | 5745 (3312) | Marley94 |
» | težave pri nameščanju windows 10 na ASUS-a (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 12335 (10862) | solatko |
» | Inštalacija Win na prenosnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 4072 (3139) | Mare2 |