Forum » Slo-Tech » Iskanje na slo-tech
Iskanje na slo-tech
twom ::
Se mi zdi da bi se za slo-tech spodobilo imeti spodoben iskalnik...
Da bi lahko izbiral iskanje po naslovu in ali vsebini, da bi lahko med iskanimi pojmi izbiral z AND ali OR, da bi zadetke lahko sortiral tudi po času (sedaj ne dela, če klikneš po času je kar nekaj), itd..
da ne boste sam javne uprave šimfal ki v petkih popoldne serverje ugasne.
Da bi lahko izbiral iskanje po naslovu in ali vsebini, da bi lahko med iskanimi pojmi izbiral z AND ali OR, da bi zadetke lahko sortiral tudi po času (sedaj ne dela, če klikneš po času je kar nekaj), itd..
da ne boste sam javne uprave šimfal ki v petkih popoldne serverje ugasne.
- spremenil: twom ()
SimplyMiha ::
Besedo "iskanje" zamenjaš s poljubnim pojmom?
Če pa hočeš iskati znotraj debate, pa daš site:Iskanje na slo-tech (t655700 v naslov je ta tema, ki jo ravno obdeluješ). Ker je še nova, najbrž še ni poindeksirana, lahko pa na ta način iščeš po obstoječih mamutskih temah.
site: ključna beseda pove iskalniku, da naj išče po določenem naslovu, takoj za tem navedeš ta naslov, nato pa želene ključne besede.
Če pa hočeš iskati znotraj debate, pa daš site:Iskanje na slo-tech (t655700 v naslov je ta tema, ki jo ravno obdeluješ). Ker je še nova, najbrž še ni poindeksirana, lahko pa na ta način iščeš po obstoječih mamutskih temah.
site: ključna beseda pove iskalniku, da naj išče po določenem naslovu, takoj za tem navedeš ta naslov, nato pa želene ključne besede.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: SimplyMiha ()
twom ::
Ok, nisem bil dovolj jasen, jaz želim iskati po iskanem nizu v naslovu teme, se pravi najti temo ki ima naslov na primer "pdf reader", ne pa vseh 1500 tem v katerih se nanaša pdf in reader, ki so na slo-techu povrhu vsega sortirane po samo bogu znanem ključu...
Hk416 ::
Potem pa naredi to kar delamo vsi - torej google, naslov teme ki te zanima in zraven še pripis slotech.
Btw, takoj sem našel tvojo temo: Pdf reader - kater
garamond ::
Uporabi se opcija intitle.
site:https://slo-tech.com/forum/ intitle:"pdf reader"
site:https://slo-tech.com/forum/ intitle:"pdf reader"
A parody of extremism is impossible to differentiate from sincere extremism.
Trololololol ::
Potem pa naredi to kar delamo vsi - torej google, naslov teme ki te zanima in zraven še pripis slotech.
Ce si v googlovem baloncku, potem te zna google kar hitro omejiti. Priporocam alternativo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Prijavljanje napak (strani: 1 2 3 4 … 71 72 73 74 )Oddelek: Slo-Tech | 520606 (1758) | Mercier |
» | Težave z iskanjem na Slo-TechOddelek: Slo-Tech | 928 (659) | darren_klint |
⊘ | Nakup Računalnika - GAMINGOddelek: Pomoč in nasveti | 731 (675) | Lonsarg |