Forum » Pomoč in nasveti » nezmožnost nalaganja/zagona win xp
nezmožnost nalaganja/zagona win xp
freserovski ::
No, v roke sem dobil en računalnik z plato K7S5A (sploh ne vem katere firme , z čipom sis 735,), gor je procesor amd xp 2000+ in grafična g force 2 mx 400.
No, sedaj pa k problemu, ko poskušam naložit windowse, takrat ko nalaga vse potrebne datoteke za sistem začne comp javlat napake, da ne more prebrat datotek, itd...
Potem sem disk in cd-rom priklopil na moj računalnik in je šlo vse naložit BP. Ko potem vse prenesem na drugo plato pa spet ne dela, računalnik se zaganja v neskončost (ko pride do zagonskega menija se spet vse skupaj zažene).
A je mogoče, da je šla plata al kaj drugega?
lp
No, sedaj pa k problemu, ko poskušam naložit windowse, takrat ko nalaga vse potrebne datoteke za sistem začne comp javlat napake, da ne more prebrat datotek, itd...
Potem sem disk in cd-rom priklopil na moj računalnik in je šlo vse naložit BP. Ko potem vse prenesem na drugo plato pa spet ne dela, računalnik se zaganja v neskončost (ko pride do zagonskega menija se spet vse skupaj zažene).
A je mogoče, da je šla plata al kaj drugega?
lp
Problemi so, problemi bodo! Kurc jih gleda!!
freserovski ::
ne, tega še pa nisem, moram sprobat jutri, drugače pa nesem kišto nazaj...tak je, ko vsi drugi za****** do konca, pol pa meni zagnjavijo. Drugače pa ram ob zagonu diagnosticira ok.
Problemi so, problemi bodo! Kurc jih gleda!!
frenk ::
jest mam podobno plato(k7s5a2...pomoje) in sm meu isti problem...dou sm vn use tri mrežne in stvar je delala...probej inštelirat s čim manj periferije
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Matična plošča k7s5aOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1631 (1464) | madviper |
» | Spet disk :(Oddelek: Pomoč in nasveti | 1096 (797) | mp218 |
» | navijanje 1700+ Tbred A na K7S5AOddelek: Navijanje | 2145 (1672) | Boky |
» | plata za amd (xp) z sdr ram bankamiOddelek: Kaj kupiti | 1235 (1093) | bozicek |
» | Plato za 30k sitOddelek: Kaj kupiti | 1462 (1112) | schurda |