Forum » Loža » Kje dobiti material za napihljiv čoln
Kje dobiti material za napihljiv čoln
diversee ::
Pozdravljeni,
zanima me, če kdo slučajno ve, kater material se uporablja za napihljive zadeve, kot so napihljiva blazina, rokavčki,
čolni. Rabil bi ga cca. 6m2, gledal sem že na aliexpress in podobnih straneh pa ne najdem.
Mogoče še kdo ve, na kakšen način se ta material spaja skupaj, da je naprepusten za zrak?
Za vse odgovore se že vnaprej zahvaljujem.
zanima me, če kdo slučajno ve, kater material se uporablja za napihljive zadeve, kot so napihljiva blazina, rokavčki,
čolni. Rabil bi ga cca. 6m2, gledal sem že na aliexpress in podobnih straneh pa ne najdem.
Mogoče še kdo ve, na kakšen način se ta material spaja skupaj, da je naprepusten za zrak?
Za vse odgovore se že vnaprej zahvaljujem.
- spremenil: diversee ()
mat xxl ::
Z varjenjem, samo ne vem, zakaj bi to sam delal, ko so narejeni dokaj poceni, v samogradnji predvidevam bo cena najmanj 5 x na.
SkIDiver ::
Verjetno rabi za kaj drugega kot za čoln in išče samo material
Poskusi pri gumitehni, če imajo kaj uporabnega. Sicer pa kot je že dejal predhodnik se spaja z varjenjem. Vem, da imajo tudi nekateri krovci prenosne mašine za podobno varjenje kritine iz umetnih materialov za ravne strehe.
Poskusi pri gumitehni, če imajo kaj uporabnega. Sicer pa kot je že dejal predhodnik se spaja z varjenjem. Vem, da imajo tudi nekateri krovci prenosne mašine za podobno varjenje kritine iz umetnih materialov za ravne strehe.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | regali za delavnicoOddelek: Loža | 3928 (3080) | OldSkul |
» | popravljanje plastikeOddelek: Loža | 3765 (3311) | Raptor F16 |
» | Sušilni stroj - počen bobenOddelek: Loža | 6874 (5978) | jan_g |
» | Izbor pravega programa za izdelavo 2D in3D tehničnih risbOddelek: Pomoč in nasveti | 1437 (1257) | rutifruti |
» | VarjenjeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 10689 (10496) | ali3n |