Forum » Mobilne tehnologije » Delovanje SD kartice
Delovanje SD kartice
lukas99 ::
V telefon sem dal SD kartico, pa mi še vedno piše "Prostora je malo", posodobitve (500mb) ne morem izvesti, ker bojda ni dovolj prostora, čeprav imam še 29GB na kartici, tudi aplikaciji ne morem downloadati (isto napiše, da ni dovolj prostora).
Če ve kdo, kaj je narobe, bi bil zelo hvaležen.
Če ve kdo, kaj je narobe, bi bil zelo hvaležen.
Aplikacije sem prenesel, katere se je dalo (recimo pri Chromu mi sploh noče ponuditi, da bi prenesel), filmov in nekih dazotek nimam, edino kje se glasbo lahko prenese?
Samo še vedno imam več kot dovolj prostora na sd kartici in mi ne dovoli ne downloadanja ne posodabljanja, niti premikanja nanjo.
Seaj sem zbrisal praktično vse, imam 793 MB prostora, za posodobitev (530 MB) mi pa še vedno napiše, da prostora ni. A je dejansko sploh še možnost, da to rešim sam, ali naj nesem na servis?
Dr_M ::
Ja skopiraj na sd kartico, pa kartico vzemi ven.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nadgradnja Androida na "predpotopnem" telefonu (Sony Xperia Active)Oddelek: Mobilne tehnologije | 2407 (2225) | jabba |
» | Samsung Ace-aplikacije se ne nalagajo, ker je premalo prostora na telefonu, na SD karOddelek: Mobilne tehnologije | 3627 (3402) | d4vid |
» | Google play in spominska karticaOddelek: Pomoč in nasveti | 2946 (2802) | hojnikb |
» | Motorola v razred niže z Moto G (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 33807 (28378) | krucymucy |