Forum » Kaj kupiti » CNC storitve za hobi program?
CNC storitve za hobi program?
MatH ::
Bi dal izdelat eno aluminijasto stvar gabaritov 6x4x3cm na CNC, pa me zanima ali veste za koga na relaciji Postojna - Ljubljana, ki se mu da ukvarjati s takimi stvarmi. Kasneje bi dal delat še kakšnih 10-20 kosov.
Edina stvar, ki na vseh računalnikih in telefonih dela tako kot mora, je macola.
mailer ::
Odvisno kakšno obdelavo rabiš. Kakšna mora biti natančnost? Ostri robovi ali pobrani? Tako se lahko odločiš med klasičnim in laserskim izrezovanjem samo kolikor razmišljam na tvoj kos potrebuješ klasično zadevo.
Asus B560-I, Intel 11500, Corsair 16GB 3200MHz
AC_DC ::
Do 4-5 mm debeline se da z laserjem, mogoče tudi waterjet (imajo v FS "delavnici"), ostalo plazma ali plamensko cnc.
MatH ::
Se opravičujem, če nisem bil dovolj natančen. Potreboval 3D rezkanje iz aluminija 6061 ali kaj podobnega ki se ga dobi v obliki palic. Stvar bi pa izgledala tako:
cca 6x4x3 cm
Sem tudi sam pomislil na modelarski forum, a raje vprašam tu preden se vpišem v še en forum...
cca 6x4x3 cm
Sem tudi sam pomislil na modelarski forum, a raje vprašam tu preden se vpišem v še en forum...
Edina stvar, ki na vseh računalnikih in telefonih dela tako kot mora, je macola.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Vrtanje v železo (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 15257 (12999) | dzinks63 |
» | CNC in prototipOddelek: Loža | 2437 (1851) | RazzorX |
» | CNC rezkarOddelek: Loža | 4845 (3908) | Janac |
» | Leseno ohišje: Taurean, 22L (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 87726 (52928) | bluefish |
» | Cena plexi-jaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 7043 (6454) | CaqKa |