» »

Begunska kriza v Sloveniji 2015

Begunska kriza v Sloveniji 2015

Temo vidijo: vsi
««
326 / 373
»»

ohnowhy ::

jype je izjavil:

Preden lahko začneš gradit prihodnost moraš pospravit gradbeno površino, se razume.

Nisem vedu, da delaš za Greenpeace, da te skrbi za avtohtono živalsko populacijo evropskih nacistov.

Ne delam, ampak se nekako prištevam v 3/4 EU populacije, ker tvojih ekstremno destruktivnih in brutalnih anarhistično levičarskih in terorističnih nazorov zagotovo ne podpiram in jih nikdar ne bom. Glede na to, da tudi nismo absolutni reveži, kar je skoraj pogoj za anarhistične levičarje, dvomim, da se ne boste poskušali polastiti česa, kar pač sami niste sposobni.

jype je izjavil:

Tako tudi ni čudno, da se jim ne zdi napak, da se jih znebimo. Verjetno bi celo glasovali za "nacistično čiščenje", glede na njihovo intelektualno kapaciteto.

No, ne vem glede (dejanskih) nacistov, zagotovo pa vem, da ti potrebuješ nekakšno obliko zdravljenja, ker jih vidiš v 3/4 EU populacije.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: ohnowhy ()

jype ::

fartman> ampak se nekako prištevam v 3/4 EU populacije,

Med ljudi al med naciste?

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: Slopek ()

jype je izjavil:

fartman> ampak se nekako prištevam v 3/4 EU populacije,

Med ljudi al med naciste?

Ok, saj razumem, da si mentalni maloposestnik ali celo bolnik, prištevam se v EU populacijo. 3/4 EU populacije ti enačiš z nacisti, torej je vsem jasno, kam me ti, anarholevičarski terorist, prištevaš in da bi me rad sfojbiral, ker če je preostala 1/4 EU takšna, kot si ti anarholevičarski brutalnež in terorist, me veseli samo to, da vam je 45 let maksimalni domet, četudi vse živo zaplenite.

aerie je izjavil:

Res je. Begunci/migranti/inženirji/etc so nam lepo nastavili ogledalo.

Sem zasledil, da pričakujete še več žrtev in jih neuspešno relativizirate glede na Janeze in Micke.

A delaš v kakšnem begunskem centru ali pa vsaj kopališču?

Zgodovina sprememb…

fartman> Ok, saj razumem, da si mentalni maloposestnik ali celo bolnik, prištevam se v EU populacijo. 3/4 EU populacije ti enačiš z nacisti, torej je vsem jasno, kam me ti, anarholevičarski terorist, prištevaš in da bi me rad sfojbiral, ker če je preostala 1/4 EU takšna, kot si ti anarholevičarski brutalnež in terorist, me veseli samo to, da vam je 45 let maksimalni domet, četudi vse živo zaplenite.

Mislim, da je pomembno, da uvažamo naciste z bližnjega vzhoda, da nadomestimo izpad zaradi nacistocida. Če bi bili čisto brez nacistov, bi se lahko porušilo ravnovesje v naravi, tega pa res nočemo, se strinjam.

Ne vem pa od kod ti ideja, da bomo vse živo zaplinili - danes se uporabljajo sodobnejše metode fojbiranja.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: Slopek ()

jype je izjavil:

Ne vem pa od kod ti ideja, da bomo vse živo zaplinili - danes se uporabljajo sodobnejše metode fojbiranja.

Nisem govoril o zaplinjevanju, ampak si ti začel, izgleda, da imaš že razdelan mehanizem za genocid. Žal ne poznam nobenih metod fojbiranja, ti pa jih, izgleda, veliko. Me prav zanima, od kod si se jih naučil in se bojim, da je tvoja domišljija tudi tukaj veliko preveč razvita.

fartman> Nisem govoril o zaplinjevanju, ampak si ti začel,

Ah, še pisat ne znaš, potem pa "ti si začel". S takim človekom se je res težko kaj zmenit.

fartman> je tvoja domišljija tudi tukaj veliko preveč razvita.

Mi zavidaš, ane?

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: tomaz- ()

jype je izjavil:

Mi zavidaš, ane?

Da si tak idealističen in nasploh nesposoben anarholevičarski bratomoren norec, ki bi rad usmrtil in sfojbiral 3/4 EU populacije.
Ne, tega ti res ne zavidam.

Mimogrede, o zaplinjevanju nisem ničesar govoril, ti si napisal. Poleg tega si tudi ti začel o fojbiranju in 3/4 EU kot nacistih. No, saj, če ne verjameš meni, bodo drugi poiskali. Jaz žal več nimam časa za tvoje nebuloze.

Zgodovina sprememb…

Utk ::

Sej po eni strani je to preseljevanje narodov zdaj prav fajn. Preprečit se ga ne da, če pa bomo imeli srečo, bomo imeli v nekih delih Evrope muslimane in njihove ritolizce, v drugih delih pa naciste, z visoko ograjo naokoli. Samo da se bo enkrat vedelo kje je kdo pa bomo vsi srečni.

AnitaTrump ::

A Professor has interrupted the opening ceremony of a new Fraunhofer ... "I'm scared about the future of my children"... faces legal consequences.

video je gotovo montaza. v resnici zahteval takojsni zacetek gradnje plinskih celic, samo so naciji zmontirali da je sedaj izpadel kot zrtev...

fartman> Da si tak idealističen in nasploh nesposoben anarholevičarski bratomoren norec, ki bi rad usmrtil in sfojbiral 3/4 EU populacije.

Cilji opravičujejo sredstva.

fartman> Mimogrede, o zaplinjevanju nisem ničesar govoril, ti si napisal.

Ne, ne, ti si se zatipkal. Brez skrbi, jaz zelo dobro poznam take kot si ti: Nacistična ideologija vam je vcepljena tako globoko, da rehabilitacija ni možna. Vaša kultura je nezdružljiva z evropsko in nikoli se ne boste mogli integrirat.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: AC_DC ()

Heavy ::

jype je izjavil:

Ah, še pisat ne znaš, potem pa "ti si začel". S takim človekom se je res težko kaj zmenit.

Kot, pa da se z tabo, ki na poste z argumenti odgovarjaš z "lažeš".
#TeamFelix

morbo ::

jype je izjavil:

Vaša kultura je nezdružljiva z evropsko in nikoli se ne boste mogli integrirat.

Svašta. Obenem ti in tvoji 'anarhoti' naravnost klečeplazite pred islamističnimi prišleki :D

jype je izjavil:

Ne, ne, ti si se zatipkal. Brez skrbi, jaz zelo dobro poznam take kot si ti: Nacistična ideologija vam je vcepljena tako globoko, da rehabilitacija ni možna. Vaša kultura je nezdružljiva z evropsko in nikoli se ne boste mogli integrirat.

jype - anarholevičarski terorist, bo meni govoril o nacistični ideologiji in nezdružljivosti z evropsko kulturo?
Kreten, resno, uboga mama, ki te je rodila, če bi vedela, kakšne ti pišeš, pa še krstit te je dala.

morbo je izjavil:

jype je izjavil:

Vaša kultura je nezdružljiva z evropsko in nikoli se ne boste mogli integrirat.

Svašta. Obenem ti in tvoji 'anarhoti' naravnost klečeplazite pred islamističnimi prišleki :D

Ne, ne, anarhoti so nesposobni, pa upajo, da jih bodo islamistični prišleki nagradili...

No, sicer pa, če ne bo Švedska, bo pa Irska :)

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: Fritz ()

AnitaTrump ::

German city bans migrants from its nightclubs after women report they were sexually assaulted in toilets and slipped date-rape drugs in their drinks

ko bi na svetu la obstajala kaksna skupina ljudi ki bi se borili proti nasilju nad zenskami in proti 'rape culture'.

oo7 ::

Bruselj: Če Grčija ne bo uredila razmer, bodo sosede zaprle meje

http://www.rtvslo.si/evropska-unija/bru...

matijadmin ::

morbo je izjavil:

Mogoče pa se Švedsko še da rešit?

Swedish delegation in Israel to learn from security experience

Izraelci so strokovnjaki za riot-control brezdelnih boja-sposobnih moških množic.

Psihopatsko nestrpne izjave. Palestince imajo Izraelci na dieti, tako da jim ne dovolijo niti hrane uvažati/kupovati, kaj šele gradbenega materiala.
Vrnite nam techno!

Matako ::

matijadmin je izjavil:

morbo je izjavil:

Mogoče pa se Švedsko še da rešit?

Swedish delegation in Israel to learn from security experience

Izraelci so strokovnjaki za riot-control brezdelnih boja-sposobnih moških množic.

Psihopatsko nestrpne izjave. Palestince imajo Izraelci na dieti, tako da jim ne dovolijo niti hrane uvažati/kupovati, kaj šele gradbenega materiala.

Naj pa Egipt odpre meje.

Vedno bolj opažam, da je bistvo nesporazuma glede gostov to, da se nam folk tam doli a priori smili. Zakaj?

Evo, zaradi tega nas ne spoštujejo in nas taharuširajo. Oni rabijo _strog_ očetovski lik, ne pomilovanja. EDIT "nam"
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Matako ()

Matako ::

V drugih novicah: lokalne lepotice po novem za Bruselj niso več "nedopustne" ampak vedno bolj mične. ;)

http://www.rtvslo.si/evropska-unija/bru...
/\/\.K.

matijadmin je izjavil:

Tipične laži leve propagandne mašinerije. Izraelci nimajo nikogar na dieti - pravzaprav so Palestinci tisti ki so obešeni na socialno pipico zahoda in bogatih arabcev in si zato lahko privoščijo neomejeno rast prebivalstva, kljub temu da živijo na zelo omejenem prostoru in sami ne proizvajajo skoraj ničesar.

Kljub temu da so Švedi turbolevičarji, niso neumni - in po varnostne nasvete hodijo k najboljšim v branži. Pritoži s pri Jypu ;)

maco-maco ::

Pa zakaj en za drugim limate iste linke? Včasih vam rata celo iz različnih portalov. A sploh kaj preberete? Tukaj ali kar linkate. Al tekmujete za naziv ''naj ST reporter''?
Kaj?

Heavy je izjavil:

jype je izjavil:

Kot, pa da se z tabo, ki na poste z argumenti odgovarjaš z "lažeš".

Jaz se pa s tabo ne bom pogovarjal, ker se nisi integriral do te stopnje, da bi uporabljal slovenščino kot se šika! Kardinalne napake s predlogi si drzneš, neprilagojenec!
Vrnite nam techno!

Avstrijci vztrajajo in navajajo nove informacije o teroristih, ki so se urili pri Ljubljani

Čeprav slovenske oblasti in policija informacije zanika in trdi, da nimajo dokazov, da bi se v Sloveniji urili pripadniki skrajne Islamske države, Avstrijci vztrajajo. Teroristi so iz Avstrije v Slovenijo potovali v konvoju treh vozil. Namenjeni so bili na športni center v gozdu blizu Ljubljane, ki ga je v enem od tistih dneh za srečanje najela salafistična organizacija, katere člani so bili džihadistični borci v Siriji. Da v EU in v Sloveniji obstajajo majhni tabori islamskih skrajnežev potrjuje tudi Europol.

Slovenska policija itak stavka :) ali pa jim je levaška vlada rekla, da morajo prikrivati drugače ne bo nič uspeha z stavko>:D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oo7 ()

SimplyMiha ::

A bejžte no, v Sloveniji se brez vednosti sosedov ne zgodi nič!

morbo je izjavil:

matijadmin je izjavil:

Tipične laži leve propagandne mašinerije. Izraelci nimajo nikogar na dieti - pravzaprav so Palestinci tisti ki so obešeni na socialno pipico zahoda in bogatih arabcev in si zato lahko privoščijo neomejeno rast prebivalstva, kljub temu da živijo na zelo omejenem prostoru in sami ne proizvajajo skoraj ničesar.

Kljub temu da so Švedi turbolevičarji, niso neumni - in po varnostne nasvete hodijo k najboljšim v branži. Pritoži s pri Jypu ;)

Tipična laž skrajnega desničarja, ki nestrpno otresa po tipkovnici svoje parklje ...

Evropske in turške ladje s pomočjo Izraelci ugrabljajo, celo z žrtvami se je končalo. Pa niso samo gradbenega materiala zaplenili, tudi hrano. Z zahodno pomočjo pa vemo, kako konča. Nekaj gre skrajnežem, večin pa Izraelu za ufo precenjena živila. Bolano!

oo7 je izjavil:

Avstrijci vztrajajo in navajajo nove informacije o teroristih, ki so se urili pri Ljubljani

Čeprav slovenske oblasti in policija informacije zanika in trdi, da nimajo dokazov, da bi se v Sloveniji urili pripadniki skrajne Islamske države, Avstrijci vztrajajo. Teroristi so iz Avstrije v Slovenijo potovali v konvoju treh vozil. Namenjeni so bili na športni center v gozdu blizu Ljubljane, ki ga je v enem od tistih dneh za srečanje najela salafistična organizacija, katere člani so bili džihadistični borci v Siriji. Da v EU in v Sloveniji obstajajo majhni tabori islamskih skrajnežev potrjuje tudi Europol.

Slovenska policija itak stavka :) ali pa jim je levaška vlada rekla, da morajo prikrivati drugače ne bo nič uspeha z stavko>:D

Še en neprilagojeni in neintegrirani nestrpnež, ki ne zna uporabljati predlogov in ceneno laže.

Europol je zanikal trditve dotičnega .at medija. Uradno.
Vrnite nam techno!

Zgodovina sprememb…

matijadmin je izjavil:

Tebi nič ne verjamem.

matijadmin je izjavil:

Evropske in turške ladje s pomočjo Izraelci ugrabljajo, celo z žrtvami se je končalo. Pa niso samo gradbenega materiala zaplenili, tudi hrano. Z zahodno pomočjo pa vemo, kako konča.

Ladje s pomočjo so poskusile prebiti vojaško blokado in nekateri pametnjakoviči (turški pripadniki islamističnih organizacij) so mislili da se lahko spopadejo s specialci. Tovor ki je bil zaplenjen in ni kršil embarga, je bil tudi poslan naprej v Gazo. "Humanitarci" so dobili možnost da tovor pripeljejo v Izraelsko luko, kjer bi bil pregledan in poslan naprej, a so to zavrnili.

Zgodbice o "stradajočih Palestincih" in "koncentracijskem taborišču" si lahko podajate v anarho-levičarskih popoldanskih krožkih, v resnici pa je življenjski standard na palestinskih ozemljih boljši kot v večini arabskih držav. V Gazi pa bo populacija kmalu presegla populacijo Slovenije, čeprav gre za par km2 ozemlje, ki ni sposobno preživeti 200k ljudi.

Sakin ::

morbo je izjavil:

matijadmin je izjavil:

Evropske in turške ladje s pomočjo Izraelci ugrabljajo, celo z žrtvami se je končalo. Pa niso samo gradbenega materiala zaplenili, tudi hrano. Z zahodno pomočjo pa vemo, kako konča.

Ladje s pomočjo so poskusile prebiti vojaško blokado in nekateri pametnjakoviči (turški pripadniki islamističnih organizacij) so mislili da se lahko spopadejo s specialci. Tovor ki je bil zaplenjen in ni kršil embarga, je bil tudi poslan naprej v Gazo. "Humanitarci" so dobili možnost da tovor pripeljejo v Izraelsko luko, kjer bi bil pregledan in poslan naprej, a so to zavrnili.

Zgodbice o "stradajočih Palestincih" in "koncentracijskem taborišču" si lahko podajate v anarho-levičarskih popoldanskih krožkih, v resnici pa je življenjski standard na palestinskih ozemljih boljši kot v večini arabskih držav. V Gazi pa bo populacija kmalu presegla populacijo Slovenije, čeprav gre za par km2 ozemlje, ki ni sposobno preživeti 200k ljudi.

Na ladji so bili pripadnikih terorističnih organizacij, in pa skrajni levičarji iz vseh koncev sveta. Tovor so bili predvsem medicinski pripomočki, s preseženim rokom trajanja :)

Sicer si pa nisem mislil, da bom tako kmalu priča propadu EU-ja in to ravno iz tega vzroka. Ko sem se selil, sem poslušal od vseh strani zakaj rinem na BV, če sem nor. Ampak tu imamo vsaj določene in varovane meje, pravico do lastne obrambe, v razsvetljeni evropi pa tudi organi pregona bežijo pred temi divjaki.
Na Nach Nachma Nachman Meuman!

Cervantes ::

Zadnje čase opažam, daje ta forum totalno preplavljen z anarholevičarskimi naciji.:))

ZaphodBB ::

Na ladji so bili pripadnikih terorističnih organizacij, in pa skrajni levičarji iz vseh koncev sveta. Tovor so bili predvsem medicinski pripomočki, s preseženim rokom trajanja :)

Sicer si pa nisem mislil, da bom tako kmalu priča propadu EU-ja in to ravno iz tega vzroka. Ko sem se selil, sem poslušal od vseh strani zakaj rinem na BV, če sem nor. Ampak tu imamo vsaj določene in varovane meje, pravico do lastne obrambe, v razsvetljeni evropi pa tudi organi pregona bežijo pred temi divjaki.

Ja sedaj bo lahko Evropa Izraelu pokazala, kako se z bogimi islamisti "pravilno" dela.
"Naši dedje so se borili za to, da lahko odločamo
o lastni usodi - ne o usodi drugih ljudi." -jype

Fritz ::

ZaphodBB je izjavil:

Fritz je izjavil:

Če so imeli piknik in igrali paintball..o čem se potem sploh pogovarjamo?

O skisanih regresivnih možganih.

Do elaborate.
"Težav ne moremo reševati z isto miselnostjo,
kot smo jo imeli, ko smo jih ustvarili."
A. Einstein

oo7 je izjavil:

matijadmin je izjavil:

Tebi nič ne verjamem.

Avstrijski časopis Die Presse poroča, da naj bi Europol med državami, kjer so vadišča teroristov, omenil tudi Slovenijo. Europol trdi, da ima časopis svoje vire.

RTV-jev dopisnik v Bruslju Matjaž Trošt je na Europol naslovil vprašanje glede domnevnega urjenja džihadistov v gozdovih na obrobju Ljubljane. Iz Europolove službe za odnose z javnostmi so mu odgovorili, da "izjave, objavljene v Die Presseju, ni mogoče pripisati [njihovi] agenciji, temveč lastnim zunanjim virom medija".

Vir: http://www.rtvslo.si/svet/slovenska-pol...

Torej je uradna izjava Europola postavila na laž ta, sicer resen, avstrijski medij. Nekdo jih je namerno speljal na led ali pa z nepošteno agendo zavajal.

Živi v svojih pravljicah in naivno prebiraj tele24kravaTV

morbo je izjavil:

matijadmin je izjavil:

Vir za ta nabijanja, prosim!

Cervantes je izjavil:

Zadnje čase opažam, daje ta forum totalno preplavljen z anarholevičarskimi naciji.:))

Kater zdravila povzročijo take halucinacije?

Sakin je izjavil:

morbo je izjavil:

matijadmin je izjavil:

Skrajnemu židovskemu desničarju naj verjamem? Pa še ko brez vira nabija?
Vrnite nam techno!

Zgodovina sprememb…

Pšenični ::

Cervantes je izjavil:

Prav me zanima, kam uvrščaš moderatorje.

http://nova24tv.si/aktualno/avstrijci-v...

"Die Presse: Europol je neformalno potrdil, da so taki tabori tudi v Sloveniji
Da obstajajo mala taborišča islamskih skrajnežev znotraj Evropske unije pa potrjuje tudi Europol, ki ocenjuje poročila vseh evropskih tajnih služb. Opozarjajo, da se v Evropski uniji in državah Balkana formirajo manjši tabori, kjer trenirajo islamski skrajneži. Čeprav Europol ni želel navajati specifičnih krajev, pa Die Press poroča, da so jim neformalno potrdili, da se taki tabori pojavljajo tudi v Sloveniji."

Počasi bo treba delovat samozaščitno.

matijadmin je izjavil:

Torej je uradna izjava Europola postavila na laž ta, sicer resen, avstrijski medij. Nekdo jih je namerno speljal na led ali pa z nepošteno agendo zavajal.

Kje je uradna izjava Europola? Včerajni RTV članek sem že včeraj prebral.

http://www.slovenskenovice.si/novice/sv...

"Zaradi domnevnega posilstva 13-letne deklice Lise in domnevnega policijskega prikrivanja se je konec tedna pred uradnom nemške kanclerke Angele Merkel zbralo okoli sedem tisoč ljudi, protesti proti migrantom pa so se zgodili tudi pred azilnim domov v Berlinu in na jugu države. Protestniki, večinoma ruskega porekla, so se zbrali, ko so na priljubljeni ruski televizijski postaji Channel One objavili, da je 13-letnico iz ruske priseljenske družine ugrabila skupina migrantov na poti v šolo in jo posilila. "

Torej ste to pisali včeraj, ta ubogi otrok je bil posiljen s strani skupine migrantov. Dileme ni več.

Drgač bi rekel, da so tabori kjer učijo grozodejstva naša kruta realnost. Ki nas je doletela.

Spet bo potrebno par mesecev, da bo določenim nestabilnim osebkom to postalo jasno. Če nebo prej storjen kak zločin, in bojo sredi Ljubljane našli na kol nasajeno človeško glavo, tako kot so jo recimo v Franciji...

Sicer je moje razmišljanje naglas precej hipotetično ampak...do sedaj sem se redko zmotil, mar ne.

Ja, tako je dragi moji, danes je vse mogoče.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: matijadmin ()

Ja, ker vsi vemo, da na besedo je treba verjeti samo regresivnim levičarjem a ne?

oo7 je izjavil:

matijadmin je izjavil:

Dopisnik jo je povzel, celo v prevodu dobesedno citiral in prav gotovo bi se Europol na laž odzval (esdeseovskim hribovcem lahko prodajaš bučke, da zakotna Slovenija nikogar ne zanima, jaz pa vem, da v 21. stoletju obstaja kliping ali vsaj brezplačni Google Alerts). Dal sem ti citat iz prispevka. Zdaj pa dovolj z neumnimi sprenevedanji in podtikanji.
Vrnite nam techno!

ZaphodBB je izjavil:

Ja, ker vsi vemo, da na besedo je treba verjeti samo regresivnim levičarjem a ne?

Podtikanje z elementom poneumljajočega našivašizma na principu napada kot najboljše obrambe?

Moj odgovor je: nikomur.
Vrnite nam techno!

Zgodovina sprememb…

Najprej morate prevzet odgovornost za svoja dejanja. Potem se lahko začnemo pogovarjat o možnih rešitvah, ki ne vključujejo kršitev človekovih pravic. Če tega nočeš, potem si del problema in nisi del rešitve in boš pač moral pred nasiljem bežati tudi ti.

Res je, kriv sem ker plačujem davke s katerimi potem regresivni levičarji potem delajo škodo drugim ljudem.

Pšenični je izjavil:

Spet bo potrebno par mesecev, da bo določenim nestabilnim osebkom to postalo jasno. Če nebo prej storjen kak zločin, in bojo sredi Ljubljane našli na kol nasajeno človeško glavo, tako kot so jo recimo v Franciji...

Sicer je moje razmišljanje naglas precej hipotetično ampak...do sedaj sem se redko zmotil, mar ne.

Sploh ne vem, da si kdaj imel prav. No, morda tvojih postov niti nisem opazil.

Vidiš, sam ne delujem samozaščitno temveč tako živim. In ob vseh izzivih begunsko/migrantskega toka, ob branju vse te, s strahom pogojene agresivnosti mojih sodržavljanov, sem bolj zaskrbljen zaradi slednje, ker se jo da prav fino uporabiti za sejanje totalitarnih idej in dejanj, češ, za obrambo pred nekim drugim totalitarizmom.

Putin je lahko simpatičen, ko Američanom in EU nastavlja ogledalo a ne gre pozabiti, da gre za nevarnega človeka z nevarno koncentracijo moči. Če razumete paralelo.
A. Einstein

Skratka, vsi smo nesposobni in nihče nam ne vlada. Začnite se temu primerno obnašat.

Regresivna levica ni zarota ampak ideologija. Še več, ortodoksija.

Vidim, da nisi pripravljen prevzeti odgovornosti za svoja dejanja.

Saj bi pa ne znam. Potem pa govorim neumnosti.

Fritz je izjavil:

Pšenični je izjavil:

Sploh ne vem, da si kdaj imel prav. No, morda tvojih postov niti nisem opazil.

Vidiš, sam ne delujem samozaščitno temveč tako živim. In ob vseh izzivih begunsko/migrantskega toka, ob branju vse te, s strahom pogojene agresivnosti mojih sodržavljanov, sem bolj zaskrbljen zaradi slednje, ker se jo da prav fino uporabiti za sejanje totalitarnih idej in dejanj, češ, za obrambo pred nekim drugim totalitarizmom.

Putin je lahko simpatičen, ko Američanom in EU nastavlja ogledalo a ne gre pozabiti, da gre za nevarnega človeka z nevarno koncentracijo moči. Če razumete paralelo.

Si pogledal vido tiste deklice iz Nemčije od včeraj.

Pripravi se na samozaščitno življenje, to pomeni, da boš ob mraku doma. Še malo počakaj.

http://heavy.com/news/2016/01/bibi-wilh...

Mediji nam še zmeraj lažejo...menda je to jasno.

Zgodovina sprememb…

Pšenični je izjavil:

Mediji nam še zmeraj lažejo...menda je to jasno.

Mediji precej časa lažejo. Že dolgo tega. Jah, ta levičarski kapital, ki si jih lasti, je res grozen.

Kaj pa, če bi kdo uporabil google, analizo in sintezo ter kritično presojo?
A. Einstein

Easy je. Nehaš se pretvarjat, da je problem v drugih.

Aha, pokroviteljstvo. Fair enough.

boolsheat ::

matijadmin je izjavil:

oo7 je izjavil:

matijadmin je izjavil:

Dopisnik jo je povzel, celo v prevodu dobesedno citiral in prav gotovo bi se Europol na laž odzval (esdeseovskim hribovcem lahko prodajaš bučke, da zakotna Slovenija nikogar ne zanima, jaz pa vem, da v 21. stoletju obstaja kliping ali vsaj brezplačni Google Alerts). Dal sem ti citat iz prispevka. Zdaj pa dovolj z neumnimi sprenevedanji in podtikanji.

Lastnik zemljišča v Dolu pri Ljubljani je že večkrat oddal zemljišče večjim skupinam muslimanov, a ni imel z njimi nikoli nobenih težav, je povedal za TV Slovenija.

http://www.rtvslo.si/slovenija/lastnik-...

Kjer je dim.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: matijadmin ()

Ja, tudi vsi, ki so sodelovali pri ustvarjanju ponaredkov televizijskega prenosa z lune so dovolj ortodoksni, da nihče od njih ni nikoli ničesar nikomur rekel.

Zato pa v "kulturni družbi" zasmehujejo vsakega, ki reče da je veren ali pa bognedaj, da voli SDS. Ti boš govoril o prevzemanju odgovornosti. Sram te naj bo. Hinavc umazan.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ZaphodBB ()

maco-maco ::

Pa saj vsi tukaj želimo doseči isto. Takozvana desnica pravi, da cilj opravičuje sredstva, levica pa, da ne. V smislu ''Sem pacifist, zato bom pobil vse, ki so proti miru; pa bo mir.''. Oni drugi pa ''Se bo treba vsesti in pogovoriti, da zgladimo nesoglasja, tudi če smo tačas ogroženi.''.

Pa kdo sploh rabi prišleke, zunanje sovražnike; vi se boste med seboj pobili.

Grem skopat luknjo, da se skrijem. Ni nam več pomoči.
Kaj?

Takozvana desnica pravi, da cilj opravičuje sredstva, levica pa, da ne.

Ne tole pa ne bo držalo. Slabo si bral.

Levica hoče uničit državo. Hanžek iz ZL hoče 200.000 migrantov v Sloveniji zato pa se zavzemajo za odprte meje barabe.

oo7 je izjavil:

Levica hoče uničit državo. Hanžek iz ZL hoče 200.000 migrantov v Sloveniji zato pa se zavzemajo za odprte meje barabe.

Desnica pa tudi. A je kaj boljša? Še dobro, da se ne identificiram ne z enimi ne z drugimi.
Vrnite nam techno!
««
326 / 373
»»