Forum » Problemi človeštva » Begunska kriza v Sloveniji 2015
Begunska kriza v Sloveniji 2015
Temo vidijo: vsi

chinko ::
pravoslavni krščanski bratje veselo izvajali taharušo in še marsikaj drugega nad muslimankami.
Ta vikend bo obletnica. Več na ZS-Jype.

Torej, če so vahabiti z orožjem trenirali v okolici Ljubljane, kjer skoraj na vsakem koraku srečaš sprehajalca, gobarja, jagra, lokalno starko itn., so morali biti hudo zamaskirani, da jih nihče ni zatožil.
Kaj ti misliš, da so šli na Rožnik? Boli lokalno starko džoka, če ima skupina zaraščenih jamarjev sredi hoste piknik in se igra paintball.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: chinko ()

Fritz ::
Če so imeli piknik in igrali paintball..o čem se potem sploh pogovarjamo?
"Težav ne moremo reševati z isto miselnostjo,
kot smo jo imeli, ko smo jih ustvarili."
A. Einstein
A. Einstein

ZaphodBB ::
Če so imeli piknik in igrali paintball..o čem se potem sploh pogovarjamo?
O skisanih regresivnih možganih.
"Naši dedje so se borili za to, da lahko odločamo
o lastni usodi - ne o usodi drugih ljudi." -jype

Martin Krpan ::
Pogovarjamo se o "navadnem verskem srečanju " kjer je o ljubezni do bližnjega predaval znani multikulti aktivist Bilal Bosnić , airsoft pa so trenirali z pravim orožjem in ostrim strelivom.
Nič nenavadnega torej !
Nič nenavadnega torej !

Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: matijadmin ()

jype ::
Noben se mi še ni prjavu. A ste sami pussyji?
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: AC_DC ()

jype ::
chinko> PS: POMEMBNO OBVESTILO: v okviru slovenske muslimanske skupnosti za vikend ST-ovci organiziramo taharuša party, prijave na ZS sprejema Jure.
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: AC_DC ()

aerie ::

Darkjaar ::
razerznak2 je izjavil:
https://www.facebook.com/tomi.lakkinen/...
baje video z finske,
pa pizda, saj piše Baltimore

razerznak2 ::
razerznak2 je izjavil:
https://www.facebook.com/tomi.lakkinen/...
baje video z finske,
pa pizda, saj piše Baltimore
potem pa moja napaka, videl pri enmu, sam delim dalje, sam sem ga samo cca 20 sekund pogledal
Vesoljec nacist

MasterTade ::
Ahaa seprav to je en kult v Sloveniji..A jype pa chinko pa javne obrede organizirata? No sej loh, sam da boste prijavil dogodek pa po potrebi ogradil območje z ustreznimi preprekami
Mors omnia aequat

monster-x ::
Danes na Preverjeno so naredili prispevek o begunski krizi in ga povezali s fašizmom. Sami si ustvarite mnenje.
There comes a point when a dream becomes reality and reality becomes a dream.

Hja dogaja se kar je bilo za pričakovati..Da je to fašizem lahko pa itak napiše sam 24ur. Države so začele ščitit svoje ljudi in interese, ker so začeli dojemati (nekateri) da v primeru nezaostrovanja azilne politike sledi kaos. Meni se zdi pristop povsem boljši od dotedanjega, je vsaj red
Ampak ukrep Danske je obenem tudi smešen; pravi begunci si večinoma ne bodo mogli plačati azila, sprejemali bodo ekonomske migrante
Ampak ukrep Danske je obenem tudi smešen; pravi begunci si večinoma ne bodo mogli plačati azila, sprejemali bodo ekonomske migrante
Mors omnia aequat
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MasterTade ()

Martin Krpan je izjavil:
Pogovarjamo se o "navadnem verskem srečanju " kjer je o ljubezni do bližnjega predaval znani multikulti aktivist Bilal Bosnić , airsoft pa so trenirali z pravim orožjem in ostrim strelivom.
Nič nenavadnega torej !![]()
Bilal Bosnić je v sarajevskem zaporu od novembra 2014. A lahko nehate lagat in nabijat?
A. Einstein
A. Einstein

Ni vsak begunec reven.

Res je, ampak naši interesi so pomagat beguncem, ne le tistemu ki ima denar
Mors omnia aequat
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MasterTade ()

Darkjaar ::
MasterTade je izjavil:
Kdo pravi da morajo begunci azil plačati?

MasterTade je izjavil:
Res je, ampak naši interesi so pomagat beguncem, ne le tistemu ki ima denar
Če se omejimo na plačevanje azilnega doma, v Sloveniji zakon pravi sledeče:
(3) Prosilce za azil ministrstvo, pristojno za notranje zadeve, nastani v azilnem domu ali v njegovi izpostavi, kjer jim zagotovi oskrbo, ki vključuje obleko in prehrano.
(4) Stroške nastanitve iz prejšnjega odstavka krije ministrstvo, pristojno za notranje zadeve. Prosilci za azil, ki imajo lastna sredstva za preživljanje ali jim je preživljanje zagotovljeno kako drugače, morajo sami nositi stroške ali sorazmeren del stroškov nastanitve v azilnem domu oziroma izpostavi.
Torej morajo plačati.
Je pa neugodno to, da tudi tisti, ki sicer imajo, rečejo, da nimajo. Je to, kar se je začelo dogajati, dejansko spoštovanje zakona v primeru, da ima Danska tudi takšen zakon?
MasterTade je izjavil:
Kdo pravi da morajo begunci azil plačati?
Verjetno se je narobe izrazil in je imel v mislih azilni dom. Ni to nekaj, kar se da kupiti.
Zakon opredeli azil takole:
azil je zaščita, ki se v Republiki Sloveniji daje tujcem. Ta zaščita vključuje zlasti pravico prebivanja v Republiki Sloveniji, pravice, ki pripadajo beguncem na podlagi Ženevske konvencije ter pravice, ki so beguncem zagotovljene z zakonom;
Zgodovina sprememb…
- spremenil: monster-x ()

Bilal Bosnić je v sarajevskem zaporu od novembra 2014. A lahko nehate lagat in nabijat?
In? Kdaj je bil piknik? Bilal Bosnic je pred novembrom 2014 predaval v Ljubljani na "navadnem verskem srečanju", sicer pa kolikor mi je znano v povezavi s piknikom ni bil omenjen, šlo je pač za neko drugo "navadno versko srečanje".
Danes na Preverjeno so naredili prispevek o begunski krizi in ga povezali s fašizmom. Sami si ustvarite mnenje.
Žalostno je predvsem to, da nekateri komentatorji v tem videu nakladajo o rasizmu. V zvezi z zaplembo premoženja ekonomskih migrantov, ki "so prodali vse da so se lahko podali na pot" mi pa ni povsem jasno o kakšnih beguncih je pol govora? Prodajajo hiše in svoje imetje, nimajo pa časa vzet dokumentov al kaj? Al Pakistanci, Kitajci, Japonci, Maročani, Turki in Albanci ne morejo zaprosit za vizo in si sami plačati namestitve ter potnih stroškov (če so že prodali vse svoje imetje) tako kot vsi ostali ekonomski migranti?

oo7 ::
CENTRI ZA TRENING DŽIHADISTA NA 150 KILOMETARA OD ZAGREBA? 'Skrivaju se u šumi u okolici Ljubljane i uče kako hladnokrvno ubijati'
http://www.jutarnji.hr/centri-za-trenin...
Preberite komentarje eni Hrvati že govorijo, da jih bodo napadli Jihadisti iz Slovenije pa spet smo mi krivi kot ponavadi
Preberite komentarje eni Hrvati že govorijo, da jih bodo napadli Jihadisti iz Slovenije pa spet smo mi krivi kot ponavadi

aerie ::
CENTRI ZA TRENING DŽIHADISTA NA 150 KILOMETARA OD ZAGREBA? 'Skrivaju se u šumi u okolici Ljubljane i uče kako hladnokrvno ubijati'
Preberite komentarje eni Hrvati že govorijo, da jih bodo napadli Jihadisti iz Slovenije pa spet smo mi krivi kot ponavadi![]()
Klasična paranoja. Pejt rajš F4 natepavat dalje.

Vse se vrti okrog nekega članka iz Die Presse brez kakršnihkoli dokazov. In pri svojem nabijanju ste pripravljeni začeti argumentirati novico o sedanjem dogajanju z nečim, kar naj bi se dogajalo, ko je bil ta akter (Bosnić) še na prostosti in največ deloval, ne v Ljubljani temveč prav v Avstriji.
A. Einstein
A. Einstein

eric_cartman ::
To, da je ta informacija prišla iz tujine in to le iz časopisa mi vseeno deluje mal izmišljeno.
Taktika Avstrijcev, da čim več beguncev ustavijo že na meji s Slovenijo mogoče? To se mi zdi najbolj verjetna opcija. Ustvarit umetno grožnjo, v katero je vključena sosednja država, da bi se javnost še bolj opredelila oz. nastrojila proti beguncem na njihovi južni strani meje.
Taktika Avstrijcev, da čim več beguncev ustavijo že na meji s Slovenijo mogoče? To se mi zdi najbolj verjetna opcija. Ustvarit umetno grožnjo, v katero je vključena sosednja država, da bi se javnost še bolj opredelila oz. nastrojila proti beguncem na njihovi južni strani meje.

Mimogrede, lastniki Die Presse in Jutarnjega imajo pogodbo o prenosu oz. skupni objavi novic 
http://www.jutarnji.hr/eph-i-styria-pot...

A. Einstein
A. Einstein

To, da je ta informacija prišla iz tujine in to le iz časopisa mi vseeno deluje mal izmišljeno.
Ne bi bila prva informacija, ki je leaknila iz tujih medijev. Sicer pa je men bl zanimivo to, da se brez kakršnihkoli podatkov že špekulira o političnem konstruktu, ker "navadna verska srečanja" v Sloveniji nikakor niso možna?
Aja, ne, check! K pr nam imamo sam zmerne muslimane. Obiski B. Bosnica so izmišljeni.
Zgodovina sprememb…

eric_cartman ::
Aja, ne, check! K pr nam imamo sam zmerne muslimane. Obiski B. Bosnica so izmišljeni.
Tega ne sme niti nihče zanikat. Pravzaprav, kdor je tako slep, da misli, da v Sloveniji ni potencialnih kandidatov za novo katastrofo, je pač samo naiven.
Mimogrede.. A si je kdo pogledal nebuloze omenjene v oddaji Preverjeno o novem "fašizmu" v Evropi? To mi je ravno tako kot razlaganje zakonov. Vsak ima svoj pogled.. Seveda tistega, ki mu bolj ustreza. Oni so predstavili le enega. Radikalno levico (Hanžek&Co.).
In očitno, če se povežem s tem kar se sedaj dogaja.. Kaže, da po njihovo spadam k desnici in po defaultu se zdaj oglašam za pravice žensk v Evropi, prej pa sem se boril proti njim.. Kašne hude nebuloze so tole! Zakaj hudiča mediji prikazujejo nas/mene, ki smo vedno spadali pod neko zmerno levico kot desničarja in hkrati fašista?!? Al me ne bodo prepričal, da sedaj samo desnica protestira proti migrantom, ker počasi vsem postaja jasno, da se kulture z BV tako razlikujejo od evropejskih, da je vključevanje v našo kulturo skoraj nemogoče. Prav tako, da policija oz. organi pregona niso sposobni zaščitit državljanov do te mere, da bi se varno počutil, ko greš ven iz hiše. Pri nas se sicer to še ni začelo dogajat.. Ampak vsi mediji in nekateri politiki lepo skrbijo, da bo to hitro pri nas..
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: eric_cartman ()

Jst se resno sprašujem kje ti ljudje živijo in kdo jim plačuje račune. Ker glede na vse nebuloze in meglo, ki jo prodajajo, si najbrž predstavljajo, da v Evropo lahko uvozimo par deset ali sto milijonov novih brezposelnih, jeznih ljudi z popolnoma različnimi prepričanji in kulturo. Vsi so begunci! Baje jim samo še najdemo zaposlitev, pa bomo vsi skupaj prepevali kumbaya. O interpretaciji zakonov raje nebi, hej, sj jst bi tudi najraje videl, da odpremo meje, si vsi brez ddv naročimo iphone iz Kitajske in se vsak preseli kamor si želi na državne stroške. We are all refugees!

ZaphodBB ::
In očitno, če se povežem s tem kar se sedaj dogaja.. Kaže, da po njihovo spadam k desnici in po defaultu se zdaj oglašam za pravice žensk v Evropi, prej pa sem se boril proti njim.. Kašne hude nebuloze so tole! Zakaj hudiča mediji prikazujejo nas/mene, ki smo vedno spadali pod neko zmerno levico kot desničarja in hkrati fašista?!? Al me ne bodo prepričal, da sedaj samo desnica protestira proti migrantom, ker počasi vsem postaja jasno, da se kulture z BV tako razlikujejo od evropejskih, da je vključevanje v našo kulturo skoraj nemogoče. Prav tako, da policija oz. organi pregona niso sposobni zaščitit državljanov do te mere, da bi se varno počutil, ko greš ven iz hiše. Pri nas se sicer to še ni začelo dogajat.. Ampak vsi mediji in nekateri politiki lepo skrbijo, da bo to hitro pri nas..
Welcome to the wonderful world of regressive left. You have a right to remain silent.
V resnici gre za četrto fazo v sprejemanju realnosti. Moledovanje.
"Naši dedje so se borili za to, da lahko odločamo
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ZaphodBB ()

eric_cartman je izjavil:
Mimogrede.. A si je kdo pogledal nebuloze omenjene v oddaji Preverjeno o novem "fašizmu" v Evropi? To mi je ravno tako kot razlaganje zakonov. Vsak ima svoj pogled.. Seveda tistega, ki mu bolj ustreza. Oni so predstavili le enega. Radikalno levico (Hanžek&Co.).
24 kur in A kanalizacija sta levaška medija, ki večinoma pišeta in govorita samo o eni strani migrantske krize komentarje imajo več ali manj izklopljene, ker jim enostavno ni všeč kar ljudje pišejo.
Oddaje preverjeno nisem gledal, ker jo gledam zelo zelo redko spolh me pa ne zanima kaj so imeli za povedati pri ZL, ker to so pa največji butalci med vsemi butalci

Massacra ::
To, kar so Avstrijci videli v naših gozdovih, je kontra za "ne skupnemu nadzoru slo-cro meje".

SimplyMiha ::
Moscow accuses Germany of hushing up Russian girl's rape
Trinajstletnico je za 30 ur ugrabila in posiljevala tolpa "arabcev", nemška policija pa trdi, da ni bilo posilstva, saj da je dala soglasje za to? WTF?
Trinajstletnico je za 30 ur ugrabila in posiljevala tolpa "arabcev", nemška policija pa trdi, da ni bilo posilstva, saj da je dala soglasje za to? WTF?

matijadmin ::
Mimogrede, lastniki Die Presse in Jutarnjega imajo pogodbo o prenosu oz. skupni objavi novic
To je isti kapital, ki je objavil prisluhe arbitra.
Europol se je že distanciral in pravi, da takih informacij nima. Uradno.
Čista zarota torej. Zanimivo vprašanje je le, koliko ima naša desnica pri tem.
Vrnite nam techno!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: matijadmin ()

Matako ::
matijadmin je izjavil:
To je isti kapital, ki je objavil prisluhe arbitra.
Europol se je že distanciral in pravi, da takih informacij nima. Uradno.
Čista zarota torej. Zanimivo vprašanje je le, koliko ima naša desnica pri tem.
Nova Jajova rabota? No, saj že dolgo ni bilo nobene ...
Jaz sem medtem v 9194 temi predlagal, da stvar razišče posebni agent Miki. Je specialec, obvlada prikrite operacije in dobro pozna teren v igri.
Pa še čas ima odkar je zunaj.
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Matako ()

Nemci imajo vedno več težav z migranti tudi na kopališčih. Obnašanje migrantov na kopališču v mestu Zwickau je povzročilo pravo ogorčenje. Poleg tega, da so migranti nadlegovali ženske, so bazen za otroke in neplavalce uporabili kot stranišče. V javnosti so tudi masturbirali in poskušali vdreti v žensko slačilnico.
http://nova24tv.si/aktualno/nezaslisano...
Slovaški premier: EU bo s svojo migracijsko politiko naredila samomor
http://nova24tv.si/aktualno/slovaski-pr...
http://nova24tv.si/aktualno/nezaslisano...
Slovaški premier: EU bo s svojo migracijsko politiko naredila samomor
http://nova24tv.si/aktualno/slovaski-pr...

morbo ::
Torej folk očitno totalno podivja ko ga spustiš iz trdokurčne diktature / teokracije, v permisivno demokracijo in liberalno okolje?

SimplyMiha je izjavil:
The flow towards Europe
Pa to je prava invazija na Evropo. Islamizacija v polnem teku.

Vanich ::

ŠVEDISTAN
Nemočni policisti
Policisti v Molndalu nimajo druge izbire, kot da ignorirajo manjše prekrške, denimo preprodajo drog, saj so se znašli do vratu globoko v kriminalu. Podobno je tudi v Stockholmu, kjer so glavno železniško postajo preplavile roparske tolpe maroške mladine, ki se spolnih napadov na ženske ne vzdržujejo.
Predvčerajšnjim so se nadalje pojavila poročila, češ da so morali švedski policisti pobegniti pred razjarjenimi prosilci za azil, potem ko so poskušali rešiti 10-letnega dečka, ki naj bi bil v begunskem centru večkrat posiljen.
http://svet24.si/clanek/novice/svet/56a...
Nemočni policisti
Policisti v Molndalu nimajo druge izbire, kot da ignorirajo manjše prekrške, denimo preprodajo drog, saj so se znašli do vratu globoko v kriminalu. Podobno je tudi v Stockholmu, kjer so glavno železniško postajo preplavile roparske tolpe maroške mladine, ki se spolnih napadov na ženske ne vzdržujejo.
Predvčerajšnjim so se nadalje pojavila poročila, češ da so morali švedski policisti pobegniti pred razjarjenimi prosilci za azil, potem ko so poskušali rešiti 10-letnega dečka, ki naj bi bil v begunskem centru večkrat posiljen.
http://svet24.si/clanek/novice/svet/56a...

Torej folk očitno totalno podivja ko ga spustiš iz trdokurčne diktature / teokracije, v permisivno demokracijo in liberalno okolje?
Zgleda, poglej npr. že samo naše levičarje, pa je bil Tito daleč od neke BV trdokurčine.
Bolje, da ne vidiš, koliko dobijo od države teli šiptarji šele v Švici.
Tole so namreč Albanci, skoraj 100% poreklom iz "*Kosova".
Sj ni čudno, da štepajo otroke po tekočem traku, 3600 eurov za brezposelno 7 člansko družino (starša in 5 otrok med 12 in 3 letom)? V Sloveniji: okol 1200.
Zgodovina sprememb…

Glede na datume rojstva, ki so tam navedeni, ni videt, da bi pred kratkim naredili kakega otroka.
Kaj jih nimata že dovolj?

Vanich ::
Glede na datume rojstva, ki so tam navedeni, ni videt, da bi pred kratkim naredili kakega otroka.
Kaj jih nimata že dovolj?![]()
Ja: povprečno enega na 2 leti, kar je nekako maksimum, zadnji je bil pa pred 3,5 leti.
Lahko, da samo gospa Shukrije ni več zmožna rojevat.
...kar pa itak ni tako važno, ker bo njena najstarejša hčer Blerina lahko začela rojevati že čez kakšno leto ali dve - danes jih ima 13 - in denar se bo samo še množil.
Če pa kdo misli, da kaj tega denarja ostane v Nemčiji, se pa tudi zelo moti - večino se ga odnese dol na Kosovo.