Forum » Problemi človeštva » Begunska kriza v Sloveniji 2015
Begunska kriza v Sloveniji 2015
Temo vidijo: vsi

oo7 ::
Potem pa ne vem zakaj si šel gor, če je tako od nekdaj.
Ker ga take stvari uzburjajo zato pa jih zagovarja.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: oo7 ()

jype ::
Utk> Potem pa ne vem zakaj si šel gor, če je tako od nekdaj.
Da plačujem davke državi, ki ne krši lastne ustave.
Utk> Je pa res, da je to precej bedno za neko (zaenkrat še) "urejeno" Švedsko, ki očitno prav dolgo to več ne bo.
Ja, jaz upam, da se bo prej ali slej spametovala in legalizirala odgovorno uporabo drog.
Da plačujem davke državi, ki ne krši lastne ustave.
Utk> Je pa res, da je to precej bedno za neko (zaenkrat še) "urejeno" Švedsko, ki očitno prav dolgo to več ne bo.
Ja, jaz upam, da se bo prej ali slej spametovala in legalizirala odgovorno uporabo drog.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()

Utk ::

morbo ::
...kar pa itak ni tako važno, ker bo njena najstarejša hčer Blerina lahko začela rojevati že čez kakšno leto ali dve - danes jih ima 13 - in denar se bo samo še množil.
Levičarska ponzi shema pravi da moramo konstantno uvažat nove in nove migrante, kateri naj bi "služili naše penzije in socialo". Ko bi le burekčinice in migranti ki so sami na sociali ustvarjali visok BDP, bi bila Bosna najbogatejša država v Evropi :)

Vanich ::
jype; najbolje, da čimprej zamenjaš kontinent. Predlagam Avstralijo - je vsaj kolikor-tolikor ziher. Tu bo pizdarija. Tudi na Švedskem.

Tudi otrok ne bo več varno delat virus Zika že v Evropi prvi primer odlrili na Danskem.
Virus zika, ki pri večini obolelih sproži le kratkotrajne, gripi podobne simptome, velja za zelo nevarnega za nosečnice oz. plod. Kriv naj bi namreč bil - kar sicer še ni dokazano - za mikrocefalijo, prirojeno napako pri novorojencih, pri kateri se ti rodijo z nenavadno majhno glavo. To lahko povzroči možganske poškodbe. Za okužbo ni ne zdravila ne cepiva.
http://nova24tv.si/univerzum/zdravje/pr...
Virus zika, ki pri večini obolelih sproži le kratkotrajne, gripi podobne simptome, velja za zelo nevarnega za nosečnice oz. plod. Kriv naj bi namreč bil - kar sicer še ni dokazano - za mikrocefalijo, prirojeno napako pri novorojencih, pri kateri se ti rodijo z nenavadno majhno glavo. To lahko povzroči možganske poškodbe. Za okužbo ni ne zdravila ne cepiva.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: oo7 ()

fartman> Kot rečeno, levičarske epizode so zelo kratke, ne glede na število fojb in zaplenjevanja premožena.
Levičarska epizoda traja od francoske revolucije naprej in se še ni končala, tako da resnično ne vem, o čem nakladaš.
Levičarska epizoda traja od francoske revolucije naprej in se še ni končala, tako da resnično ne vem, o čem nakladaš.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: connel ()

ohnowhy ::
fartman> Kot rečeno, levičarske epizode so zelo kratke, ne glede na število fojb in zaplenjevanja premožena.
O tebi in tvojih kretenskih nebulozah; o levičarskih revolucijah se lahko prepričaš kadarkoli in kjerkoli, sploh po letu 1990...

chinko ::
Tudi otrok ne bo več varno delat virus Zika že v Evropi prvi primer odlrili na Danskem.
Hej, vsak posel ima svoj riziko. Jih pa za zihr narediš 10, pa še vrtec lahk pol odpreš.
jype; najbolje, da čimprej zamenjaš kontinent. Predlagam Avstralijo - je vsaj kolikor-tolikor ziher. Tu bo pizdarija. Tudi na Švedskem.
V Avstralijo ne more, ne sprejemajo luzerjev in fašistov. V Kanado tudi ne more kar tako brez dokumantov, pa tudi sicer mu pomojem ne diši preveč, ker bi bil drugorazredni državljan.

Tu bo pizdarija. Tudi na Švedskem.
Vojna v Evropi bo sigurno. Z tem migracijskim valom prihaja ogromno mladih borcev in v Evropi se bo čez nekaj let zaredila druga islamska država in potem je to to.

ZaphodBB ::
Levica ni problem. Problem je regresivna levica, katero zanima ustvarjanje konfliktov med družbenimi skupinami in izrabljanje teh umetnih konfliktov za krčenje človekovih pravic in uveljavljanje avtoritarne vladavine.
"Naši dedje so se borili za to, da lahko odločamo
o lastni usodi - ne o usodi drugih ljudi." -jype

Levica ni problem. Problem je regresivna levica, katero zanima ustvarjanje konfliktov med družbenimi skupinami in izrabljanje teh umetnih konfliktov za krčenje človekovih pravic in uveljavljanje avtoritarne vladavine.
Huh, a nista vidva bila neka huda zaveznika še kakšen mesec, dva nazaj? Kaj se je vama zgodilo vmes?

Matako ::
Huh, a nista vidva bila neka huda zaveznika še kakšen mesec, dva nazaj? Kaj se je vama zgodilo vmes?
Jype je bil borgan v SJW Kolektivo. Zap se je komaj rešil.
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Matako ()

Ne vem če sva zaveznika. On je on, jaz sem pa jaz. Oba sva huda individualista in vsak ima svoje mnenje. Včasih se strinjava drugič ne. Jure je levičar, jaz sem pa desničar.
Strinjava se na tem, da je treba spoštovat ustavo, človekove pravice in zakonodajo.
Jure je idealist, jaz sem pa pragmatik. Jure ni nikoli izjavil takih neumnosti, kot jih izavljajo ZL - da je treba sprejet vse siromake, ki pridejo k nam. Pa tudi o razrednem boju ga še nisem slišal klobasat. Pravi pa, da ne moremo in ne smemo kršiti človekovih pravic ljudem, ki so tukaj. S tem se kategorično strinjam.
Moje prepričanje sicer je, da trenutno situacijo še kar obvladujemo - nisem pa prepričan, da se dovolj resno pripravljamo na morebitne zaostritve. Ravno tako menim, da so odgovorni kadri v represivnih organih še nekoliko v zanikanju in namesto, da bi začeli opravljati svoje delo - nekoliko jadikujejo sami pri sebi v smislu "zakaj ravno zdaj, ko sem jaz na stolčku".
Skupno nama je tudi to, da se bojiva fašistov. Razlika med nama je, da se njemu najbolj nevaren zdi Janša. Meni pa Mesec in debili okrog Mladine. Moje mnenje je, da se je treba pogovarjat o težkih temah pred nami, ker ljudje imajo poln kurac politične korektnosti. In ko bo jo imeli dovolj bojo podprli taprave fašiste. Jure pa pravi, da kar ne veš te ne boli.
Tako.
Obsojam pa uporabo laži v propagandne namene. In bom skočil v lase vsakemu, ki trosi okrog laži. Pa naj bo desni ali levi. In trenutno pač močno vodijo levi.
Hebi ga.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ZaphodBB ()

pecorin ::
Če gledamo Slovenijo, SDS je regresivna levica? Ker tu si jih opisal perfektno.

Če gledamo Slovenijo, SDS je regresivna levica? Ker tu si jih opisal perfektno.
Ja, seveda. Oboji z ZL so fašisti. Samo, da so oni okrog Mladine hinavci. Če je Janša odpadnik iz ZK - ker je bil preveč radikalen. Potem je Mesec isto napram Janši.
Edit: Čeprav v resnici ko poblizu pogledaš Janšo vidiš, da večina strahov okrog njega so nebuloze regresivnežev na FDVju. Janša pove svoje mnenje, za konflikt pa potem poskrbijo regresivci s svojim spinom.
Zadnja taka je, ustanavljanje "privat nazi vojske".
Zgodovina sprememb…

...
Zares, lepo osvežujoč odgovor, morda pa niti nisi napačen človek, če si res človek desnice in biznisa :)
Ja, seveda. Oboji z ZL so fašisti. Samo, da so oni okrog Mladine hinavci. Če je Janša odpadnik iz ZK - ker je bil preveč radikalen. Potem je Mesec isto napram Janši.
Edit: Čeprav v resnici ko poblizu pogledaš Janšo vidiš, da večina strahov okrog njega so nebuloze regresivnežev na FDVju. Janša pove svoje mnenje, za konflikt pa potem poskrbijo regresivci s svojim spinom.
Zadnja taka je, ustanavljanje "privat nazi vojske".
Stari, respect :)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ohnowhy ()

AnitaTrump ::
Jype je bil borgan v SJW Kolektivo. Zap se je komaj rešil.
Upam, da ni nihče tako brezupno idealističen kot jype, in da gre resnčno samo za ekstremno bolan smisel za humor.
kaj je idealisticno ce si feminist in na vse pretege opravicujes ahmedovo spolno nasilje? meni disi po necem drugem.
...we should generally believe rape claims
Incredulity hurts victims more than it hurts wrongly-accused perps.
..poor apefugeer dindunuffin, they good boys getting their life back on track...

AnitaTrump je izjavil:
kaj je idealisticno ce si feminist in na vse pretege opravicujes ahmedovo spolno nasilje? meni disi po necem drugem.
Po čem? Kolikor se spomnim, jype nima nič proti posiljevanju (tudi svojih) otrok, dokler so storilci odkriti in kaznovani... Ne vem, kako se je opredelil glede Novega leta in tistih bazenov in umorov. Verjetno kaj relativizira, podobno kot tisto dekle Erie (ali kako že), da je vse to vse pričakovano, in da ji menda tudi ni problem prevzeti mesta žrtve, njej osebno ali njenemu sorodstvu.
Zgodovina sprememb…

maco-maco ::
Obsojam pa uporabo laži v propagandne namene. In bom skočil v lase vsakemu, ki trosi okrog laži. Pa naj bo desni ali levi. In trenutno pač močno vodijo levi.
A pa ni Merklova desničarka? Da ne govorim o kvasenju neumnosti, 1000x linkanju istih novic in skrivljanju dejstev (tukaj, na forumu). Sicer nič od tega ni laž, a vseeno. Je pa res, da se je preveč molčalo o vsem skupaj in gladilo s strani vladajoče EU politike.
Zares, lepo osvežujoč odgovor, morda pa niti nisi napačen človek, če si res človek desnice in biznisa :)A če bi pa isto mislil, a bi rekel da je levičar, bi bil pa slab?
Kaj?

Ti si zgleda že pozabil privat nazi vojsko v teh krajih, pa se ti zdi, da je strah neupravičen. Kako si postal tako regresivno levičarski sicer ne vem, vem pa, da bo Matako zelo razočaran nad tvojo asimilacijo.
Probaj z argumenti. Ker to kar je predlagal SDS in to kar trobezljajo mediji so čisto različne stvari. V resnici sumim, da nihče sploh ni prebral kaj je Janša predlagal ampak so kar po defaultu začeli z kampanjo.
Pa to ni poanta. Jaz sem zagovornik kakovostne obrambe. Slovenska vojska trenutno ni na ustreznem nivoju in potrebujemo izboljšave na tem področju. Vojska je zavarovalna polica katere se ne sme pozabiti. Pomembno je, da se na tem kaj stori. In Janša je opozoril na to tematiko. Nimam pojma ali je Nacionalna garda točno tisto kar Slovenija rabi. Vem pa, da ne gre za "privatno vojsko" nad katero bi imela "SDS vpliv".
Zakaj pa regresivni levici ustreza, da je Slovenija vojaško podhranjena pa pojma nimam. In to, da razumne ljudi zmerjajo s fašisti tudi nikomur ne pomaga.
Zgodovina sprememb…

Res ne razumeš? Nesposobni so za resne zadeve, izgubiti nimajo skoraj ničesar, lahko pa se za kakšne 45 let poslužijo tvojih stvari, preden v celoti propadejo.
Ne, tega ne kupim. Prej gre za to, da pojma nimajo - ker edina stvar o kateri kaj vejo je sociologija marksističnega okusa, do vseh ostalih intelektualnih panog so pa odklonilni.
Potem pa pot v pekel tlakujejo z dobrimi nameni.

Premalo sta izobražena, da bi lahko razumela napredek.
Intelektualna monokultura je napredek. Poscal se bom od smeha.

A če bi pa isto mislil, a bi rekel da je levičar, bi bil pa slab?
Slab pač ne, pač naiven do nivoja resne nevarnosti... Tako rekoč, useful idiot.
Ker bi rekel da je levičar? Mislil bi pa isto? Saj ga vi imate za levičarja, ko pa reče da je desničar, je pa kar naenkrat VAŠ? Spet samo levi, desni, oni drugi. Itak je pa delno do pretežno prepozno debatirat o beguncih/migrantih/teroristih/EU/... se mi zdi da je to samo še enosmerna cesta. Pa veliko sreče vsem skupaj (tudi prišlekom)!
Kaj?

Ker bi rekel da je levičar? Mislil bi pa isto? Saj ga vi imate za levičarja, ko pa reče da je desničar, je pa kar naenkrat VAŠ? Spet samo levi, desni, oni drugi. Itak je pa delno do pretežno prepozno debatirat o beguncih/migrantih/teroristih/EU/... se mi zdi da je to samo še enosmerna cesta. Pa veliko sreče vsem skupaj (tudi prišlekom)!
Vsak človek bolj ali manj ve, kam paše. In, da v Sloveniji rečeš, da si desničar, zahteva mazohizma (in poguma), dovolj dober indikator, da tega nihče sam ne razglaša, če mu res ni potrebno.
PS: Levi/desni itd. to samo levičarski regresivci propagirajo in vsakega takoj, ki ni na njihovi skrajni ideološki liniji (kot recimo zdaj jype in zaphod), označijo za bebca, desničarja in/ali nacista. Pravila za levico in desnico so zunaj Slovenije malo drugačna kot v Sloveniji, kjer se izhodišče (vsaj s strani regresivnih levičarjev) uporablja NOB.
Zgodovina sprememb…

Levi/desni itd. to samo levičarski regresivci propagirajo in vsakega takoj, ki ni na njihovi skrajni ideološki liniji (kot recimo zdaj jype in zaphod), označijo za bebca, desničarja in/ali nacista.
Ali pa neizobraženega.

Levi/desni itd. to samo levičarski regresivci propagirajo in vsakega takoj, ki ni na njihovi skrajni ideološki liniji (kot recimo zdaj jype in zaphod), označijo za bebca, desničarja in/ali nacista.
Ali pa neizobraženega.
No, glavno, da življenjski rezultati povejo svoje, individualne interpretacije nekaterih ekstremističnih in fojb željnih anarho/levičarskih radikalov je zaenkrat obvladljiva zadeva. Mene tolaži to, da četudi nas tako ali drugače sfojbirajo in pograbijo vse, za kar smo se trudili, da glede na zgodovino celoten sistem razpade pač v 45 letih. Torej gre pri levičarstvu za čisti parazitizem, ki pač brez gostitelja ne preživi.
PS: Kot bebca sem mislil prav tole neizobraženost ;)

Vsak človek bolj ali manj ve, kam paše.Odvisno koliko dimenzij je. Zato me moti, da si lahko samo lev ali desen. Moj point je, da ste mislili da je levičar. Ko pa reče da je desničar, je pa car. A ni bolj pomembno kaj je bistvenega o konkretni temi povedu? Ali je bistvo da je desen/lev?
Evo, pa še jaz zdaj nekaj dokazujem, kar sploh ni pomembno.
Kaj?

Utk ::
Jype bo moral še veliko davkov in policijskih plač prispevat državi, katere policija beži pred kriminalci.

Jype bo moral še veliko davkov in policijskih plač prispevat državi, katere policija beži pred kriminalci.
Na šveckem majo vse super zrihtan. V teh nesrečnih trenutkih se mi jype zdi kot oni "švabi so zakon" fotr v "Ko to tamo pjeva".

Odvisno koliko dimenzij je. Zato me moti, da si lahko samo lev ali desen. Moj point je, da ste mislili da je levičar.
Veš, nisem si jaz teh dimenzij izmislil, sem pa vedno vedel, da zaphod ni prototip levičarja, ima preveč realistične poglede. Svojčas se mi je zdelo, da je malo zlobotomiran, glede na to, da ga je celo jype pohvalil :) Sem zasledil sicer, da se nekaj ukvarja z ekonomijo in/ali podjetništvom, kar so, vsaj v Sloveniji, (ne več popolnoma) osovražene levičarske teme. Meni je car, da je rekel, da je desničar, sicer je res anonimen tule, ampak mogoče bi ti bolj razumel in takoj verjel, če bi rekel, da je alhokolik ali pa homoseksualec. V Sloveniji je, ja, resnično žal, bistveno, če si desen ali lev, ampak spet, nisem jaz arhitekt takšnih socialnih odnosov. Če hočeš kaj rešiti, boš moral na FDV in slovenske medije ;)

Švedistan si je navozil toliko migrantov, da jih niso več sposobni obvladovati to bi moral biti alarm za celotno Evropo posebej za eno majhno Slovenijo, ki nima veliko policije in vojske.
Takoj treba postaviti visoko ograjo na južni meji in nič več poslušati bedakov iz EU ampak se priključiti skupini višjegrajskih držav, ker oni edini še razmišljajo trezno v Evropi.
Potrebno je tudi ustanoviti nacionalno gardo za obrambo Slovenije, ker vojakov je vsako leto manj, levaki uničujejo vsako oboroženo silo v Sloveniji, ki ni strogo naklonjena Kučanu.
Ministrica Katičeva za vojake očitno nima posluha, Cerar pa jih ignorira. Njihovi dodatki za stalno pripravljenost v migrantski krizi so drobiž v primerjavi z dodatki profesorjev; zdaj pa jim "nagaja" še pri izplačilih za en dan na teden, ko naj bi na mednarodnih misijah počivali, a so v resnici - kot preostale dni - delali. Oškodovanih je okrog 3000 pripadnikov Slovenske vojske, ki so s tožbo nad ministrstvom pripravljeni iti do konca.
Takoj treba postaviti visoko ograjo na južni meji in nič več poslušati bedakov iz EU ampak se priključiti skupini višjegrajskih držav, ker oni edini še razmišljajo trezno v Evropi.
Potrebno je tudi ustanoviti nacionalno gardo za obrambo Slovenije, ker vojakov je vsako leto manj, levaki uničujejo vsako oboroženo silo v Sloveniji, ki ni strogo naklonjena Kučanu.
Ministrica Katičeva za vojake očitno nima posluha, Cerar pa jih ignorira. Njihovi dodatki za stalno pripravljenost v migrantski krizi so drobiž v primerjavi z dodatki profesorjev; zdaj pa jim "nagaja" še pri izplačilih za en dan na teden, ko naj bi na mednarodnih misijah počivali, a so v resnici - kot preostale dni - delali. Oškodovanih je okrog 3000 pripadnikov Slovenske vojske, ki so s tožbo nad ministrstvom pripravljeni iti do konca.

ZaphodBB> Na šveckem majo vse super zrihtan.
Mamo. Verjamem, da kot tipičen Slovenec težko to preneseš, ampak fovšija je tvoja izbira.
Mamo. Verjamem, da kot tipičen Slovenec težko to preneseš, ampak fovšija je tvoja izbira.
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: Slopek ()

Jype bo rekel, da slabo preverjate svoje vire, kot vedno.
Zgodovina sprememb…

morbo ::
Mogoče pa se Švedsko še da rešit?
Swedish delegation in Israel to learn from security experience
Izraelci so strokovnjaki za riot-control brezdelnih boja-sposobnih moških množic.
Swedish delegation in Israel to learn from security experience
Izraelci so strokovnjaki za riot-control brezdelnih boja-sposobnih moških množic.

Vice ::
300 strani postov... od tega jih je 200 o fojbah, fašistih itd... ko bo šel kdo to gledat bo prej dobil občutek, da begunci sploh niso problem.

Še bolj legit: Danci (zdaj jih moram po državljanski dolžnosti sovražit, kot Slovenci sovražite Hrvate) pomagajo ameriškemu imperializmu: http://cphpost.dk/news/documents-confir...
Zgodovina sprememb…

V Sloveniji je, ja, resnično žal, bistveno, če si desen ali lev, ampak spet, nisem jaz arhitekt takšnih socialnih odnosov.ampak to z izjavami podpiraš
...morda pa niti nisi napačen človek, če si res človek desnice...
in še kar nadaljujem, čeprav je mnogo hujših zadev s katerimi bi se morali ukvarjati.
Kaj?

fartman> Osnovna tematika slovenskih anarholevičarskih radikalov; pač ne znajo ustvarjati, znajo pa razdirati.
Tako je. Razdiramo tisti, ki gradimo prihodnost, sestavljajo pa tisti, ki razdirajo preteklost. Fartmana za predsednika vsake bananarepublike.
Tako je. Razdiramo tisti, ki gradimo prihodnost, sestavljajo pa tisti, ki razdirajo preteklost. Fartmana za predsednika vsake bananarepublike.
Zgodovina sprememb…

...ampak to z izjavami podpiraš...
Norčujem se iz slovenskih (predvsem) levičarskih stereotipov in ne čisto brez razloga prav v tej temi.
Če bi prej bolj konkretno vprašal že prej, bi nam vsem bilo prihranjeno tole pisanje o resnično irelevantnih stvareh.
No, zdaj, ko smo to razčistili, verjetno ne boš posebej zameril, če se odklopim :)
Razdiramo tisti, ki gradimo prihodnost, sestavljajo pa tisti, ki razdirajo preteklost.
Ti gradiš prihodnost s fojbami za 3/4 EU populacije? Bolj bi ti prisodil, da si ti anarholevičarski radikalni terorist.
Zgodovina sprememb…

fartman> Ti gradiš prihodnost s fojbami za 3/4 EU populacije? Bolj bi ti prisodil, da si ti anarholevičarski radikalni terorist.
Preden lahko začneš gradit prihodnost moraš pospravit gradbeno površino, se razume.
Nisem vedu, da delaš za Greenpeace, da te skrbi za avtohtono živalsko populacijo evropskih nacistov.
Preden lahko začneš gradit prihodnost moraš pospravit gradbeno površino, se razume.
Nisem vedu, da delaš za Greenpeace, da te skrbi za avtohtono živalsko populacijo evropskih nacistov.
Zgodovina sprememb…

aerie ::

Says everything, really. Nacisti pač niso "numbers persons", da bi lahko sploh razumeli, kaj sami trdijo.
Tako tudi ni čudno, da se jim ne zdi napak, da se jih znebimo. Verjetno bi celo glasovali za "nacistično čiščenje", glede na njihovo intelektualno kapaciteto.
Zgodovina sprememb…