» »

Begunska kriza v Sloveniji 2015

Begunska kriza v Sloveniji 2015

Temo vidijo: vsi
««
313 / 373
»»

Heavy ::

jype je izjavil:

Nekomu, ki ti jasno pove, kaj je njegova izbira, si ravnokar rekel, da nima pojma in da se boš zanj raje odločil ti. A ni to fašizem?

Se oglaša tisti, ki bi fojbiral vsakega, ki noče migrantov pri nas.

jype ::

Heavy> Se oglaša tisti, ki bi fojbiral vsakega, ki noče migrantov pri nas.

Me lahko citiraš? Hvala!

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: connel ()

ZaphodBB ::

Nisem prepričan, če s tem hočeš povedat, da je včasih pa vseeno treba kakšnega "pakija" prebutat, al je to samo poziv k temu, da moram bit v tej temi bolj konsistenten? Ker če to drugo, potem se bojim da za tako zahtevno vlogo pa res nimam časa. Trolanje nacijev je cheap.

Ta izjava nikakor ni letela nate neposredno. Mene sicer skrbi za vsakega pretepenega prišleka - pa če je "kriv" ali ne. Zavedam se, da je edini ki lahko kaznuje represivni aparat. Skrbi me to, da recimo v Rusiji (mogoče tudi na Poljskem, definitivno v Italiji) represivni aparat gleda stran, ko fašisti izvajajo vigilantstvo nad prvim, ki jim pride pod roko pod geslom "ponoči je vsaka krava črna". Ravno tako kot me skrbi, da se ljudje v deliriju poskušajo proti nacijem boriti na način, da prikrivajo dejansko stanje.

Kolikor mi je hudo za vsakega pretepenega "pakija", mi bo še bolj hudo za vse krive in nedolžne pakije in ne pakije, ki bodo morali dati življenje - če bi se eventuelno sredina odločila, da so naciji boljša izbira - "ker že ves čas opozarjajo kaj se bo zgodilo in imajo posledično prav v vseh ozirih".
"Naši dedje so se borili za to, da lahko odločamo
o lastni usodi - ne o usodi drugih ljudi." -jype

ZaphodBB> mi bo še bolj hudo za vse krive in nedolžne pakije in ne pakije, ki bodo morali dati življenje

Easy: Rečeš, da je to neizogibno, tko kot naciji, pa imaš tudi ti win-win situacijo: Bodisi si imel prav, bodisi ne bo velikega izbruha nasilja.

Zgodovina sprememb…

chinko ::

Matej22> Družina se je izolirala od okolice, ker se z njihovo kulturo ni znala soočiti.

Že s pravilno oblikovano brošuro, bi bila ta težava bistveno manjša

Se hecaš, ne?

Markus386 ::

Kaj pa če naprimer države nehajo biti politično korektne, in začnejo zapirat in/ali deportirat vse šlatače, posiljevalce in roparje, pa ne bo več posilstev in napadov na lokalno prebivalstvo, pa desničarji ne bodo več imeli na koga kazat s prsti? Seveda to pomeni tudi zapirat lokalne pretepače, ampak sčasoma bo obojih le še za statistično napako.

Ker če policija gleda stran, dokler eni šlatajo, ostanejo za zaščito samo tisti, ki radi malce posplošijo, in poenostavijo kar na izbiro po barvi kože. In če si ti tisti napaden/a s strani šlatačev, ti postane rahlo vseeno, če jih poleg tistih, ki so te šlatali, skupi še kak, ki je slučajno bil zraven, in samo gledal, pa je iste barve kot šlatači.

AC_DC ::

jype je izjavil:

ZaphodBB> Ljudje, ki se borijo proti institucionalnemu rasizmu so rasisti?

Če se borijo tako, da iskreno verjamejo, da se muslimani niso sposobni prilagoditi kulturi, v kateri živijo, potem so zagotovo rasisti (in institucionaliziran rasizem izvajajo, ne zmanjšujejo).

Tale nacist, je lepo povedal: "če se mislite obnašati kot golazen, vseskozi pljuvati po Eu in njenih prebivalcih, potem se spokajte nazaj 1200 km južno in vzhodno, v svoj šeriatski raj"

http://www.berliner-kurier.de/news/pano...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: AC_DC ()

morbo ::

jype je izjavil:

morbo> Mislim da si zamešal svobodno voljo z verskimi zakoni in pritiski fundamentalistične družine / družbe / religije.

Kako veš? Nekomu, ki ti jasno pove, kaj je njegova izbira, si ravnokar rekel, da nima pojma in da se boš zanj raje odločil ti. A ni to fašizem?

Ne se delat neumnega. Tele cote so vsiljeno versko pravilo in ženska nima izbire da reče ne (razen če hoče bit umorjena iz časti). Da hinavska skrajna levica to zagovarja me sicer ne preseneča.

Matako ::

Pripoved v Nemčiji znanega naci-Dalmatinca.

http://www.24sata.hr/sudbine/spasavao-l...

Vikali su: 'Makni se, to su naše žene!' Govorili su engleski i arapski međusobno. Okrenuo sam se i pitao cure poznaju li te ljude, uplašeno su rekle kako ih nikad nisu vidjele. Stoga sam ovima na engleskom uzvratio neka se maknu. Najjači među njima bahato je krenuo tad na mene. U djeliću sekunde sam reagirao i high kickom ga pogodio tako da je odletio nekoliko metara i pao. Nogom sam ga potegnuo jer nisam želio ući u bliski kontakt. Za tu noć u Excelsioru odjenuo sam novo Hugo Boss odijelo i nisam ga htio upropastiti jer bi me to koštalo više nego što sam dogovorio s upravom za gažu - smije se. Iako nije bilo smiješno.

Ko James Bond - vedno pazi, da ne umaže obleke! :))
/\/\.K.

monster-x ::

Več kot očitno je, da je to veliko bolje, kot pa čakat, da se evropski politiki odločijo sami. Javna podpora je ključen del evropskega političnega procesa, sploh pri vprašanjih, kjer komisija ne more samostojno regulirat članic.

Na pamet in na hitro ne more nihče. Ne politiki, ne forumaši, ne kdorkoli drug. Seveda pa se lahko o tem (na forumih) debatira in analizira potencialne rešitve z vseh možnih vidikov.

Če se najde dobra rešitev, se jo lahko poskuša tudi predlagati evropskim politikom, ki se zaenkrat niso ravno izkazali. Druga stvar pa je, če jo bodo upoštevali in izvedli.
There comes a point when a dream becomes reality and reality becomes a dream.

chinko> Se hecaš, ne?

Ne, se ne. Če ti en usekan dušebrižnik nonstop razlaga, kako je zahod en sam razvrat in kaj moraš v zvezi s tem storiti, je edini možen način, da se temu zoperstaviš, da na jasen, razumljiv način predstaviš družbeni sistem ter odgovornosti, dolžnosti in seveda privilegije, ki jih vsak pripadnik v njem uživa.

Če tega ne storiš, potem je getoizacija in radikalizacija praktično neizogibna.

morbo> Ne se delat neumnega. Tele cote so vsiljeno versko pravilo in ženska nima izbire da reče ne (razen če hoče bit umorjena iz časti).

Ne moreš tega rečt!

morbo> Da hinavska skrajna levica to zagovarja me sicer ne preseneča.

A lahko potem prepovemo, da ljudje nosijo križec okoli vratu? Ker to je vsiljeno versko pravilo in tisti, ki ga nosi nima izbire, simbolizira pa tisočletja represije in nasilja. Ne, jaz ne dopuščam možnosti, da se kdorkoli svobodno odloči glede tega, pozabi na argument osebne svobode, tako kot si pozabil pri islamskih oblačilih.

Zgodovina sprememb…

jype je izjavil:

Me lahko citiraš? Hvala!

Smo te že večkrat in se je izkazalo da imaš spomin človeške ribice.

Vanich ::

morbo je izjavil:

jype je izjavil:

morbo> Mislim da si zamešal svobodno voljo z verskimi zakoni in pritiski fundamentalistične družine / družbe / religije.

Kako veš? Nekomu, ki ti jasno pove, kaj je njegova izbira, si ravnokar rekel, da nima pojma in da se boš zanj raje odločil ti. A ni to fašizem?

Ne se delat neumnega. Tele cote so vsiljeno versko pravilo in ženska nima izbire da reče ne (razen če hoče bit umorjena iz časti). Da hinavska skrajna levica to zagovarja me sicer ne preseneča.

No, no! Ni ravno tako - na izbiro ima tudi, da ji odrežejo nos, ali pa, da jo polijejo s kislino!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Vanich ()

AC_DC> Smo te že večkrat in se je izkazalo da imaš spomin človeške ribice.

No, da te vidimo. Ker jaz sem zelo specifično označil skupino, ki je upravičena do fojbiranja, pa to niso tisti, ki nočejo migrantov pri nas.

monster-x> Če se najde dobra rešitev, se jo lahko poskuša tudi predlagati evropskim politikom, ki se zaenkrat niso ravno izkazali. Druga stvar pa je, če jo bodo upoštevali in izvedli.

Izvedba se v Evropi zgodi samo s precejšnjim družbenim konsenzom.

Pepca*Kardelj> No,no! Ni ravno tako - na izbiro ima tudi, da ji odrežejo nos ali pa, da jo polijejo s kislino!

Na izbiro ma tudi napol gola pozirat za naslovnico, vi, ki bi morali to njeno pravico zaščitit, se ji pa namesto tega posmehujete s primitivnimi komentarji, ker v svojem seksizmu z islamskimi usekanci zelo uspešno tekmujete.

Zgodovina sprememb…

Izvedba se v Evropi zgodi samo s precejšnjim družbenim konsenzom.

Kar pa je odvisno (predvsem) od kakovosti rešitve.

jype je izjavil:

A lahko potem prepovemo, da ljudje nosijo križec okoli vratu? Ker to je vsiljeno versko pravilo in tisti, ki ga nosi nima izbire,

Če bi ne-nošnja križca rezultirala v smrti osebka, potem se je proti temu verskemu nasilju potrebno borit. Ampak kristjani brez križca niso umorjeni, pretepeni ali izobčeni, tako kot muslimanke brez pokrivala.

Skrajni liberalci imate sindrom tiščanja glave v pesek, ampak ostalim ki ne sledimo "PC" liberalni religiji, je jasno da bo islam lahko obstajal znotraj demokracije, le tako da zapusti 3/4 bullšita v Koranu. Tako kot so kristjani opustili 3/4 bullšita v Bibliji. Ker v primeru da se to ne zgodi, potem sledi vojna med dvema političnima opcijama: sekularno demokracijo in islamsko teokracijo.

Toleriranje opresivnih verskih mehanizmov == tiščanje glave v pesek.

Heavy ::

jype je izjavil:

AC_DC> Smo te že večkrat in se je izkazalo da imaš spomin človeške ribice.

No, da te vidimo. Ker jaz sem zelo specifično označil skupino, ki je upravičena do fojbiranja, pa to niso tisti, ki nočejo migrantov pri nas.

Blede se ti že. 300 strani zmerjaš vsakega, ki ima kaj proti migrantom z nacisti, katere boš nukal/fojbiral... Zdaj pa praviš, da nimaš nič proti ljudem, ki nočejo migrantov pri nas?

monster-x> Kar pa je odvisno (predvsem) od kakovosti rešitve.

Ne, ni. Kakovost rešitve predloga združene levice o spremembi definicije zakonske zveze je stooodstotna, pa jo je znaten del prebivalstva zavrnil zaradi nacistične propagande.

morbo> Če bi ne-nošnja križca rezultirala v smrti osebka, potem se je proti temu verskemu nasilju potrebno borit.

Kako pa veš, da ne rezultira v smrti?

morbo> Ampak kristjani brez križca niso umorjeni, pretepeni ali izobčeni, tako kot muslimanke brez pokrivala.

Muslimanke brez pokrivala tudi niso umorjene, pretepene ali izobčene.

morbo> Toleriranje opresivnih verskih mehanizmov == tiščanje glave v pesek.

Fašizem, ki predpisuje, da ženska _ne sme_ nosit cunje na glavi, ni rešitev tega problema, ampak vztrajno tiščanje glave v svež beton.

Heavy> Blede se ti že. 300 strani zmerjaš vsakega, ki ima kaj proti migrantom z nacisti, katere boš nukal/fojbiral... Zdaj pa praviš, da nimaš nič proti ljudem, ki nočejo migrantov pri nas?

_Citiraj_, ne parafrazirat.

Zgodovina sprememb…

Matej22 ::

jype je izjavil:

chinko> Se hecaš, ne?

Ne, se ne. Če ti en usekan dušebrižnik nonstop razlaga, kako je zahod en sam razvrat in kaj moraš v zvezi s tem storiti, je edini možen način, da se temu zoperstaviš, da na jasen, razumljiv način predstaviš družbeni sistem ter odgovornosti, dolžnosti in seveda privilegije, ki jih vsak pripadnik v njem uživa.

Če tega ne storiš, potem je getoizacija in radikalizacija praktično neizogibna.

Še enkrat predlagam, da pogledaš posnetek, če pa te muči nemščina pa povej, bom napisal povzetek.
Družina je prišla v nemčijo v začetku devedesetih v okolje, ki jih je dejansko sprejelo. Niso prišli v geto, ampak mirno, varno in prijazno okolje. Oni so bili tisti, ki se niso želeli integrirati, ki niso želeli sprejeti zahodnih vrednot, čeprav so imeli vse možnosti za to. Tako vsaj govornica pove, ampak mogoče pa ti bolje poznaš njeno življenjsko zgodbo, kot pa ona sama.

Matej22> Oni so bili tisti, ki se niso želeli integrirati, ki niso želeli sprejeti zahodnih vrednot, čeprav so imeli vse možnosti za to.

Oni so bili tisti, ki so imeli predsodek pred zahodno kulturo, ker jih (no, predvsem mamo) je nekdo ideološko prepričal, da tako je - na popolnoma enak način, kot nacisti danes poskušajo vsem nam dopovedat, da so muslimani drugačni od nas, da drugače razumejo svet in da moramo zato verjet, da so vsi po vrsti hinavci, ki so sem prišli klat in posiljevat.

Matej22> Tako vsaj govornica pove, ampak mogoče pa ti bolje poznaš njeno življenjsko zgodbo, kot pa ona sama.

Jaz v ničemer ne oporekam njeni zgodbi, pravim samo, da bi njeno mamo lahko učinkoviteje razsvetlili, če bi ji ponudili alternativno razlago zahodne kulture od tiste, ki jo je bila prisiljena poslušat v okviru svoje verske indoktrinacije.

Kako to poteka zelo dobro razumem, ker lahko danes vidim opranoglavce, ki nasprotujejo celo enakim pravicam vseh Slovencev, pa niso niti muslimani, niti niso tujci.

Zgodovina sprememb…

Na izbiro ma tudi napol gola pozirat za naslovnico, vi, ki bi morali to njeno pravico zaščitit, se ji pa namesto tega posmehujete s primitivnimi komentarji, ker v svojem seksizmu z islamskimi usekanci zelo uspešno tekmujete.

Jure, če lahko dobim trenutek tvoje pozornosti. Kako se po tvojem lahko efektivno spopademo s problemom, zlorabe demokratičnih norm za širjenje nedemokratičnih idej.

Primeri, ki mene osebno najbolj skrbijo - zloraba inštituta "varnih prostorov" s strani islamistov za izvajanje cenzure nad njihovimi kritiki na univerzah. In seveda ekvivalentnih zlorab s strani "naših" fašistov - čeprav se mi vsaj desničarski fašisti zdijo nekoliko bolj bukavi - zaenkrat.

ZaphodBB> Kako se po tvojem lahko efektivno spopademo s problemom, zlorabe demokratičnih norm za širjenje nedemokratičnih idej.

Tako, da ne opustimo demokratičnih norm.

ZaphodBB> Primeri, ki mene osebno najbolj skrbijo - zloraba inštituta "varnih prostorov" s strani islamistov za izvajanje cenzure nad njihovimi kritiki na univerzah. In seveda ekvivalentnih zlorab s strani "naših" fašistov - čeprav se mi vsaj desničarski fašisti zdijo nekoliko bolj bukavi - zaenkrat.

Danska, Francija, Nemčija in Švedska, pa verjetno še kakšna druga država, so v drugi polovici 20. stoletja vse ogromno investirale v raziskovanje pojava zaprtih skupin (ki ga na nekaterih področjih imenujemo getoizacija) in s celo vrsto eksperimentov zelo dobro utemeljile načine, kako se jo prepreči. To ni poceni, je pa nujno, če nočeš bodočih fiaskov.

Žal je znotraj EU nemogoče izvajati te ukrepe, ne da bi se EU s tem strinjala, zaradi česar sem jaz prepričan, da nas ksenofobija stane bistveno več kot prijetnih občutkov ob tem, ko se sami sebi zdimo gostoljubni.

Zgodovina sprememb…

jype je izjavil:

morbo> Toleriranje opresivnih verskih mehanizmov == tiščanje glave v pesek.

Fašizem, ki predpisuje, da ženska _ne sme_ nosit cunje na glavi, ni rešitev tega problema, ampak vztrajno tiščanje glave v svež beton.

Saj siljenje žensk v šole je tudi "fašizem". Vprašaj ugledne islamske učenjake in ti bodo povedali da v Islamu ženske ne rabijo izobrazbe, lol...

Skrajni levaki padete že na prvi stopnički, ki je potrebna da se muslimane intergira in asimilira v sekularno demokracijo. Od tu naprej se lahko verski zakoni iz Korana prosto širijo mimo normativov zahodne demokracije in pridemo do stanja ko muslimani pri nas živijo enako kot v pakistanu, le z višjo socialno podporo.

krneki0001 ::

morbo je izjavil:

Skrajni levaki padete že na prvi stopnički, ki je potrebna da se muslimane intergira in asimilira v sekularno demokracijo. Od tu naprej se lahko verski zakoni iz Korana prosto širijo mimo normativov zahodne demokracije in pridemo do stanja ko muslimani pri nas živijo enako kot v pakistanu, le z višjo socialno podporo.

Samo da levaki tega še dolgo ne bodo dojeli. Oziroma bodo "the hard way", ko jih bo to udarilo nazaj po gobcu.

Matako ::

ZaphodBB je izjavil:

Jure, če lahko dobim trenutek tvoje pozornosti.

Jureta ni več, Zap. Bil je asimiliran v JSW Kolektivo. Borgali so ga.

Klasičen body-snatchers posel.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Matako ()

AnitaTrump ::

kaj je tako zelo razburilo bodocega doktorja oz. inzinirja?

morda se je prebudil in se zavedel kako trpi pod bledolicniki, ko pa ve da 'we wuz kangs'!

The Player ::

moderatorji:
ignorirajte predlog za izbris Jype-jevega kometarja, bila je pomota. Sem hotel le iti na naslednjo stran, pa je miška nekako zanesla na napačen gumb.

Hvala za razumevanje!

oo7 ::

Muslim Refugee Says Main Goal Is to Islamize Europeans

Inžinerji in botaniki iz BV bodo imeli misijo nemogoče na Poljskem, da jih spreobrnejo v muslimane:)):))

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oo7 ()

chinko> Se hecaš, ne?

Oni so bili tisti, ki so imeli predsodek pred zahodno kulturo, ker jih (no, predvsem mamo) je nekdo ideološko prepričal, da tako je - na popolnoma enak način, kot nacisti danes poskušajo vsem nam dopovedat, da so muslimani drugačni od nas, da drugače razumejo svet in da moramo zato verjet, da so vsi po vrsti hinavci, ki so sem prišli klat in posiljevat.

Pa ja seveda! Se ti res že blede, da meniš, da lahko "predsodke", ki izvirajo iz desetletij ideološkega-religioznega pranja možganov odpraviš s pogovorom ali brošurami? Ali pa mogoče meniš, da so jamarji tako neumni, da se ne zavedajo, da šlatanje, posiljevanje in kamenjanje npr. v zahodni kulturi ni dovoljeno, da (vse) ženske, ki se same sprehajajo in nosijo krilo niso prostitutke ter da imajo vse ženske enake pravice kot moški? Še enkrat, se delaš budalo?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: chinko ()

oo7 ::

Grozljiv zločin, policija na nogah - pred vrata džamije odvrgli sendviče s slanino

V Bristolu v Veliki Britaniji je prišlo do grozljivega zločina, zaradi katerega človeku zaledeni kri v žilah. Obglavljenja v Islamski državi ali posilstva žensk v Kölnu niso nič v primerjavi s tem, kar so doživeli muslimani, ki so zahajali v veliko džamijo v Bristolu.

http://www.reporter.si/svet/grozljiv-zl...

Migranti že kradejo avtomobile, Norvežani se ne dajo: http://www.bbc.com/news/world-europe-35... :))

Za kazen naj migranta v luknjičastih gatah policaji vozijo eno izmeno na strehi marice (+ sirene jim ne bo potrebno uporabljati, bo oni zgoraj dovolj zavijal).

Garantirano nikoli več ne bo niti pomislil na krajo vozil, temveč bo naslednjič raje kaj ukradel iz savne :)).

Zgodovina sprememb…

Čestitke, Slo je bogatejša za 13 novih članov, in ne, novica ne govori o porodih na današnji dan.
https://www.rtvslo.si/slovenija/avstrij...

Naslednja čestitka za naslednjih ?? sledi jutri osorej.

Trend iz Grčije, kako sledi v 2017 vprašajte profesorje Ekonomske fakultete, so 24/7 v pripravljenosti:

Ne vem če je že bilo objavljeno, Avstrija bo letos sprejela max 37,500 profesorjev, naslednja leta vsako leto manj:

http://www.krone.at/Oesterreich/Kraftak...

Zgodovina sprememb…

Ne, ni. Kakovost rešitve predloga združene levice o spremembi definicije zakonske zveze je stooodstotna, pa jo je znaten del prebivalstva zavrnil zaradi nacistične propagande.

Zato pa tam stoji beseda "predvsem". Očitno ni dovolj samo priprava zakona, ampak tudi dovolj dobra predstavitev pozitivnih lastnosti zakona ljudstvu in pa predvsem je potrebno ljudi pripraviti, da gredo na referendum v tem konkretnem primeru.

harmony ::

Kmalu bo pol sveta prislo v EU. To je to, zgodovina se ponavlja. Lepo je bilo ga srackat pri Aboridzinih, Indijancih, tam dol po vzhodu...zdej pa lepo se to vse vraca.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: AC_DC ()

harmony je izjavil:

Kmalu bo pol sveta prislo v EU. To je to, zgodovina se ponavlja. Lepo je bilo ga srackat pri Aboridzinih, Indijancih, tam dol po vzhodu...zdej pa lepo se to vse vraca.

A nebi potem ti moral oditi nazaj v Turčijo? :(

harmony ::

morbo je izjavil:

harmony je izjavil:

Warum?

Markus386 ::

harmony je izjavil:

morbo je izjavil:

harmony je izjavil:

Warum?

Ker so ga turki srackali tle, ne dolgo pred tem, kot so ga belci srackali drugje. Ne mi, ne jaz, ne ti, ampak eni drugi belci, zarad katerih bi se mi zdaj morali pocutiti dolzni placevat tem albancem in marocanom, da hodijo sem na socialo.

monster-x> Zato pa tam stoji beseda "predvsem". Očitno ni dovolj samo priprava zakona, ampak tudi dovolj dobra predstavitev pozitivnih lastnosti zakona ljudstvu in pa predvsem je potrebno ljudi pripraviti, da gredo na referendum v tem konkretnem primeru.

Kaj pa storiš, ko ti ekstremna desnica začne ljudi prepričevat, da bodo v šolah fantke oblačili v punčke, če bo zakon sprejet?

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: tomaz- ()

oo7 je izjavil:

Grozljiv zločin, policija na nogah - pred vrata džamije odvrgli sendviče s slanino

V Bristolu v Veliki Britaniji je prišlo do grozljivega zločina, zaradi katerega človeku zaledeni kri v žilah. Obglavljenja v Islamski državi ali posilstva žensk v Kölnu niso nič v primerjavi s tem, kar so doživeli muslimani, ki so zahajali v veliko džamijo v Bristolu.

bi bilo smesno, ce ne bi par tednov nazaj avtohtoni muslimani na fb pisali ogromne sramotilne spise o nizkotnosti kristjanov in slovencev, ker so eni pri nas odvrgli prasicje rezervne dele na sveto zemljo bodoce dzamije. ravno po casu ficki ficki v nemciji, cemur so seveda pogledali skozi prste, oziroma za njih to ni narobe. je bil printscreen kafirjev in kafirk, ki so se strinjali z omadezevanjem halal zemlje in spodaj komentarji ahmedov, kako sedaj vejo kdo so ti ljudje in kako jih bojo 'ozdravili islamofobije'.
skratka pujs je haram, ficki ficki in obglavljenja pa halal.

bi bilo smesno, ce ne bi par tednov nazaj avtohtoni muslimani na fb pisali ogromne sramotilne spise o nizkotnosti kristjanov in slovencev, ker so eni pri nas odvrgli prasicje rezervne dele na sveto zemljo bodoce dzamije. ravno po casu ficki ficki v nemciji, cemur so seveda pogledali skozi prste, oziroma za njih to ni narobe. je bil printscreen kafirjev in kafirk, ki so se strinjali z omadezevanjem halal zemlje in spodaj komentarji ahmedov, kako sedaj vejo kdo so ti ljudje in kako jih bojo 'ozdravili islamofobije'.

Jebi ga svoboda govora. Lahko govoriš ali ne govoriš. Lahko se delaš žrtev ali pa ne. Lahko sprejmeš odgovornost ali pa ne.

In v resnici ne moremo nič kaj drugega kot zahtevat, da se spoštujejo zakoni in da represivni organi kaznujejo vse sorte storilcev.

Hkrati nam bodo pa tako muslimanski fašisti kot regularni fašisti poskušali zmanjševati svoboščine kolikor se da brez izbire sredstev.

AnitaTrump> pisali ogromne sramotilne spise

Zanimivo, kako tebe boli, če muslimani pišejo, kakšni da so Slovenci, medtem ko te prav nič ne boli, ko Slovenci pišejo, kakšni da so muslimani.

Vsaj dva milijona nas ni vrglo prašičjih glav na eno parcelo, drži - ampak tudi vsaj milijarda in pol muslimanov ni posiljevala v Nemčiji in na Švedskem.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: AC_DC ()

jype je izjavil:

Kaj pa storiš, ko ti ekstremna desnica začne ljudi prepričevat, da bodo v šolah fantke oblačili v punčke, če bo zakon sprejet?

Italian Families Protest Forced Cross-Dressing of Schoolchildren

morda ekstremna desnica le želi prepreciti njihovo smrt, sedaj ko islamofili prisiljujete evropo s svojo religijo?

Germany 2016: 3 North African men try to execute Transgender Women on the street by stoning

kaj se sploh trudite levicarji, ni vec 1800, da ljudje ne bi zmogli spregledati vasi komifilije.

And they actually believe this shit, too!

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: tomaz- ()

jype je izjavil:

And they actually believe this shit, too!

!oot ,tihs siht eveileb yllautca yeht dnA

aerie ::

AnitaTrump je izjavil:

oo7 je izjavil:

Če besede kot so "haram", "halal", "kafirji" že tako na veliko uporabljate, ste očitno že uspešno islamizirani.:)

aerie je izjavil:

Če besede kot so "haram", "halal", "kafirji" že tako na veliko uporabljate, ste očitno že uspešno islamizirani.:)

salem alekum my friend.

heh, se louis farrakhan (islamski vodja crncev v ameriki, ki rad poziva k poboju bledolicnikov) se zgraza nad imoprtiranjem muslimanov v ameriko in evropo. potem si lahko predstavljas na kaksnem nivoju so levicarji, kot so jype, obongo, merklova...

SugarFree ::

Cilj razvitih držav in posameznikov so naravni viri, boli njih za rajo tam doli, kulturna in jezikovna raznolikost je tisto kar daje čar različnim narodnostim, svetovna elita pa se obnaša kot da so mali bogovi na zemlji. Vsaka intervencija na bližnjem vzhodu je povzročila nepopravljive posledice, lep primer je Irak. Naj jih pustijo pri miru, da si sami oblikujejo prihodnjost.

Pšenični ::

jype je izjavil:

Me lahko citiraš? Hvala!

https://slo-tech.com/forum/t653736/15199

perci :: 19. jan 2016, 07:24:45citiraj
#
Jure, nehaj s temi fojbami.

Opozorilo moderatorja Juretu glede groženj in spodbujanja nestrpnosti rasizma z fojbami.

Tist tvoj hvala si lah vtakneš tam, kjer svetloba ne pride....

Zgodovina sprememb…

sedaj je uradno da so nemke same krive za spolne napade na njih. ker prevec lepo disijo

Cologne Imam: Girls Were Raped Because They Were Half Naked And Wore Perfume

feministi se ze pripravljajo na mnozicne protest proti avtohtonim evropejcem, ker so belci.
««
313 / 373
»»