» »

Begunska kriza v Sloveniji 2015

Begunska kriza v Sloveniji 2015

Temo vidijo: vsi
««
309 / 373
»»

Matako ::

V drugih novicah:

http://www.rtvslo.si/svet/norveska-v-ru...

Tole skandinavsko kolesarjenje je bilo organizirano! Le kdo bi to lahko bil? ;(
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Matako ()

ZaphodBB ::

Žižek:
An evil person is thus not an egotist, "thinking only about his own interests". A true egotist is too busy taking care of his own good to have time to cause misfortune to others. The primary vice of a bad person is that he is more preoccupied with others than with himself.

Po tej dikciji v tej temi ni nedolžnih. Kaj pa če ima Žiža prav?
"Naši dedje so se borili za to, da lahko odločamo
o lastni usodi - ne o usodi drugih ljudi." -jype

chinko ::

Ah, dejte no, tole prepucavanje in zmerjanje jypa nikamor ne pelje. Sj ni nek bad guy, kvečjemu naiven Šved s preveč prostega časa in kompleksom iskanja pozornosti. Skor tko k attention whores. Za razliko od nekih mitjaadminov, harmony, paxmanov, aerie in njihovih umotvorov, ki kar kličejo po dostavi skupine mladih afganistanskih juncev na dom. Pa da vas vidimo. Fantje in punca, sporočite naslov.

jype ::

M-Power> To sploh ni možno.

Seveda ne, spuščanje na višji nivo pač ni spuščanje.

chinko> Pa da vas vidimo.

Bom sporočil vsem depriviligiranim Slovencem, da jim od zdaj naprej ni treba več skrbeti, ker boste pravi domoljubi(tm) poskrbeli zanje.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: connel ()

ohnowhy ::

jype je izjavil:

Bom sporočil vsem depriviligiranim Slovencem, da jim od zdaj naprej ni treba več skrbeti, ker boste pravi domoljubi(tm) poskrbeli zanje.

Saj že skrbimo, Jype, samo ti si tumast.

boolsheat je izjavil:

Na koncu bi jype žižo fojbal?

Seveda, saj Jype ne zna drugače.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: ohnowhy ()

boolsheat ::

Matako je izjavil:

ohnowhy je izjavil:

Daj ga ti osebno konkretno pouči, saj imaš menda _Vedno_ prav...

U ja! Spopad Žyžek-Jype bi bil res _epski_.

Sem za to!

Na koncu bi jype žižo fojbal?

AnitaTrump ::

jype je izjavil:

nedolgo nazaj si trdil da so slovenci lahko revni izkljucno zaradi alkoholizma in ker kupujejo predrage vw. ze drugi preobrat danes.

boolsheat ::

ZaphodBB je izjavil:

Žižek:
An evil person is thus not an egotist, "thinking only about his own interests". A true egotist is too busy taking care of his own good to have time to cause misfortune to others. The primary vice of a bad person is that he is more preoccupied with others than with himself.

Po tej dikciji v tej temi ni nedolžnih. Kaj pa če ima Žiža prav?

Da. Ampak to je posledica.

ZaphodBB ::

Da. Ampak to je posledica.

Uh?
"Naši dedje so se borili za to, da lahko odločamo
o lastni usodi - ne o usodi drugih ljudi." -jype

Jype, od kar tvojih komentarjev ne berem več tako pogosto, se mi zdiš bolje, se tudi počutiš vredu? Sicer pa že skrbimo za depriviligirane Slovence, a lahko bi poskrbeli še bolje, skor tko k za "begunce" npr. z več medijskega spina. Aktivisti in progresivci že dajete lastn dnar v gobec, ali še kr opletate s tujim po koprivah?

fartman> Saj že skrbimo, Jype, samo ti si tumast.

Se pravi dejansko ni depriviligiranih, ki bi se nam morali smilit, ker sredstva porabljamo za oskrbo tujcev in je vse le nacistična propaganda?

Saj sem vedel!

chinko> Aktivisti in progresivci že dajete lastn dnar v gobec, ali še kr opletate s tujim po koprivah?

Glede na to koliko depriviligiranim Slovencem pomagam jaz in koliko takšnim pomagate nacisti, se meni zdi očitno, kdo tule je hinavec.

AnitaTrump> nedolgo nazaj si trdil da so slovenci lahko revni izkljucno zaradi alkoholizma in ker kupujejo predrage vw. ze drugi preobrat danes.

Ne, nisem, pa zdaj je fartman itak razkril kruto resnico: Noben Slovenec ni reven ali lačen, samo nacistična propaganda ves čas trobi o njih.

Zgodovina sprememb…

Kolikor mi je znano pomagaš nič. Kje sploh najdeš čas za karkoli drugega kot pisanje na ST?

Mal resnosti prosim. Pa po kosilu ne pozabite na tabletke, fantje in punca.

jype je izjavil:

Glede na to koliko depriviligiranim Slovencem pomagam jaz in koliko takšnim pomagate nacisti, se meni zdi očitno, kdo tule je hinavec.

saj nisi niti v drzavi da bi placeval davke :D ali so ti morda zavrnili azil na svedskem, ker si navaden, neeksoticen bledolicnik?

pa nedolgo nazaj si se hvalil kako si sluzbo zrihtal trem zatiranem homoseksualcem iz tujih drzav, namesto da bi zaposlil janeza :D

jype je izjavil:

fartman> Saj že skrbimo, Jype, samo ti si tumast.

Se pravi dejansko ni depriviligiranih, ki bi se nam morali smilit, ker sredstva porabljamo za oskrbo tujcev in je vse le nacistična propaganda?

Skrbimo za tiste, za katere se odločimo in za katere plačujemo davke, da lahko razne zadeve, kot je CSD, delujejo. Res si umski maloposestnik.

jype je izjavil:

Ne, nisem, pa zdaj je fartman itak razkril kruto resnico: Noben Slovenec ni reven ali lačen, samo nacistična propaganda ves čas trobi o njih.

Lačni so predvsem tisti, ki poslušajo tvoje nebuloze.

Jype, oprosti, res si sramota temu forumu.

Zgodovina sprememb…

fartman> Jype, oprosti, res si sramota temu forumu.

Čemu se meni opravičuješ? Sramota temu forumu ste sicer nacisti, razumem pa, da tega niste sposobni doumeti, ker to terja določeno mero intelektualnih kapacitet, ki ni značilna za skupine, ki jih prepriča Nova24.

Zgodovina sprememb…

jype je izjavil:

Čemu se meni opravičuješ? Sramota temu forumu ste sicer nacisti, razumem pa, da tega niste sposobni doumeti, ker to terja določeno mero intelektualnih kapacitet, ki ni značilna za skupine, ki jih prepriča Nova24.

Ok, torej, praviš, da sem nacist in bi me rad sfojbiral?

Ti se resno pogovarjaš o kapacitetah in dosežkih, Jure?

Zgodovina sprememb…

oo7 ::

Migranti so večinoma moški.

V letu 2015 je v Evropo prispelo okoli milijon migrantov, večinoma mladih in neporočenih moških. Porušeno razmerje nevarno vplivalo na razmerje moških in žensk v nekaterih evropskih družbah, kar za seboj prinese povečanje organiziranega kriminala, porast števila spolnih napadov in večje povpraševanje po prostituciji

Švedska se sooča z najhujšim problemom
Na Švedskem 71 odstotkov prosilcev za azil predstavljajo moški. V preteklem letu je vsak dan, povprečno, Švedsko mejo prestopilo 90 moških in 8 žensk. Trenutno razmerje v Švedski najstniški populaciji znaša 106 moških (med 14. -17. letom ) na 100 žensk. V prihodnje se lahko zgodi, da se v isti starostni skupini spremeni razmerje na 116 moških na 100 deklet. Če se bo trend nadaljeval, lahko vsaka naslednja starostna kohorta postane podobno neuravnotežena, kar pa bo na koncu vplivalo na sestavo vseh "mladostniških" kohort.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oo7 ()

Instant vic: kako se reče strahu pred jamami? Fojbija!

Kaj? Kaj se mrščite? Saj ta tema že dolgo ni več resna. Bila je džajpana že skoraj na prvi strani.
/\/\.K.

oo7 je izjavil:

...

Ja, jype bo rekel, da je to nacistična laž in da boš ti in avtor raziskave sfojbirana.

Matako> Kaj? Kaj se mrščite? Saj ta tema že dolgo ni več resna. Bila je džajpana že skoraj na prvi strani.

Ej, vsako temo bomo džajpal, če jo bojo naciji hotl ugrabt. Majkemi!

Zgodovina sprememb…

ohnowhy je izjavil:

oo7 je izjavil:

...

Ja, jype bo rekel, da je to nacistična laž in da boš ti in avtor raziskave sfojbirana.

On lahko reče kar hoče jaz njegovih komentarjev sploh ne berem kaj, da bi me šele zanimalo njegovo mnenje:))

loucast ::

Matako je izjavil:

Instant vic: kako se reče strahu pred jamami? Fojbija!

Kaj? Kaj se mrščite? Saj ta tema že dolgo ni več resna. Bila je džajpana že skoraj na prvi strani.

10/10

jype je izjavil:

Matako> Kaj? Kaj se mrščite? Saj ta tema že dolgo ni več resna. Bila je džajpana že skoraj na prvi strani.

Ej, vsako temo bomo džajpal, če jo bojo naciji hotl ugrabt. Majkemi!

No če smo iskreni... na nek način jo je džajpanje rešiilo pred zaklepom. Podobno kot dvornega norčka slabe šale pred grajsko fojbo.

Se pa sprašujem, če se ni zdaj že vseeno malo ... postarala.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

Matako je izjavil:

No če smo iskreni... na nek način jo je džajpanje rešiilo pred zaklepom. Podobno kot dvornega norčka slabe šale pred grajsko fojbo.

Se pa sprašujem, če se ni zdaj že vseeno malo ... postarala.

Ja, mogoče imaš prav, ljudje niso več jypetovsko naivni, no, razen jypeta samega, ampak to je nepomembna manjšina.
Nemčija je rekla stop, Avstrija bo danes ali jutri, mi pa tudi vsak čas.

M-Power> Porušeno razmerje nevarno vplivalo na razmerje moških in žensk v nekaterih evropskih družbah, kar za seboj prinese povečanje organiziranega kriminala, porast števila spolnih napadov in večje povpraševanje po prostituciji

To je res, ampak ti to prebereš kot "priseljenci so posiljevalci", jaz pa kot "do priseljencev potrebujemo odgovorno politiko".

Ti mojo izjavo prebereš, kadar jo izreče Janša, kot "priseljencev se moramo čimprej znebiti", če jo Pahor pa "Slovencem moramo odvzeti stanovanja in not naselit priseljence".

fartman> Pravi nekdo s 30-35 k EUR bruto prihodkov letno in brez kakršnekoli omembe vredne lastnine.

Sicer pojma nimam, kakšno zvezo naj bi imeli prihodki, ampak če jih že navajaš, bodi natančen, ane.

fartman> Jype je pač pacient. Mislim, da ne bi bilo slabo obvestiti kakšnih organov, da ga malo preverijo pred vstopom na letalo.

Ti jim kar sporoči, da si ga videl, kako je bashal klene slovenske naciste.

Matako> Se pa sprašujem, če se ni zdaj že vseeno malo ... postarala.

Jah, če bi moderatorji redno brisali sovražni govor, potem bi vam lahko prihranil ta utrujajoč plaz bolj ali manj odkritih groženj. Ker ga ne, mora nekdo špilat norca. Saj veš, da uravnoteži medije. Ne bom užaljen, če mi rečeš, da sem anarhistična verzija JanšaTV.

fartman> Nemčija je rekla stop, Avstrija bo danes ali jutri, mi pa tudi vsak čas.

Všeč mi je, kako navdušeno nakladate o tem že od začetka, pa se ljudje še kar selijo. Na Švedsko jih je od ponedeljka prišlo že več kot 400, pa je komaj sreda.

Zgodovina sprememb…

jype je izjavil:

To je res, ampak ti to prebereš kot "priseljenci so posiljevalci", jaz pa kot "do priseljencev potrebujemo odgovorno politiko"

tvoja gibsmedat 4 evah politika, nima ravno stika z realnostjo. isto o zaposlitvi teh inzenirjev in doktorjev, ne gre, ker ni delovnih mest.
ficki ficki pa je del njihove kulture. a bi jim ti vsiljeval krscansko ideologijo kjer so zenske svete matere odresenikov in jih je treba spostovati? kako ne progresivno od tebe.

jype je izjavil:

fartman> Jype je pač pacient. Mislim, da ne bi bilo slabo obvestiti kakšnih organov, da ga malo preverijo pred vstopom na letalo.

Ti jim kar sporoči, da si ga videl, kako je bashal klene slovenske naciste.

No, tega o klenih slovenskih nacistih sicer ne vem, vem pa, da si ekstremističen anarhist in komunist in bi rad sfojbiral 3/4 EU krščanske populacije...

jype je izjavil:

fartman> Nemčija je rekla stop, Avstrija bo danes ali jutri, mi pa tudi vsak čas.

Všeč mi je, kako navdušeno nakladate o tem že od začetka, pa se ljudje še kar selijo. Na Švedsko jih je od ponedeljka prišlo že več kot 400, pa je komaj sreda.

Saj bo, kar počasi, brez skrbi, kam se ti mudi, da se osredotočas na en teden :)

jype je izjavil:

fartman> Pravi nekdo s 30-35 k EUR bruto prihodkov letno in brez kakršnekoli omembe vredne lastnine.

Sicer pojma nimam, kakšno zvezo naj bi imeli prihodki, ampak če jih že navajaš, bodi natančen, ane.

Uslugo ti delam, v resnici imaš še precej nižje prihodke, mislim, da ranga 10000 EUR letno bruto. Ampak zdaj, če že vztrajaš...

Zgodovina sprememb…

maco-maco ::

Spet se samo obkladate. Totalno nekonstruktivni ste.
Zanimivo pa je, da tisti ki ste najbolj proti prišlekom, vsakmu tukaj težite, da naj da naslov, da boste jih k njemu pripeljali. A pa hočete da tukaj ostanejo. A jim hočete omogočit posilstva deklic lastnega naroda? Dobivam občutek, da je to nek Haider sindrom.

Zgleda da bi vi radi porival male deklice. Al bi pa vsaj radi, da vam prišleki posilijo hčerko, ker bi jo sami sicer hoteli, sam se vam ne dvigne.
Kaj?

maco-maco je izjavil:

Al bi pa vsaj radi, da vam prišleki posilijo hčerko, ker bi jo sami sicer hoteli, sam se vam ne dvigne.

Jype ima takšne fetiše, ja, zdaj bo sicer zanikal, ampak prav tem smislu je nekoč tukaj razlagal, mislim, da lahko precej ljudi potrdi.

fartman> Jype ima takšne fetiše, ja, zdaj bo sicer zanikal, ampak prav tem smislu je nekoč tukaj razlagal, mislim, da lahko precej ljudi potrdi.

Kul, mi je všeč, da si tako hitro odreagiral. Mačka zamjavka, kadar ji na rep stopiš!

fartman> Uslugo ti delam, v resnici imaš še precej nižje prihodke, mislim, da ranga 10000 EUR letno bruto. Ampak zdaj, če že vztrajaš...

Pojma nimam, kaj ti razumeš kot prihodek.

Zgodovina sprememb…

ohnowhy je izjavil:

maco-maco je izjavil:

Al bi pa vsaj radi, da vam prišleki posilijo hčerko, ker bi jo sami sicer hoteli, sam se vam ne dvigne.

Jype ima takšne fetiše, ja, zdaj bo sicer zanikal, ampak prav tem smislu je nekoč tukaj razlagal, mislim, da lahko precej ljudi potrdi.

Kako pravijo Arabci: "za koga sem jo pa delal, če ne zase!".

V šali. To rečejo v šali!
/\/\.K.

maco-maco je izjavil:

Spet se samo obkladate. Totalno nekonstruktivni ste.
Zanimivo pa je, da tisti ki ste najbolj proti prišlekom, vsakmu tukaj težite, da naj da naslov, da boste jih k njemu pripeljali. A pa hočete da tukaj ostanejo. A jim hočete omogočit posilstva deklic lastnega naroda? Dobivam občutek, da je to nek Haider sindrom.

Zgleda da bi vi radi porival male deklice. Al bi pa vsaj radi, da vam prišleki posilijo hčerko, ker bi jo sami sicer hoteli, sam se vam ne dvigne.

s tem ko smo proti imigrantom jim omogocamo posiljevanje slovenskih punc?

jype je tisti ki je trdil da ga ne moti tisto, kar pises proti koncu svoje bolne izjave.

don't you get it? isis wants you to protect yourself

Matako je izjavil:

...

Aja, sem že mislil, da je Jype napisal, oprosti, pridem takoj, moram na raport, ker se z Jypetom kregam :)

Zgodovina sprememb…

SimplyMiha ::

jype je izjavil:

Kul, mi je všeč, da si tako hitro odreagiral. Mačka zamjavka, kadar ji na rep stopiš!

Malo bolj nežno stopaj, sicer boš dobil več kot le praske po nogah. Naslednje so specialke.

ohnowhy je izjavil:

Matako je izjavil:

...

Aja, sem že mislil, da je Jype napisal, oprosti, pridem takoj, moram na raport, ker se z Jypetom kregam :)

Če se kregaš z jypetom potem imaš verjetno njegov spalni cikel. Kar pomeni, da mogoče že trpiš prve simptome. O končnih ne bi.

No je pa res, da nisi na Švedskem, kjer moraš paziti še na redno izpostavljenost dnevni svetlobo (kar je pozimi tam kar težava - lahko rešuješ z nadomestki). Brez tega imaš biokemijo še bolj zatolčeno.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

Matako> Brez tega imaš biokemijo še bolj zatolčeno.

To pa drži, ja. Ampak meni ni težko, ker so begunci radioaktivni.

Zgodovina sprememb…

To je to.

Avstrija je začela preverjati zelo podrobno migrante vse, ki nimajo pravih dokumentov ali imajo kriminalno preteklost ne prihajajo z vojnih območij... jih zavrnejo naši Slovenski kekci pa spuščajo vse čez mejo kar pomeni, da Slovenija spusti lahko 1000 migrantov dnevno avstrija jih zavrne lahko tudi 500 Hrvati jih itak ne bodo hoteli nazaj torej Sloveniaj se bo hitro napolnila.

opozicija je rekla, da naj vlada hitro dokonča ograjo na meji in začne bolj pregledovati migrante ampak vlada jih je takoj stolkla, ker oni KAO delajo vse tako kot severne Evropske države;(( bolj zabite politike ne bi mogli imeti.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oo7 ()

zmaugy ::

http://www.siol.net/novice/svet/2016/01...

"Obstaja nevarnost, da bi se to stopnjevalo in vodilo k dezintegraciji Evrope. Težava, ki je nihče več ne upa resno naslavljati, je varovanje zunanjih meja. Če Evropa ne bo resnično nekaj naredila za podporo državam na zunanjih mejah ali krepitev Frontexa, ne vem, kako bi lahko katerakoli država na zunanjih mejah sama obvarovala celoten schengen. Glede na to, s kakšnim tempom se stvari dogajajo, smo lahko zmerni pesimisti." (Uroš Svete)

Matako je izjavil:

ohnowhy je izjavil:

Matako je izjavil:

...

Če se kregaš z jypetom potem imaš verjetno njegov spalni cikel. Kar pomeni, da mogoče že trpiš prve simptome. O končnih ne bi.

No je pa res, da nisi na Švedskem, kjer moraš paziti še na redno izpostavljenost dnevni svetlobo (kar je pozimi tam kar težava - lahko rešuješ z nadomestki). Brez tega imaš biokemijo še bolj zatolčeno.

Sweden passes law to criminalize any criticism of immigration

torej zivi v svobodni drzavi kjer NE SME, je z zakonom prepovedano kriticno govoriti o religiji miru?

Bolj ko naciji strašite, več je možnosti, da se boste skuhali v lastnem zosu.

AnitaTrump> torej zivi v svobodni drzavi kjer NE SME, je z zakonom prepovedano kriticno govoriti o religiji miru?

Če bi ti znal švedsko bi vedel, da so te nategnili z nacistično propagando.

Zgodovina sprememb…

Unknown_001 ::

Kaki nacizem, pa ti si 100 let za svetom.
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?

Begabt

zmaugy ::

http://www.siol.net/novice/svet/2016/01...

"Ljubica Jelušič, nekdanja ministrica za obrambo:

"Tusk verjetno malce pretirava, zato da bi spodbudil države EU k hitrejšemu ukrepanju. Namigoval je na novi spomladanski begunski val, ki se bo okrepil marca in bo še hujši od lanskih, v njem bo vse manj beguncev in vse več ekonomskih migrantov, ki so bistveno nasilnejši in ne spoštujejo evropskih pravil in vrednot, kot to velja za ljudi, ki jih je prizadela vojna.

Propad schengenskega območja kot celote se je že zgodil, ko je Grčija začela prepuščati ves migrantski človeški potencial v sosednjo Makedonijo. Spomladi bo naval ljudi tolikšen, da ga nobeni državi ne bo uspelo popisati, registrirati ali zadržati, zato bodo rasle ograje na mejah in nastajale bodo nove prepovedi svobodnega pretoka ljudi ter dobrin.

Treba se bo strezniti od lagodja dozdajšnjih svoboščin in se spomniti, da smo pred deset in več leti stali na svojih mejah s potnim listom v roki. Mislim, da tudi to ne bo zaustavilo ljudi pred potovanji. Ljudje smo neuničljivi in znova bomo gradili nove dogovore za nove, prihodnje 'schengne'. Razumeti pa bo treba, da se dobre in slabe stvari v mednarodnem okolju dogajajo ciklično."

jype je izjavil:

Bolj ko naciji strašite, več je možnosti, da se boste skuhali v lastnem zosu.

AnitaTrump> torej zivi v svobodni drzavi kjer NE SME, je z zakonom prepovedano kriticno govoriti o religiji miru?

Če bi ti znal švedsko bi vedel, da so te nategnili z nacistično propagando.

seveda, sedaj ko si svojo izjavo podkrepil z dejstvi sploh ne dvomim vec da evropi vladajo nacisti. seveda, za nacizem je znacilno da si zelijo islam in rjave ljudi med supreme hwite arijci :D zieg ahmed muhammed!

Špilje - prebežniški slum?
Strokovnjaki že opozarjajo pred prebežniškimi slumi, ki bi kot posledica avstrijske odločitve lahko nastali v Špilju ali v Sloveniji.

http://www.rtvslo.si/slovenija/avstrijs...

jype je izjavil:

Mačka zamjavka, kadar ji na rep stopiš!

Jaz pa res nimam ničesar s tvojimi fetiši, oprosti, ne zdaj name prenašat svojih problemov.

opeter ::

Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

oo7 je izjavil:

Strokovnjaki že opozarjajo pred prebežniškimi slumi, ki bi kot posledica avstrijske odločitve lahko nastali v Špilju ali v Sloveniji.

skocite cim prej v nabavo:

moramo prilagoditi naso zaostalo, patriarhalno kulturo, da ne bomo zalili njihovih custev

AnitaTrump je izjavil:

moramo prilagoditi naso zaostalo, patriarhalno kulturo, da ne bomo zalili njihovih custev

Jype je tako podjeten, da zagotovo prodaja te nikabe slovenskim levičarkam in humanistkam.

AnitaTrump je izjavil:

oo7 je izjavil:

skocite cim prej v nabavo:

IS fighter dressed as woman killed in Libya

morbo ::

Še 1.5 meseca zime, tj. časa za gradnjo. Naša skopljena vlada ki kar žari od ponosa da so lahko multikulti approved in jih Juncker treplja po buči, je najslabša možna vlada za trenutno situacijo. Bruselj nas bo obrnil kot nogavico.
««
309 / 373
»»