Forum » Problemi človeštva » Begunska kriza v Sloveniji 2015
Begunska kriza v Sloveniji 2015
Temo vidijo: vsi

jype ::
boolsheat> Se pa strinjaš, da brošurice ne bodo pomagale?
Ne, ne strinjam se. Mislim, da bodo brošurice izdatno pomagale. Ne pri vseh, ker eni pač niste pismeni, pri mnogih pa. Rešitve, ki so dobre samo v 99% primerih, so še vedno dobre, ne glede na to kaj si nepismeni domišljate.
M-Power> Slavni filozof Žižek: Med begunci je tudi veliko "hudobnih, nasilnih, zabitih in nevarnih"
Ja, pa? Tudi v tej temi je veliko hudobnih, nasilnih, zabitih in nevarnih. Če predlagaš, da begunce zapremo za bodečo žico, potem lahko tudi tebe, da v prihodnosti ne bomo imeli težav.
Ne, ne strinjam se. Mislim, da bodo brošurice izdatno pomagale. Ne pri vseh, ker eni pač niste pismeni, pri mnogih pa. Rešitve, ki so dobre samo v 99% primerih, so še vedno dobre, ne glede na to kaj si nepismeni domišljate.
M-Power> Slavni filozof Žižek: Med begunci je tudi veliko "hudobnih, nasilnih, zabitih in nevarnih"
Ja, pa? Tudi v tej temi je veliko hudobnih, nasilnih, zabitih in nevarnih. Če predlagaš, da begunce zapremo za bodečo žico, potem lahko tudi tebe, da v prihodnosti ne bomo imeli težav.
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: AC_DC ()

AnitaTrump ::

morbo ::
Uvažati. Ta beseda veliko pove o tvoji fašistični agendi.
Uvažati je povsem primerna beseda, ko je govora o migrantih.
Nemški režim je povabil begunce in migrante naj jih obiščejo, ter obljubil denarce. Seveda so nemški humanitarci pozabili organizirat prevoz in migrante prepustili pešačenju, tihotapcem, vremenu, "balkanskim nacistom", ipd. Obenem se nemškemu režimu prav gladko j**e koliko držav bo imelo preglavice s prosilci za socialno podporo, ki mimo 5, 6, 7 varnih držav, drvijo po EUR na sever.
Če te moti "uvažanje", lahko zamenjaš s "stampedo".

ohnowhy ::
Ja, ne morem imeti raja, če je preveč ljudi. Cepljenje zgleda ne deluje, ker se eni upirajo, tako da je zdaj plan ljudi obtožit, da so nacisti, pa jih potem pustit, da se med sabo poradirajo.
Jure, res ni moja stvar, ampak a so se kdaj kakšne tvoje pomembnejše napovedi vsaj približno uresničile? Deluješ kot nek povsem brezglav in radikalen anarhističen SJW, ki se sramuje svojega lastnega ljudstva, kulture, države, prevladujoče religije itd. Kaj se ti je moralo zgoditi v življenju takšnega? Je bil oče pijanec in/ali nasilnež? Vas je mama zapustila? So te kako psihično ali fizično zlorabili kot otroka? Si bil v kakšni družbi prepameten in si jih fasal po krivici?
Ja, pa? Tudi v tej temi je veliko hudobnih, nasilnih, zabitih in nevarnih.
Res? Si jih ovadil?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ohnowhy ()

M-Power> [protestni shod]
Če bi bil v Ljubljani, bi se tudi udeležil protestnega shoda, kjer bodo zahtevali, da se za učinkovitejšo imigrantsko politiko nameni več denarnih in materialnih sredstev, da bo za ljudi bolje poskrbljeno.
morbo> Uvažati je povsem primerna beseda, ko je govora o migrantih.
Ne, ni. Nacisti pač morate nekako sami pri sebi upravičiti svoj odnos do tujcev, zato potem uporabljate slovar, ki dehumanizira. Že videno.
fartman> Jure, res ni moja stvar, ampak a so se kdaj kakšne tvoje pomembnejše napovedi vsaj približno uresničile?
_Vedno_ se uresničijo.
fartman> se sramuje svojega lastnega ljudstva, kulture, države, prevladujoče religije itd.
Motiš se. Jaz se sramujem sam kretenov, ki so glasni, niso pa reprezentativni. Moje ljudstvo so ljudje, ki so se borili _proti_ rasizmu, ksenofobiji in ki so svojo kulturo ohranili tako, da so uporabljali slovenski jezik tudi takrat, ko je bil prepovedan, namesto da bi v nemščini jamrali, kako imajo nižji standard kot na Dunaju.
fartman> Kaj se ti je moralo zgoditi v življenju takšnega?
Kupu sm srečko, pa nism zadel.
fartman> Res? Si jih ovadil?
Seveda, a ne pričakujem, da bi jih kdo kaznoval, ker v Sloveniji reči počnete malo bolj po domače in kratite le pravice tistih, ki se ne morejo postaviti zase.
morbo> Predlagamo da se za begunce poskrbi v varnih državah kot je Turčija, Jordanija, Iran in Egipt
Nobena od teh držav ni varna za begunce, tako da lažeš predvsem ti.
AnitaTrump> ti dejansko trdis da so islamisti genocidni skrajnezi? zakaj kar na enkrat tak 180 preobrat?
Nobenega preobrata ni, samo ti nisi pismen, pa si potem domišljaš reči.
Če bi bil v Ljubljani, bi se tudi udeležil protestnega shoda, kjer bodo zahtevali, da se za učinkovitejšo imigrantsko politiko nameni več denarnih in materialnih sredstev, da bo za ljudi bolje poskrbljeno.
morbo> Uvažati je povsem primerna beseda, ko je govora o migrantih.
Ne, ni. Nacisti pač morate nekako sami pri sebi upravičiti svoj odnos do tujcev, zato potem uporabljate slovar, ki dehumanizira. Že videno.
fartman> Jure, res ni moja stvar, ampak a so se kdaj kakšne tvoje pomembnejše napovedi vsaj približno uresničile?
_Vedno_ se uresničijo.
fartman> se sramuje svojega lastnega ljudstva, kulture, države, prevladujoče religije itd.
Motiš se. Jaz se sramujem sam kretenov, ki so glasni, niso pa reprezentativni. Moje ljudstvo so ljudje, ki so se borili _proti_ rasizmu, ksenofobiji in ki so svojo kulturo ohranili tako, da so uporabljali slovenski jezik tudi takrat, ko je bil prepovedan, namesto da bi v nemščini jamrali, kako imajo nižji standard kot na Dunaju.
fartman> Kaj se ti je moralo zgoditi v življenju takšnega?
Kupu sm srečko, pa nism zadel.
fartman> Res? Si jih ovadil?
Seveda, a ne pričakujem, da bi jih kdo kaznoval, ker v Sloveniji reči počnete malo bolj po domače in kratite le pravice tistih, ki se ne morejo postaviti zase.
morbo> Predlagamo da se za begunce poskrbi v varnih državah kot je Turčija, Jordanija, Iran in Egipt
AnitaTrump> ti dejansko trdis da so islamisti genocidni skrajnezi? zakaj kar na enkrat tak 180 preobrat?
Nobenega preobrata ni, samo ti nisi pismen, pa si potem domišljaš reči.
Zgodovina sprememb…

boolsheat ::
boolsheat> Se pa strinjaš, da brošurice ne bodo pomagale?
V 99% primerih bodo pomagale?

Še enkrat Žižek:
Tudi filozof svetovnega formata Slavoj Žižek, ki je javno obsodil napade migrantov na ženske v Kölnu, meni, da je pri pribežnikih treba spremeniti njihovo držo ter odpraviti njihovo zavist in agresijo.
Žižek meni, da so prizadevanja, da bi migrantom razložili, kakšne so spolne navade v Evropi, popolna neumnost. Ženska, ki v javnosti nosi mini krilo in se smeji, s tem ne vabi k seksu - prepričan je, da tega ne morejo razumeti. V zvezi s silvestrskimi napadi v Kölnu je dejal: “To delajo zaradi tega, ker nas želijo prizadeti.”

Šur. Za radikalne levičarje sta varni samo Švedska in Nemčija. (da imata ti dve državi najvišjo socialno podporo v EU, je seveda le naključje :))
Ampak EU je namenila par milijard da bodo begunci nastanjeni in oskrbljeni v "nevarni" Turčiji. Kako si libtardi to razlagate?! :((

boolsheat> V 99% primerih bodo pomagale? :))
Tako je. 99% beguncev ni idiotov. Če bi bili, potem bi beležili, ob trenutni količini migracij, skoraj tisočkratno povišanje nasilja, pa tega ni videt. Dovoljujem sicer možnost, da nam apokalipso skrivajo mediji, a to je težko.
morbo> Ampak EU je namenila par milijard da bodo begunci nastanjeni in oskrbljeni v "nevarni" Turčiji. Kako si libtardi to razlagate?! :((
Da si ne želi, da bi Turčija ostala nevarna, ker to pomeni še več ljudi na nevarni poti v Evropo, ki že zdaj terja na desettisoče življenj vsako leto.
boolsheat> Tudi filozof svetovnega formata Slavoj Žižek, ki je javno obsodil napade migrantov na ženske v Kölnu, meni, da je pri pribežnikih treba spremeniti njihovo držo ter odpraviti njihovo zavist in agresijo.
Kolikšen je odstotek takih migrantov, po tvoje?
AnitaTrump> nobena od islamskih drzav ni varna :D
Kar se tebe tiče sta Švedska in Nemčija islamski državi, pa sta povsem varni.
Tako je. 99% beguncev ni idiotov. Če bi bili, potem bi beležili, ob trenutni količini migracij, skoraj tisočkratno povišanje nasilja, pa tega ni videt. Dovoljujem sicer možnost, da nam apokalipso skrivajo mediji, a to je težko.
morbo> Ampak EU je namenila par milijard da bodo begunci nastanjeni in oskrbljeni v "nevarni" Turčiji. Kako si libtardi to razlagate?! :((
Da si ne želi, da bi Turčija ostala nevarna, ker to pomeni še več ljudi na nevarni poti v Evropo, ki že zdaj terja na desettisoče življenj vsako leto.
boolsheat> Tudi filozof svetovnega formata Slavoj Žižek, ki je javno obsodil napade migrantov na ženske v Kölnu, meni, da je pri pribežnikih treba spremeniti njihovo držo ter odpraviti njihovo zavist in agresijo.
Kolikšen je odstotek takih migrantov, po tvoje?
Zgodovina sprememb…

SimplyMiha ::
Še za vse nas ni poskrbljeno, zdaj pa naj poskrbimo še za migrante? V časnikih berem o družinah, ki si ne morejo privoščiti niti Poli salame, kjer je otrokovo šolanje ogroženo zaradi visoke najemnine in stroškov javnega prevoza, štipendije zamujajo po pol leta, nekateri sploh ne dobijo zasluženih plač niti ko podjetje gre v stečaj... Tu v državi imamo veliko resnih socialnih primerov, ki bi jih zlahka rešili z nekaj denarja.
Ampak ne, denar je treba dat za Mramorjevo razpoložljivost ter razne "izobraževalne" projekte, ki lačnih otrok ne nahranijo niti jih ne spravijo do šole.
Ampak ne, denar je treba dat za Mramorjevo razpoložljivost ter razne "izobraževalne" projekte, ki lačnih otrok ne nahranijo niti jih ne spravijo do šole.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: SimplyMiha ()

joj, like taking candy from a baby.
It’s not only Germany that covers up mass sex attacks by migrant men... Sweden’s record is shameful
‘Beautiful Revenge’ – Swedish Islamists Praise Paris Attacks, Promise More Violence To Come
Grenade attacks shock Swedish city

SimplyMiha> Še za vse nas ni poskrbljeno,
Ja, je.
SimplyMiha> zdaj pa naj poskrbimo še za migrante?
Drži, tudi jaz se strinjam, da je veliko učinkoviteje, če zanje poskrbi ISIS. Kratkoročno gledano, vsaj.
SimplyMiha> V časnikih berem o družinah, ki si ne morejo privoščiti niti Poli salame
Pa o družinah, ki komaj shajajo s par milijoni evrov na leto tudi. Kako ti šele ti strejo srce!
SimplyMiha> Tu v državi imamo veliko resnih socialnih primerov, ki bi jih zlahka rešili z nekaj denarja.
Zasluži ga, pa ga šenkaj.
SimplyMiha> Ampak ne, denar je treba dat za Mramorjevo razpoložljivost ter razne "izobraževalne" projekte, ki lačnih otrok ne nahranijo niti jih ne spravijo do šole.
Ej, če si si izbral, da se boš rodil v tako shitty državi, kot je Slovenija, pač trpi, nismo menda mi krivi, da je tako kot je.
AnitaTrump> joj, like taking candy from a baby.
Priznam pa, da se je z nepismenimi zelo težko pogovarjat, tako da vsaj glede tega, da bi ti kakšno dejstvo postalo jasno, si zagotovo na varnem.
Ja, je.
SimplyMiha> zdaj pa naj poskrbimo še za migrante?
Drži, tudi jaz se strinjam, da je veliko učinkoviteje, če zanje poskrbi ISIS. Kratkoročno gledano, vsaj.
SimplyMiha> V časnikih berem o družinah, ki si ne morejo privoščiti niti Poli salame
Pa o družinah, ki komaj shajajo s par milijoni evrov na leto tudi. Kako ti šele ti strejo srce!
SimplyMiha> Tu v državi imamo veliko resnih socialnih primerov, ki bi jih zlahka rešili z nekaj denarja.
Zasluži ga, pa ga šenkaj.
SimplyMiha> Ampak ne, denar je treba dat za Mramorjevo razpoložljivost ter razne "izobraževalne" projekte, ki lačnih otrok ne nahranijo niti jih ne spravijo do šole.
Ej, če si si izbral, da se boš rodil v tako shitty državi, kot je Slovenija, pač trpi, nismo menda mi krivi, da je tako kot je.
AnitaTrump> joj, like taking candy from a baby.
Anyone who uses the phrase 'easy as taking candy from a baby' has never tried taking candy from a baby.
Priznam pa, da se je z nepismenimi zelo težko pogovarjat, tako da vsaj glede tega, da bi ti kakšno dejstvo postalo jasno, si zagotovo na varnem.
Zgodovina sprememb…

Ampak Turčija ravnokar bije vojno proti ~1/4 lastnega prebivalstva - Kurdom. Ste dušebrižniki sigurni da ne bodo turki teh miljard za begunce, raje porabili za granate in bombe?
Seveda je tvoje nabijanje o "nevarnosti" predvsem metanje peska v oči (in "SJW" moraliziranje). Samo v Iraku je 2.5 milijona notranje razseljenih, ki živijo na varnem šiitskem jugu Iraka in v varnem Kurdistanu. V Siriji je notranje razseljenih ki živijo v varnih predelih pod režimom / Kurdi, še več.

monster-x ::
perci> V bistvu Jure je to rekel. Ko smo ostali rekli, da je treba dosledno izvajati šengenske predpise in spustiti naprej samo azilante, je Jure temu oponiral. Ergo?
Šengenski predpisi so podrejeni mednarodnim konvencijam ZN. Ergo, perci se zavzema za popolno mednarodno izolacijo Slovenije.
Berem Zakon o azilu in Zakon o mednarodni zaščiti. Kot je napisano, naj bi tistim, ki imajo namen zaprositi za azil, dovolili vstop v Republiko Slovenijo, tisti, ki pa so nezakonito prestopili mejo, pa morajo prav tako zaprositi za azil, vendar se jih ne kaznuje za nezakonit prestop meje.
Torej, če se natančno držimo zakona, bi morali prišleki zaprositi za azil, saj ostalih pogojev za vstop ne izpolnjujejo. Če temu dodamo še Dublinsko uredbo, pa daleč v Evropo naj sploh ne bi prišli. Torej, prišleki bodisi kršijo zakon, ker ne zaprošajo za azil bodisi pa se naša (in evropska) oblast ne drži predpisov in jih le pošilja naprej.
Torej, vprašanje, ki se poraja, je sledeče: Kakšna je pravna podlaga, da se lahko prišleki premikajo prek državnih mej v Evropi? Ima morda kdo konkreten odgovor? Razumem, da želijo, zaprositi za azil in zaščito v severnejših državah, ampak da se do tja pride, je potrebno prestopiti kar nekaj državnih mej (tudi izven schengna), za kar pa moraš načeloma izpolnjevati določene pogoje.
There comes a point when a dream becomes reality and reality becomes a dream.

perci ::
perci> V bistvu Jure je to rekel. Ko smo ostali rekli, da je treba dosledno izvajati šengenske predpise in spustiti naprej samo azilante, je Jure temu oponiral. Ergo?
Šengenski predpisi so podrejeni mednarodnim konvencijam ZN. Ergo, perci se zavzema za popolno mednarodno izolacijo Slovenije.
Katere mednarodne konvencije pa pravijo, da je treba spustiti naprej ekonomske migrante? Spet meglo mešaš?
Ti praviš, da je prav, da smo skozi državo spustili slabe pol milijona ljudi. Jaz pa pravim, da je to narobe. Ni kaj dodati.

morbo> Ampak Turčija ravnokar bije vojno proti ~1/4 lastnega prebivalstva - Kurdom. Ste dušebrižniki sigurni da ne bodo turki teh miljard za begunce, raje porabili za granate in bombe?
Ne, nismo. Če bi bilo po moje, Turčija ne bi dobila denarja, temveč enote za mednarodno posredovanje - ki bi poskrbele za begunce v taboriščih in varnost Kurdov.
Tole je pa tisto, kar podpirate "anti-islamisti":
http://www.bbc.com/news/world-asia-3535...
fartman> Aha, ok, ti si potem pravi politični in ekonomski asset za vsako državo očitno...
Yup, zato me pa povsod z veseljem sprejmejo.
perci> Katere mednarodne konvencije pa pravijo, da je treba spustiti naprej ekonomske migrante? Spet meglo mešaš?
Na podlagi katerih mednarodnih konvencij pa ti dovoliš ženi, da škoduje zdravju tvojega otroka?
perci> Ti praviš, da je prav, da smo skozi državo spustili slabe pol milijona ljudi. Jaz pa pravim, da je to narobe. Ni kaj dodati.
Ti praviš, da bi morali biti bolj podobni Severni Koreji, jaz pa pravim, da bi morali biti bolj podobni EU. Ni kaj dodati.
Ne, nismo. Če bi bilo po moje, Turčija ne bi dobila denarja, temveč enote za mednarodno posredovanje - ki bi poskrbele za begunce v taboriščih in varnost Kurdov.
fartman> Aha, ok, ti si potem pravi politični in ekonomski asset za vsako državo očitno...
Yup, zato me pa povsod z veseljem sprejmejo.
perci> Katere mednarodne konvencije pa pravijo, da je treba spustiti naprej ekonomske migrante? Spet meglo mešaš?
Na podlagi katerih mednarodnih konvencij pa ti dovoliš ženi, da škoduje zdravju tvojega otroka?
perci> Ti praviš, da je prav, da smo skozi državo spustili slabe pol milijona ljudi. Jaz pa pravim, da je to narobe. Ni kaj dodati.
Ti praviš, da bi morali biti bolj podobni Severni Koreji, jaz pa pravim, da bi morali biti bolj podobni EU. Ni kaj dodati.
Zgodovina sprememb…

fartman> Stari, pa si menda ne domišljaš, da si ti nek svetovljan, ali pač kako drugače pomemben faktor?
fartman> Človek s 30-35 jurji letnih bruto prihodkov bo govoril o pomembnosti :)
Si hitro preklopil na pomembnost, vidim. A bi rad povedal, da si pomembnejši od mene?
AnitaTrump> ti si izjemno politicno nekorekten s svojim copy/pasta govorov obame. mora biti res pravi adrenalinski sus, ko s svojimi drznimi komentarji siris proti sistemsko religijo :D
Ne razumem: Česa te je zdaj strah? Da bom napisal kaj, kar bo užalilo tvoja verska čustva? Pa saj nisi pismen!
fartman> Človek s 30-35 jurji letnih bruto prihodkov bo govoril o pomembnosti :)
Si hitro preklopil na pomembnost, vidim. A bi rad povedal, da si pomembnejši od mene?
AnitaTrump> ti si izjemno politicno nekorekten s svojim copy/pasta govorov obame. mora biti res pravi adrenalinski sus, ko s svojimi drznimi komentarji siris proti sistemsko religijo :D
Ne razumem: Česa te je zdaj strah? Da bom napisal kaj, kar bo užalilo tvoja verska čustva? Pa saj nisi pismen!
Zgodovina sprememb…

o moj bog, ti si res totalno umsko prikrajsan. islamisti izvedejo napad in potem so krivi tisti ki so proti islamu. spet besede tocno iz ust obame.
najbolje da se pokorimo islamu in sprejmemo sharia zakon in bo vladal mir na svetu, saj v nasprotnem primeru bojo begunci v evropi se naprej pobijali in posiljevali infidele.

Ne, jaz si samo ne domišljam, da se moje napovedi _Vedno_ uresničijo (_Vedno_, potem sledi pomembnost, svetovljanjskost in povsod-dobrodošlost, ker si menda asset za vsako državo, najsi bo v političnem, ekonomskem, tehničnem ali kakšnem drugem smislu). Moje napovedi se redko uresničijo, ampak vsaj, ko se, ene malo več šteje :) Mislim, da potrebuješ pomoč, ampak to res ni moja stvar, izgleda, da si povsem izgubil stik z realnostjo in živiš v nekem idealističnem svetu.
AnitaTrump je izjavil:
...
Meni se možakar smili, prepričan je v svoj prav, za resničnost pa je očitno toliko slabše, da se s tem ne sklada. Tiste maloumne metafore glede fojb, nacizma, zaplinjevanja itd. je samo posledica razočaranja nad realnostjo.
Zgodovina sprememb…

Matako ::
Jaz še vedno mislim, da gre za preprosto pomankanje spanja in stres. Simptomi se ujemajo - so pa žal preveč splošni za kaj bolj točnega.
Ma vzemite si dopust, ahmedi in nacelji se bodo že zmenili med sabo, kako taharušo pa tudi lahko izpustite, ni treba biti povsod zraven.
Odpočijte si.
Ma vzemite si dopust, ahmedi in nacelji se bodo že zmenili med sabo, kako taharušo pa tudi lahko izpustite, ni treba biti povsod zraven.
Odpočijte si.
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Matako ()

Ok, v teoriji se strinjam. Čeprav je to absolutno ne-realno, ker se turški islamofašistični režim nebi strinjal in bi torej te "mednarodne mirovniške enote" morale najprej premagati eno najmočnejših vojsk v regiji.
Ne vem kaj bi rad povedal. Morda:
1.) Pakistan je potrebno "osvoboditi in demokratizirati"?
2.) Preselimo vse Pakistance v EU in jim podarimo brošurce "How to not rape & kill infidels"
3.) Pakistan zasujemo z brošuricami "How to not wage Jihad on education", kar bo menda rešilo 99% problemov ki jih imajo z islamskimi ekstremisti.

jype, se bos boril tudi za te begunce? zakaj jim merklova ne dovoli v nemcijo? niso prave barve?
White War Refugees not Allowed in Germany

Z brošuricami bi lahko tudi zasuli Sirijo in Irak in končali vojno tam.
Nekaj sem zasledil, da dosti govorite o Žižku tule zadnji čas...
Je to glede tega članka ali katerega drugega?
http://www.newstatesman.com/world/europ...

oo7 ::
AnitaTrump je izjavil:
Islamizacija Evrope in genocid na belo raso.

morbo> Ne vem kaj bi rad povedal. Morda:
morbo> 1.) Pakistan je potrebno "osvoboditi in demokratizirati"?
morbo> 2.) Preselimo vse Pakistance v EU in jim podarimo brošurce "How to not rape & kill infidels"
morbo> 3.) Pakistan zasujemo z brošuricami "How to not wage Jihad on education", kar bo menda rešilo 99% problemov ki jih imajo z islamskimi ekstremisti.
Vidiš, sklepaš po sebi. Jaz bi rad povedal, da si marsikdo iz Pakistana zasluži našo zaščito in je zato narobe, da vsakega Pakistanca, ki se znajde na šengenski meji, zavrnemo z "ne zaslužiš si azila, ker nisi iz Sirije".
Vsakič, ko to storimo, potem direktno pomagamo pakistanskim talibanom pri doseganju njihovih političnih ciljev.
M-Power> Islamizacija Evrope in genocid na belo raso.
Mislim, da preden začnemo tiskat brošure za muslimane, ki prihajajo v EU, moramo najprej izvest opismenjevanje nacistov.
morbo> 1.) Pakistan je potrebno "osvoboditi in demokratizirati"?
morbo> 2.) Preselimo vse Pakistance v EU in jim podarimo brošurce "How to not rape & kill infidels"
morbo> 3.) Pakistan zasujemo z brošuricami "How to not wage Jihad on education", kar bo menda rešilo 99% problemov ki jih imajo z islamskimi ekstremisti.
Vidiš, sklepaš po sebi. Jaz bi rad povedal, da si marsikdo iz Pakistana zasluži našo zaščito in je zato narobe, da vsakega Pakistanca, ki se znajde na šengenski meji, zavrnemo z "ne zaslužiš si azila, ker nisi iz Sirije".
Vsakič, ko to storimo, potem direktno pomagamo pakistanskim talibanom pri doseganju njihovih političnih ciljev.
M-Power> Islamizacija Evrope in genocid na belo raso.
Mislim, da preden začnemo tiskat brošure za muslimane, ki prihajajo v EU, moramo najprej izvest opismenjevanje nacistov.
Zgodovina sprememb…

scipascapa ::

AnitaTrump je izjavil:
Islamizacija Evrope in genocid na belo raso.
Nah, zgolj odličen pokazatelj kako novodobna levica dojema enakopravnost in enakost: privilegirani belčki so izključeni. Nihče ni ukrajinskim beguncem podaril prostega (in ilegalnega) prehoda v osrčje EU-ja, ker pač belčki in kristjani niso manjšina. Pomoč belčkom in kristjanom bi bil celo madež na renomeju elitne kaviar levice.

Jaz bi rad povedal, da si marsikdo iz Pakistana zasluži našo zaščito in je zato narobe, da vsakega Pakistanca, ki se znajde na šengenski meji, zavrnemo z "ne zaslužiš si azila, ker nisi iz Sirije".
po tvoje je dolznost da evropa na svoja pleca sprejme vse ki so bolj revni od nas? takoj sem za, da se sprejme ukrajince in belce iz JAR, ki jim dejansko grozi genocid.
ker pa si rasist zahtevas da se mesamo izkljucno v probeme drugih ras, pardon, barv koze, da ja nikoli ne bojo koncali z njihovimi morilskimi izpadi. danes delam za isis, jutri pa me na svedskem sprejmejo z objemcki, rozicami in poljubcki.
smo jih dolzni za vedno dati vse, ker imamo belo kozo, ker vam rasistom gre zelo v nos.

Z brošuricami bi lahko tudi zasuli Sirijo in Irak in končali vojno tam.
Nekaj sem zasledil, da dosti govorite o Žižku tule zadnji čas...
Je to glede tega članka ali katerega drugega?
http://www.newstatesman.com/world/europ...
Včeraj je Žižek bil govorec na "Festivalu strpnosti":
http://www.rtvslo.si/kultura/drugo/zize...

perci ::
Glede moje žene...mislim, da si zamešal javno in zasebno sfero. Se zgodi. Če bi moja žena s tem storila kaznivo dejanje, prekršek, kakšno kršitev družinskega zakonika ali drugega predpisa...potem bi morala država reagirati.
Glede Severne Koreje...ne, ne mislim tega. Očitno imaš težave z bralnim razumevanjem.

Včeraj je Žižek bil govorec na "Festivalu strpnosti":
http://www.rtvslo.si/kultura/drugo/zize...
Cool, navadno ne berem, ampak tale komentar je dosti indikativen:
Žižek: Preziram človekoljubnost, ki je zdaj tako zelo "fancy"
jaz sem bil zmeren levičar, ki so mu zadnjih 10-15 let šli levičarji čedalje bolj na jetra, ker so se mi zdeli koruptivni in nesposobni v gospodarstvu. Od tega humanizma naprej in totalnega vsiljevanja 'tolerantnosti' do vsega, pa nočem imet z levičarji nobenega opravka več!! In ne vidim več razlike med njimi in janševci, samo druge dogme imajo. In žal mi je, da tako slepo sektaško in popolnoma brez kritičnega razmisleka sledijo vsem agendam, ki jim jih vrh levice servira s s pomočjo raznih lobijev v ozadju.
Pa tale tudi:
Ker sem bil zraven, se samo čudim, kako pridno ste cenzurirali Žižka, ker je preveč resnicoljubno govoril o beguncih.
Prav smešno se bere, da "Aloni z Žižkom, s katerim se na javnih dogodkih vedno zbadata in šalita, ni delil mnenja" - ko pa poročevalec sploh ni napisal, v čem je to mnenje.
To ni nobeno poročanje. To je ponarejanje dejstev.
Zgodovina sprememb…

Lahko sprejmeš preganjane iz Pakistana in morda s tem rešiš tisto življenje, ampak s tem nisi nič pomagal Pakistanu da ne bodo še naprej izvajali nasilja nad drugačnimi. Lahko bi evakuirali vse univerze v Pakistanu in vse ljudi ki si ne želijo živeti v šeriatu, pa to nebi dolgoročno rešilo ničesar pri izvoru. Pakistanci se bodo še naprej eksponentno množili in preganjali ateiste, homoseksualce, tlačili ženske, napadali izobrazbo...
Talibanom bi najbolj pomagali ravno tako da bi v EU sprejeli vse tiste Pakistance, ki si želijo družbenih sprememb in so torej žrtve Talibanov. Tako bi zagotovili da se Pakistanska družba ne bo NIKOLI spremenila na bolje. Talibane lahko premagajo le Pakistanci - v Pakistanu! Za to so potrebne žrtve, ampak nihče si še ni priboril svobode brez žrtev.

This is why the naive attempts to enlighten immigrants (explaining to them that our sexual mores are different, that a woman who walks in public in a mini skirt and smiles does not thereby signal sexual invitation, etc.) are examples of breath-taking stupidity - they know this and that's why they are doing it. They are well aware that what they are doing is foreign to our predominant culture, but they are doing it precisely to wound our sensitivities. The task is to change this stance of envy and revengeful aggressiveness, not to teach them what they already know very well.
Jype? Brošurice?
Jype? Brošurice?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: boolsheat ()

Talibane lahko premagajo le Pakistanci - v Pakistanu! Za to so potrebne žrtve, ampak nihče si še ni priboril svobode brez žrtev.
Agreed, kakšna pomoč pa jim ne bi škodila pri tem, menda so Rusiji pripisovali, da bo problem rešila v nekaj dnevih, pa izgleda, da ni.
Če je Islam religija miru, bi potemtakem morala Islamska država bit fizična manifestacija te religije.
...
Jype, ki ima _Vedno_ prav, bo verjetno odgovoril, da se Žižek moti (pazi, ne nacistično laže ali da naklepno zavaja). Morda bi ga moral še ovaditi.
Zgodovina sprememb…

oo7 ::
'Zmanjkuje nam časa. Število beguncev je treba občutno zmanjšati'
O begunski krizi razpravljajo tudi v Evropskem parlamentu. "Zmanjkuje nam časa. Število beguncev je treba v prihodnjih šestih do osmih tednih občutno zmanjšati," je poudaril nizozemski premier. Šef Evropske komisije pa je opozoril na povezavo med schengnom in evrom.
http://www.24ur.com/novice/svet/zmanjku...
Ne a res? Bedaki namesto, da bi ukrepali takrat kot Mađarska so jih raje obsojali zdaj pa cvilijo, ko ene babe.
O begunski krizi razpravljajo tudi v Evropskem parlamentu. "Zmanjkuje nam časa. Število beguncev je treba v prihodnjih šestih do osmih tednih občutno zmanjšati," je poudaril nizozemski premier. Šef Evropske komisije pa je opozoril na povezavo med schengnom in evrom.
http://www.24ur.com/novice/svet/zmanjku...
Ne a res? Bedaki namesto, da bi ukrepali takrat kot Mađarska so jih raje obsojali zdaj pa cvilijo, ko ene babe.

fartman> Kdo, poleg tebe, ki imaš _Vedno_ prav, še misli to?
Ne vem, na FDV šele delajo raziskavo.
fartman> Jype, ki ima _Vedno_ prav, bo verjetno odgovoril, da se Žižek moti (pazi, ne nacistično laže ali da naklepno zavaja). Morda bi ga moral še ovaditi.
Žižek se včasih moti, ja, pa tudi ni nacist, zgolj neostalinist, al kako že gre ta njegova klasifikacija.
fartman> Če je Islam religija miru, bi potemtakem morala Islamska država bit fizična manifestacija te religije.
Če je krščanstvo religija ljubezni (in bilo bi super, če bi res bila), potem bi zelo težko pojasnili cel kup pojavov v krščanski Evropi.
Ampak religija ni odgovorna za ljudi, ljudje so odgovorni za religijo.
boolsheat> This is why the naive attempts to enlighten immigrants (explaining to them that our sexual mores are different, that a woman who walks in public in a mini skirt and smiles does not thereby signal sexual invitation, etc.) are examples of breath-taking stupidity - they know this and that's why they are doing it. They are well aware that what they are doing is foreign to our predominant culture, but they are doing it precisely to wound our sensitivities. The task is to change this stance of envy and revengeful aggressiveness, not to teach them what they already know very well.
Žižek se zgleda premalo ukvarja s statistiko, sicer bi vedel, da velike večine prišlekov sploh ni treba nič izobraževati, da bi se vedli v skladu evropskimi normami, par odstotkov jih je treba izobrazit, par odstotkov pa prisilit.
Ne vem, na FDV šele delajo raziskavo.
fartman> Jype, ki ima _Vedno_ prav, bo verjetno odgovoril, da se Žižek moti (pazi, ne nacistično laže ali da naklepno zavaja). Morda bi ga moral še ovaditi.
Žižek se včasih moti, ja, pa tudi ni nacist, zgolj neostalinist, al kako že gre ta njegova klasifikacija.
fartman> Če je Islam religija miru, bi potemtakem morala Islamska država bit fizična manifestacija te religije.
Če je krščanstvo religija ljubezni (in bilo bi super, če bi res bila), potem bi zelo težko pojasnili cel kup pojavov v krščanski Evropi.
Ampak religija ni odgovorna za ljudi, ljudje so odgovorni za religijo.
boolsheat> This is why the naive attempts to enlighten immigrants (explaining to them that our sexual mores are different, that a woman who walks in public in a mini skirt and smiles does not thereby signal sexual invitation, etc.) are examples of breath-taking stupidity - they know this and that's why they are doing it. They are well aware that what they are doing is foreign to our predominant culture, but they are doing it precisely to wound our sensitivities. The task is to change this stance of envy and revengeful aggressiveness, not to teach them what they already know very well.
Žižek se zgleda premalo ukvarja s statistiko, sicer bi vedel, da velike večine prišlekov sploh ni treba nič izobraževati, da bi se vedli v skladu evropskimi normami, par odstotkov jih je treba izobrazit, par odstotkov pa prisilit.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: connel ()

Talibanom bi najbolj pomagali ravno tako da bi v EU sprejeli vse tiste Pakistance, ki si želijo družbenih sprememb in so torej žrtve Talibanov. Tako bi zagotovili da se Pakistanska družba ne bo NIKOLI spremenila na bolje. Talibane lahko premagajo le Pakistanci - v Pakistanu! Za to so potrebne žrtve, ampak nihče si še ni priboril svobode brez žrtev.
Realno bi bila za Pakistan najboljša jypetova "balkanska rešitev".
V bistvu je kar neverjetno kako je ta dežela, ki je pred samostojnostjo bila kulturno sestavni del recimo temu "kulture Podkontinenta" in zelo podobna ostali Indiji (chill, je zgodovinsko ok), praktično le ena od pokrajin... šla v neko čisto drugo smer.
S. Rushdie, ki je dolgo živel v obeh je mogoče še najbolje povedal "Indija so barve, Pakistan je sivina".
Ta vzorec je neverjetno ponavljajoč se tudi pri drugih bližnjih državah, kjer se v eni sliši po ulicah preveč alalalala. In to ne glede na kulturno ozadje, kolonialno zgodovino.
Tako da Pakistanci prekleto dobro vedo, kaj morajo narediti, da se izvlečejo iz sranja doma. Samo nočejo. Tudi prav - BNK.
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Matako ()

Matako> Realno bi bila za Pakistan najboljša jypetova "balkanska rešitev".
Zanimiva trditev. Za Balkan je pa po drugi strani še upanje, da ne bo potrebna? Zakaj, ker ti živiš tam?
Zanimiva trditev. Za Balkan je pa po drugi strani še upanje, da ne bo potrebna? Zakaj, ker ti živiš tam?
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: connel ()

Ok, da preziraš krščanstvo in bi rad vse kristjane sfojbiral, je jasno že nekaj časa. O katerih konkretnih dogodkih govoriš, da vidimo, kako ima Islam (tvoja religija miru) to bolje urejeno. Ne pozabi, da imaš ti _Vedno_ prav.
Daj ga ti osebno konkretno pouči, saj imaš menda _Vedno_ prav...
Zgodovina sprememb…

Recimo kateri pojavi v krščanski Evropi te pa tako zelo motijo?
za razliko od islama sovrazijo geje. aj ne, ups.
rape culture!!! aja shit, spet ne :(
vsi kristjani so pedofili, kar se kaze v tem, da je v islamskih drzavah ogromno incesta. ups spet.
aja ze vem, dylan storm roof je bil kristjan! islam 1 - christians 0
bo jype, kot strokovnjak, bolj tocno navedel dejstva
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: AnitaTrump ()

Daj ga ti osebno konkretno pouči, saj imaš menda _Vedno_ prav...
U ja! Spopad Žyžek-Jype bi bil res _epski_.
Sem za to!
/\/\.K.