» »

Begunska kriza v Sloveniji 2015

Begunska kriza v Sloveniji 2015

Temo vidijo: vsi
««
273 / 373
»»

Pšenični ::

jype je izjavil:

Pšenični> A vidiš, da je šlo za prikrivanje, razsežnosti cele zadeve.

Ne, v resnici si ti eden tistih, ki v vsem vidijo zaroto.

Članek z 1 dne novega leta omenja imaginarno nadlegovanje 3 žensk s strani 10 moških.

Čez 5 dni dobimo prve resnične podatke ki so popolnoma razlikujejo od prvotne uradne suhoparne novičke, postavljene nekam v spodnji kot....

In sicer da je šlo za masovno nadlegovanje okoli 80 žensk, s strani okoli 1000 emigrantov.

Pri vsej nemški policiji seveda v tistem trenutku na tem mestu, (ki je znano tudi po preprodaji drog) seveda ni bilo nobenega policaja...tud na kamere ni noben pogledal pet dni.....ki so precej zabeležile, ja na kamerah se mi zdi da sem jih naštel 11 ane, koga farbaš....

Kako veš kako gre postopek pri nemški policiji??? Si že našel link, da se zvlečeš.....

Zgodovina sprememb…

tiran2000 ::

aerie je izjavil:

Pšenični je izjavil:

aerie je izjavil:

Pšenični je izjavil:

Pozabil sem dodat še, da smo za celo zadevo iz Nemčije zvedeli po 5 dneh, ko policija zadeve ni mogla več prikrivat.

Tale naša demokracija je začela zaudarjat po dobrih starih komunističnih prijemih.

So poročali o tem na novega leta dan: http://www.express.de/koeln/silvesterna...

Poročali so ja, sam kako. Da je bilo 10 moških,....da ne gremo naprej. Šlo je pa za masivno zadevo. A vidiš, da je šlo za prikrivanje, razsežnosti cele zadeve.

Ježešna. Če bi hoteli prikriti še danes ne bi nič vedeli o tem. Seveda pa prvi dan niso mogli vedet, da gre za obsežnejšo "akcijo", ker so prijave letele ena po ena. Malo si poglej na tem portalu http://www.express.de, kjer o zadevi poročajo od 1.1.2016 vsak dan nove ugotovitve.

Seveda, noben ni gledal v kamere, jezus, a je kdo hodu v šolo?

Zgodovina sprememb…

aerie ::

Pšenični je izjavil:

aerie je izjavil:

Pšenični je izjavil:

aerie je izjavil:

Pšenični je izjavil:

Pozabil sem dodat še, da smo za celo zadevo iz Nemčije zvedeli po 5 dneh, ko policija zadeve ni mogla več prikrivat.

Tale naša demokracija je začela zaudarjat po dobrih starih komunističnih prijemih.

So poročali o tem na novega leta dan: http://www.express.de/koeln/silvesterna...

Poročali so ja, sam kako. Da je bilo 10 moških,....da ne gremo naprej. Šlo je pa za masivno zadevo. A vidiš, da je šlo za prikrivanje, razsežnosti cele zadeve.

Ježešna. Če bi hoteli prikriti še danes ne bi nič vedeli o tem. Seveda pa prvi dan niso mogli vedet, da gre za obsežnejšo "akcijo", ker so prijave letele ena po ena. Malo si poglej na tem portalu http://www.express.de, kjer o zadevi poročajo od 1.1.2016 vsak dan nove ugotovitve.

Seveda, noben ni gledal v kamere, jezus, a je kdo hodu v šolo?

V čem je problem? Pojdi v Köln in Hamburg in pouči njihove policaje kako se stvari streže.

zmaugy ::

aerie je izjavil:

Pšenični je izjavil:

aerie je izjavil:

Pšenični je izjavil:

Sploh ko je njihova žrtev Katja povedala, da je šlo za 200 meterski špalir so verjetno upravičeno domnevali, da je bilo vse skupaj samo slučaj, ane?

Ježešna.

A to iz prepričanja ali zaradi česa drugega opravičuješ?

zmaugy je izjavil:

aerie je izjavil:

Pšenični je izjavil:

aerie je izjavil:

Pšenični je izjavil:

Sploh ko je njihova žrtev Katja povedala, da je šlo za 200 meterski špalir so verjetno upravičeno domnevali, da je bilo vse skupaj samo slučaj, ane?

Ježešna.

Jaz nikogar ne opravičujem. Je pa logično in prav, da policija preden poda javno poročilo, zadevo temeljito razišče.

aerie je izjavil:

zmaugy je izjavil:

aerie je izjavil:

Pšenični je izjavil:

aerie je izjavil:

Pšenični je izjavil:

Ježešna.

Jaz nikogar ne opravičujem. Je pa logično in prav, da policija preden poda javno poročilo, zadevo temeljito razišče.

To ni nobeno javno poročilo, to je zavajanje javnosti. Gre za emigrante in tle se zgleda tud v nemčiji pravna država konča. V kamere naj sami zjajo, zgleda pa, da znajo štet sam do 10, da niso videli množice ......

Sam kake buče nam prodajate, ko da bi bli vsi glupi.

Zgodovina sprememb…

DarkSite ::

Na 24kur TV nisem nič zasledil, da bi poročali o tem?
RTVSlo je poročala.

@aerie: glede na res primitivno pristransko poročanje medijev v soglasju z oblastmi v večini EU držav (kar so potem nekateri tudi priznali), so glavni mediji, državni organi in razni aktivisti izgubili vso kredibilnost. Morda je res bilo treba najprej raziskati, vendar glede na opise mislim da je bilo vse precej jasno v desetih sekundah.
Aktivisti naj se vprašajo tole: za čigave interese se borim? Tisti ta pokvarjeni verjetno vedo, da za interese najbogatejših (in imajo morda tudi kaj od tega)...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: zmaugy ()

matijadmin ::

Zelo zanimivo je, da prizadevanje za nadzor meja in red za njimi nima nobene veze z žaljenjem, podtikanjem, ideološkim/verskim/političnim etiketiranjem, niti s sovražnim govorom ali nasiljem ... Eni pa prav s tem zgubljate čas in kažete, koliko vam je do bistva: reda za mejami in nadzora na njih. Kakor koli, red in nadzor morata biti zagotavljana v skladu s spoštovanjem človekovih, otrokovih in begunskih pravic (v prvi vrsti, ker smo ljudje, v drugi pa ne smemo pozabiti niti na zavezujoče mednarodne dogovore - konvencije), druge možnosti ni ali pa so sankcije neizbežne (kar smo že večkrat občutili: Lukenda, izbrisani, LB varčevalci ...). In prav je tako! Jokanje in stokanje pa ne pomaga, preverjeno.
Vrnite nam techno!

Ko se bo schengen spremenil v mrtvo črko na papirju in bo pravi schengen na avstrijski meji, boš lahko ugotovil, kaj pomenijo mednarodne konvencije in podoben BS kadar to normalnim državam ni v interesu. Ko boš na meji pisdil s potnim listom v koloni za vstop v Avstrijo in bo naša butasta oblast protestirala v prazno brez efekta.

Martin Krpan ::

aerie je izjavil:

Pšenični je izjavil:

Ruši se projekt levice, sam od sebe, in zdej se kazniva dejanja marginalizira, dokler ne bo šlo čez rob. Vse skupaj.

Kakšen projekt? Človekoljubnost in spoštovanje humanitarnega prava ni projekt.

Brezumno sprejemanje vsega in vsakega kar leze in gre ni humanitarnost. Je bebavost najhujše vrste !

oo7 ::

Inžinerji in zdravniki

DarkSite je izjavil:

Na 24kur TV nisem nič zasledil, da bi poročali o tem?
RTVSlo je poročala.

Planet Tv je tudi poročal.

Edino 24 kur in A kanalizacija niso poročali oni poročajo samo o dobrih stvareh, kar se tiče migrantov teh pa ni:))

matijadmin je izjavil:

Zelo zanimivo je, da prizadevanje za nadzor meja in red za njimi nima nobene veze z žaljenjem, podtikanjem, ideološkim/verskim/političnim etiketiranjem, niti s sovražnim govorom ali nasiljem ... Eni pa prav s tem zgubljate čas in kažete, koliko vam je do bistva: reda za mejami in nadzora na njih. Kakor koli, red in nadzor morata biti zagotavljana v skladu s spoštovanjem človekovih, otrokovih in begunskih pravic (v prvi vrsti, ker smo ljudje, v drugi pa ne smemo pozabiti niti na zavezujoče mednarodne dogovore - konvencije), druge možnosti ni ali pa so sankcije neizbežne (kar smo že večkrat občutili: Lukenda, izbrisani, LB varčevalci ...). In prav je tako! Jokanje in stokanje pa ne pomaga, preverjeno.

Najprej moraš vedet kje je razlika med emigrantom in beguncem, če tega ne veš, in to tebi ni niti najmanj jasno, kva čmo pol?

Mednarodni dogovori, kolko veljajo vidimo, ko Italija zapira mejo, hrvati pa nam ponoči režejo žico...da ne gremo naprej, kako se je spustilo v EU mijon ljudi, za katere noben ne ve kaj so.Itd.

Martin Krpan je izjavil:

aerie je izjavil:

Pšenični je izjavil:

Ruši se projekt levice, sam od sebe, in zdej se kazniva dejanja marginalizira, dokler ne bo šlo čez rob. Vse skupaj.

Brezumno sprejemanje vsega in vsakega kar leze in gre ni humanitarnost. Je bebavost najhujše vrste !

Za mene ne. Dopuščam pa, da imaš ti drugačno mnenje.
Mene recimo bolj kot šlatarjenje v Kölnu skrbi tale zadeva: Dekle zabodel zaradi 20 evrov

Zagor_tenay je izjavil:

Ne. To mislijo tisti, ki me plačujejo za moje delo.

Kdo pa te plačuje? George Soros in kakšen od njegovih "inštitutov"?

Soroši i ostali ološi bi rekli ex-yu braća!

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: matijadmin ()

aerie je izjavil:

Martin Krpan je izjavil:

aerie je izjavil:

Pšenični je izjavil:

Mene recimo bolj kot šlatarjenje v Kölnu skrbi tale zadeva: Dekle zabodel zaradi 20 evrov

To da se 1000 modelov namensko zbere za ta masovni zločin iz sovraštva primerjaš z enim ropom, kjer so bile povzročene lažje poškodbe?
Kako bi reagiral, če bi bile vloge obrnjene?

zmaugy je izjavil:

To da se 1000 modelov namensko zbere za ta masovni zločin iz sovraštva primerjaš z enim ropom, kjer so bile povzročene lažje poškodbe?

Ne primerjam. Slednji primer se me bolj tiče, ker se tam gibljem skoraj vsak dan. O zločinih in obrnjenih vlogah pa se mi ne sanja kaj preveč.

matijadmin je izjavil:

oo7 je izjavil:

The Player je izjavil:

Če bo šlo tako naprej, bo sledilo to

V neznanem francoskem mestu so se prebivalci organizirali na lastno pobudo in kar na ulici obračunali z migranti, ki so vdrli v trgovino in jo razdejali.

To je isti video.

No tako se ukrepa proti tem svinjam bravo Francoska policija ampak mislim, da so bili prenežni z njimi.

To ni nedolžno policijsko nasilje, gre za očitno izživljanje, ki bo kaznovano, sicer bo Francija plačala (če ne drugje pred ESČP), če se jo bo kdo le lotil.

Drugače je francoska policija znana po nasilju, Francozi pa so tako ali tako teroristi (niso nič boljši od ISIS)!

Ti to o onih konvencijah in ESČP , ki so jih sprejemali kekci ki jih lepo opiše tale pesem ?

aerie je izjavil:

zmaugy je izjavil:

Ne primerjam. Slednji primer se me bolj tiče, ker se tam gibljem skoraj vsak dan. O zločinih in obrnjenih vlogah pa se mi ne sanja kaj preveč.

Naenkrat se sliši zelo grdo, ane?

Pšenični je izjavil:

Prej po nacističnih in fašističnih.
Je***š tako demokracijo !

jype je izjavil:

Pšenični> No, potem te lepo prosim če to dokažeš, in novico predstaviš z novejšim datumom. Z tvojim visokim IQ (>140)to ne bo noben problem.

Kaj naj dokažem? Nemška policija vedno objavlja reči v dogovoru z nemškim pravosodjem in strankami, ki se jih objave tičejo. Samo ti si tako usekan da verjameš, da gre za zaroto.

Da se mladi moški obnašajo kot kreteni mene ne preseneča, ne glede na to od kod prihajajo, da morajo biti sankcionirani, se tudi strinjam, da je to posledica migracij se pa seveda ne, ker ni.

Butl , seveda je posledica migracij.
Če jih ne bi bilo tu , ne bi mogli tu delati sranja !

Zgodovina sprememb…

zmaugy je izjavil:

Ko se bo schengen spremenil v mrtvo črko na papirju in bo pravi schengen na avstrijski meji, boš lahko ugotovil, kaj pomenijo mednarodne konvencije in podoben BS kadar to normalnim državam ni v interesu. Ko boš na meji pisdil s potnim listom v koloni za vstop v Avstrijo in bo naša butasta oblast protestirala v prazno brez efekta.

Še vedno bodo te iste tri konvencije zavezovale tako Avstrijce kot nas, pa naj bo Šengen območje živo, mrtva črka na papirju ali neobstoječe.

Saj pravim, tvoj prispevek je dokaz, da se ukvarjaš z nepomembnimi rečmi, ki so izven konteksta rešitve problema (tudi v smislu zagotavljanja reda in nadzora).

Pšenični je izjavil:

matijadmin je izjavil:

Najprej moraš vedet kje je razlika med emigrantom in beguncem, če tega ne veš, in to tebi ni niti najmanj jasno, kva čmo pol?

Mednarodni dogovori, kolko veljajo vidimo, ko Italija zapira mejo, hrvati pa nam ponoči režejo žico...da ne gremo naprej, kako se je spustilo v EU mijon ljudi, za katere noben ne ve kaj so.Itd.

Jaz to dobro vem, tisti, ki se ukvarjajo z vsem, samo bistvom ne, pa ne in s tem pojmom samo opletate.

Nič nam ne Hrvatje režejo žice, to je naredila na enem delu mularija, drugod pa aktivisti. Itak razen prikoritnikov SMC od nje nima nihče koristi!
Vrnite nam techno!

Zgodovina sprememb…

m0LN4r ::

Matako je izjavil:

Zagor_tenay je izjavil:

Nemški moške so 60 let sistematično mehkužili, da so postali vegani, homo in metroseksualci in so nesposobni, da zaščitijo svoje ženske pred arabskimi priseljenci.

Nemški moški nekoč...

Nemški moški nekoč...

... in danes.

... in danes.

Na drugi sliki, bi jih moral malo pobarvati xD
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM

zmaugy je izjavil:

aerie je izjavil:

Pšenični je izjavil:

aerie je izjavil:

Pšenični je izjavil:

Ježešna.

In kje je bila tu policija ?>:D
Ja tista famozna policija , ki zaščiti vsakega (120 %) in prepreči vsa kazniva dejanja , tako da ni nobene potrebe da bi bilo kogarkoli česarkoli strah ?>:D

mzakelj ::

Mene izredno veseli da bo zgodovina vse leve vlade v Evropi označila vzroka za propad Evrope zaradi njihove bedastega mišljenja. Saj niso sposobni nič. Kot pri nas že 25 let. Samo davki na davke, pa spraznit skladišča katera so namenjena prebivalstvu ob naravnih katastrofah za te migrante. Ah ja očitno je izredno lepo biti FDV-jevc. Saj bodo kovinarji in štromarji skrbeli za tvojo rit do penzije.

Kdo ve, kakšno stanje je sedaj, ko je zapadal sneg? So se ga ustrašili al še zmeraj vztrajajo?

Nč kej posebnega, zle jih vozijo na toplem od občine, do bank, trgovin itd. v posebnih taksijih z rumeno tablo na šajbi:
"asyl taxi"

Ravno dans vido.
Trade Republic 38MVDVXM

aerie je izjavil:

Martin Krpan je izjavil:

aerie je izjavil:

Pšenični je izjavil:

Kul , a ne . Če imamo že sami 1000 takih norcev , ja dejmo jih še 10.000 uvozit. Ker se jih pol ne bomo imeli 11.000 , ampak jih bo 0.
Očitno je tista matematika , ki sem se jo učil v OŠ čisto zastarela , ti poznaš neko novo , pravo ?

Butl!

jype je izjavil:

Brane22> NAcisti, za razliko od omenjenih, niso bili pussyji in jim ni bilo tuje stisniti zobe za višji cilj.

Višji cilj pa je kaj, natanko? Etnično in ideološko čist planet? Čemu se ne preselite v Savdsko Arabijo ali Severno Korejo? Tam še danes gojijo to ideologijo.

Pa naj grejo migrandti v Arabijo najprej, rabijo delavce PLUS še med prijazne brate grejo.

jype je izjavil:

Pšenični> Zdej je situacija taka, če bi vprašal kdo je dežurni trol, prvak vseh trolov, specijalit za mešanje megle, masters off trols, na slo techu, mislim da bi 90% članov označilo isto osebo.

Ja, vsi ki imajo IQ pod 140.

Kr veliko migrantov je takih.
Trade Republic 38MVDVXM

Zgodovina sprememb…

• spremenil: m0LN4r ()

aerie je izjavil:

zmaugy je izjavil:

Kupi si bicikel, ne samo da se ti ne bo treba bati , še IQ boš mel več kot 140 (80 več kot zdaj) !:))

@matijadmin: veljavnost konvencij se lahko tudi prekliče. SA je glavna za človekove pravice v UN (hahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahaha) in ni podpisnica teh konvencij o beguncih. Ko bo napočil primeren trenutek (slovenija pa polna kot sončnica), bodo vse države preklicale veljavnost tega BSa, ker enostavno škodi njihovim interesom.

http://svet24.si/clanek/novice/slovenij...

To da hrvati režejo žico ni nič novega.

Je pa to povezano s tem, da mi ostanemo zunaj shengna in si naberemo begunce, ko se vse zapre.

Da gre za nakjučje in to počno neki otroci, ali aktivisti je povsem subverzivno razmišjanje. Ne gre več za neko naivnost, ampak za sabotažo in subverzivno dejavnost. Gre za načrtno sabotažo, s katero nas hočejo napolnit z begunci in destabilizirat.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: matijadmin ()

Zgleda se bom moral letos potrudit odjaviti Slo državljanstvo xD
Trade Republic 38MVDVXM

mzakelj je izjavil:

Mene izredno veseli da bo zgodovina vse leve vlade v Evropi označila vzroka za propad Evrope zaradi njihove bedastega mišljenja. Saj niso sposobni nič. Kot pri nas že 25 let. Samo davki na davke, pa spraznit skladišča katera so namenjena prebivalstvu ob naravnih katastrofah za te migrante. Ah ja očitno je izredno lepo biti FDV-jevc. Saj bodo kovinarji in štromarji skrbeli za tvojo rit do penzije.

Pojdimo lepo po vrsti.

Leve vlade? Vsaka vlada je dolžna spoštovati vse tri konvencije, o človekovih pravicah, o otrokovih pravica in o beguncih. Te tri konvencije pa so spravili pod streho vse prej kot levičarji, če že, vsi skupaj.

Davki na davke so tvoj gnev? Zoperstavi se tej grožnji, pa brez projekcij in zunanjega sovražnika. Ker ga ni.

Skladišča so namenjena vsem humanitarnim katastrofam in zdajšnje razmere to so. Smo spet pri konvencijah ali bi raje, de te spet (drago) poduči ESČP (kot v primeru izbrisanih)?

Koliko FDV-jevcev (in obramboslovcev, ki so ista kategorija) pa je v tej vladi (pa ne simpatiziram z njo)? Prosim, preštej!

zmaugy je izjavil:

@matijadmin: veljavnost konvencij se lahko tudi prekliče. SA je glavna za človekove pravice v UN (hahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahaha) in ni podpisnica teh konvencij o beguncih. Ko bo napočil primeren trenutek (slovenija pa polna kot sončnica), bodo vse države preklicale veljavnost tega BSa, ker enostavno škodi njihovim interesom.

Aha. Spet se ukvarjaš z neumnostmi, namesto s tem, kako rešiti v prvi vrsti humanitarno krizo in sočasno zagotoviti red.

A si mislil preklicati konvencijo o človekovih pravicah tako kot smo to storili z izbrisanimi, varčevalci LB in nam je ESČP naložilo dragih vsot? :)) Pojdi afne guncat za šank, ker tvoji argumenti so za 10 + vrčkov piv.
Vrnite nam techno!

Zgodovina sprememb…

Ne gre za humanitarno krizo. Ne guncaj afne.

Zadeva postaja čista emigrantska kriza. A veš kaj so ekonomski emigranti ?

Kje se morajo ustavit begunci? V prvi državi, ki jim zagotavlja varnost.

Zadeva presega prag tvojega znanja in razmišljanja.

Nekje si nekej snel o enih konvencija, in zdej nas s tem pitaš.

Zgodovina sprememb…

@matijadmin: jaz nisem omenjal teh, ki jih omenjaš ti, da ti tistih 10 vrčkov, ki si jih omenil, ne dela težav pri branju?

Pšenični je izjavil:

Pojdimo po vrsti.

Gre za humanitarno krizo, ker so udeleženi otroci in na sploh lačni ljudje, ki so tu in zdaj (pa kakor koli prišli). Pika. Ko boš to razumel, greva lahko naprej.

Tudi k vračanju ekonomskih migrantov, če boš želel. Ne razumeš pa, da prva varna država vseh (že samo pravih beguncev) ni sposobna sprejeti, zato pač ne moremo na podlagi tega nepodeljevati statusa begunca.
Vrnite nam techno!

matijadmin je izjavil:

Pšenični je izjavil:

Pojdimo po vrsti.

Gre za humanitarno krizo, ker so udeleženi otroci in na sploh lačni ljudje, ki so tu in zdaj (pa kakor koli prišli). Pika. Ko boš to razumel, greva lahko naprej.

Tudi k vračanju ekonomskih migrantov, če boš želel. Ne razumeš pa, da prva varna država vseh (že samo pravih beguncev) ni sposobna sprejeti, zato pač ne moremo na podlagi tega nepodeljevati statusa begunca.

Vidiš da nimaš pojma.

matijadmin je izjavil:

Pojdimo po vrsti.

Misliš rečt, da je 1 otrok na 100 odralsih migrantov:))

Razen če si mislil na te humanitarne sirote: http://www.reporter.si/svet/grozljivo-m...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oo7 ()

AC_DC ::

Mladi moški s polnimi jajci, ki v skupinah ropajo in spolno nadlegujejo ženske niso nobeni begunci, temveč govedo, ki si zasluži takojšnjo kastracijo in izgon.
Omenjeno se ni dogajalo samo v Kolnu, temveč tudi v drugih nemških mestih.
Tega bodo imeli čedalje več, nemška policija pravi, da kaj takega ne pomnijo.

oo7 je izjavil:

matijadmin je izjavil:

Pojdimo po vrsti.

Misliš rečt, da je 1 otrok na 100 odralsih migrantov:))

Razen če si mislil na te humanitarne sirote: http://www.reporter.si/svet/grozljivo-m...

Pojdiva počasi in po vrsti.

Napisal sem na sploh ljudje, a ti vidiš na sliki kaj drugega kot ljudi? Smeješ se lastni neumnosti.

Ko vidim olepšavo URL in domeno, mi je vse jasno. Nekredibilen medij, pač (ne glede na dogodek, ki ga ne zanima in terja ustrezne varnostne ukrepe ter postopke). Je pa preuranjeno kar koli reči v zvezi z begunci v kontekstu tega dogodka.
Vrnite nam techno!

Zgodovina sprememb…

S tem razmišljanjem je samo to narobe, da so prihajali in bodo prihajali, ukrepa se pa 0, zero, nada.
Trade Republic 38MVDVXM

Pa kaj si navalil na konvencije kot mutec na telefon !:))

Imaš prav , niso jih spisali levičarji ampak lobij multimiljarderjev , tisti 1% najbogatejših ki ima v lasti 90% bogastva. Ja , razni Soroši in ostali ološi.
Kaj misliš zakaj. Zato , da bodo imeli manj ali zato , da bodo imeli še več ? 3x lahko uganjuješ !:))
Ti to ne da misliti ? Take ti zagovarjaš ?
Potem si ovca in oni bodo strigli tebe , ker ovce so za striženje in zakol , ne ti njih.
Samo malo poglej kako te konvencije upostevajo USA , svetilnik človekovih pravic. Guantanamo , NSA , Patriotski akt.... ?
Oni in cela EU upoštevajo SVOJE INTERESE , seveda pa se pri nas vedno najdejo njihovi zbirokratizirani hlapci ki so bolj papeški od samega papeža. Vi bi za neko usrano konvencijo prodali tudi lastno mater.

Kot naš DURS , ki se je spravil na osnovnošolske otroke , ki prirejajo dobrodelni bazar medtem ko se jim tajkuni kljub svojim rabotam še kar mirno sprehajajo naokoli.:(

Res je. Tle pr men recimo. Lokalni cajtungi. Wochenblatt.

NEKREDIBILNI mediji (kdo pa si ti, da odločaš ka je in ni kredibilno dandanes?)
- youtube posnetki so kredibilni, bolj kot katerekoli "kredibilne" pisnje
Trade Republic 38MVDVXM

Zgodovina sprememb…

• spremenil: m0LN4r ()

AC_DC je izjavil:

Mladi moški s polnimi jajci, ki v skupinah ropajo in spolno nadlegujejo ženske niso nobeni begunci, temveč govedo, ki si zasluži takojšnjo kastracijo in izgon.

Mislim, da zlonamerno in nestrpno interpretiraš izjavo nemške policije, če jo je sploh res dala!

Nemški policiji verjamem, da bo situaciji kos:

Vrnite nam techno!

Martin Krpan je izjavil:

Imaš prav , niso jih spisali levičarji ampak lobij multimiljarderjev , tisti 1% najbogatejših ki ima v lasti 90% bogastva. Ja , razni Soroši in ostali ološi.
Kaj misliš zakaj. Zato , da bodo imeli manj ali zato , da bodo imeli še več ? 3x lahko uganjuješ !:))
Potem si ovca in oni bodo strigli tebe , ker ovce so za striženje in zakol , ne ti njih.
Samo malo poglej kako te konvencije upostevajo USA , svetilnik človekovih pravic. Guantanamo , NSA , Patriotski akt.... ?
Oni in cela EU upoštevajo SVOJE INTERESE , seveda pa se pri nas vedno najdejo njihovi zbirokratizirani hlapci ki so bolj papeški od samega papeža. Vi bi za neko usrano konvencijo tudi lastno mater.

Kot naš DURS , ki se je spravil na osnovnošolske otroke , ki prirejajo dobrodelni bazar medtem ko se jim tajkuni kljub svojim rabotam še kar mirno sprehajajo naokoli.:(

To kar model piše, je poceni propaganda. Brez argumentov (po potrebi zamenja temo, ti podtakne besede in nato argumentir proti temu).

m0LN4r je izjavil:

S tem razmišljanjem je samo to narobe, da so prihajali in bodo prihajali, ukrepa se pa 0, zero, nada.

S tem razmišljanjem ni čisto nič narobe, že zato ne, ker nas edino lahko reši pred dragimi odškodninami, ki hribovcev očitno še niso izučile!

Ko bomo to razumeli, se lahko ukvarjamo z ukrepi. In fino bi bilo, da bi pohiteli, ker voda teče v grlo ...
Vrnite nam techno!

AC_DC ::

matijadmin

Ravno zdaj poslušam hr-iNFO http://www.hr-online.de/website/radio/h... in pravijo da so glavnino policajev spravili v Bavarsko na mejo, zato jih posledično drugje primanjkuje.

zmaugy je izjavil:

Martin Krpan je izjavil:

Oni in cela EU upoštevajo SVOJE INTERESE , seveda pa se pri nas vedno najdejo njihovi zbirokratizirani hlapci ki so bolj papeški od samega papeža. Vi bi za neko usrano konvencijo tudi lastno mater.

To kar model piše, je poceni propaganda. Brez argumentov (po potrebi zamenja temo, ti podtakne besede in nato argumentir proti temu).

Točno tako :)
On bi lahko bil komik v eni levičarski gostilni to je pa vse:))

Pa s slovnico se rad pohvali (in piše ime določene religije z veliko začetnico sredi stavka).

matijadmin je izjavil:

AC_DC je izjavil:

Mislim, da zlonamerno in nestrpno interpretiraš izjavo nemške policije, če jo je sploh res dala!

Ti verjameš tudi v Rdečo Kapico , Sneguljčico , Janka in Metrko , Supermana....:)):)):))
««
273 / 373
»»