» »

Begunska kriza v Sloveniji 2015

Begunska kriza v Sloveniji 2015

Temo vidijo: vsi
««
270 / 373
»»

Matako ::

ZaphodBB je izjavil:

Kjer je jype, tam so ograje. :P

Verjetno je jype na kakem švedskem forumu argumentirano in kategorično razložil kako stojijo stvari... nakar so se Švedi zamislili nad vsem skupaj. In evo lepotice takoj. Še malo bo razlagal pa se ji bo pridružil še šarac!

:))
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Matako ()

perci ::

Jst osebno mislim, da je jype orto naci, ki se je spretno infiltriral v vrste aktivistov.

Namreč, redki so naredili toliko za povečanje negativnega odziva ljudstva do migracij, kot on.

thramos ::

Takšen zaključek je sicer na dlani, ampak jaz še vedno verjamem da:

Never attribute to malice that which is adequately explained by stupidity.

Kjer se v danem primeru stupidity meša z naivnostjo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: thramos ()

krneki0001 ::

Darkjaar je izjavil:

Švedska uvedla nadzor na mejah, v državo ne sme nihče, ki nima osebnega dokumenta s fotografijo.

Pa še ograjo so postavili. Progresivci pa taki...

Če bi to pri nas naredili že na začetku, bi imeli veliko manj problemov.

Zagor_tenay ::

Sever Evrope se je zaprl, migranti bodo obtičali na jugu Evrope, večinoma v Sloveniji

stjan ::

Ko je že nekdo omenjal District 9, bo to postalo resničnost.
Še malo pa bo Slovenija z vseh strani ograjena.
Na našo žalost bomo mi živeli v Coni 9, saj smo za Evropo Alieni ( tujci z Balkana, ki jih nihče ne mara).

Kdo bi si mislil, da se napovedi iz SCI-FI filmov uresničijo.

jype ::

Švedska je polna, ograje so pa na železniški postaji, ne pa v naravnih parkih.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: AC_DC ()

ZaphodBB ::

jype je izjavil:

Švedska je polna, ograje so pa na železniški postaji, ne pa v naravnih parkih.

Evo točka zate +1

Would lulz again.
"Naši dedje so se borili za to, da lahko odločamo
o lastni usodi - ne o usodi drugih ljudi." -jype

perci> Namreč, redki so naredili toliko za povečanje negativnega odziva ljudstva do migracij, kot on.

O, hvala, počaščen sem. Točno to so rasisti v ZDA povedali tudi za Martin Luther Kinga.

ZaphodBB> Would lulz again.

Ko boste v Sloveniji imeli enega priseljenca na 15 ljudi, se bova lahko oba, do takrat pa uživajte v zastonjski vožnji.

Zgodovina sprememb…

stjan ::

V Sloveniji je že razmerje 3 Slovenci na 1 priseljenca, če ni še slabše.

Upoštevati je potrebno tudi vse ponarodele prišleke z juga.
Kako že gre: Samo milijon nas še živi..

stjan je izjavil:

V Sloveniji je že razmerje 3 Slovenci na 1 priseljenca, če ni še slabše.

Upoštevati je potrebno tudi vse ponarodele prišleke z juga.
Kako že gre: Samo milijon nas še živi..

Tukaj se pa zelo motiš. Tisti "ponarodeli prišleki" nimajo z muslimani iz BV nič skupnega in so daleč od miselnosti, ki jo s seboj prinašajo BV muslimani.

stjan> V Sloveniji je že razmerje 3 Slovenci na 1 priseljenca, če ni še slabše.

Misliš 100.000 priseljencev na enega Veneta?

Zgodovina sprememb…

harmony ::

Zagor_tenay je izjavil:

Sever Evrope se je zaprl, migranti bodo obtičali na jugu Evrope, večinoma v Sloveniji

Koncno bo Slovenija postala mali Dunaj. Multikulti pa to. :)

matijadmin ::

jype je izjavil:

stjan> V Sloveniji je že razmerje 3 Slovenci na 1 priseljenca, če ni še slabše.

Misliš 100.000 priseljencev na enega Veneta?

Naj kar skuša pravim Venetom dopovedati, da so Slovenci. Dokler pa nima jajc za kaj takega, naj kar živi v pravljici, kjer si domišlja, da je Venet on sam.
Vrnite nam techno!

Koncno bo Slovenija postala mali Dunaj.

Prej Gaza kot pa Dunaj

Zdej ko sta Danska in Švedska zaprli meje, se bo še povečal pritisk na Avstrijo in Nemčijo, da storita enako. Folk pri nas se sploh ne zaveda, da lahko mi kot država implodiramo v enem tednu, če Avstrija zapre mejo, Hrvati nam pa še naprej konstantno pošiljajo migrante, ki bodo obtičali pri nas in bodo postali nasilni, ker ne bodo mogli naprej. Mi smo v brezizhodnem položaju in Hrvati nas lahko zaje*ejo in spet pošiljajo migrante na zeleno mejo in nobena Cerarjeva smešna ograjica jih ne bo ustavila, če se na neki točki pojavi več tisoč migrantov. Nimamo pa niti dovolj policistov in vojakov, da zavarujemo okolice vseh mejnih prehodov, kaj šele celotno zeleno mejo. Skratka situacija je lahko katastrofalna, še posebej ker imamo tudi vlado, ki je brez vsakih organizacijskih sposobnosti.

Zagor_tenay> Folk pri nas se sploh ne zaveda, da lahko mi kot država implodiramo v enem tednu,

Če bi istospolnim parom izenačili pravice, bi se te usode rešili. Ker jih niste, itak spadate v puščavo, tako da se že veselim, kako boste implodirali.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: tomaz- ()

Če bi istospolnim parom izenačili pravice, bi se te usode rešili.

tudi če bi LGBT skupnosti dali predkupno pravico za nakup otrok v Mercatorju nas to ne bi rešilo pri migrantski krizi. Sicer pa res ne vem, kako je ravno pri homo populaciji in ultra levičarjih taka ljubezen do muslimanskih migrantov. Če bo šerija enkrat tudi pri nas, bodo ravno te skupnosti prve na udaru muslimanov.

Zgodovina sprememb…

Zagor_tenay> tudi če bi LGBT skupnosti dali predkupno pravico za nakup otrok v Mercatorju nas to ne bi rešilo pri migrantski krizi.

Seveda bi vas.

Zagor_tenay> Sicer pa res ne vem, kako je ravno pri homo populaciji in ultra levičarjih taka ljubezen do muslimanskih migrantov.

Motiš se. Ravno pri "homo populaciji in ultra levičarjih", kot konzervativci označite vsakega, ki ni 100% poravnan z doktrino rimokatoliške cerkve, so strpnost, solidarnost, človekove pravice, vladavina prava in z njo povezana enakopravnost bistvo sodobne države.

Zagor_tenay> Če bo šerija enkrat tudi pri nas, bodo ravno te skupnosti prve na udaru muslimanov.

Ja, ampak pri nas je že šerija. Nebivedu bi rezal penise, Pšenični bi diskriminiral zoper istospolno usmerjene, eni bi gledali krstni list, drugi bi streljali na tujce, skratka, za prehod nazaj v srednji vek v resnici ne potrebujemo nobenega muslimana.

Dejstvo, da prihajajo v Evropo meni ogromno pove o tem, da niso zadovoljni z islamskimi državami, polnimi korupcije in nasilja, vam se pa zdi, da bi morale biti razmere pri nas enake kot so pri njih, da bi "se ljudje naučili spoštovati tradicijo" - skratka, stališča konzervativcev in bližnjevzhodnih nasilnežev se tako zelo ujemajo, da to ne more biti naključje.

Pogrešam beg konzervativcev v tiste dele bližnjega vzhoda, kjer geji že zdaj nimajo nobenih pravic, kjer se dele telesa reže, kjer vladata božja milost in tradicija.

Zgodovina sprememb…

Nov korak proti islamizaciji - propaganda, ki ženske poskuša degradirati v drugorazredne državljane z manj pravicami:

http://24kul.si/stevilo-prebivalstva-v-...

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: tomaz- ()

oo7 ::

jype je izjavil:

Nov korak proti islamizaciji - propaganda, ki ženske poskuša degradirati v drugorazredne državljane z manj pravicami:

http://24kul.si/stevilo-prebivalstva-v-...

Nisem vedel, da so pri OZN že izumili časovni stroj, da natančno vedo koliko bo Slovencev leta 2100:)) to spada že pod Sci-Fi odelek ne pa problemi človeštva:))

AC_DC ::

Zagor_tenay je izjavil:

Zdej ko sta Danska in Švedska zaprli meje, se bo še povečal pritisk na Avstrijo in Nemčijo, da storita enako. Folk pri nas se sploh ne zaveda, da lahko mi kot država implodiramo v enem tednu, če Avstrija zapre mejo, Hrvati nam pa še naprej konstantno pošiljajo migrante, ki bodo obtičali pri nas in bodo postali nasilni, ker ne bodo mogli naprej. Mi smo v brezizhodnem položaju in Hrvati nas lahko zaje*ejo in spet pošiljajo migrante na zeleno mejo in nobena Cerarjeva smešna ograjica jih ne bo ustavila, če se na neki točki pojavi več tisoč migrantov. Nimamo pa niti dovolj policistov in vojakov, da zavarujemo okolice vseh mejnih prehodov, kaj šele celotno zeleno mejo. Skratka situacija je lahko katastrofalna, še posebej ker imamo tudi vlado, ki je brez vsakih organizacijskih sposobnosti.

Za začetek uvedeš izredne razmere na Hr meji, mobiliziraš lovce in varnostnike, če ne bo dovolj se vmes naredi šnelkurse za šarca.

Ne bo nihče prišel skozi.

Martin Krpan ::

jype je izjavil:

perci> Namreč, redki so naredili toliko za povečanje negativnega odziva ljudstva do migracij, kot on.

O, hvala, počaščen sem. Točno to so rasisti v ZDA povedali tudi za Martin Luther Kinga.

ZaphodBB> Would lulz again.

Ko boste v Sloveniji imeli enega priseljenca na 15 ljudi, se bova lahko oba, do takrat pa uživajte v zastonjski vožnji.

Si ti z marsa padu ?
V sloveniji že imamo 2 priseljenca na 10 ljudi !

Martin Krpan ::

Zagor_tenay je izjavil:

Če bi istospolnim parom izenačili pravice, bi se te usode rešili.

tudi če bi LGBT skupnosti dali predkupno pravico za nakup otrok v Mercatorju nas to ne bi rešilo pri migrantski krizi. Sicer pa res ne vem, kako je ravno pri homo populaciji in ultra levičarjih taka ljubezen do muslimanskih migrantov. Če bo šerija enkrat tudi pri nas, bodo ravno te skupnosti prve na udaru muslimanov.

To je tudi ena redkih dobrih stvari tega sranja !:))

ZaphodBB ::

Lej nisem jaz kriv, da ste vsi rajši tam gor kot pa tu. Sem kljub vsemu prepričan, da so v Sloveniji dobrodošli tako priseljenci kot begunci. Pa naj telih pet modelov tukaj jamra kolikor hoče.
"Naši dedje so se borili za to, da lahko odločamo
o lastni usodi - ne o usodi drugih ljudi." -jype

Heavy ::

jype je izjavil:

Zagor_tenay> tudi če bi LGBT skupnosti dali predkupno pravico za nakup otrok v Mercatorju nas to ne bi rešilo pri migrantski krizi.

Seveda bi vas.

Lažeš!

Mr.B ::

Heavy je izjavil:

jype je izjavil:

Seveda bi vas.

Lažeš!

no no no, zato pa imao na vsake štiri leta nek referendum, potem pa zmerjajo te neizobražene iz podeželja in starejše od 65 let.. KAr je sicer normalno, koliko pa je Javnega sektorja na podeželju in koliko je starejših od 65 let dejansko zaposlenih v JS.. Pa pustimo je zadnji referendum čisti BS, ker za otroka kaj bolje "mama & iata" po krščanskih merilih kaj bolje ne skrbita...
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

Heavy> Lažeš!

Ne.

ZaphodBB> Lej nisem jaz kriv, da ste vsi rajši tam gor kot pa tu. Sem kljub vsemu prepričan, da so v Sloveniji dobrodošli tako priseljenci kot begunci. Pa naj telih pet modelov tukaj jamra kolikor hoče.

Jaz sem bil prepričan, da v Sloveniji veljajo človekove pravice in da si ljudje želijo enakopravnosti, pa sem se motil. Prepričan sem bil, da samo shizofreni desničarji želijo, da izbrisani ostanejo izbrisani in da geji ostanejo državljani z manj pravicami, ker je kao državljanska dolžnost, da se ljudje obnašajo, kot od njih zahteva RKC (dokler ne dobi progresivnega papeža).

Zdaj sem pa prepričan, da bi bilo dobro, da ker očitno Slovenci ne marajo človekovih pravic, vsi tisti Slovenci, ki jim človekove pravice predstavljajo enega od temeljev političnih vrednot, pobegnejo v tujino in se nehajo pretvarjat, da jih kraj rojstva kakorkoli povezuje z idioti, ki so se rodili na istem ozemlju.

Zgodovina sprememb…

Darkjaar ::

Cologne Police Chief Condemns Sex Assaults on New Year's Eve

BERLIN — German police has described a series of sexual assaults against women in Cologne on New Year's Eve as "a completely new dimension of crime."

Officers received numerous complaints from women who said they had been assaulted around Cologne's main train station next to the western German city's famous cathedral on the night from Thursday to Friday.

Cologne police chief Wolfgang Albers says witnesses described the assaults as coming from a group of up to 1,000 men whose appearance indicated they were of "Arab or North African origin."

Some 60 criminal complaints have so far been filed, including one allegation of rape.

German news agency dpa quoted Albers telling reporters on Monday that it was "an intolerable situation that such crimes are committed in the middle of the city."

Načeloma bi morale take novice naciste veseliti, glede na to da vsak, ki pri takem zločinu sodeluje, avtomatično izgubi vse pravice, povezane s statusom begunca.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: oo7 ()

Nacisti pa se vseeno ne veselimo. Nobeno posilstvo namreč ni lepo, da bi bili veseli zanj. Očitno ste tako sprevrženi samo idioti iz vrst levakov, da ste veseli za vsako posilstvo.

nebivedu> Nacisti pa se vseeno ne veselimo. Nobeno posilstvo namreč ni lepo, da bi bili veseli zanj. Očitno ste tako sprevrženi samo idioti iz vrst levakov, da ste veseli za vsako posilstvo.

Ne, mi smo veseli, da se posilstva dogajajo tam, kjer jih je mogoče sankcionirati (in ne tam, kjer ostajajo nekaznovana).

Zgodovina sprememb…

razerznak2 ::

jype je izjavil:

nebivedu>

Ne, mi smo veseli, da se posilstva dogajajo tam, kjer jih je mogoče sankcionirati (in ne tam, kjer ostajajo nekaznovana).

jure zagovornik posilstev, hjoj kam smo prišli
Vesoljec nacist

razerznak> jure zagovornik posilstev, hjoj kam smo prišli

Ja, vedno ko razložim, da je dobro, da se posilstva sankcionira, nekdo ugotovi, da jih zagovarjam.

Zgodovina sprememb…

jype je izjavil:

razerznak> jure zagovornik posilstev, hjoj kam smo prišli

Ja, vedno ko razložim, da je dobro, da se posilstva sankcionira, nekdo ugotovi, da jih zagovarjam.

sej si rekel da si veseli da se posilstva dogajajo, , men je bolše da posilstev sploh ni ,
Vesoljec nacist

YaN-cH ::

Eh bralno razumevanje na višku.

razerznak> sej si rekel da si veseli da se posilstva dogajajo, , men je bolše da posilstev sploh ni ,

Ne, nisem tega zapisal. Zapisal sem nekaj popolnoma drugega, kar je verjetno preveč zahtevno za mentalno sposobnost povprečnega nacista, ki zmore obravnavat le črnobelo vesolje.

Če se moraš odločati med posilstvom, ki je kaznovano in posilstvom, ki ni, potem je jasno, katero posilstvo je tisto, ki je manj zaželjeno in ima večjo nevarnost ponovitve.

Zgodovina sprememb…

jype je izjavil:

razerznak> sej si rekel da si veseli da se posilstva dogajajo, , men je bolše da posilstev sploh ni ,

Ne, nisem tega zapisal. Zapisal sem nekaj popolnoma drugega, kar je verjetno preveč zahtevno za mentalno sposobnost povprečnega nacista, ki zmore obravnavat le črnobelo vesolje.

Če se moraš odločati med posilstvom, ki je kaznovano in posilstvom, ki ni, potem je jasno, katero posilstvo je tisto, ki je manj zaželjeno in ima večjo nevarnost ponovitve.

imaš prav, bolše je da posilstva sploh ni

jype: Ne, mi smo veseli, da se posilstva dogajajo tam, kjer jih je mogoče sankcionirati

bolše je da posilstva sploh ni
Vesoljec nacist

razerznak> imaš prav, bolše je da posilstva sploh ni

Seveda je boljše, da posilstva ni, ampak edina možnost, da to dosežeš je, da takoj po rojstvu umoriš vsakega moškega.

Zgodovina sprememb…

jype je izjavil:

razerznak> imaš prav, bolše je da posilstva sploh ni

Seveda je boljše, da posilstva ni, ampak edina možnost, da to dosežeš je, da takoj po rojstvu umoriš vsakega moškega.

so tudi primeri ko so ženske posilile moške,
za tebe je najbolše da se vsak novorojenček umori neglede ali je moški ali ženska samo da posilstev nebo?
Vesoljec nacist

razerznak> so tudi primeri ko so ženske posilile moške,

Ja, ampak če moških ni, teh primerov ne more biti.

razerznak> za tebe je najbolše da se vsak novorojenček umori neglede ali je moški ali ženska samo da posilstev nebo?

Ne, seveda ne. Meni se zdi tak ukrep popolnoma nesorazmeren. Meni se zdi tudi rezanje penisov obsojenim zaradi posilstva popolnoma nesorazmeren ukrep, oboževalcem šerijatskega sistema na tem forumu se pa to zdi dober predlog. Meni se tudi metanje nacistov v fojbe zdi nesorazmeren ukrep, je pa pomembno, da nacisti čim večkrat na svoji koži občutite, kaj pomeni pozivanje k nasilju zoper vas same, kaj pomeni dehumanizacija in kako se radikalizirate, ko vas kdo označuje za družbene fekalije.

Ko boste enkrat stopili čez rob, bodo pa fojbe itak postale fair game, tako kot sta danes vaša ksenofobija in rasizem - kdo bo takrat tenko piskal, je menda jasno.

Zgodovina sprememb…

jype da te popravim, nebi blo "novih" nesamo klicanih nacistov v evropi , če nebi tile ekonomski migrantje, rinili v evropo
Vesoljec nacist

Zdaj sem pa prepričan, da bi bilo dobro, da ker očitno Slovenci ne marajo človekovih pravic, vsi tisti Slovenci, ki jim človekove pravice predstavljajo enega od temeljev političnih vrednot, pobegnejo v tujino in se nehajo pretvarjat, da jih kraj rojstva kakorkoli povezuje z idioti, ki so se rodili na istem ozemlju.

Si se pa zelo dvignil nad Slovence. Jah, sej jst se strinjam. Kdor misli, da je predober, da bi živel tu, naj gre.

Problem je samo to, da bo taisti kmalu ugotovil, da tudi na švedskem in drugje ni dosti drugače kot tu. In potem mu bo počasi zmanjkalo destinacij za selitev.

perci> Problem je samo to, da bo taisti kmalu ugotovil, da tudi na švedskem in drugje ni dosti drugače kot tu. In potem mu bo počasi zmanjkalo destinacij za selitev.

To je res, konzervativcev je povsod polno. Morali bi ustanoviti posebne vode smrti, ki bi pobijali konzervativce: Tako bi hitreje dosegali družben napredek, pa še zločinov proti človeštvu ne bi bilo več.

Ampak k sreči na Švedskem že od leta 1995 homoseksualni pari lahko sklenejo zakonsko zvezo in posvojijo tudi otroka, tako da konzervativci tam očitno razumejo, da niti zanje niti za njihove otroke to ne predstavlja nikakršne grožnje, morda pa razumejo celo koncept enakopravnosti, česar pri nas očitno še dolgo ne bodo.

razerznak> jype da te popravim, nebi blo "novih" nesamo klicanih nacistov v evropi , če nebi tile ekonomski migrantje, rinili v evropo

Ja, zdaj je samo še vprašanje tega, koga se bolj splača znebit. IMO nacistov, ker je ekonomske migrante lažje integrirati v evropsko družbo.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: Vanich ()

jype je izjavil:

razerznak> jype da te popravim, nebi blo "novih" nesamo klicanih nacistov v evropi , če nebi tile ekonomski migrantje, rinili v evropo

Ja, zdaj je samo še vprašanje tega, koga se bolj splača znebit. IMO nacistov, ker je ekonomske migrante lažje integrirati v evropsko družbo.

kot nas ti kličeš naciste , mi (nacionalisti) smo že integrirani v evropsko družbo, na drugi strani maš pa te muslimanske migrante , ki hočejo imet sharia law, koga se je potem bolše znebit?
Vesoljec nacist

Zgodovina sprememb…

Na Nizozemskem imajo uzakonjeno evtanazijo in svobodno uporabo mehkih drog, pa to še ne pomeni, da niso naciji. Švedi isto - kdo stoji za IKEO? Imo je koncentracija nacijev tam večja kot v Sloveniji.

Je pa zanimivo, kako lepo posplošuješ. Recimo, jst nimam nič proti homoseksualnim parom (imam kar nekaj prijateljev) niti proti porokam, niti proti posvajanju.

Niti nimam nič proti temu, da se korektno poskrbi za begunce in migrante.

Jst sem zgolj za to, da se to naredi na zakonit način. Kar je možno. Nisem pa za lahkomiselno odpiranje mej, ker mislim, da se za tem skriva kar nekaj nevarnosti.

Sem pa globoko zato, da celotna evropa nameni velik del svojega premoženja za to, da stabilizira bližnji vzhod in afriko. Tudi na račun znižanja našega življenjskega standarda.

In ti praviš, da sem zaradi svojega mišljenja nacist? V redu, če je to definicija, pa sem.

Vseeno pa ti svetujem, da malo umiriš svojo "kill em all" retoriko, ker bi se znal najti kdo, ki te bo kazensko ovadil. In glede na to, kako so zapisani, boš svoje poste težko deklariral za satiro.

razerznak> mi (nacionalisti) smo že integrirani v evropsko družbo

Ne, niste.

razerznak> na drugi strani maš pa te muslimanske migrante , ki hočejo imet sharia law, koga se je potem bolše znebit?

Bolje se je znebit nacistov - ti so tukaj že desetletja, pa še vedno nimajo osnovnih evropskih vrednot: Solidarnosti, strpnosti in spoštovanja človekovih pravic.

Muslimanski migranti so šele prišli in če bi jim bila všeč ideja muslimanske države, bi v taki državi zagotovo tudi ostali (ali pa bi se preselili v Iran, kjer vlada božja milost, ne pa v "dekadentno Evropo", kot jo radi imenujete mnogi konzervativci).

perci> Je pa zanimivo, kako lepo posplošuješ. Recimo, jst nimam nič proti homoseksualnim parom (imam kar nekaj prijateljev) niti proti porokam, niti proti posvajanju.

Si pa v preteklosti večkrat nasprotoval pravici istospolnih parov do sklenitve zakonske zveze. Verjamem, da si odtlej že bolje premislil in zdaj nimaš več tako absurdnega stališča, ampak potem tudi konzervativec nisi več. Mogoče si le še ksenofob, kdo bi vedel?

perci> Vseeno pa ti svetujem, da malo umiriš svojo "kill em all" retoriko, ker bi se znal najti kdo, ki te bo kazensko ovadil. In glede na to, kako so zapisani, boš svoje poste težko deklariral za satiro.

Ej, jaz samo zapisujem popolnoma ekvivalentno retoriko kot jo pišejo nekateri drugi v tej temi, le vloge zamenjam. Začuda ostalih nič ne pozivaš k umiritvi strasti, verjetno preprosto zato, ker si kulturno kondicioniran k temu, da sta rasizem in ksenofobija nekaj normalnega le takrat, ko si ti del ksenofobe in rasistične večine.

Zgodovina sprememb…

jype: Ne, niste.

a me vidiš da vsak dan koljem muslimane, ? vsak dan nekoga zaplinim?

jype: Bolje se je znebit nacistov - ti so tukaj že desetletja, pa še vedno nimajo osnovnih evropskih vrednot: Solidarnosti, strpnosti in spoštovanja človekovih pravic.

sem solidaren do državljanov evrope ( slovenije), sem strpen do državljanov slovenije, spoštujem pravice državljanov slovenije

jype: Muslimanski migranti so šele prišli in če bi jim bila všeč ideja muslimanske države, bi v taki državi zagotovo tudi ostali

ekonomski migrantje , sem prihajajo da pobirajo socialo, kapiraš, malokateri bo šel "delat"
Vesoljec nacist

razerznak> a me vidiš da vsak dan koljem muslimane, ? vsak dan nekoga zaplinim?

Ne. Vidim te, ko pišeš, da muslimani vsak dan koga koljejo in da vsak dan koga zaplinijo in s tem poskušaš prepričati ostale na tem forumu, da je to lastnost muslimanov. Ker ni, ti moram oporekati.

razerznak> sem solidaren do državljanov evrope ( slovenije), sem strpen do državljanov slovenije, spoštujem pravice državljanov slovenije

Skratka, človekove pravice te ne zanimajo. Saj pravim - po vseh teh letih še vedno nisi integriran v evropsko družbo, kjer smo strpni in solidarni do vseh, ki potrebujejo našo pomoč.

razerznak> ekonomski migrantje , sem prihajajo da pobirajo socialo, kapiraš, malokateri bo šel "delat"

Če bi pozorno spremljal statistične podatke, ki jih o ekonomskih migrantih vodijo praktično vse evropske države, bi razumel, da to ni res. Nacistična propaganda te je zavedla, a tega ti ne zamerim: Nacisti so v propagandi resnični profesionalci. Bodi bolj pozoren, da te ne bo tako enostavno prinesti okoli, pa ti ne bo več treba biti solidaren le do tistih, s katerimi deliš logotip na potnem listu (čeprav sem prepričan, da državljanstvo ni tisto, kar tebe zanima - marsikateri državljan Slovenije je musliman, temnopolt, arabske narodnosti ali karkoli tretjega, pa sem prepričan, da ne uživa tvoje solidarnosti na enak način kot tisti ljudje, za katere smatraš, da so ti dovolj podobni, da zaslužijo tvojo empatijo).

Zgodovina sprememb…

Si pa v preteklosti večkrat nasprotoval pravici istospolnih parov do sklenitve zakonske zveze. Verjamem, da si odtlej že bolje premislil in zdaj nimaš več tako absurdnega stališča, ampak potem tudi konzervativec nisi več. Mogoče si le še ksenofob, kdo bi vedel?

Drži, da sem nasprotoval temu in spremenil mnenje. Povem pa tudi to, da spoštujem mnenje tistih, ki so proti poroki in mislim, da ni apriori narobe (in kršenje človekovih pravic), če se o tem pogovarjamo.
Mogoče si le še ksenofob, kdo bi vedel?
IMO me dejstvo, da menim, da nekontrolirano priseljevanje ni v korist nikomur in da bi morali varovati svoje meje ter z begunci in migranti veljati v skladu z veljavno zakonodajo, ne kvalificira za ksenofoba. Ampak lej, tuki si ti tisti, ki oznake talaš - kdo sem jst, da ti nasprotujem.
Ej, jaz samo zapisujem popolnoma ekvivalentno retoriko kot jo pišejo nekateri drugi v tej temi, le vloge zamenjam. Začuda ostalih nič ne pozivaš k umiritvi strasti, verjetno preprosto zato, ker si kulturno kondicioniran k temu, da sta rasizem in ksenofobija nekaj normalnega le takrat, ko si ti del ksenofobe in rasistične večine.

Drugih ostalih ne poznam in mi dol visi za njih. Zate, po drugi strani...

Dejansko pa mislim, da s tem, ko namenoma preko meje radikaliziraš svoja stališča, ne koristiš nikomur.
««
270 / 373
»»