» »

Begunska kriza v Sloveniji 2015

Begunska kriza v Sloveniji 2015

Temo vidijo: vsi
««
262 / 373
»»

Martin Krpan ::

Jarno je izjavil:

Mah, ko bi le bilo permanentno kaj boljše tam doli, ko tukaj sprejmemo 1.000.000 migrantov.
Recimo, da bodo nekateri z težkimi napori morda celo spoznali, da gre za Neverending story.
Situacija se bo ponovila in ponavljala še desetletja.
Pa ksenofobi porečejo: "Ojoj, gre za drastičen in ireverzibilen poseg na demografsko-kulturnem in socialnem področju".
Pa ljudje, ki razmišljajo s srcem odvrnejo:"So ljudje kot mi, imajo pravico do perspektivnega življenja".
Pragmatik odvrne:"Statistično, pri njih kaplja v morje, za nas pa večni šalabajz."
Ateisti pomenljivo:"Boli me patak, bom kmalu zbrcal poslednje brce, potem pa me res boli za vse.":)

Daj lačnemu ribo in sit bo en dan. Nauči lačnega loviti ribe in sit bo celo življenje.

Mi pa lačnemu (migrantom) dajemo ribo (spuščamov EU) , namesto da jih naučimo demokracije , ateizma , socializma in dela pri njih doma.;(

jype ::

arnecan1> Ti....si.....obseden.

Jaz sem obseden? Zabavno. Kdo že s tako retoriko vztrajno poskuša upravičit nasilje nad nemočnimi?

arnecan1> V glavnem, tu smo že napovedovali, da bo politika odprtih vrat s seboj prinesla probleme.

Ja, pa ste se motili. Probleme prinesete s seboj izključno nacisti, vsi ostali se popolnoma civilizirano lahko zmenimo, kako bomo živeli v sožitju.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: AC_DC ()

razerznak2 ::

jype je izjavil:

arnecan1>
Ja, pa ste se motili. Probleme prinesete s seboj izključno nacisti, vsi ostali se popolnoma civilizirano lahko zmenimo, kako bomo živeli v sožitju.

nacisti so zarad tega ker, tile muslimani hodijo na naše ozemlje, če njih nebi blo, nebi blo nobenih nacistov

če nisi musliman , ti bojo pa glavo odsekal, v sožitju praviš, hahahhah komu ti to? sej mi tud z medvedom živimo v sožitju, ampak on pa ne ker ko te zagleda te bo "že veš kaj"
Vesoljec nacist

matijadmin ::

Spajky je izjavil:

Gugl ima danes logo obliko - slovenska obletnica samostojnosti ... manjka samo narisana ograja :)) :)) :)) ...

Prav imaš. Da ponazori OMEJENOST slovenske zarukane mentalitete.

oo7 je izjavil:

Migranti kradli v vrhniški trgovini

Incident se je zgodil, ko so v trgovino Blagomix vstopili begunski mladeniči in brez plačila odšli z nagrabljenim blagom - Trgovke so jih lahko nemočno opazovale, je pred dnevi na kratko poročala novembrska izdaja vrhniškega glasila Naš časopis.

Tako so se še enkrat demantirale trditve prevladujočih, pro-migrantsko razpoloženih medijev, o poštenih in miroljubnih migrantih, ki ne povzročajo nevšečnosti in si želijo samo boljšega življenja. No, očitno si to predstavljajo malo po svoje. Pridejo in vzamejo. Ker so ubogi.

O dogodku, ki ga omenjate, Policijska uprava Ljubljana ni bila obveščena, so nam odgovorili. Zakaj zadeva ni bila prijavljena, lahko samo ugibamo. Mogoče zato, ker se ljudje bojijo, da bi jih obtožili rasizma, ksenofobije, lahko tudi sovražnega govora.

Vi levaki pa cvilite o človekovih pravicah saj migranti jih imajo več kot drćžavljan Slovenije lahko kradejo brez posledic. Ampak dokler vam levakom ne bodo kaj ukradli so dobri, ko bodo pa vam kaj ukradli boste pa vsi panični klicali policijo ;)

Tudi ti bi kradel, če bi bil lačen. Mnogi Slovenci, ko so se vračali iz nemških taborišč po koncu 2. sv. vojne, so rabutali po njivah Nemcev. Med njimi so bili tudi moji predniki in ponosen sem nanje, da so te grozote sploh preživeli.

Implikacije, zakaj kdo česa ni prijavil, so primitivne in zlonamerne. Ti lačni ljudje prav gotovo ne spremljajo slovenskih medijev, kaj šele, da bi razumeli jezik in ni niti najmanjše možnosti, da bi se za to kakor koli maščevali. Jaz bi krajo še vseeno prijavil, ne glede na to, kdo jo je in kako lačen je bil, zagrešil. Da je policija seznanjena z begunskim/migrantskim tokom.
Vrnite nam techno!

Zgodovina sprememb…

oo7 je izjavil:

BRAVO NORVEŽANI TAKO SE DELA: Od kar na Norveškem vlada desna politična opcija, ki jo vodi premierka Erne Solberg, se v državo počasi, a zanesljivo vrača red in spoštovanje zakonodaje. Eden prvih ukrepov je bil, da so poostrili kazensko zakonodajo in dosledno deportirali vse migrante, ki so prišli v navzkrižje z zakonom. Rezultat je bil kmalu viden. Stopnja kriminala se je na Norveškem v letu dni zmanjšala kar za tretjino. Zdaj bodo vračali tiste, ki so lagali, da prihajajo iz vojnih območij in da na poti ni bilo nobene varne države, kjer bi lahko zaprosili za azil.

Da se vrne ekonomske migrante, je prav. Beguncev pa še vseeno ne bodo mogli, ne glede na to ali je bila to 1 ali 10 varna država. Poskusite nekateri svojo zlobo obdržati zase, na drugi strani tipkovnice.
Vrnite nam techno!

Zgodovina sprememb…

zmaugy ::

@matijadmin: ti si Slovenec?

fantasycamp ::

Aayan je borka proti Islamizaciji in se strinjam z njo..

Zgodovina sprememb…

fantasycamp> Aayan je borka proti Islamizaciji in se strinjam z njo..

Jaz tudi, ampak ona ni nacist - vi ste.

AnS> In antifašist delaš za NWO fašistični google ?

Zgodovina sprememb…

tiran2000 ::

http://svet24.si/clanek/novice/svet/567... .... Nemški delodajalci želijo po drugi strani minimalno plačo ukiniti, saj naj bi s tem olajšali integracijo beguncev na trg delovne sile. ... say what?

zmaugy je izjavil:

Po pisanju bi lahko sklepal, da sem in to veliko bolj zaveden od večine nestrpnih skrajnih desničarskih tesel, ki so napol pismeni.
Vrnite nam techno!

chinko ::

matijadmin je izjavil:

chinko je izjavil:

ker nenadoma dejansko zahtevaš delitev na "naše" in "vaše", kar je v sodobni globalni civilizaciji približno tako, kot bi od sodišča zahteval, da ti dovoli redno pretepat ženo, ker te s svojo frizuro dela nervoznega.

Glede na nabor besed, ki ga rad uporabljaš je očitno, da imaš oprane možgane: fojbe, naciji, "naši in vaši"... Sicer pa gre v sodobni globalni civilizaciji to tako, da se migranti na meji identificirajo z dokumenti, še pred tem pa pridobijo vizo. Tako pač je, jebi ga, širjenje kumbaja idej o svetu brez meja pa lahko kvazi forumski aktivisti začnete tule:

To je projekcija, moj nabor je dovolj širok, samo ti v njem vidiš, kar očitaš. ;)

Si nepismen? Citiral sem jypa. Poleg tega razlagaš o beguncih, jaz sem omenjal migrante.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: chinko ()

zmaugy ::

matijadmin je izjavil:

zmaugy je izjavil:

Po pisanju bi lahko sklepal, da sem in to veliko bolj zaveden od večine nestrpnih skrajnih desničarskih tesel, ki so napol pismeni.

A je šlo torej tukaj za enega od osnovnih pristopov psihologije?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: zmaugy ()

arnecan1 ::

matijadmin je izjavil:

zmaugy je izjavil:

Poskusi tako grobo nastopiti proti islamo-fašizmu.;((

arnecan1> Poskusi tako grobo nastopiti proti islamo-fašizmu

Saj vedno, ampak to ne pomeni, da moramo kar tolerirat nestrpnost, ki prihaja iz Evrope.

Kar se mene tiče je ISIS ideologija popolnoma ekvivalentna vsaki drugi konzervativni ideologiji, vključno z ideologijo ograjistov: "Če nisi z nami, si proti nam, kdo bo užival človekove pravice, kdo pa ne, se bomo pa arbitrarno odločili kar mi."

Zgodovina sprememb…

jype je izjavil:

Saj vedno, ampak to ne pomeni, da moramo kar tolerirat nestrpnost, ki prihaja iz Evrope.

Kar se mene tiče je ISIS ideologija popolnoma ekvivalentna vsaki drugi konzervativni ideologiji, vključno z ideologijo ograjistov: "Če nisi z nami, si proti nam, kdo bo užival človekove pravice, kdo pa ne, se bomo pa arbitrarno odločili kar mi."

za razliko od tebe in tvojih, kjer bi določili predvsem vi :-D

Martin Krpan ::

Kar se mene tiče je jupe ideologija popolnoma ekvivalentna vsaki drugi konzervativni ideologiji, vključno z ideologijo ograjistov: "Če nisi z nami, si proti nam, kdo bo užival človekove pravice, kdo pa ne, se bomo pa arbitrarno odločili kar mi." :)):))

Jarno ::

Jyipe je vsaj relativen človekoljub, tega mu res ne gre zameriti.
Rad pa pozablja, da je ponekod situacija napačna in to ni pri nas. Seveda bi jo radi izboljšali, a se naše demokratične vrednote marsikje ne primejo.
Če bi svoje videnje ponazoril s konkretno migrantsko politiko in z realističnimi prognozami, potem bi se lahko pogovarjali na bolj kulturen način.

arnecan1 je izjavil:

matijadmin je izjavil:

zmaugy je izjavil:

Poskusi tako grobo nastopiti proti islamo-fašizmu.;((

Nič ne nastopam grobo, samo pokažem, kako domoljubni so tisti, ki jim je slovenščina španska vas!

Martin Krpan je izjavil:

Kar se mene tiče je jupe ideologija popolnoma ekvivalentna vsaki drugi konzervativni ideologiji, vključno z ideologijo ograjistov: "Če nisi z nami, si proti nam, kdo bo užival človekove pravice, kdo pa ne, se bomo pa arbitrarno odločili kar mi." :)):))

Kako kar mi?

V prazno mlatiš po tipkovnici. Jure se zavzema predvsem za človekove pravice in za spoštovanje prava, torej že sprejetih meddržavnih dogovorov ter na splošno, če sodimo po vsebini le-teh, za človekoljubnost.

O kakšnem konzervativizmu nabijaš? Kakšne veze ima to z miselnostjo, ki je postavila ograde?
Vrnite nam techno!

Zgodovina sprememb…

oo7 ::

Obveščevalne službe: Evropskim prestolnicam pretijo novoletni bombni napadi.

http://nova24tv.si/aktualno/obvescevaln...

matijadmin je izjavil:

oo7 je izjavil:

Incident se je zgodil, ko so v trgovino Blagomix vstopili begunski mladeniči in brez plačila odšli z nagrabljenim blagom - Trgovke so jih lahko nemočno opazovale, je pred dnevi na kratko poročala novembrska izdaja vrhniškega glasila Naš časopis.

Tako so se še enkrat demantirale trditve prevladujočih, pro-migrantsko razpoloženih medijev, o poštenih in miroljubnih migrantih, ki ne povzročajo nevšečnosti in si želijo samo boljšega življenja. No, očitno si to predstavljajo malo po svoje. Pridejo in vzamejo. Ker so ubogi.

O dogodku, ki ga omenjate, Policijska uprava Ljubljana ni bila obveščena, so nam odgovorili. Zakaj zadeva ni bila prijavljena, lahko samo ugibamo. Mogoče zato, ker se ljudje bojijo, da bi jih obtožili rasizma, ksenofobije, lahko tudi sovražnega govora.

Tudi ti bi kradel, če bi bil lačen.

Najbrž bi res kradel če bi bil lačen s tem, da bi mene policija zaprla migranti imajo pa toliko človekovih pravic, da oni lahko svobodno kradejo AMPAK ti migranti so prišli z doma kjer imajo za jesti če so pa kradli v trgovini z oblekami zato, ker so bili lačni imajo pa res dobro prebavo:))

jype je izjavil:

Absolutno je konzervativna ideologija enaka, pravzaprav celo hujša kakor ISIL ideologija. Daj prosim naštej še grozodejstva, ki jih je povzročila v zadnjem času, trenutno se ne spomnim ničesar.

arnecan1> Daj prosim naštej še grozodejstva, ki jih je povzročila v zadnjem času, trenutno se ne spomnim ničesar.

Na protiustavnem referendumu je dosegla nadaljevanje protiustavnega obravnavanja manjšine, ki uživa manjše pravice.

Pri tem si pa predstavniki te konzervativne ideologije še vedno drznejo javno jamrat o tem, kako so "kristjani drugorazredni državljani" v mnogih bližnjevzhodnih državah. Abotno. Patološko. Nacistično.

Zgodovina sprememb…

Heavy> A to je še ena onih tvoj nepotrjenih nebuloz?

Lih tolk je nepotrjena, kot je idiotsko trditi, da človekove pravice komurkoli omogočajo, da nekaznovano krade.

Heavy> Mogoče si zamešal to z skrbnimi migranti, ki mečejo svoje otroke čez ograjo

Mogoče si samo nasedel nacistični propagandi, ker se ne moreš sprijaznit z dejstvi.

Zgodovina sprememb…

jype je izjavil:

arnecan1> Daj prosim naštej še grozodejstva, ki jih je povzročila v zadnjem času, trenutno se ne spomnim ničesar.

Na protiustavnem referendumu je dosegla nadaljevanje protiustavnega obravnavanja manjšine, ki uživa manjše pravice.

Pri tem si pa predstavniki te konzervativne ideologije še vedno drznejo javno jamrat o tem, kako so "kristjani drugorazredni državljani" v mnogih bližnjevzhodnih državah. Abotno. Patološko. Nacistično.

Zmagal je tradicionalizem, ne konzervatizem. To je tudi razlog, da je ogromno ljudi iz levega pola bilo PROTI, celo rdeča Ljubljana je bila PROTI.

Heavy ::

jype je izjavil:

Heavy> A to je še ena onih tvoj nepotrjenih nebuloz?

Lih tolk je nepotrjena, kot je idiotsko trditi, da človekove pravice komurkoli omogočajo, da nekaznovano krade.

Heavy> Mogoče si zamešal to z skrbnimi migranti, ki mečejo svoje otroke čez ograjo

Mogoče si samo nasedel nacistični propagandi, ker se ne moreš sprijaznit z dejstvi.

Čakaj, IMAŠ POSNETKE, kjer možakar meče otroka čez ograjo. Oče pri vsej zdravi pameti tega ne bi NIKOLI storil svojemu otroku.
Po drugi strani pa ti TRDIŠ, NEPOTRJENE reči in jih jemlješ za RESNICO.

A se tebi res ne zdi, da je nekaj pri tem narobe?

PS: še vedno čakam kredibilne podatke.

z lastnimi očmi sem videl, ko je spustil otroka na tla in šel brez njega naprej. tudi mama ga je zapustila (ker je bila naložena ko tovorni konj, ker se mošemu ni dalo nosit stvari). policist, je moral dobesedno prisilit moškega, da je otroka odnesel sabo. to je samo en primer.
največkrat so lagali, da so družina, da so jih lažje spustili čez. potem ko so šli na avtobus, je šel vsak svojo pot.
uničevali so vlake, med njimi drobili šipe na vlakih, ki so zapuščali dobovo.
vlekli so zavore na vlakih, sam tko za zabavo.

ps. pa niso bili vsi taki, eni so bili tudi vljudni, so skrbeli za svoje otroke in izobraženi (so celo znali pisati ali vrhunec = da so znali angleško). sam dejstvo, je da je bilo med njimi tudi ogromno ološi.

Zgodovina sprememb…

oo7 je izjavil:

matijadmin je izjavil:

oo7 je izjavil:

Tudi ti bi kradel, če bi bil lačen.

Najbrž bi res kradel če bi bil lačen s tem, da bi mene policija zaprla migranti imajo pa toliko človekovih pravic, da oni lahko svobodno kradejo AMPAK ti migranti so prišli z doma kjer imajo za jesti če so pa kradli v trgovini z oblekami zato, ker so bili lačni imajo pa res dobro prebavo:))

Nisem še zasledil, da bi koga v Sloveniji zaprli, ker bi se protipravno nahranil. Lažeš!

tiran2000 je izjavil:

z lastnimi očmi sem videl, ko je spustil otroka na tla in šel brez njega naprej. tudi mama ga je zapustila (ker je bila naložena ko tovorni konj, ker se mošemu ni dalo nosit stvari). policist, je moral dobesedno prisilit moškega, da je otroka odnesel sabo. to je samo en primer.
največkrat so lagali, da so družina, da so jih lažje spustili čez. potem ko so šli na avtobus, je šel vsak svojo pot.
uničevali so vlake, med njimi drobili šipe na vlakih, ki so zapuščali dobovo.
vlekli so zavore na vlakih, sam tko za zabavo.

ps. pa niso bili vsi taki, eni so bili tudi vljudni, so skrbeli za svoje otroke in izobraženi (so celo znali pisati ali vrhunec = da so znali angleško). sam dejstvo, je da je bilo med njimi tudi ogromno ološi.

Ološi, ki ne zna pisati in misli, da je domoljubna, imamo polno tudi tu na forumu.
Vrnite nam techno!

Zgodovina sprememb…

Lej salon levičar. Jaz sem bil na meji, dejansko sem delal tam in pomagal marsikateremu beguncu, tudi takemu, ki vrgel paket pomoči direkt v smeti (pa spet povdarjam, da niso to delali vsi). Kaj si naredil ti? Pametuješ tu, žališ, ker nimaš drugega argumenta, in hkrati nimaš pojma kakšne so razmere tam. Tvoja sorta so slabše kot janšisti...

krneki0001 ::

matijadmin je izjavil:

Nisem še zasledil, da bi koga v Sloveniji zaprli, ker bi se protipravno nahranil. Lažeš!

V Škofji loki je živel posebnež, ki je celo pomlad, poletje in jesen delal pri kmetih v hribih. Ko je prišla pa zima, je pa vdrl v merkator, se najedel do onemoglosti in počakal policaje, da je bil 3 mesece čez zimo v zaporu, ker ni hotel biti breme kmetom, katerim je preostale mesece delal.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: matijadmin ()

arnecan1> celo rdeča Ljubljana je bila PROTI.

Nope:

Heavy> Čakaj, IMAŠ POSNETKE, kjer možakar meče otroka čez ograjo.

Seveda - ampak jaz nisem tako slaboumen, da bi na podlagi video posnetka sklepal o tem, v kakšnem sorodstvenem razmerju sta otrok in možakar. Nekdo drug pa zgleda je.

tiran2000> z lastnimi očmi sem videl, ko je spustil otroka na tla in šel brez njega naprej.

Kako pa veš, da je bil otrok njegov?

Imamo tudi pravnomočno sodbo zoper župnika, ki je spolno zlorabil več sto otrok. A to pomeni, da moramo podret vse verske objekte in izgnat vse, ki se identificirajo za kristjane?

arnecan1> Zmagal je tradicionalizem

Ne, zmagal je islamizem. Saj veš, to je tista ideologija, ki ne spoštuje človekovih pravic in se ji jebe za enakopravnost.

Zgodovina sprememb…

jype je izjavil:

arnecan1> celo rdeča Ljubljana je bila PROTI.

Nope.

Meni so take odgovore admini brisali, ampak ker sem tako priden nacist, ti lahko linkam točne podatke:

Ljubljana center (proti 51,40 %, za 48,60 %),
Ljubljana Bežigrad (proti 59,39 %, za 40,61 %)

http://www.rtvslo.si/slovenija/referend...

In ker živimo v naci-landu, večina (četudi za en glas) zmaga.

PS: ti si mi pa še vedno dolžen točne podatke.

Heavy> Ljubljana center (proti 51,40 %, za 48,60 %),
Heavy> Ljubljana Bežigrad (proti 59,39 %, za 40,61 %)

Saj verjetno veš, da je te "volilne enote" sestavila SDS, da bi preprečila visoko koncentracijo progresivnih volilcev v Ljubljani?

Volilne enote v Sloveniji @ Wikipedia

Zgodovina sprememb…

jype je izjavil:

Heavy> Ljubljana center (proti 51,40 %, za 48,60 %),
Heavy> Ljubljana Bežigrad (proti 59,39 %, za 40,61 %)

Saj verjetno veš, da je te "volilne enote" sestavila SDS, da bi preprečila visoko koncentracijo progresivnih volilcev v Ljubljani?

Volilne enote v Sloveniji @ Wikipedia

Jap, isto kot so Janšo dale MURGLE zapret :))

Saj ne vem ali si resen ali pro troll, ampak ob tebi se blazno zabavam :))

Me veseli, da se zabavaš, je pa pomembno, da razumeš, da je Ljubljana-Center tudi v Velikih Laščah in Ljubljana-Bežigrad tudi v Ambrusu.

Zgodovina sprememb…

mzakelj ::

Ej jype si kdaj slišal kaj je rekel churchil ?

FAŠISTI PRIHODNOSTI BODO IMENOVANI ANTIFAŠISTI.

In to drži po vsej črti. Če recimo na kaki FB strani kjer vladajo skrajni levičarji, ali vam tako lepo imenovani refuge welcome in podobni človečjnaki, napišeš recimo da pač ne želiš da se iz državnih rezerv troši material in ostalo za te "begunce" potem te vržejo dol, blockajo in grozijo z ovadbo policiji. Če to ni čisti fašizem pa tudi vprašanje kaj je ? Da ne govorim o ZL in podobnih umotvorih. Me zanima kakšno bodo naslednjo levo kaviar stranko ustanovili tik pred volitvami.

Zgodovina sprememb…

jype je izjavil:

Me veseli, da se zabavaš, je pa pomembno, da razumeš, da je Ljubljana-Center tudi v Velikih Laščah in Ljubljana-Bežigrad tudi v Ambrusu.

Seveda, ker Ambrus (in Spodnji Duplek) imajo več prebivalstva kot pa pol Lublane.

Heavy> Seveda, ker Ambrus (in Spodnji Duplek) imajo več prebivalstva kot pa pol Lublane.

Tako je. Volilne enote so namenoma sestavljene tako, da je mesto razdeljeno.

mzakelj> Ej jype si kdaj slišal kaj je rekel churchil ?

mzakelj> napišeš recimo da pač ne želiš da se iz državnih rezerv troši material in ostalo za te "begunce"

Recimo, da to napišeš. S tem zahtevaš od države, da ignorira eksistencialne potrebe ljudi, kar je v EU že praktično zločin proti človeštvu. Te res preseneča, da ti levičarji pokažejo vrata, če kaj takega rečeš?

mzakelj> Če to ni čisti fašizem pa tudi vprašanje kaj je ?

Fašizem je to, da ljudi razdeliš na tiste, ki so do človekovih pravic upravičeni in tiste, ki niso.

mzakelj> Da ne govorim o ZL in podobnih umotvorih.

ZL je zahtevala enake pravice za vse državljane. Islamistične sile v Sloveniji so sklicale referendum in zavrnile spremembo zakonodaje, ki bi odpravila protiustavno neenakopravnost v trenutnem zakonu.

Zgodovina sprememb…

Jarno ::

jype je izjavil:

Fašizem je to, da ljudi razdeliš na tiste, ki so do človekovih pravic upravičeni in tiste, ki niso.

Ne mešat hrušk in brusnic.
Prav tako bi se lahko spomnili, da so slovenski brezposelni upravičeni do finskega temeljnega dohodka.
Ti nekako trdiš, da bi ljudje po svetu lahko svobodno iskali državo, katere državljani bodo postali.

MasterTade ::

Ne, zmagal je islamizem. Saj veš, to je tista ideologija, ki ne spoštuje človekovih pravic in se ji jebe za enakopravnost.
Ne bit zdej ksenofob, to je v kulturi muslimanov, za katero se tako boriš, še posebej ko gre za burke in podobne klovnarije. Ni prav da je zakon padel, a prav bi pa bilo, da se burke uvedejo? Nekateri se morate res odločiti, na kateri strani ste
Mors omnia aequat

Jarno> Ti nekako trdiš, da bi ljudje po svetu lahko svobodno iskali državo, katere državljani bodo postali.

To dejansko že velja (zame, ker sem priviligiran - pa bi moralo za vse).

MasterTade> to je v kulturi muslimanov, za katero se tako boriš,

Borim se za človekove pravice. Ker nisem nacist, se ne borim za pravice arijske rase, ampak za pravice vseh - vključno z muslimani.

MasterTade> še posebej ko gre za burke in podobne klovnarije.

Samo v fašizmu je družbeno sprejemljiva moda lahko predpisana.

MasterTade> Ni prav da je zakon padel, a prav bi pa bilo, da se burke uvedejo?

Že sama ideja, da "se burke uvedejo", če pomagaš sočloveku, je tako abotna, da je nima smisla poskušat razumet.

Zgodovina sprememb…

ziga1990 ::

http://www.24ur.com/novice/slovenija/fo...

sramota kako si drznejo protestirat naj gre ograja stran samo jo naj nadomesti še večja ograja ki je boljša ali pa celo zid
Ryzen 1700, 16gb RAM, GTX1070, NH-D15, Bequiet Darkbase pro 900

Zgodovina sprememb…

ziga1990> sramota kako si drznejo protestirat

Dobro se zavedajo, kaj ograje na meji pomenijo zanje: Bistveno poslabšanje ekonomske situacije, pa popolnoma nobene koristi in predvsem nobene varnosti.

Vsak seveda lahko tako ograjo zgradi na lastni parceli, če ga je strah.

Zgodovina sprememb…

ziga1990 ::

jype je izjavil:

Dobro se zavedajo, kaj ograje na meji pomenijo zanje: Bistveno poslabšanje ekonomske situacije, pa popolnoma nobene koristi in predvsem nobene varnosti.

ti so iz notranjosti niso tisti ki jo gledajo vsak dan.
Ryzen 1700, 16gb RAM, GTX1070, NH-D15, Bequiet Darkbase pro 900

jype je izjavil:

Komentar: Teli sploh niso domačini !!!!! Domačini nismo proti in nas nič ne moti !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Še vedno boljš kot da nam 5000 folka vsa dan gazi po naših parcelah

Tako, da Jype ti si kar zagradi hišo kolikor veš in znaš žica ostane in še več je bo:D

jype je izjavil:

tiran2000> z lastnimi očmi sem videl, ko je spustil otroka na tla in šel brez njega naprej.
Kako pa veš, da je bil otrok njegov?

Potovali so skupaj. Ga je nosil, preden ga je spustil. Torej

1. če je bil njegov, je to prikaz mentalitete dela teh ljudi (kot sem rekel množica je bila zelo pisana), kjer so pripravljeni odvreč otroka, češ bodo že naredili enega novega ali 10 na cilju.
2. če ni bil njegov, ga je ugrabil.

kaj je slabše? izberi.
otrok in ženska je stvar za dosego nekega cilja pri njih. pač kulturno dejstvo. kar naj imajo tako kulturo. vendar pri sebi doma.

pa ne mi s tem, da imamo tudi take posameznike pri nas. seveda jih imamo, vendar nam jih ni potrebno potem še dodatno uvažat.

Sploh pa ne take "inžinirje računalništva", "arhitekte" itd. (večina ponarejenih dokumentov), ki se ne znajo podpisat.

So mi Sirci in Iračani, ki so dejansko znali lepo angleško razložili, da je v teh množici ogromno kriminalcev, drogerašev, izmečkov, skratka ljudi s katerimi so oni in bomo tudi mi imeli še ogromne težave.

Isto so jasno povedali, da nočejo, da jih s temi ljudmi mečemo v en koš. Vendar salon-hipster levičarji pravijo vsi so isti, vsi imajo enake pravice, pa nobenih dolžnosti bla, bla, bla. Rezultat bo, da se bo ravno zaradi teh oslarij ta oznaka prijela, če se že ni. Ko se bo zaradi tega na njih naredil en velik pogrom nad vsemi - namesto da bi del spokali ekspresno takoj nazaj, bodo pa spet kričali da je vse desnica kriva.

Pripeljali ste me do te stopnje, da me je sram, da rečem, da sem levičar, ker me bodo avtomatsko asocirali z agresivno- brezumno -kvazi-levičarsko hipster-fanatično kliko. Desnici pa tudi glasu ne bom nikoli dal, ker se z njimi ne strinjam na večih nivojih. Banda ste oboji.

M-Power> Teli sploh niso domačini

O, ja, pa so.

tiran2000> So mi Sirci in Iračani, ki so dejansko znali lepo angleško razložili, da je v teh množici ogromno kriminalcev, drogerašev, izmečkov, skratka ljudi s katerimi so oni in bomo tudi mi imeli še ogromne težave.

Verjamem.

Zato je še toliko bolj pomembno, da zanje poskrbimo mi, ker v Siriji in Iraku državni aparat trenutno deluje zelo slabo in so možnosti, da bi se te ljudi pravilno obravnavalo tam, zelo majhne.

tiran2000> 2. če ni bil njegov, ga je ugrabil.

Tako je. Tvoj predlog pa je kakšen, natanko? Pustit, da ljudje z ugrabljenimi otroci čakajo na meji?

tiran2000> Vendar salon-hipster levičarji pravijo vsi so isti, vsi imajo enake pravice

Ne, v resnici nacisti pravite, da so vsi isti. Levičarji pravimo, da je treba obravnavati vsakega, vi pa, da so "gamad" in da jim je treba preprečiti vstop v Evropo, ker da jo bodo uničili, ker da imajo z našo kulturo nezdružljive navade.

Zelo jasno je, kdo ima prav, kdo se pa moti.

Zgodovina sprememb…

tiran2000> Pripeljali ste me do te stopnje, da me je sram, da rečem, da sem levičar,

Saj nisi levičar. Levica je progresivna, desnica pa konzervativna. Levica razume pomen univerzalnosti človekovih pravic in temelj, ki ga enakopravnost predstavlja, desnici se pa za take koncepte sladko jebe in pravi, da ker smo mi tukaj pred dobrim tisočletjem poklali največ avtohtonih prebivalcev, zdaj na podlagi tega dejstva uživamo posebne pravice, ki drugim ne pripadajo.

Zgodovina sprememb…

Jype ti, ki si obseden z nacisti in po drugi strani podpiraš islamizacijo Evrope se meni dozdeva, da si ti eden izmed tistih Slovencev, ki je redno obiskoval domačijo Bilal Bosniča, ker ideologijo in obnašanje imata popolnoma isto.

M-Power> Jype ti, ki si obseden z nacisti in po drugi strani podpiraš islamizacijo Evrope

Vidiš, spet se motiš. Jaz nisem obseden z nacisti, le prepričan sem, da vas je treba iztrebiti, ker povzročate nasilno islamizacijo Evrope.

Zgodovina sprememb…

Lonsarg ::

Hec je, da ravno veliko priseljevanje PROIZVAJA ekstremiste(se mi zdi da ta izraz lepo sumira vse problematične ljudi). Skratka ko en ultraleviča priseli 1000 priseljencev z tem iz svoje populacije naredi 1000 anti-priseljencev in kar naenkrat imaš 1500 ekstremistov(dajmo štet še polovica priseljencev sem). In ja posledica tega so napetosti in morebiti državljanske vojne in ja veliki del krivde ima tisti, ki je PROIZVEDEL teh 1500 ljudi!

Skratka jype, pozabljaš da noben ni rojen ekstremist, ampak jih proizvaja politika prevelikega priseljevanja, tudi če ti iztrebiš vse ekstremiste boš samo naredil nove. Samo z politiko mešanih šol in četrti(zakonsko prepovedani geti) in nadzorovanim majhnim priseljevanjem boš ti naredil multikulti v roku par 100 let.
««
262 / 373
»»