» »

Begunska kriza v Sloveniji 2015

Begunska kriza v Sloveniji 2015

Temo vidijo: vsi
««
261 / 373
»»

matijadmin ::

tiran2000 je izjavil:

nekateri pa ne razumejo, da poleg pravic obstajajo tudi dolžnosti. kdor v tej kombinaciji pozna samo pravice, si le teh ne zasluži.

Običajno tisti, ki so nestrpni in ne ljubosumno ne priznavajo pravic drugim, tudi dolžnosti ne razumejo. Kdor je neumen zjutraj, ne vem zakaj, bi bilo pameten zvečer!

Sploh pa, za zdaj nas begunci še niso nič stali, samo zaslužili smo.
Vrnite nam techno!

jype ::

PrihajaNodi> Jure ti si šel pri 35 v pokoj zato da si sedaj lahko tu bot?

Nisem več v pokoju :(

Jebiga, they offered me free sushi.

tiran2000> nekateri pa ne razumejo, da poleg pravic obstajajo tudi dolžnosti. kdor v tej kombinaciji pozna samo pravice, si le teh ne zasluži.

Jaz sem vse svoje dolžnosti opravil, zato brez slabe vesti lahko zahtevam tudi enake pravice za druge. Sicer ste itak izglasovali, da pri vas ni enakopravnosti, tako da nisem čisto prepričan, če nima Brane prav, ko pravi, da bi morali preprosto ostat v Jugoslaviji.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: AC_DC ()

pirat ::

Skupina radikalnih islamistov, ki so jih v torek prijeli v Sarajevu, so za 31. december načrtovali smrtonosen napad v prestolnici BiH s ciljem, da bi ubili čim več ljudi, je danes sporočil državni tožilec BiH Dubravko Čampara.
https://www.sta.si/2214636/islamisti-za...

fantasycamp ::

pirat je izjavil:

Skupina radikalnih islamistov, ki so jih v torek prijeli v Sarajevu, so za 31. december načrtovali smrtonosen napad v prestolnici BiH s ciljem, da bi ubili čim več ljudi, je danes sporočil državni tožilec BiH Dubravko Čampara.

Temu se reče kulturna obogatitev, s strani medverske tolerance, v Jugi bi take popokal na kak goli otok, zdaj jim moramo dati našo zemljo,džamije in se umikati iz njihovih četrti.

Bravo Bosna, ti temu rečeš ne, pa so rojeni na tvoji zemlji, mi pa vse več takih vabimo..

PrihajaNodi ::

jype je izjavil:

PrihajaNodi> Jure ti si šel pri 35 v pokoj zato da si sedaj lahko tu bot?

Nisem več v pokoju :(.

Kr v google so te poslal?

fantasycamp> zdaj jim moramo

Glede na to da "smo" jih aretirali, je popolnoma jasno, kdo je poln bikovega gnoja.

PrihajaNodi> Kr v google so te poslal?

Tehnično gledano so mi samo predstavili ponudbo, ki je nisem znal zavrnit.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

In ti si še vedno tako primitiven, da se baviš tu na forumu slo-tech, vmes ti pa padajo miljoni? Ne razumem, res ne. Človek pojdi na karaoki ali karkoli drugega, get a life...Resno oziroma dobronamerno.

Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi> In ti si še vedno tako primitiven, da se baviš tu na forumu slo-tech, vmes ti pa padajo miljoni?

Antifašisti smo pač obsojeni na večen boj proti temnim silam, kaj češ.

Zgodovina sprememb…

Potem pa raje nameni kak miljon za begunce ali jim naredi kako aplikacijo kako obiti žico;((Just fackin do something....Si skoraj na vsaki strani od 262 strani. Verjetno pa je problem v meni, ker težko razumem življenje bogataša.

PrihajaNodi je izjavil:

In ti si še vedno tako primitiven, da se baviš tu na forumu slo-tech, vmes ti pa padajo miljoni? Ne razumem, res ne. Človek pojdi na karaoki ali karkoli drugega, get a life...Resno oziroma dobronamerno.

Ne, človek je te koliko strpen in človekoljuben, da ne strpnim in neumnim skuša ponuditi roko.
Vrnite nam techno!

PrihajaNodi> jim naredi kako aplikacijo kako obiti žico

Glede na to da je glavni namen žice saniranje psihiatrične epidemije skrajnodesničarske paranoje se mi zdi, da je aplikacija nepotrebna. Begunce bomo itak spustili skoz mejo na mejhnih prehodih, ker smo se obvezali, da jim to pravico zagotavljamo.

Ne, človek je te koliko strpen in človekoljuben, da ne strpnim in neumnim skuša ponuditi roko.

Se ti zdi da je to pravi način s takšnim vedenjem in početjem tu na forumu?

jype je izjavil:

PrihajaNodi> jim naredi kako aplikacijo kako obiti žico

Glede na to da je glavni namen žice saniranje psihiatrične epidemije skrajnodesničarske paranoje se mi zdi, da je aplikacija nepotrebna. Begunce bomo itak spustili skoz mejo na mejhnih prehodih, ker smo se obvezali, da jim to pravico zagotavljamo.

To je bil kot primer lahko jim izdelaš kako drugo aplikacijo, ki jim bo v pomoč.

Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi> To je bil kot primer lahko jim izdelaš kako drugo aplikacijo, ki jim bo v pomoč.

To sem pa že. Pa finančno sem tudi že podprl organizacije, ki jim lahko nudijo pomoč bolj strokovno kot jaz.

Kaj pa si izdelal? Lahko pokažeš izdelek?

pirat je izjavil:

Zanimivo je, da so to že naturalizirani državljani in nikakor begunci, ki prav pred isto ideologijo bežijo.

PrihajaNodi je izjavil:

Kaj pa si izdelal? Lahko pokažeš izdelek?

Kaj si pa ti izdelal poleg nestrpnega pisanja in razkazovanja lastne neumnosti? Pokaži, prosim.
Vrnite nam techno!

Zgodovina sprememb…

Kaj si pa ti izdelal poleg nestrpnega pisanja in razkazovanja lastne neumnosti? Pokaži, prosim.

Nič, sem preveč nesposoben za kaj takšnega. Ne pomnim pa kdaj, sem bil do koga nestrpen, prav tako ne razumem smisel te debate.

Potem pa raje nameni kak miljon za begunce ali jim naredi kako aplikacijo kako obiti žico

Lol that
Glede na to da imajo ti dohtarji vsi iphone, in so v dobri kondiciji, da so zbežali od borbe proti okupatorju, pustili ženske da se borijo, bi jim jypeapp pomagal kako se infiltrirati v Eu in tukaj zgraditi kako celico, mogoče jim še to naredi... popust na količino teroristov..

matijadmin je izjavil:

pirat je izjavil:

Zanimivo je, da so to že naturalizirani državljani in nikakor begunci, ki prav pred isto ideologijo bežijo.

Beguncev nisem omenjal. Uporabljajo pa skrajni islamisti tok beguncev kot orodje za lažje prečkanje meja.

pirat> Uporabljajo pa skrajni islamisti tok beguncev kot orodje za lažje prečkanje meja.

Če so že naturalizirani, potem jim tega ni treba početi.

pirat je izjavil:

matijadmin je izjavil:

pirat je izjavil:

Beguncev nisem omenjal. Uporabljajo pa skrajni islamisti tok beguncev kot orodje za lažje prečkanje meja.

Za to za zdaj še nimamo nobenih dokazov. Tudi obveščevalske informacije nikoli niso bile javne, samo desna karavana o tem laja.

Med tem pa se zgodi tistih nekaj terorističnih napadov (ki roko na srce, kdor ni matematično nepismen, ve, da niso resna grožnja in zanemarljiva proti domačim krvnim deliktom), za katerimi stojijo že naturalizirani državljani članic EU (Belgijci v primeru pariških napadov). Nobenih infiltriranih beguncev torej!
Vrnite nam techno!

Zgodovina sprememb…

jype je izjavil:

pirat> Uporabljajo pa skrajni islamisti tok beguncev kot orodje za lažje prečkanje meja.

Ja, saj zato nas pa tako obsežne imigracije v Evropo skrbijo. Če teroristične napade pripravljajo že "naturalizirani" pripadniki islama, potem je dokaj jasno, da integracija v EU ne deluje.

jype je izjavil:

Kdor je preneumen, da bi seštel 1 in 1 kot 2, tudi tega ne bo razumel. Nikdar.

pirat je izjavil:

jype je izjavil:

Ja, saj zato nas pa tako obsežne imigracije v Evropo skrbijo. Če teroristične napade pripravljajo že "naturalizirani" pripadniki islama, potem je dokaj jasno, da integracija v EU ne deluje.

Vsak izgovor pride prav, samo da lastnih (neutemeljenih) strahov ni potrebno omenjati! Kaj šele pravih problem, ko imamo tu žrtveno jagnje - begunce!
Vrnite nam techno!

Zgodovina sprememb…

matijadmin je izjavil:

pirat je izjavil:

matijadmin je izjavil:

pirat je izjavil:

Za to za zdaj še nimamo nobenih dokazov. Tudi obveščevalske informacije nikoli niso bile javne, samo desna karavana o tem laja.

Med tem pa se zgodi tistih nekaj terorističnih napadov (ki roko na srce, kdor ni matematično nepismen, ve, da niso resna grožnja in zanemarljiva proti domačim krvnim deliktom), za katerimi stojijo že naturalizirani državljani članic EU (Belgijci v primeru pariških napadov). Nobenih infiltriranih beguncev torej!

Aja?
The two are men who are thought to have provided help to members of the group that carried out the attacks on Nov. 13 in which 130 people were killed.Kronen Zeitung said they were French, of Algerian and Pakistani origin, and entered Europe through Greece on fake Syrian passports....
http://www.reuters.com/article/us-franc...

The administration’s effort came under increased scrutiny following the Paris attacks. At least two of the terrorists gained access to Europe by posing as refugees, adding to fears that terrorists could use the refugee program as a means to infiltrate the U.S.
http://www.breitbart.com/big-government...

No, pa sta bila Francoza, ki bi lahko vstopila s francoskim potnim, če se ne bi izkazala s ponarejenim sirskim. Torej vse, kar sem napisal, drži.

Poleg naturaliziranih Belgijcev so bili vpleteni še naturalizirani Francozi.
Vrnite nam techno!

oo7 ::

V Evropo prihajajo migranti ne begunci
Naše pomoči so potrebni begunci v Turčiji, Joradaniji, Iraku, Libanonu in v sami Siriji
V Evropo prihajajo sami migranti po domače povedano Trojanski konj sami mladi borci čez 50 let bo v Evropi samo še islam kdor se ne bo hotel spreobrniti veste kaj bo sledilo.

matijadmin je izjavil:

No, pa sta bila Francoza, ki bi lahko vstopila s francoskim potnim, če se ne bi izkazala s ponarejenim sirskim. Torej vse, kar sem napisal, drži.

Ne, ne drži.

krneki0001 ::

matijadmin je izjavil:

tiran2000 je izjavil:

nekateri pa ne razumejo, da poleg pravic obstajajo tudi dolžnosti. kdor v tej kombinaciji pozna samo pravice, si le teh ne zasluži.

Običajno tisti, ki so nestrpni in ne ljubosumno ne priznavajo pravic drugim, tudi dolžnosti ne razumejo. Kdor je neumen zjutraj, ne vem zakaj, bi bilo pameten zvečer!

Sploh pa, za zdaj nas begunci še niso nič stali, samo zaslužili smo.

Begunci prihajajo zadnje 3 mesece (90 dni) nekje 2000 do 5000 na dan. Stanejo nas 770.000 evrov na dan. Od evrope smo dobili 10 miljonov, kar je za nekje 12 dni. Od kje tebi zaslužek?

jype je izjavil:

PrihajaNodi> In ti si še vedno tako primitiven, da se baviš tu na forumu slo-tech, vmes ti pa padajo miljoni?

Problem je v tem, da ti si fašist, ne pa afa. Ti si fašist, ki bi pobijal ljudi in jih metal v fojbe. S takim razmišljanjem ne moreš biti afa.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: matijadmin ()

Heavy ::

jype je izjavil:

Fašisti smo pač obsojeni na večen boj proti svetlim silam, kaj češ.

Popravil.

Ps: še vedno si mi dolžan konkretne številke.

Heavy> Popravil.

Ja, ampak narobe. Meni je vseeno, če ti okoli svoje parcele postaviš ograjo in not ne spustiš nikogar - če to zahtevaš od države, ki ima po mednarodnih pogodbah določene obveze, se bomo pa skregali, ker nenadoma dejansko zahtevaš delitev na "naše" in "vaše", kar je v sodobni globalni civilizaciji približno tako, kot bi od sodišča zahteval, da ti dovoli redno pretepat ženo, ker te s svojo frizuro dela nervoznega.

nebivedu> Problem je v tem, da ti si fašist, ne pa afa. Ti si fašist, ki bi pobijal ljudi in jih metal v fojbe. S takim razmišljanjem ne moreš biti afa.

Izobrazi se, preden stresaš neumnosti.

Zgodovina sprememb…

Jaz ne maram, da kdo v mojem imenu govori, kdo sem. Od zmeraj obsojam vse zločine v enaki meri, pa naj bo to sodelovanje z okupatorjem, povojni poboji, holokavst ali vojni zločini v Palestini. Zato samo nogavico v usta, kolega.

Da nas stanejo 0,7 M na dan, to je neumnost, ker vse strukture, ki sodelujejo, so tako ali tako javni uslužbenci na plačah. Cena storitve je tako ali tako napačno izhodišče za izračun, dejanski stroški so samo nadure in potni.
Vrnite nam techno!

chinko ::

ker nenadoma dejansko zahtevaš delitev na "naše" in "vaše", kar je v sodobni globalni civilizaciji približno tako, kot bi od sodišča zahteval, da ti dovoli redno pretepat ženo, ker te s svojo frizuro dela nervoznega.

Glede na nabor besed, ki ga rad uporabljaš je očitno, da imaš oprane možgane: fojbe, naciji, "naši in vaši"... Sicer pa gre v sodobni globalni civilizaciji to tako, da se migranti na meji identificirajo z dokumenti, še pred tem pa pridobijo vizo. Tako pač je, jebi ga, širjenje kumbaja idej o svetu brez meja pa lahko kvazi forumski aktivisti začnete tule:

chinko ::

Da nas stanejo 0,7 M na dan, to je neumnost, ker vse strukture, ki sodelujejo, so tako ali tako javni uslužbenci na plačah. Cena storitve je tako ali tako napačno izhodišče za izračun, dejanski stroški so samo nadure in potni.

Ker sanacijo povzročene škode na infrastrukturi in v privatnem sektorju, stroške goriva in prevoza, dodatke k plači, stroške zdravniške oskrbe in operacij, varnostnike, elektriko, vodo, najem prostorov itd ter navsezadnje tudi ograjo časti zavarovalnica? Ampak problem sploh ni v tem kaj so dejanski stroški, temveč v tem komu izstaviti račun oz. po domače kdo pije in kdo plača (pozabljate radi, da govorimo o migrantih, ne beguncih). Komu vsaj delno izstavi račun gorska reševalna je jasno? Zakaj plačuješ obvezno in dodatno zdravstveno zavarovanje in vseeno iz lastnega žepa doplačaš marsikatero storitev in zdravila tudi?

chinko je izjavil:

ker nenadoma dejansko zahtevaš delitev na "naše" in "vaše", kar je v sodobni globalni civilizaciji približno tako, kot bi od sodišča zahteval, da ti dovoli redno pretepat ženo, ker te s svojo frizuro dela nervoznega.

Glede na nabor besed, ki ga rad uporabljaš je očitno, da imaš oprane možgane: fojbe, naciji, "naši in vaši"... Sicer pa gre v sodobni globalni civilizaciji to tako, da se migranti na meji identificirajo z dokumenti, še pred tem pa pridobijo vizo. Tako pač je, jebi ga, širjenje kumbaja idej o svetu brez meja pa lahko kvazi forumski aktivisti začnete tule:

To je projekcija, moj nabor je dovolj širok, samo ti v njem vidiš, kar očitaš. ;)

Begunec ne potrebuje nobene vize, omejenci pač kažejo svojo opranoglavost, ki jim jo skrajna desna ideologija zagotavlja. Konvencija o beguncih in prošnja za azil sta vstopnici, ki ne pomenita kršitve šengenskih pravil.

chinko je izjavil:

Ker sanacijo povzročene škode na infrastrukturi in v privatnem sektorju, stroške goriva in prevoza, dodatke k plači, stroške zdravniške oskrbe in operacij, varnostnike, elektriko, vodo, najem prostorov itd ter navsezadnje tudi ograjo časti zavarovalnica? Ampak problem sploh ni v tem kaj so dejanski stroški, temveč v tem komu izstaviti račun oz. po domače kdo pije in kdo plača (pozabljate radi, da govorimo o migrantih, ne beguncih). Komu vsaj delno izstavi račun gorska reševalna je jasno? Zakaj plačuješ obvezno in dodatno zdravstveno zavarovanje in vseeno iz lastnega žepa doplačaš marsikatero storitev in zdravila tudi?

Če smo sami nesposobni, da se ne znamo organizirati za kaj več kot vaško veselico (pa še tedaj se spremo), niso krivi begunci. Normativno nas k spoštovanju človekovih in pravic beguncev zavezujeta dve konvenciji, po moralni plati pa (med)kulturna pridobitev človeštva, ki smo jo polnih ust, ko komu doma sodišča kaj kratijo ...
Vrnite nam techno!

Zgodovina sprememb…

dice7 ::

slovenci bi morali biti ponosni na migrante, v gostilnah so najvecji frajerji tisti, ki jim rata najbolj ukrasti drzavo in najlazje skos prit

matijadmin je izjavil:

Begunec ne potrebuje nobene vize, omejenci pač kažejo svojo opranoglavost, ki jim jo skrajna desna ideologija zagotavlja. Konvencija o beguncih in prošnja za azil sta vstopnici, ki ne pomenita kršitve šengenskih pravil.

Glej, naduti kolega, kaj če bi malo pobrskal po preteklih postih, saj smo že razčistili, kaj se zgodi z pravicami begunca, ko vstopi v schengensko območje ter obenem ne zaprosi za azil (kar se v primeru tega migrantskega vala redno dogaja)..

Namreč begunec je do prostega gibanja znotraj schengenskega obmocja upravicen sele potem, ko zaprosi za azil - ce ne zaprosi za azil, je pa odvisen od dobre volje 'drzave gostiteljice' kam in kako ga transportira.

Pa tole velja za begunce, za migrante so pravila druga.

pirat> Namreč begunec je do prostega gibanja znotraj schengenskega obmocja upravicen sele potem, ko zaprosi za azil - ce ne zaprosi za azil, je pa odvisen od dobre volje 'drzave gostiteljice' kam in kako ga transportira.

Tako je. Skratka, nič nezakonitega se ne dogaja kar vsevprek.

Jarno ::

Mah, ko bi le bilo permanentno kaj boljše tam doli, ko tukaj sprejmemo 1.000.000 migrantov.
Recimo, da bodo nekateri z težkimi napori morda celo spoznali, da gre za Neverending story.
Situacija se bo ponovila in ponavljala še desetletja.
Pa ksenofobi porečejo: "Ojoj, gre za drastičen in ireverzibilen poseg na demografsko-kulturnem in socialnem področju".
Pa ljudje, ki razmišljajo s srcem odvrnejo:"So ljudje kot mi, imajo pravico do perspektivnega življenja".
Pragmatik odvrne:"Statistično, pri njih kaplja v morje, za nas pa večni šalabajz."
Ateisti pomenljivo:"Boli me patak, bom kmalu zbrcal poslednje brce, potem pa me res boli za vse.":)

Spajky ::

Gugl ima danes logo obliko - slovenska obletnica samostojnosti ... manjka samo narisana ograja :)) :)) :)) ...
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...

Migranti kradli v vrhniški trgovini

Incident se je zgodil, ko so v trgovino Blagomix vstopili begunski mladeniči in brez plačila odšli z nagrabljenim blagom - Trgovke so jih lahko nemočno opazovale, je pred dnevi na kratko poročala novembrska izdaja vrhniškega glasila Naš časopis.

Tako so se še enkrat demantirale trditve prevladujočih, pro-migrantsko razpoloženih medijev, o poštenih in miroljubnih migrantih, ki ne povzročajo nevšečnosti in si želijo samo boljšega življenja. No, očitno si to predstavljajo malo po svoje. Pridejo in vzamejo. Ker so ubogi.

O dogodku, ki ga omenjate, Policijska uprava Ljubljana ni bila obveščena, so nam odgovorili. Zakaj zadeva ni bila prijavljena, lahko samo ugibamo. Mogoče zato, ker se ljudje bojijo, da bi jih obtožili rasizma, ksenofobije, lahko tudi sovražnega govora.

Vi levaki pa cvilite o človekovih pravicah saj migranti jih imajo več kot drćžavljan Slovenije lahko kradejo brez posledic. Ampak dokler vam levakom ne bodo kaj ukradli so dobri, ko bodo pa vam kaj ukradli boste pa vsi panični klicali policijo ;)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oo7 ()

BRAVO NORVEŽANI TAKO SE DELA: Od kar na Norveškem vlada desna politična opcija, ki jo vodi premierka Erne Solberg, se v državo počasi, a zanesljivo vrača red in spoštovanje zakonodaje. Eden prvih ukrepov je bil, da so poostrili kazensko zakonodajo in dosledno deportirali vse migrante, ki so prišli v navzkrižje z zakonom. Rezultat je bil kmalu viden. Stopnja kriminala se je na Norveškem v letu dni zmanjšala kar za tretjino. Zdaj bodo vračali tiste, ki so lagali, da prihajajo iz vojnih območij in da na poti ni bilo nobene varne države, kjer bi lahko zaprosili za azil.

Zgodovina sprememb…

Cervantes ::

oo7 je izjavil:

BRAVO NORVEŽANI TAKO SE DELA: Od kar na Norveškem vlada desna politična opcija, ki jo vodi premierka Erne Solberg, se v državo počasi, a zanesljivo vrača red in spoštovanje zakonodaje. Eden prvih ukrepov je bil, da so poostrili kazensko zakonodajo in dosledno deportirali vse migrante, ki so prišli v navzkrižje z zakonom. Rezultat je bil kmalu viden. Stopnja kriminala se je na Norveškem v letu dni zmanjšala kar za tretjino. Zdaj bodo vračali tiste, ki so lagali, da prihajajo iz vojnih območij in da na poti ni bilo nobene varne države, kjer bi lahko zaprosili za azil.

Tako. Sem ZA.
Kam jih bodo pa vračali?

Cervantes je izjavil:

oo7 je izjavil:

Tako. Sem ZA.
Kam jih bodo pa vračali?

Baje je dosti podpornikov teh migrantov v Sloveniji, kot vem jih bodo naši podporniki Slotecha vzeli domov,ker so neverjetno zagreti za njih, tudi džamijo jim bodo pomagali zidati, v parlamentu ji bodo pomagali da dobijo pravico da ženske hodijo ovite kot mumije in kdorkoli kritizira Islam in verske zakone ki diskriminirajo geje,ženske ali nevernike bo sankcioniran.

To so načela današnje levice, bodi strpen tudi do nestrpnih ker drugače boš obtožen nacizma.

Če pa ne bo dovolj prostora v njihovih domovih, so pa za to da se naredijo geta kjer se lahko Islamizacija v EU končno ustali. To je pravo multikulturno načelo ki se v imenu pravice mora vpeljati!

Cervantes je izjavil:

Tako. Sem ZA.
Kam jih bodo pa vračali?

Pakistan, Iran, Afganistan, Afrika...
Če ne gre drugače se jih, da na letalo in, ko je letalo nad njihovo državo

oo7 je izjavil:

Cervantes je izjavil:

Tako. Sem ZA.
Kam jih bodo pa vračali?

Pakistan, Iran, Afganistan, Afrika...
Če ne gre drugače se jih, da na letalo in, ko je letalo nad njihovo državo

Lahko tudi brez padal. :))

Martin Krpan ::

jype je izjavil:

In antifašist delaš za NWO fašistični google ?
Adijo pamet...

Kmalu v celotni Evropi no ja saj to je cilj levakov in borcev za človekove pravice, ki podpirajo islamizacijo Evrope

V Veliki Britaniji kar 85 šeriatskih sodišč. Preberite, kako sodijo ubogim ženskam.

"Moških, ki posilijo svoje žene, ne bi smeli preganjati, saj je seks del zakonske zveze. Posilstvo znotraj zakonske zveze ne obstaja. Mogoče se pojavlja nasilje ali kakšne druge nespodobne aktivnosti, a ženske posilstev v zakonu ne bi smele prijaviti. Mnoge od njih lažejo, ker so dobile to idejo o tako imenovani enakosti, enakih pravicah," je le ena od izjav sodnika. A ne na Bližnjem vzhodu. V Veliki Britaniji, kjer deluje kar 85 šeriatskih sodišč.

Mož do žene nasilen, sodnikov odgovor: Zakaj ste se pa poročili z njim?

Ne sme se ločiti, čeprav moža ni videla že štiri leta, saj se je ponovno poročil

Posilstvo v zakonu ne obstaja, ženske lažejo, ker so dobile idejo o t. i. enakosti in enakih pravicah

Sodnik je v enem od primerov izjavil, da moramo "v skladu z islamom zgladiti spore v zakonski zvezi, tudi če bi bilo prisotno nasilje.

http://nova24tv.si/aktualno/britansko-s...

Zgodovina sprememb…

Zelo očitno so to želje naših levičarjev. Očitno žene levičarjev premalokrat dajo. Jih prevečkrat glava boli, pa bodo levičarji samo tako lahko prišli do seksa. :))

arnecan1 ::

jype je izjavil:

Ti....si.....obseden. In vsi tisti moderatorji (pa ne bom sedaj o imenih), ki te podpirajo, so isti. V glavnem, ti sploh ne veš kaj so fašisti. Po tvojem so to tisti, ki se s teboj ne strinjajo.

oo7 je izjavil:

V Evropo prihajajo migranti ne begunci
Naše pomoči so potrebni begunci v Turčiji, Joradaniji, Iraku, Libanonu in v sami Siriji
V Evropo prihajajo sami migranti po domače povedano Trojanski konj sami mladi borci čez 50 let bo v Evropi samo še islam kdor se ne bo hotel spreobrniti veste kaj bo sledilo.

V glavnem, tu smo že napovedovali, da bo politika odprtih vrat s seboj prinesla probleme. Domači skrajneži so že in še bodo zaradi takšne politike dobili veter v jadra. Tudi v Sloveniji se učinki že kažejo. In se bodo v prihodnosti še bolj. Volitve v naslednjih letih znajo presenetiti marsikoga. Razen če vladajoča elita v EU in ZDA ne bo poskrbela za kakšno novo ekonomsko krizo, da se zamenjajo naslovnice in borba za vsakdanji kruh prevlada nad borbo za naše vnuke.

Žica naj še kar ostane kakšen mesec, če to večino ljudi pomirja. Se bo že umaknila, mogoče še pred poletjem. Saj to ni Kitajski zid.

Je pa migrantska kriza razgalila okostenelo birokracijo EU-ja, ki je popolnoma odpovedala in ljudem pokazala, da se v krizi lahko zanesejo samo na domačo vlado. Slabi obeti za resno prihodnost EU-ja.

Martin Krpan ::

matijadmin je izjavil:

chinko je izjavil:

To je projekcija, moj nabor je dovolj širok, samo ti v njem vidiš, kar očitaš. ;)

chinko je izjavil:

Če smo sami nesposobni, da se ne znamo organizirati za kaj več kot vaško veselico (pa še tedaj se spremo), niso krivi begunci. Normativno nas k spoštovanju človekovih in pravic beguncev zavezujeta dve konvenciji, po moralni plati pa (med)kulturna pridobitev človeštva, ki smo jo polnih ust, ko komu doma sodišča kaj kratijo ...

Čak , čak , nas zavezuje vse živo in mrtvo , onih kekcev na BV pa nič ?

Naj se sami doma držijo vseh teh usranih konvencij o ČP pa bodo lahko doma živeli v bratstvu i jedinstvu in jim ne bo treba nikamor bežati.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: oo7 ()

Martin Krpan je izjavil:

Čak , čak , nas zavezuje vse živo in mrtvo , onih kekcev na BV pa nič ?

Naj se sami doma držijo vseh teh usranih konvencij o ČP pa bodo lahko doma živeli v bratstvu i jedinstvu in jim ne bo treba nikamor bežati.

Imaš popolnoma prav ampak levaki tega ne razumejo ali pa nočejo.

Aja pa se opravičujem, ker sem namesto citiraj ponesreči pritisnil predlagaj izbris;(

Zgodovina sprememb…

««
261 / 373
»»