» »

Begunska kriza v Sloveniji 2015

Begunska kriza v Sloveniji 2015

Temo vidijo: vsi
««
260 / 373
»»

jype ::

M-Power> mogoče 5%.

Za 98% vseh nasilnih zločinov v EU so pa krivi naciji.

krneki0001 ::

jype je izjavil:

M-Power> mogoče 5%.

Za večino zločinov v evropi so res krivi kar sami evropejci in ne samo naciji, tudi levaki, metroti, lezbike, pedri,.... Ampak to ni poanta te debate. Odpri si novo temo o tem.

Je pa daleč največ sovražnega govora s strani ljudi kot si ti, levičarjev, ki bi radi na vsak način vsiljevali svoje mnenje ostalim. Ampak mi nočemo vašega načina življenja, nočemo multikulturnosti, nočemo se odpovedati standardu, ki ga imamo. Če hočeš pomagat begincem, jim pomagaj v njihovi državi, pa se pojdi borit zanje tja, da bodo čimprej lahko spet prišli v svoje domove.

Tudi multikultura se je pokazala za napačno, ker vas večina niti ne ve kaj naj multikultura bi bila. To kar si vi predstavljate, je zatiranje večine z manjšino. In ta manjšina ni nikoli nič prispevala k blaginji evrope in temu kar imamo tukaj danes.

Taki kot ti, ki bi radi pobijali, metali v fojbe,.... Zakaj ne greste beguncem pomagat v Sirijo, če se že greste humaniste in pravičnike. Tam se postavite ob bok teh žensk, ki se že borijo, pa tam mečte isis v fojbe, da se bodo begunci lahko čimprej vrnili v svojo državo in jo začeli nazaj na noge postavljat. Potem pa očistite še irak, afganistan,...

Heavy ::

jype je izjavil:

M-Power> mogoče 5%.

Imaš napačne podatke!

Matako ::

Ta tema je odslužila svoje. Vsi naciji so bili že označeni, vsi ahmedi okarani.

Zakaj je sploh označena stalno na vrhu? Spustite jo nazaj v vodo, naj odplava ...
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Matako ()

invisuu ::

Pa glej to no, prokleti nacisti spet zlorabljajo definicijo besede obglavljenje;

https://shariaunveiled.wordpress.com/20...

Jao, ta Švedska. Najprej si 12 letna dekleta izmišljujejo, da so bila posiljena - kot da je biti priklenjen na invalidski voziček do konca življenja tak hudo - potem pa si še mačke izmišljujejo, da so izgubile glavo in kožo.

Vanich ::

invisuu je izjavil:

Pa glej to no, prokleti nacisti spet zlorabljajo definicijo besede obglavljenje;

Jao, ta Švedska. Najprej si 12 letna dekleta izmišljujejo, da so bila posiljena - kot da je biti priklenjen na invalidski voziček do konca življenja tak hudo - potem pa si še mačke izmišljujejo, da so izgubile glavo in kožo.

Ja, moraš razumet, da morajo miroljubni muslimanski multikulturisti nekje trenirati obglavljanje.
A ti misliš, da se s tem znanjem kar rodiš? To moreš natrenirat.
Ne moreš se obrukat, da ko prideš v ISIS in ti dajo nož v roke za obglaviti zavezanega nevernika, ti pa ne veš kje začeti. To je sramota za celo familijo.
Pa tudi na Švedskem, ko bo šerijat, bo nekdo to moral znati početi. Domicilni Vikingi so to že zdavnaj pozabili.

Tudi če so, se jih nekaj 100 trenutno bori ob boku s kurdi, da se spet navadijo. Ko bodo nazaj prišli, bodo že imeli grif.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: matijadmin ()

Vanich je izjavil:

invisuu je izjavil:

Ja, moraš razumet, da morajo miroljubni muslimanski multikulturisti nekje trenirati obglavljanje.
Ne moreš se obrukat, da ko prideš v ISIS in ti dajo nož v roke za obglaviti zavezanega nevernika, ti pa ne veš kje začeti. To je sramota za celo familijo.
Pa tudi na Švedskem, ko bo šerijat, bo nekdo to moral znati početi. Domicilni Vikingi so to že zdavnaj pozabili.

Takšni nacisti kot si ti mi grete ful na živce, ker je več kot očitno da želiš ubijati ljudi. Moja rešitev je, da ubijem tebe.

Ne pozabit, da sem ful bolj pameten od tebe, ker jaz tako trdim, tako da lažeš. Karkoli pač boš napisal.

invisuu je izjavil:

Vanich je izjavil:

invisuu je izjavil:

Takšni nacisti kot si ti mi grete ful na živce, ker je več kot očitno da želiš ubijati ljudi. Moja rešitev je, da ubijem tebe.

Ne pozabit, da sem ful bolj pameten od tebe, ker jaz tako trdim, tako da lažeš. Karkoli pač boš napisal.

Ajde - idi leči se.:))

Zgodovina sprememb…

Vanich je izjavil:

invisuu je izjavil:

Vanich je izjavil:

invisuu je izjavil:

Ajde - idi leči se.:))

Ma malo testiram v kakšnem psihološkem stanju moraš biti, da si Jype. Ugotovil sem, da mentalitete psihopata ne premorem.

Vsak psihopat bo to zase rekel. Vrtec se pa pojd igrat kam drugam.

Seveda, se opravičujem, kajti scal sem v scalnik (ta tema).

invisuu je izjavil:

Seveda, se opravičujem, kajti scal sem v scalnik (ta tema).

Pomoje je bila pa le pomota, pa nisi razumel mojega sarkazma. Ampak; nima veze.

oo7 ::

V Avstriji, blizu slovenske meje, ujeli dva terorista, najstnika

Dva mlada brata iz Sirije, ki jih sumijo sodelovanja s terorističnimi skupinami, med drugim z IS, so policisti aretirali v migrantskem centru Lebring v Avstriji. Brata, ki sta stara 16 in 18 let so pred tednom dni prijeli, trenutno pa sta v priporu

Brata naj bi pripadala različnim oboroženim skrajnim skupinam v Siriji. En od bratov je član organizacije Islamska država, drugi pa pripada salafistični skupini Ahrar al-Šam, ki naj bi bila najmočnejša poleg Al-Nosre in IS, poroča Index.hr.

http://nova24tv.si/svet/v-avstriji-bliz...

Vzrok nizke rodnosti v Sloveniji:
Preden povprečna slovenska mati izpusti svojega Janeza iz naročja, je sosedova Micka že v menopavzi.

M-Power> V Avstriji, blizu slovenske meje, ujeli dva terorista, najstnika

Zanimivo bi bilo vedeti, koliko je pri tem pomagala ograja.

Mr.B ::

jype je izjavil:

Zanimivo, koliko od teh je prislo preko Slovenije v Avstrijo...
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

Slovenija ima ograjo.

Skratka, _nič_ ?

jype je izjavil:

Ograja bi pomagala če bi jo začeli graditi Septembra in to tisto orng ograjo ne te Cmerarjeve tehnične ovire in, ko bi bila ta ograja postavljena se zapre celotno južno mejo aktivira vso vojsko, ki bi patruljirala ob ograji problem rešen.

M-Power> Ograja bi pomagala če bi jo začeli graditi Septembra in to tisto orng ograjo ne te Cmerarjeve tehnične ovire in, ko bi bila ta ograja postavljena se zapre celotno južno mejo aktivira vso vojsko, ki bi patruljirala ob ograji problem rešen.

Res?

Seveda ne. Begunci ne prihajajo skozi ograjo, temveč se jih prevaža preko mejnih prehodov.

Ograja je zelo drag briket za nacistične pse, da malo manj glasno lajajo.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: AC_DC ()

jype je izjavil:

Kaj ima trola LPP, ki vozi na progi 8 veze z tem?

jype je izjavil:

M-Power> Ograja bi pomagala če bi jo začeli graditi Septembra in to tisto orng ograjo ne te Cmerarjeve tehnične ovire in, ko bi bila ta ograja postavljena se zapre celotno južno mejo aktivira vso vojsko, ki bi patruljirala ob ograji problem rešen.

Res?

Seveda ne. Begunci ne prihajajo skozi ograjo, temveč se jih prevaža preko mejnih prehodov.

Ograja je zelo drag briket za nacistične pse, da malo manj glasno lajajo.

Rabiš pomoč preveč obožuješ te svoje naciste omenjaš jih vsak dan v vsakem drugem postu. Grem stavit, da imaš tudi doma na vsaki drugi sliki svastiko.

Heavy> Kaj ima trola LPP, ki vozi na progi 8 veze z tem?

Jaz je nisem plačal - ograjo pa sem.

No, vsaj v preteklosti. Zdaj bom raje plačeval bolj koristne reči, ki dejansko izboljšujejo življenja ljudi, namesto obratno.

Zgodovina sprememb…

jype je izjavil:

No, vsaj v preteklosti. Zdaj bom raje plačeval bolj koristne reči, ki dejansko izboljšujejo življenja ljudi, namesto obratno.

Pač levi fašist, ni kej. Naj bo to problem drugih.

opeter ::

Glejte spodnji video ... ljudje bi radi mirno nakazali na problem, ki prihaja preko južnih mej, seveda nekontrolirano, potem pa jih določeni osebki napadajo:

Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

opeter je izjavil:

Glejte spodnji video ... ljudje bi radi mirno nakazali na problem, ki prihaja preko južnih mej, seveda nekontrolirano, potem pa jih določeni osebki napadajo:

Tipični levaki, ki bi radi uničili Evropo.

matijadmin ::

oo7 je izjavil:

V Avstriji, blizu slovenske meje, ujeli dva terorista, najstnika

Dva mlada brata iz Sirije, ki jih sumijo sodelovanja s terorističnimi skupinami, med drugim z IS, so policisti aretirali v migrantskem centru Lebring v Avstriji. Brata, ki sta stara 16 in 18 let so pred tednom dni prijeli, trenutno pa sta v priporu

Brata naj bi pripadala različnim oboroženim skrajnim skupinam v Siriji. En od bratov je član organizacije Islamska država, drugi pa pripada salafistični skupini Ahrar al-Šam, ki naj bi bila najmočnejša poleg Al-Nosre in IS, poroča Index.hr.

http://nova24tv.si/svet/v-avstriji-bliz...

Ključno dejstvo tu je, da sta imela ponarejen potni list. Sirski seveda.

Kontrolam niti slučajno ne nasprotujem, celo od vsega začetka sem jih zagovarjal. A to ne pomeni, da lahko kršimo katero koli od treh zelo pomembnih konvencij (o otrokovih, človekovih pravicah in o beguncih).

Kot je že nekdo tu omenil, žica je pri tem res pomagala. Učinek vsi vidimo.

Kot drugo, delež takih nevarnih posameznikov je v tej množici skoraj neznaten. Kdor trdi drugače, pač ni prijatelj z matematiko.

Zelo zanimivo je, da sta se prijeta brata borila drug proti drugem na domačih tleh, zdaj pa bežita skupaj. Zelo zdravo je ob tem sklepati, da je bil vsaj eden (če ne oba) prisiljena v to. Lahko, da jim je tega dovolj, lahko pa, da imata res tudi kaj nevarnega za bregom. Javnost pač o tem ne more soditi in, če že, njen domet (vključno s tvojim) ni dlje od šanka! Kakšne namere sta imela dejansko, pa naj ugotovijo varnostni organi, ki so za to poklicani.

Napade v Parizu so izvedli državljani članic EU, za enega pa so našli prav tako ponarejen sirski potni list. Kdo ve koliko je takih in možnosti je neskončno, tudi, da gre za ti. false flag napad.
Vrnite nam techno!

opeter je izjavil:

Osebki, ki napadajo mirne protestnike so pač moteni.

Je pa tudi mnenje spodnjih protestnikov zelo nesmiselno, če ne celo neumno. Džihad Džon, zelo znan in krvoločni rabelj Daeša je prišel iz Velike Britanije. Tako da trditi, da Daeš prihaja k nam z begunci, ki pred njim bežijo, je najmanj neumno, če ne celo zelo shizofreno.

Upam, da vsi, ki namigujete, da so ljudje, ki bežijo pred točno določeno varnostno grožnjo, del te, samo zelo neumni. Pod tem pogojem podpiram, da se vas še tolerira, ker za nestrpnost v zahodni civilizirani družbi, za kakršno se navidez borite, ni prostora. Prav zato bom ponovi še enkrat, če vam strpnost ni pogodu, marš - izselite se in postanite ekonomski migranti.

Mr.B je izjavil:

jype je izjavil:

Pač levi fašist, ni kej. Naj bo to problem drugih.

Ja, UN in gospodje, ki so spisali Konvencijo o Človekovih pravicah so res levi fašisti. Kaj je to, vic stoletja ali omejenost brez primere?
Vrnite nam techno!

Zgodovina sprememb…

Se strinjam treba bo postavit močnejšo ograjo in zapret mejo.

Tale lepotica bi bila dosti boljša kot tista podhranjena Cmerajeva tehnična ovira.

oo7 je izjavil:

Se strinjam treba bo postavit močnejšo ograjo in zapret mejo.

Tale lepotica bi bila dosti boljša kot tista podhranjena Cmerajeva tehnična ovira.

Zaradi takšne miselnosti smo zašli v 1., pa 2. vojno in nenazadnje taka (nestrpna) miselnost poganja Daeš.

No, in toliko o tem, da so Madžari ravnali dopustno, nihče pa se jim ne upa nič: http://www.rtvslo.si/begunska-kriza/kri...
Vrnite nam techno!

Zgodovina sprememb…

matijadmin je izjavil:

Zaradi takšne miselnosti smo zašli v 1., pa 2. vojno in nenazadnje taka (nestrpna) miselnost poganja Daeš.

Oh ja vem, da vam, ki podpirate islamizacijo Evrope se zdi ograja nekaj slabega. Važno, da boste vi dobili dobili svoje sužnje zato se vam tudi gre.

matijadmin je izjavil:

No, in toliko o tem, da so Madžari ravnali dopustno, nihče pa se jim ne upa nič: http://www.rtvslo.si/begunska-kriza/kri...

Mađarska se je odločila zavarovati svoje državljane in ima vso pravico, da to naredi tako, da UNCHR lahko cvili kolikor hoče saj druzga itak ne znajo.

Kdo mi? Jaz ne podpiram širjenja nobene vere, niti islamizacije. Očitno pa je, da nekateri še niste razčistili, da imamo državo ločeno od cerkve idr. verstev, da velja za vse posameznike v enaki meri verska svoboda in, da moramo spoštovati mednarodne pogodbe, čeprav bi bilo edino prav, da si tudi brez prekrižanih prstov prizadevamo za spoštovanje človekovih pravic.

Madžarska se vede zelo promiskuitetno, ko se vede kot država nestrpno do beguncev. In, če bo kdo, ki izkazuje interes, terjal odgovornost pred ESČP, bo tudi plačala. O tem ni dvoma.
Vrnite nam techno!

Mađarski se bo priključilo še več držav, ker v Evropi na oblast prihaja vedno več skrajne desnice tako, da levaki bodo kmalu adijo z njimi pa tudi migranti. Tudi v Sloveniji odkar je ta kriza je Cmerar začel izgubljati podporo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oo7 ()

Čisto vseeno, kdo bo ali že skuša priti na oblast. Skrajnih politik, vedenja in izpadov nobenega ideološkega pola nam ni potrebno trpeti, strah pa je tako ali tako odveč, ker imamo za skrajne in predvsem nasilne situacije organe pregona, za vse ostalo še cel kup pravnih sredstev. Če ne verjameš, poglej, kako je ZUJF končal (ker je bil diskriminatoren). ;)
Vrnite nam techno!

Sami "izmi" v tej temi. Eni "izmi" hočejo biti boljših od drugih "izmov".
Dejtvo JE in OSTAJA, da v Sloveniji naši "IZMI" vodjo cenzuro nad mediji. Ampak vlaki pa še vedno vozijo do naslednje meje. Zakaj je vaše "IZME" tako strah ? Verjetno iz večih razlogov, samo prodajanje megle gre pa našim "izmom" vedno slabše.

1. Res je biti polen gobec "izmov" ko , se s problematiko ne ukvarjaš in te skrbi samo transport.
2. Res je lepo biti poln gobce "izmov", ko poneumljaš narod z raznimi "izmi" tematikami.
3. Res je lepše biti polen "izmov", ko se ti dejansko s problematiko teh migrantov ni potrebno ukvarjati, ker potem je potrebno delati...
4. In najlepši feler naših "izmov" je ravno v tem, da niso niti poizkušali vse te ljudi popisati, ker pač lako čemo. V nasprotnem primeru se bi jim zgodila točka 3, potem 2, in nato 1.

Ampak kot kaže "izmi" potrebujejo tako neizobražen narod, ker se potem dejansko ukvarja z irelevantnimi temami. PA časi razne "izme", ki so jim situacijo pripeljali, zaradi lastni interesov.. Zanimivo bo videti, kako se boste pridigarji "izmov" počutili, ko je začela sedaj Nemčija zavračati "neupravičene" migrante, le te bodo lepo poslani na mejo od koder so prišli, na srečo, bodo ti poslani na sončno stran alp in še kako se bo "izmom" kolcalo po madžarski, oni "izem" je lepo uredil z EU, le EU mu ni dovolila popisa...

opeter ::

matijadmin je izjavil:

Kdo mi? Jaz ne podpiram širjenja nobene vere, niti islamizacije. Očitno pa je, da nekateri še niste razčistili, da imamo državo ločeno od cerkve idr. verstev, da velja za vse posameznike v enaki meri verska svoboda in, da moramo spoštovati mednarodne pogodbe, čeprav bi bilo edino prav, da si tudi brez prekrižanih prstov prizadevamo za spoštovanje človekovih pravic.

Madžarska se vede zelo promiskuitetno, ko se vede kot država nestrpno do beguncev. In, če bo kdo, ki izkazuje interes, terjal odgovornost pred ESČP, bo tudi plačala. O tem ni dvoma.

Glej, kmalu lahko pričakujemo podobno tudi v Evropi, le vprašanje časa:
RTVSLO: V Somaliji, Tadžikistanu in Bruneju prepovedali božična slavja

In njih ne zanima, kaj si ti, jaz pe še milijon drugih misli o širjenju neke vere, kaj šele o islamizaciji itn.

Če je res, kar se govori v določenih političnih krogih, da naj bi se naslednje leto proti Evropi premaknilo več kot 30 milijonov ljudi ... se lahko to zgoraj zgodi že zelo hitro.

Za kapital je itak pomembna le poceni delovna sila, njih ne briga, kakšne vere si, dokler boš delal kot suženj za male pare. Poleg tega ima Evropa še to smolo, da so njeni energetski naravni viri bolj ali manj že iztrošeni (npr.: nafta), a na drugi strani imamo vodo, kar bo v prihodnosti zelo pomembno. Pa zaenkrat še gozdove. Kako dolgo še je pa spet drugo vprašanje.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

Zgodovina sprememb…

opeter,
se en izobražen "izem" in to iz dveh "izmov".

chinko ::

jype je izjavil:

chinko je izjavil:

jype je izjavil:

http://www.usatoday.com/story/news/nati...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Heavy ()

SimplyMiha ::

Tajikistan bans Christmas and new year celebrations
Evo jype, še ena počitniška destinacija zate!

Zgodovina sprememb…

Čemu zame? Jaz nimam nič proti božiču, imam pa veliko proti fašistom, ki bi komurkoli prepovedali praznovanje kateregakoli praznika.

Zgodovina sprememb…

jype je izjavil:

Čemu zame?

Seveda je zate, ker se zavzemaš za Islamizacijo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oo7 ()

M-Power> Seveda je zate, ker se zavzemaš za Islamizacijo.

O, ne, jaz sem na referendumu glasoval proti islamizaciji - vi ste pa glasovali za.

Zgodovina sprememb…

jype je izjavil:

Sreča da božiček pri "izmu" prihaja z juga, kot v časih iz Beograda ali Kumrovca, pač kar ti je ljubše..

Evo, ko bi vsaj slovenki "izmi", i so jih bli polen gobec naredili prvi korak nadzora nad mejo, ne pa brez nadzora direkt v Avstijo furat... No sedaj se jim pa dogaja nekaj takega http://www.24ur.com/novice/crna-kronika...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Mr.B ()

PrihajaNodi ::

Jure ti si šel pri 35 v pokoj zato da si sedaj lahko tu bot?

Nisem se mogel zadržati, nadaljujte z debato, prosim.

Nekateri še vedno ne ločijo človekovih pravic od islamizacije. S takimi je debata nesmiselna, ker nikdar ne bodo priplezali iz svoje sklede omejwnosti ... Samo žalili in podtikali bodo iz nje.
Vrnite nam techno!

tiran2000 ::

nekateri pa ne razumejo, da poleg pravic obstajajo tudi dolžnosti. kdor v tej kombinaciji pozna samo pravice, si le teh ne zasluži.

No no no dolžnosti itd...
Večina Slovenskih na oblasti takozvanih "izmov", so se begunske krize začeli lotevat na način Lako čemo, in ne organizirano kot so na koncu naredili Mađari. Kaj a resno mislite da bodo Mađari fasali kakšno kaze. Oni so jasno Merklici povedali, vsak bo popisan, in zato so se obrnili migranti v slovenijo. No sedaj se vam pa naj kolca, ko sem rekel poleti, pod pretvezo beguncev, začnite nadzor na Hrvaški meji. Hrvatom bi tutnili 2x. 1. ker bi jim uničili turistično sezono za leto 2016. 2. ker Hrvati pač nebi mogli odvršti begunce na meji in reči tamle čez sotlo je Slovenija/EU. Vprešanje bi bil tudi, če bi se tok beguncev sploh obrnil v Slovenijo, če bi bilo jasno, da oni v Sloveniji že od poletja izvajajo nadzor nad Begunci...
Seveda se sedaj zgodi druga katarza vladajočih "izmov". ČE bi dejansko popisali in registrirali etc vse samooklicane begunce, in bi jih šele potem spustili do Avstrijkse meje, danes nebi imel dveh problemov : 1. Problema unih iz podeželja, unih nad 45 let in nižje izobraženih v strahu proti islamu in njihovim skrajneži. 2. Nebi bilo potrebno izvajati Slovenske verzije katarze z Mediji.

Sedaj pač pridemo do zadnjega problema. NEmčija zavrača azile , in to vedno bolj eksponentno, Avstrija tudi. Vsi te sedaj samooklicani azilanti, bodo po izgubi finančni sredstev postali črni trg, ki jih bodo Nameci poslali na Avstrijsko Mejo, Avstrijci pa na Slovensko mejo. Ker oboji so vse v skladu z EU, popisali, kar pa Slovenci niso. In ko bodo Slovenci le te poslati na Hrvaško mejo, bodo Hrvatje zaprli mejo, opa, te pa niso prišli preko hrvaške v Slovenijo, so VAŠ Slovenski problem in bodo zaprli mejo da rešijo turistično sezono 2016.

In da vsakemu telebajsku je jasno, da skrajnežev s popisovanjem ne boš ujel, ampak ko jih visoko izobraženi , na vodilnih položajih z mentaliteto "izmov", ozančijo iz zahojenih zaselkov, starosti nad 45 let manj izobraženi, pač dobijo bumerang nazaj, zato pa postaja kot se reče filtracija medijev, no stalna Slovenska praksa, ker pri nas v demokraciji sindikatov, pač ni cenzure.
««
260 / 373
»»