» »

Begunska kriza v Sloveniji 2015

Begunska kriza v Sloveniji 2015

Temo vidijo: vsi
««
247 / 373
»»

jype ::

ZaphodBB> SDS in NSi sta daleč od mainstreama.

Problem je pa ogromna lukna nekje na sredini spektra.

ZaphodBB> Mogoče je čas za formacijo stranke, preden bo pa taka stranka zrela za volitve bosta morala pa še Mesec in FullKordiš bit mal na oblasti.

Ja, no, dejte, ker če ne bom js ustanovil racionalno levo stranko in pobral vse volilce, ki niso... Nori.

Slovenistan ::

Ja, no, dejte, ker če ne bom js ustanovil racionalno levo stranko in pobral vse volilce, ki niso... Nori.

Ne rabjo bit nori, bo dovolj usekan vodja stranke :))
Vsaka moja žalost tebi da sijaj, v meni smeh a ti oči rosiš zakaj
Vse prekleto bi na mene zlil in žal, naše sanje in življenje bi prodal

Mr.B ::

A tisti vodja, ki za nadzor tajkunkih kreditov nastavi istega cloveka iz NLB
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

Axbcd ::

jype je izjavil:

Jaz pa ne vem, kje ti vidiš invazije, napade, okupatorje in druge norosti, o katerih tako rad pišeš.

Kupi očala. Več tednov je preko Balkana korakalo po 10, 12 tisoč okupatorjev dnevno.

Daj jim orožje v roke in bodo brez zadržkov sprožili ogenj proti varnostnim silam

Vidiš, Zaphod, človeka, ki takole odkrito hujska, morate desničarji sami spravit v red. Ker če ga ne boste, bo to storila revolucija - skupaj z vsem ostalim sranjem, ki pride zraven.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: AC_DC ()

Mr.B ::

Pocakajmo kako jih bodo avstrijci rutali..morda se pa sedaj italjani pripravljalo da bo te ekonomske begunce hotela slovenija na italiansko mejo pripeljati.Ker kot kaze jih bodo avstijci zaceli zavracati...
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

jype je izjavil:

Jaz se sicer ne strinjam, ker je IMO preprosto dejstvo, da kdor v migracijah vidi invazijo na Evropo in grožnjo evropskim vrednotam, ne zna ločiti med dejstvi in domišljijo. Če je to zato ker ni sposoben interpretirati številk ali pa zato, ker so ga vzgajali tako, da so ves čas krepili refleksen strah pred neznanim in nerazumljenim v resnici ni bistveno: Nekdo mora takemu človeku na zelo nedvoumen način povedat, da je njegovo mnenje popolnoma absurdno.

Nam boš ti 'pravilno' interpretiral številke. Začni s financami. Od kje boš denar zvlekel? 750 000€ / dan. Te številke so v primerjavi z nemškimi še relativno nizke. Nemške banke so izračunale, da bodo migrantje vsako leto vzeli 10 milijard evrov iz nemške državne blagajne. Razsvetli nas od kod bo padlo 10 milijard? Lahko si izmišljuješ tisoč in en vir, a na koncu vse pride iz našega žepa. In to je tisto, kar je nesprejemljivo. Jaz migrantov futrat ne mislim. Pa naj bodo 100x bogi, pa naj bodo na robu preživetja, dol mi visi. Imeli so varno zavezje in hrano v Turčiji, ni jim bilo dovolj fancy pa naj životarijo. Denarja ne dam za te lenobe. Interpretiraj tudi številke glede varnostnih tveganj, zdravstvenih tveganj, nevarnosti terorističnih napadov, in še in še.

NLight2> Interpretiraj tudi številke glede varnostnih tveganj, zdravstvenih tveganj, nevarnosti terorističnih napadov, in še in še.

Ti si Evropi bolj nevaren kot vsi begunci skupaj.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: AC_DC ()

chinko ::

The Player je izjavil:

chinko je izjavil:

The Player je izjavil:

Zanimivo je, da tale tema obsega 245 strani razprave o krizi, ki se Slovenije pravzaprav sploh ne tiče.

Ti si tudi nor!

Stari, pomiri se pa se nauči brati in citirat.

Js tega sploh nisem izjavil ;)

This topic just hit the shiter,...

Res sem narobe citiral, sorry. Torej je nor nekdo drug.

jype je izjavil:

chinko> Mavrik, bluefish, ali bo jypeu onemogočeno komentiranje/smetenje argumentirane debate v tej temi? Tako kot je bilo zaradi ponavljajočega zmerjanja Nlightu pa še komu? Dejmo poskusit takole:

A mi lahko prosim utemeljiš, kako lahko upravičiš uporabo besedne zveze "napaden teritorij"? Ker če jo lahko, potem jaz brez težav lahko zapišem, da so desničarji rak Evrope, skorajšnja revolucija pa kemoterapija. Da to v obeh primerih dejansko implicira genocid je meni popolnoma jasno - kaj pa tebi?

Torej cilj opravičuje sredstvo in zmerjanje je dovoljeno, če argumentiraš, ko se ne strinjaš z zapisanim? A mi lahko prosim utemeljiš, kako administratorji torej presodijo kdaj je zmerjanje ok in kdaj ne ter kdo sodeluje v tej temi? Nlight2 najbrž meni, da "teritorij lahko napadeš" na različne načine, ne zgolj z uporabo vojaške sile in to še zdaleč ni edina uporaba besednih zvez v tej temi, ki jo s subjektivnega stališča lahko razumemo upravičeno ali neupravičeno. Hint, kako lahko upravičiš uporabo besedne zveze religija miru? Da to dejansko implicira religijo, ki je tolerantna, strpna in nediskriminatorna je meni popolnoma jasno - kaj pa tebi?

PaX_MaN ::

chinko je izjavil:

Torej cilj opravičuje sredstvo in zmerjanje je dovoljeno, če argumentiraš, ko se ne strinjaš z zapisanim? A mi lahko prosim utemeljiš, kako administratorji torej presodijo kdaj je zmerjanje ok in kdaj ne ter kdo sodeluje v tej temi?

Enostavno: če je žaljivka posplošena na veliko skupino ljudi (nacisti, begunci) je zmerjanje OK.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: PaX_MaN ()

jype je izjavil:

NLight2> Interpretiraj tudi številke glede varnostnih tveganj, zdravstvenih tveganj, nevarnosti terorističnih napadov, in še in še.

Ne drži. Jaz ne predstavljan nobeni državi finančno, socialni ali varnostno tveganje. Ti pa zagotovo predstavljaš, saj bi najraje vse drugače misleče Evropejce pometal v fojbe. Vprašanje je kdo bi potem financiral migrantski turizem.

SimplyMiha ::

jype je izjavil:

Pravi rušilec Evropske kulture.

A. Zdaj mi je vse jasno !

Đjpe misli da so muslimani ustvarili evropsko kulturo, nato smo jih zlobni evropejci nagnali, sedaj pa imajo vso pravico da pridejo nazaj :D

Muslikulti :D

chinko ::

PaX_MaN je izjavil:

chinko je izjavil:

Torej cilj opravičuje sredstvo in zmerjanje je dovoljeno, če argumentiraš, ko se ne strinjaš z zapisanim? A mi lahko prosim utemeljiš, kako administratorji torej presodijo kdaj je zmerjanje ok in kdaj ne ter kdo sodeluje v tej temi?

Enostavno: če je žaljivka posplošena na veliko skupino ljudi (nacisti, begunci) je zmerjanje OK.

Če torej rečem, da so strokovne pomoči potrebni vsi v tej temi, ki neumne in nesmiselne argumente utemeljujejo na podlagi ideologije, brez razmisleka, ker slepo in naivno verjamejo v zapise, bodisi izpred trideset, bodisi dva tisoč let, je to OK in jim lahko predlagam psihiatra? Je OK tudi, če vsakemu posebej?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: chinko ()

ZaphodBB ::

jype je izjavil:

Vidiš, Zaphod, človeka, ki takole odkrito hujska, morate desničarji sami spravit v red. Ker če ga ne boste, bo to storila revolucija - skupaj z vsem ostalim sranjem, ki pride zraven.

Žal ne morem pomagat. Vsak se mora sam spravit v red. Avtoritarnost mi ne diši in je ne nameravam propagirat.

Lahko poslušam ljudi in njihove strahove in jim nudim svoj zgled in predstavim zglede drugih. Ostalo morajo naredit sami.

To je zame temelj desničarstva.
"Naši dedje so se borili za to, da lahko odločamo
o lastni usodi - ne o usodi drugih ljudi." -jype

maco-maco ::

jype je izjavil:

Mimogrede, zdaj je verjetno čas, da ustanovite desno stranko, ki predstavlja konkurenco abotnemu mainstreamu, ki trenutno sebi reče desnica, v resnici gre pa za globoko konzervativen del populacije, ki za desnega lahko velja samo v državi, kakršna je Slovenija.

Najbrž res. Verjetno bi bil volilni rezultat zelo dober. Če pa ljudje ne bodo imeli neke normalne desnice, bodo pa volili vsakega psihota, ki jim je v neki točki podoben.
Kaj?

razerznak2 ::

https://www.rt.com/news/325570-isis-aut...

torej zakaj bi mogli zapret meje?
Vesoljec nacist

Zgodovina sprememb…

PaX_MaN ::

chinko je izjavil:

Če torej rečem, da so strokovne pomoči potrebni vsi v tej temi, ki neumne in nesmiselne argumente utemeljujejo na podlagi ideologije, brez razmisleka, ker slepo in naivno verjamejo v zapise, bodisi izpred trideset, bodisi dva tisoč let, je to OK in jim lahko predlagam psihiatra?

Ne, to pa ne. Dohtarje se gredo lah sam dohtarji, ne pa tle neki neznanci na forumu.
Da so pa ti vsi cerebralni bankrotiranci, pa jim lahko rečeš brez najmanjšega problema.

chinko je izjavil:

Je OK tudi, če vsakemu posebej?

Ne, sam vsem skupej lahko.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: PaX_MaN ()

fantasycamp ::

Ta migracija res kaže lepe plodove..

Švajcarska policija uhapsila je dvojicu Sirijaca u Ženevi pošto su u njihovom automobilu pronađeni tragovi eksploziva, preneli su mediji u toj zemlji.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php...

Odprite meje, drugače ste naciji, če na vsake par deset tisoč ljudi dobiš nekaj retardiranih fašističnih muslimanov to ne pomeni da moraš zapreti meje, to je pač cena demokracije!

ZaphodBB> To je zame temelj desničarstva.

Ampak kritika, ki jo "desničarji" v tej temi usmerjajo proti meni, velja tudi zate: Če ne boš branil teh temeljev pred nasiljem, jih bodo rjavosrajčniki porušili.

Jaz se sicer strinjam s tabo, da je bedasto braniti človekove pravice tako, da se jih preprosto ignorira, ko nam to ustreza, ne strinjam pa se, da lahko ignoriraš trenutno politično stanje v Evropi, ne da bi se aktivno vključil v politiko. Če ti je pa vseeno za Evropo, ker se boš po Berniejevi zmagi itak preselil v ZDA, če Bernie ne zmaga pa v Kanado, potem ti pa z veseljem zrihtam tudi kako vizo, če jo potrebuješ, ker imaš prav glede tega, da morajo "desničarji" sami poskrbeti za lastno mentalno zdravje.

Matako ::

Kaj pa če goste preprosto lepo vljudno prosimo, naj zapustijo Evropo?

Ist das auch nazi?
/\/\.K.

Kako se pa odločiš, kdo je gost?

Jarno ::

jype je izjavil:

Kako se pa odločiš, kdo je gost?

Na podlagi odločbe o statusu seveda.
Seveda ni učinkovito nekoga nekaj prositi, čeprav vljudno.
Kdor ne dobi azila oz. ni sprejet kot begunec pa naj bo obravnavan po zakonodaji.

Btw. osebno me zanima, kaj si misliš o migrantih s Kosova?
A sta mama Merkel in papa Thomas prikrita nacija, če jih vrneta v njihovo domovino? :)

dice7 ::

sej se dogajajo te stvari, ne vem od kje ljudem ideja da bo evropa kar vzela celotni bliznji vzhod plus afriko. problem je, da ta azilni postopek traja nekaj casa in do takrat majo pravico bit tu. prej problem v birokraciji kot karkoli drugega

Jarno> Btw. osebno me zanima, kaj si misliš o migrantih s Kosova?

Da so pametni, če zapustijo Kosovo. Tudi jaz bi ga.

Jarno> A sta mama Merkel in papa Thomas prikrita nacija, če jih vrneta v njihovo domovino?

Ne. V resnici obstaja super način, kako te ljudi zakonito spustit v Evropo, ne da bi to bil problem: Financira se kvalitetno šolstvo na Kosovu (kar že itak delamo).

Jarno> Kdor ne dobi azila oz. ni sprejet kot begunec pa naj bo obravnavan po zakonodaji.

Seveda. Kako pa drugače?

Jarno> Na podlagi odločbe o statusu seveda.

Torej mu moramo tukaj zagotoviti prebivališče za čas, ki si ga vzamemo za preverjati njegove okoliščine.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

Brane22 ::

Ne. V resnici obstaja super način, kako te ljudi zakonito spustit v Evropo, ne da bi to bil problem: Financira se kvalitetno šolstvo na Kosovu (kar že itak delamo).

In kje se potem kaže superirornost tega načina ?

Pa saj Kosovosko šolstvo je plačano odzunaj od nekdaj.

Rezultat ? Par mrtvih na teden konzistentno skozil desetletja.

oo7 ::

Varnostne službe ocenjujejo, da so razni evropski aktivisti(Nacisti) ena najbolj problematičnih groženj od znotraj, ko se odloča o prihodnosti Evrope glede migrantske krize. Te skupine so ekstremne in jim varnost, prihodnost in zakonske ureditve popolnoma nič ne pomenijo. Prav zato je bilo v navodilih migrantom in ekstremistom zaslediti, da morajo vedno iskati kontakte takih organizacij in posameznikov.

To so pravi evropsi nacisti, ki hočejo narediti genocid v Evropi.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oo7 ()

Brane22> In kje se potem kaže superirornost tega načina ?

V tem da niso _vsi_ neizobraženi, ampak zgolj _večina_.

M-Power> Varnostne službe ocenjujejo, da so razni evropski aktivisti(Nacisti) ena najbolj problematičnih groženj od znotraj,

To drži - ampak saj jih je trivialno prepoznati: Zahtevajo omejitev svobode gibanja in spoštovanja človekovih pravic le na določene skupine.

Jarno> Btw. osebno me zanima, kaj si misliš o migrantih s Kosova?

Da so pametni, če zapustijo Kosovo. Tudi jaz bi ga.

Fajn. Ampak ali smo jim to osali dolžni omogočiti ?

Iskali so "osvoboditelja" in ga po dolgem času našli. Rezultat tega je totalno sranje.

In zdaj je okolje dolžno "ponoviti vajo" in jim omogočiti širjenje po novih področjih ?

jype je izjavil:

To drži - ampak saj jih je trivialno prepoznati: Zahtevajo omejitev svobode gibanja in spoštovanja človekovih pravic le na določene skupine.

Jype tgrem stavit, da je Soros tvoj idol!!!

V pripravi za transport je 35 milj. migrantov! Gospodarji Amerike izvajajo načrtovan padec Evrope!?

http://www.publishwall.si/aktualno/post...

SOROS: DRŽAVNE MEJE SO SOVRAŽNIK
Radikalni milijarder obtožuje rodno Madžarsko za zaščito svojih meja in kulture.

Nenavadno odkrita izjava iz ust George Sorosa prihaja po tem, ko ga je madžarski premier obtožil pomoči pri pripravi invazije beguncev na Evropo. Soros je nedvomno največji generator spodbujanja množičnega preseljevanja na planetu. Bil je tudi, kar je sam priznal, NACISTIČNI SODELOVEC !!!

Ronald Reagan je je nekoč izjavil: "Narod, ki ne more kontrolirati svojih meja, NI narod". Soros s tem dokazuje pravilnost Reagonove izjavo!

Zgodovina sprememb…

M-Power> V pripravi za transport je 35 milj. migrantov!

Seriously.

Brane22> Fajn. Ampak ali smo jim to osali dolžni omogočiti ?

Seveda. Kaj bi pa ti rad? Imel en zakon za tiste s Kosova in drugega za tiste iz Lihtenštajna?

jype je izjavil:

Seriously.

Vem, da se ti zdi številka majhna ampak je to vse kar imaš za povedat? No ja saj po pravici povedano več nisem pričakoval od človeka, ki je istega mišlenja kot Soros.

Zgodovina sprememb…

M-Power> Vem, da se ti zdi številka majhna ampak je to vse kar imaš za povedat? No ja saj po pravici povedano več nisem pričakoval od človeka, ki je istega mišlenja kot Soros.

Mene zanima od kod tebi ideja, da je kdorkoli "v pripravi za transport". Imaš kakšen vir, ki je vreden tega imena?

"iz družbenih omrežij:"

toliko o tisti senzacionalisticni novici

Ja, nacistični fearmongerji so si pripravljeni izmisliti karkoli, samo da bi prestrašili ljudi in jih prepričali, da jih lahko samo nacizem ubrani.

Exactly that.

jype je izjavil:

M-Power> Vem, da se ti zdi številka majhna ampak je to vse kar imaš za povedat? No ja saj po pravici povedano več nisem pričakoval od človeka, ki je istega mišlenja kot Soros.

Mene zanima od kod tebi ideja, da je kdorkoli "v pripravi za transport". Imaš kakšen vir, ki je vreden tega imena?

Imaš zgoraj link če ni res dokaži.

In še to, ko nam praviš, da smo nacisti Soros, ki se zavzema za popolnoma iste stvari kot ti je sam priznal, da je bil nacistični delavec ravno tako ti obtožuješ Slovenijo on obtožuje Mađarsko za zaščito svojih meja in kulture. Jabolko ne pade daleč od drevesa.
Zdaj pa nehaj žaliti z nacisti, ker žališ sam sebe.

Zgodovina sprememb…

M-Power> Imaš zgoraj link če ni res dokaži.

Imam link na absurdne trditve nacistične propagande, dokažem pa naj, da "ne obstaja podzemni bunker, v katerem islamska država gradi balistične rakete za jedrski holokavst"?

M-Power> za zaščito svojih meja in kulture.

Meja in kulture se ne zaščiti tako, da se zgradi zid in izžene vse nekonformiste.

M-Power> Zdaj pa nehaj žaliti z nacisti, ker žališ sam sebe.

Nacisti ste vsi tisti, ki se vam še vedno zdi, da lahko ljudi delite na "naše" in "njihove", ne da bi pri tem povzročali hudo gospodarsko in materialno škodo.

jype je izjavil:

Imam link na absurdne trditve nacistične propagande, dokažem pa naj, da "ne obstaja podzemni bunker, v katerem islamska država gradi balistične rakete za jedrski holokavst"?

Se pravi ne moreš dokazati pljuvaš v prazno kot vedno.

jype je izjavil:

Meja in kulture se ne zaščiti tako, da se zgradi zid in izžene vse nekonformiste.

Pričakovan odgovor od zagovornika Evropskega genocida.

jype je izjavil:

Nacisti ste vsi tisti, ki se vam še vedno zdi, da lahko ljudi delite na "naše" in "njihove", ne da bi pri tem povzročali hudo .

M-Power> Se pravi ne moreš dokazati pljuvaš v prazno kot vedno.

Seveda ne morem dokazati, da nekaj ne obstaja. To de dejansko _ne da_. Najprej moraš ti dokazat, da obstaja in linkanje na nacistično propagando pač ni dokaz.

M-Power> zagovornika Evropskega genocida.

Opletanje s takimi izrazi te naredi popolnoma nekredibilnega - razen jasno v očeh vseh ostalih nacistov.

Jarno ::

Jyipe, poskušaj vsaj enkrat na dan na problematiko gledat kot celovito.

Recimo, da pozabljaš na lastne reveže a la BiH, Kosovo in Moldavija. S sredstvi, ki so jih deležni migrantje, bi lahko te države, sicer z muko, ampak vseeno, spravili na nek dostojen nivo.

Dober primer tega je, kako so Nemci rehabilitirali bivšo DDR.

Ne vem, zakaj v tvojih prioritetah tako hudo prisiljuješ migracije in ne pozitivne integracije na mejah razvite Evrope.

Razmišljaš kratkoročno in ne vidiš, da škodiš širjenju Evropskih standardov.

Jarno je izjavil:

Jyipe, poskušaj vsaj enkrat na dan na problematiko gledat kot celovito.

Recimo, da pozabljaš na lastne reveže a la BiH, Kosovo in Moldavija. S sredstvi, ki so jih deležni migrantje, bi lahko te države, sicer z muko, ampak vseeno, spravili na nek dostojen nivo.

Dober primer tega je, kako so Nemci rehabilitirali bivšo DDR.

Ne vem, zakaj v tvojih prioritetah tako hudo prisiljuješ migracije in ne pozitivne integracije na mejah razvite Evrope.

Razmišljaš kratkoročno in ne vidiš, da škodiš širjenju Evropskih standardov.

Točno tako.
Za te migrante bi z lahkoto poskrbele bogate arabske države ampak nočejo, ker tukaj v igri je destibilizacija in islamizacija Evrope samo nekateri tega ne vidijo ali pa nočejo.

Jarno> Jyipe, poskušaj vsaj enkrat na dan na problematiko gledat kot celovito.

Jaz _vedno_ gledam na problematiko popolnoma celovito.

Jarno> Recimo, da pozabljaš na lastne reveže a la BiH, Kosovo in Moldavija. S sredstvi, ki so jih deležni migrantje, bi lahko te države, sicer z muko, ampak vseeno, spravili na nek dostojen nivo.

"Lastne" reveže? Spet zagovarjaš stališče, da so nekateri ljudje bolj upravičeni do pomoči kot drugi zaradi popolnoma arbitrarne kategorije, v tem primeru geografskega porekla. Ne strinjam se s tem - v BiH, Moldaviji in na Kosovu trenutno ni oboroženega vojaškega konflikta, zato bi azil iz teh držav podelil izključno tistim, ki si ga zaradi preganjanja zaslužijo. Recimo Srbi iz Kosova, če jim kdo grozi, si vsekakor zaslužijo azil, pa geji iz BiH in Moldavije tudi. Tudi iz Rusije, ker jih tam preganjajo oblasti in nasilneži.

Jarno> Ne vem, zakaj v tvojih prioritetah tako hudo prisiljuješ migracije in ne pozitivne integracije na mejah razvite Evrope.

Tak občutek imaš samo zato, ker nasprotujem absurdnim predlogom nacistov v tej temi - in tudi to počnem samo zato, ker so ti predlogi dejansko škodljivi tako za Evropo, kot tudi za ljudi - pa ne samo imigrante.

Jarno> Razmišljaš kratkoročno in ne vidiš, da škodiš širjenju Evropskih standardov.

Ne, v resnici nas zgodovina uči, da imam jaz prav - vi pa narobe.

M-Power> Za te migrante bi z lahkoto poskrbele bogate arabske države ampak nočejo, ker tukaj v igri je destibilizacija in islamizacija Evrope samo nekateri tega ne vidijo ali pa nočejo.

Shizofrenija je bolezen, ki bolniku preprečuje ločevanje domišljijskih konstruktov od resničnega sveta, pri čemer je paranoidna shizofrenija tista podoblika bolezni, za katero je značilen izrazito močan strah pred temi domišljijskimi konstrukti.

Zgodovina sprememb…

Spajky ::

.. in potem je treba žico postavit prek pontonov tudi v piranskem zalivu ... >:D ...
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...

jype je izjavil:

Shizofrenija je bolezen, ki bolniku preprečuje ločevanje domišljijskih konstruktov od resničnega sveta, pri čemer je paranoidna shizofrenija tista podoblika bolezni, za katero je značilen izrazito močan strah pred temi domišljijskimi konstrukti.

Tud prav:))

Potem pa povej zakaj npr Saudova arabija noče teh migrantov, ki bi lahko poskrbela za vse ampak so raje Nemcem ponudili, da jim zgradijo 200 đamij? to ni islamizacija to je nabrž samo dobra volja a ne? :))

Reče tip ki vse zmerja z naciji :))

Ne, v resnici nas zgodovina uči, da imam jaz prav - vi pa narobe.

Ko bereš samo tiste dele zgodovine ki ti ustrezajo :D

Jaz _vedno_ gledam na problematiko popolnoma celovito.

Lažeš 8-)

Zgodovina sprememb…

jype je izjavil:

Seveda. Kaj bi pa ti rad? Imel en zakon za tiste s Kosova in drugega za tiste iz Lihtenštajna?

Rad bi imel mir. In v prejšnji iteraciji te vaje smo namesto njega dosegli totalno nasprotje. Zato je ne bi rad ponavljal.

Kar se zakonov tiče, rad bi imel konsistentne zakone. In ko smo že pri teh kvazi-državah, čas bi že bil, da jih temu ustrezno obdelamo na ravno EU. S tem, da Lihtenštajn ne dela niti približno teh problemov z migranti in drogo etc, kot jih dela Kosovo.

M-Power> Potem pa povej zakaj npr Saudova arabija noče teh migrantov,

Kdo, natanko, je Savdska Arabija? Misliš diktaturo, ali ljudi v njej?

Ker ljudje v SA so solidarni, režim pa seveda ni.

Brane22> Rad bi imel mir.

A ga nimaš?

Brane22> In v prejšnji iteraciji te vaje smo namesto njega dosegli totalno nasprotje. Zato je ne bi rad ponavljal.

Si lahko prosim bolj natančen? Na kateri dogodek, natanko, namiguješ?

M-Power> ampak so raje Nemcem ponudili, da jim zgradijo 200 đamij? to ni islamizacija to je nabrž samo dobra volja a ne?

Prvič: Nemcem niso ponudili ničesar.

Drugič: Nemci niso ničesar sprejeli.

Tretjič: Islamizacija je, podobno kot pokristjanjevanje, predmet nasilnega spreobračanja ljudi v "edino pravo vero". Kje v Evropi ti vidiš to početje?

Zgodovina sprememb…

jype je izjavil:

A ga nimaš?

Ne. Super/država je stalno v primežu posledic prejšnjih in sedanjih konfliktov in vojn, ki dušijo normalne ekonomske tokove.

Brane22> In v prejšnji iteraciji te vaje smo namesto njega dosegli totalno nasprotje. Zato je ne bi rad ponavljal.

Si lahko prosim bolj natančen? Na kateri dogodek, natanko, namiguješ?

Na dogajanje tekom zadnjih nekaj desetletij in "osvoboditev". A ni bilo ves ta čas deležno pomoči ? A ni postavljenjih kar nekaj tovarn tam z našim denarjem, bodisi v okvirih YU ali EU ?
Iz katerega denarja so zgrajene šole in ostala infrastruktura ?

Ali ni kot rezultat tega Kosovo doživelo velik priliv iz Albanije in natalitetno eksplozijo ?
Ali ne kažejo dogajanja skozi ves ta čas zlorabo te pomoči ?

Ali ne kažejo recimo samo zadnji dogodki izrazito željo za izrabo sedanjega položaja za očistitev Kosova ?

Ali ni predlog za naslednjo rundo v osnovi enak - omogoči jim prosti prehod, plačaj jim šole, uredi službe itd itd ?

jype je izjavil:

Prvič: Nemcem niso ponudili ničesar.

Drugič: Nemci niso ničesar sprejeli.

Tretjič: Islamizacija je, podobno kot pokristjanjevanje, predmet nasilnega spreobračanja ljudi v "edino pravo vero". Kje v Evropi ti vidiš to početje?

Prvič: Saudi offer to build 200 mosques in Germany for Syrian migrants because the Kingdom has not offered to take any refugees themselves

Dručič: res je

Tretjič: Teren se pridno pripravlja na islamizacijo počakaj še 5-10 let in se bo začelo nasilno spreobračanje.

v nemciji so ze 30 let, stevilcno jih je vec kot "slovencev" (v narekovajih ker cistokrvnih slovencev je glih 10000) in se nobenga niso na silo pomuslimanili

tja so prisli zivet brez da je drzava planirala kakrsno koli integracijo, se zatirali so jih na zacetku, pa dandanes povzrocajo ravno toliko problemov kot pa pri nas romi

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dice7 ()
««
247 / 373
»»