» »

Begunska kriza v Sloveniji 2015

Begunska kriza v Sloveniji 2015

Temo vidijo: vsi
««
244 / 373
»»

jype ::

Zamešal te je z mano. Živčn je.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: AC_DC ()

oo7 ::

Posledice grozodejstev IS: Razsaja virus, ki razžira žive ljudi
http://nova24tv.si/aktualno/posledice-g...

Kmalu tudi pri nas.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oo7 ()

Gejspodar ::

Kot bi rekel :
Oh, RT je tako desničarsko rusko trobilo!
*nalima video od Young Turks*

yero7 ::

morbo je izjavil:

yero7 je izjavil:

Edino stvar ki pogrešam na tem videu je njihovo kričanje alah snackbar.

Zato ker so na tistem videu snemalci Kurdi, ki so večinoma sekularni in ne histerično tulijo snackbar za vsak klinc, kot arabski islamisti.

se vidi ja malo, da je drugi režiser. Heh zdaj isis ima konkurenco v alahwoodu ali so to snemali bolj kot dokumentarec o isisu?

Gogyto ::

Se lahko zmenimo in se ne daje linkov do strankarskih trobil, kar nova24ur pač je.

ker, zdaj samo še čakam, da nekdo prilepi novico, kako se od tam doli v Evropo šverca tudi tiste famozne 'pajke', ki so jih kobajagi našli v Iraku med drugo ofenzivo... :))

yero7 ::

oo7 je izjavil:

Posledice grozodejstev IS: Razsaja virus, ki razžira žive ljudi
http://nova24tv.si/aktualno/posledice-g...

Kmalu tudi pri nas.

In folk se norčuje iz Monka iz tiste televizijske serije, ki ima fobijo pred bakterijami.

dice7 ::

tista flesh eating bakterija je na vseh obmocjih konflikta, ni nek ekskluziv sirije, zverca ki pa prenasa ta virus je pa znacilna za tropske in subtropske kraje, in ne za nas. pa se cistoca okolja more res bit v kurcu, da pritegne to muho

Slovenistan ::

jype je izjavil:

Zamešal te je z mano. Živčn je.

Oba ne živita v sloveniji. Sta šla na "lepše", med svoje 8-)
Vsaka moja žalost tebi da sijaj, v meni smeh a ti oči rosiš zakaj
Vse prekleto bi na mene zlil in žal, naše sanje in življenje bi prodal

zmaugy ::

V Malmo?

Matako ::

Naša lepotica je Madžarka.

http://www.rtvslo.si/slovenija/madzarsk...

Žica-madžarica ji bom rekel! :))
/\/\.K.

M-Power> bedasta senzacionalistična novica
jype> Kolk mora bit človk retardiran, da resno jemlje takšne očitno fake novice?

Zgodovina sprememb…

Matako ::

Jype, vidim, da ti kljub hladnemu švedskemu podnebju Balkanci dvigujemo temperaturo.

Po mojem ti bo sedla ena pravicoborska novica stare šole z avantgardami in ostalimi strumnimi, zavednimi izrazi:

http://www.rtvslo.si/kultura/drugo/begu...

Bolje? To je to, ne pa peščene muhe!
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Matako ()

pirat ::

krneki0001 je izjavil:

Nespoštovanje verskih skupin? Vsi verniki so idioti, vsi.

Ne drži

pirat> Ne drži

Nebivedu hodi pred cerkve navijat partizansko muziko in se naslajat nad strahom tistih, ki se ga bojijo - in to s ponosom pove.

S tem pove tudi vse o tem, kako strpen je do drugačnih in kako izkrivljeno razumevanje o osebni svobodi posameznika v sodobni družbi ima.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: tomaz- ()

Cervantes ::

pirat je izjavil:

krneki0001 je izjavil:

Nespoštovanje verskih skupin? Vsi verniki so idioti, vsi.

Ne drži

Sicer drži, ampak tudi idioti imajo človekove prasice in jih je treba spoštovati.

Cervantes> Sicer drži,

Ja ni res, ane. Posameznik glede svoje vzgoje pogosto nima izbire in vera je v mnogih primerih naučena na način, ki ne omogoča racionalnega premisleka brez čustvenih težav. Nobenega razloga ni, da bi to vplivalo na siceršnjo sposobnost ljudi, da normalno funkcionirajo v družbi, da so intelektualno sposobni in celo da razumejo znanost in njene metode.

Če jim rečemo idioti, hja, potem je neobhodno idiot tudi nebivedu, ker kljub temu, da smo mu dejstva jasno predstavili, vztraja v svoji zmoti. Pri tem ni edini, tako da očitno je idiotov več kot 80% prebivalstva, če verjamemo samoklasifikaciji.

AC_DC ::

nmaci kolesar jure
Posameznik glede svoje vzgoje pogosto nima izbire in vera je v mnogih primerih naučena na način, ki ne omogoča racionalnega premisleka brez čustvenih težav. Nobenega razloga ni, da bi to vplivalo na siceršnjo sposobnost ljudi, da normalno funkcionirajo v družbi, da so intelektualno sposobni in celo da razumejo znanost in njene metode.

Troll is gonna keep trolling...
Pranje možganov, da so kafirji, homo usmerjeni, osebe brez lulčka, ter vsi, ki niso zadrgnjeni suniti manjvredna bitja
je recept, da taki osebki normalno funkcionirajo v družbi in tako dalje ?
Daj mi na zs kontakt tvojega Afganistanca iz Malmoja, ki ti dobavlja robo po novem.

@jype: haha, kot republikanski možganski kirurg Carson, ki trdi da je Zemlja stara nekaj tisoč let. Tisti, ki bi šli k njemu na operacijo po mojem nimajo pogojev za izvedbo te operacije.>:D

harmony ::

zmaugy je izjavil:

@jype: haha, kot republikanski možganski kirurg Carson, ki trdi da je Zemlja stara nekaj tisoč let. Tisti, ki bi šli k njemu na operacijo po mojem nimajo pogojev za izvedbo te operacije.>:D

V Islamu ni Zemlja stara nekaj tisoc let.

SimplyMiha ::

Pravzaprav v Koranu starost Zemlje sploh ni omenjena.

krneki0001 ::

jype je izjavil:

Cervantes> Sicer drži,

Ja ni res, ane. Posameznik glede svoje vzgoje pogosto nima izbire in vera je v mnogih primerih naučena na način, ki ne omogoča racionalnega premisleka brez čustvenih težav. Nobenega razloga ni, da bi to vplivalo na siceršnjo sposobnost ljudi, da normalno funkcionirajo v družbi, da so intelektualno sposobni in celo da razumejo znanost in njene metode.

Če jim rečemo idioti, hja, potem je neobhodno idiot tudi nebivedu, ker kljub temu, da smo mu dejstva jasno predstavili, vztraja v svoji zmoti. Pri tem ni edini, tako da očitno je idiotov več kot 80% prebivalstva, če verjamemo samoklasifikaciji.

Spet trolanje. V EU ima posameznik vsekakor možnost da vsako vero zavrne, če mu ne paše. Tudi islam. Koliko muslimanskih prišlekov je to naredilo? 1%?, mogoče 1.1%?

Sicer smo pa ostali pri tem, da ti ne spoštuješ zakonov. In spet preusmerjaš temo na verstva. Zato verovanja in tvoj ljubljeni islam imaš svojo temo, piši tam.
Tukaj raje povej zakaj EU zakone kršiš s tem ko spuščaš migrante v državo in jih voziš naprej v naslednje države, če pa zakon lepo ukazuje, da jih zadržiš, preveriš in po potrebi pošlješ nazaj od koder so prišli.

harmony je izjavil:

zmaugy je izjavil:

V Islamu ni Zemlja stara nekaj tisoc let.

Kdo je omenjal islam? Opa, le zakaj si mislil, da se moraš oglasiti? Se nisi mogel zadržat in si moral narediti malo reklame?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: zmaugy ()

Pa tule si se šel slovničnega strokovnjaka - ne bi rajši malo pometel pred svojim pragom (vrstni red besed in to...)?

morbo ::

SimplyMiha je izjavil:

Pravzaprav v Koranu starost Zemlje sploh ni omenjena.

V kateri verski bukvi pa je kaj dejansko uporabnega, recimo fizikalni zakoni, kemijske enačbe, medicinski procesi... Nič od niča. Ne alah ne jahve nista bila pred 2k+ leti sposobna človečkom predat kakšno napredno znanstveno resnico o 'njunem' stvarstvu, ki bi posredno dokazovala da mogoče pa res gre za božjo besedo vsemogočnega bitja :)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: morbo ()

Nobelov nagrajenec svari: Preveliko število beguncev pomeni destabilizacijo Evrope

http://nova24tv.si/aktualno/nobelov-nag...

Jarno ::

morbo je izjavil:

Ne alah ne jahve nista bila pred 2k+ leti sposobna človečkom predat kakšno napredno znanstveno resnico o 'njunem' stvarstvu, ki bi posredno dokazovala da mogoče pa res gre za božjo besedo vsemogočnega bitja :)

Eh, ena finta pa res je in sicer mit o tem, da imajo židje "računalnik" namesto srca.
 Nošenje modela tabličnega računalnika.

Nošenje modela tabličnega računalnika.

No, not so bili dragulji (jewels) in ena bolj popularnih iger na tabličnih računalnikih se dejansko imenuje Bejeweled.:))

Hipotezo potrjuje tipično ime tistega časa Tabitha.:)
Tako da, ja, indici obstajajo, podobno tako, kot obstajajo indici da je Jar Jar sith lord.

fartman> To pomeni - koliko ljudi bi ti želel likvidirati, če bi slučajno dobil priložnost?

Težko rečt tkole iz glave. Je treba najprej jit skoz vse zabeležene primere sovražnega govora in potem enega po enega lepo stlačit v fojbo.

Zgodovina sprememb…

No, sej se da na easy povedat, da tut naziji zastopjo:

Zgodovina sprememb…

Matako> Tisto jezero za njegovo hišo ... mogoče bi bilo dobro poslati potapljače, da preverijo?

Jezero ni nobena fojba, halo.

Je le treba bit mal realističen, ko se govori o množičnem kršenju človekovih pravic. Tukaj je simbolika pomembna.

Evropa mora ukrepati še letos zapreti vse meje in temu narediti konec. Tapravi begunci so v Sirji, Iraku, Jordaniji, Libanonu in Turčiji v Evropo hodijo ekonomski migranti navadni lenuhi in dezerterji.

Od vseh migrantov, ki so prišli v Evropo jih je več kot 80% neizobraženih in te ljudi bodo morali živeti Evropejci. Potem nihče ne ve koliko od njih je jihadistov in kakšne bolezni prinašajo medtem, ko se sosednje bogate Arabske države smejijo naivni Evropi kako rine v propad.

AnitaTrump ::

'Trump's not wrong - we can't wear uniform in our OWN cars': Five police officers claim Donald Trump is RIGHT about parts of London being so 'radicalised' they are no-go areas

Serving police officers today backed Donald Trump's claim that some Muslim communities in the UK are no-go areas because of extremism.
Several Met officers have said the 'Islamification' of some parts of the capital requires 'extra vigilance' and they can't wear uniforms for safety reasons - despite Scotland Yard claiming the tycoon 'couldn't be more wrong'.
Home Secretary Theresa May tonight rejected Mr Trump's claims, insisting: 'The police in London are not afraid to go out and police the streets.'
The US presidential contender caused worldwide consternation yesterday after a string of incendiary remarks about Muslims, including in Britain, and said: 'We have places in London and other places that are so radicalised that police are afraid for their own lives.'
But one serving officer said today Trump had 'pointed out something plainly obvious, something which I think we aren't as a nation willing to own up to'.
Another policeman said that he and other colleagues fear being terror targets and spoke of the 'dire warning' from bosses not to wear a uniform 'even in my own car'.
It came as more than 250,000 people - seven people every second - signed a petition demanding Mr Trump is banned from Britain for being a 'hate preacher' - an idea rejected by Chancellor George Osborne.

fartman> Recimo, tista #zlovenija ti bo kar dobro izhodisce, drzi? Verjetno ne bos javno objavljal, kdaj boste zaceli, ali pac bos, Jure?

Seveda, vse bo transparentno.

fartman> Jure, vidim, da bi rad bi Person of the year...

Lej, eni mamo jajca povedat resnico in nardit, kar je treba, da se Evropo reši pred propadom. Naciste je pač treba odstranit iz družbe, ker sicer lahko povzročijo ogromno škode. Begunci so pa OK, od njih so v glavnem koristi - naprednejša družba in ekonomska rast.

Zgodovina sprememb…

Darkjaar> Najprej počisti Švedsko nacistov, šele potem se loti ostale Evrope.

Zmenjeno.

ohnowhy ::

jype je izjavil:

Naciste je pač treba odstranit iz družbe, ker sicer lahko povzročijo ogromno škode. Begunci so pa OK, od njih so v glavnem koristi - naprednejša družba in ekonomska rast.

Nisi odgovoril, koliksen delez obstojega EU prebivalstva so nacisti (seveda uporabljas napacen izraz, ampak kaj bi to tebi, novemu Stalinu)? Begunci so ok, itak, a toliksen delez beguncev je ok, kot je nacistov v EU, Jure? Daimler in BMW in podobni vsak dan potrujejo tvoje veleumnosti, ograja na avstrijsko-slovenski meji tudi...

Aja, zdaj bos rekel, begunci, ne pa ekonomski migranti, a ne, Jure?

fartman> Nisi odgovoril, koliksen delez obstojega EU prebivalstva so nacisti

Seveda sem: Nimam pojma.

fartman> Aja, zdaj bos rekel, begunci, ne pa ekonomski migranti, a ne, Jure?

Tako je. Ekonomski migranti morajo skozi drugačne postopke in se jih, če so neupravičeno zaprosili za status begunca, zavrne.

fartman> Daimler in BMW in podobni vsak dan potrujejo tvoje veleumnosti, ograja na avstrijsko-slovenski meji tudi...

Da nacisti mečete v smeti naša skupna sredstva s tem da gradite ograje je itak jasno vsakomur, ki zna vsaj na prste štet.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

jype je izjavil:

Da nacisti mečete v smeti naša skupna sredstva s tem da gradite ograje je itak jasno vsakomur, ki zna vsaj na prste štet.

Je to torej tvoja dejanska napoved, da bos tudi obstojeco vlado Republike Slovenije fojbiral, takoj, ko (nedvomno jo bos imel) bo priloznost? Avstrijsko vlado, tudi? Za madzarsko si lahko kar mislim, glede na tvoje izraze, ker imas menda dovolj jajc, da to odkrito poves?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: ohnowhy ()

fartman> da bos tudi obstojeco vlado Republike Slovenije fojbiral

Ah, kje, saj ni vlada kriva, da mora ugajat nacistom, da ne sabotirajo države, halo.

A si ti čist pozabu, da levičarji razumemo, da večina nacistov ni kriva, da so jih narobe vzgajali?

jype je izjavil:

A si ti čist pozabu, da levičarji razumemo, da večina nacistov ni kriva, da so jih narobe vzgajali?

Ne, jaz se samo spomnim, da obljubljas likvidacije vsepovprek, kjer ti dolocas, kdo je in kdo ni nacist, ne glede na uradno definicijo. V tem primeru razumem, da so ti Stalin, Mao Ze Dong, Pol Pot (in podobni) nekaksna fascinacija, ki jih zelis preseci in postati celo nov Time's Person of the year (for good or for bad causes). No, po drugi strani, kar bi bilo meni osebno velika skoda, si morda samo delusional ali kako se to rece.

fartman> kjer ti dolocas, kdo je in kdo ni nacist

No vidiš! A nisi vesel, da se jaz odločam glede tega? Eden najbolj humanih ljudi na forumu, a boga mi i šire?

fartman> V tem primeru razumem, da so ti Stalin, Mao Ze Dong, Pol Pot (in podobni) nekaksna fascinacija,

Ma tem idiotom se je šlo samo za oblast, jaz pa branim Evropo pred barbari!

jype je izjavil:

fartman> kjer ti dolocas, kdo je in kdo ni nacist

No vidiš! A nisi vesel, da se jaz odločam glede tega? Eden najbolj humanih ljudi na forumu, a boga mi i šire?

Ne, nisem vesel, da ti dolocas, ker ti v svoji zmedenosti znas res, v imenu humanosti, ce zelis, narediti veliko neumnosti.

jype je izjavil:

ffartman> V tem primeru razumem, da so ti Stalin, Mao Ze Dong, Pol Pot (in podobni) nekaksna fascinacija,

Ma tem idiotom se je šlo samo za oblast, jaz pa branim Evropo pred barbari!

Katerimi barbari? Spet tvoja definicija... Kolikor vem, obljubljas likvidacije nacistov (tudi vlade RS, recimo, pa grske, avstrijske, madzarske), kjer TI dolocas, kdo je in kdo ni nacist. Ti si prototip diktatorja, ki v svoji neki megleni iluziji unicuje vse ostale, zato bi te moral kdo ovaditi.

fartman> Ne, nisem vesel, da ti dolocas, ker ti v svoji zmedenosti znas res, v imenu humanosti, ce zelis, narediti veliko neumnosti.

No, naštej kakšno.

fartman> Katerimi barbari? Spet tvoja definicija...

Ne, ni moja. V ustanovni pogodbi EU so jasno opredeljene temeljne vrednote EU. Tisti, ki jih ne delite z nami, niste Evropejci, temveč barbari. Jaz z vašim barbarstvom nimam nobene zveze.

fartman> Ti si prototip diktatorja, ki v svoji neki megleni iluziji unicuje vse ostale, zato bi te moral kdo ovaditi.

Jaz nisem eden tistih, ki poziva k nestrpnosti, diskriminaciji in nespoštovanju človekovih pravic.

No, razen za nacije in barbare, ki rušite Evropo, ampak vi itak niste ljudje, tako da to ne šteje.

jype je izjavil:

fartman> Ti si prototip diktatorja, ki v svoji neki megleni iluziji unicuje vse ostale, zato bi te moral kdo ovaditi.

Jaz nisem eden tistih, ki poziva k nestrpnosti, diskriminaciji in nespoštovanju človekovih pravic.

No, razen za nacije in barbare, ki rušite Evropo, ampak vi itak niste ljudje, tako da to ne šteje.

Obljubljas likvidacije, vkljucno s slovensko, avstrijsko, grsko, makedonsko, madzarsko vlado, ki menda tudi rusijo Evropo in tako tudi niso ljudje, torej jih ti osebno degradiras v smeti, ki jih bos, ker bos ocitno v kratkem imel priloznost, fojbiral. Torej lahko upraviceno pricakujemo, da bos svojo namero o likvidacijah zacel vsak trenutek udejanjati, s Stalinovim imenom na ustih.

Super, morda ne bi bilo slabo obvestiti kaksnim organov.

jype je radikalec. Levi radikalec.
Na srečo pravni sistem slovenije še dela zato bi takoj letel v čuzo in si njegovih želja po množičnih pobojih ne mora izpolniti (zaenkrat)

Tako kakor tile faloti:
It has emerged that Czech police last week thwarted a planned attack on a train carrying military equipment from Prague to west Bohemia. The plot to blow up the train, one of a number of attacks hatched by left-wing radicals, allegedly came dangerously close to completion. Three men now face life sentences on charges of terrorism. I asked security expert Andor Šandor about the state of left-wing extremism in the country and how serious a threat it presents.

http://www.czech.cz/en/Vie-Travail/Czec...

AC_DC ::

Spet ste se ujeli na jype troll vlak... ste se spustili na njegov nivo, kjer vas je povozil z izkušnjami.

Zakaj st forum nima funkcije za uporabnike na shit listi (ignore seznam) ??

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: AC_DC ()

Ne zgleda da bi kogarkoli povozil (tudi nemore, nima avta, samo kolo :D)

Raje se je kar odpeljal, stran, v drugo državo 8-)

Darkjaar ::

Slovenistan je izjavil:

jype je radikalec. Levi radikalec.

Regressive leftist je najbolj primeren izraz.

Vanich ::

razerznak> sej prej nismo bil nacisti, zaj ko se št podgan poveča še št nacistov poveča oz nacionalistov

No, vidš, komot še vedno ne bi bli nacisti, pa bi se izognili usodi. Kadar pridejo iz kanalizacije nacisti, se od nekod pojavijo ljudje z zvezdami, srpi in kladivi in jih potolčejo nazaj.

nebivedu> Ti pozivaš na poboje, mi pa samo da naj začnejo že zakonodajo izvajat tako kot je zapisana. Ti želiš pobijat ljudi, mi jih pa samo v državo nebi spuščali. En mejčkena simbolna razlika bi lahko temu rekli. Ampak ogromna na sodišču.

Zakonodaja je zapisana tako, da moramo spuščat ljudi v državo, vsak ki bi rad rušil pravni red, si pa zasluži kazen.

Zgodovina sprememb…

Zakonodaja je zapisana tako, da moramo spuščat ljudi v državo, vsak ki bi rad rušil pravni red, si pa zasluži kazen.

Ne ni, sam ti po 245 straneh še nisi poštekal :))

(Lahko pa vzameš ta tvoj zadnji del stavka, pa ga upoštevaš pri sebi in na refuđees)

Zgodovina sprememb…

««
244 / 373
»»