» »

Begunska kriza v Sloveniji 2015

Begunska kriza v Sloveniji 2015

Temo vidijo: vsi
««
214 / 373
»»

ZaphodBB ::

Blodnje o integraciji so samo blodnje.

Kdo je pozabil integrirat Žavbija mi povej?
"Naši dedje so se borili za to, da lahko odločamo
o lastni usodi - ne o usodi drugih ljudi." -jype

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ZaphodBB ()

ohnowhy ::

ZaphodBB je izjavil:

Ne ljubi se mi iskati o Žavbiju, zato napiši več, prosim, če ti ni odveč...

Heavy ::

ZaphodBB je izjavil:

lexios je izjavil:

In any case, potrjeno dejstvo je, da je šlo za dobro organizirano skupino teroristov, med katerimi so že bili (tudi) državljani EU, 2. generacija beguncev... Integracija uspela, 130 mrtvih. ;((

Butasta izjava. Čakaj, da se začnejo razstreljevat še avtohtoni evropski otroci, ki so petnajst let hodili h katoliškemu/krščanskemu verouku. Kaj boš rekel tedaj?

Butasta izjava. Zakaj bi imeli avtohtoni evropski otroci nagnjenja, da se za Jezusa Kristusa razstrelijo?

Povprečen prebivalec Slovenije ima željo kupit Passata ali Golfa, ko odraste, ne pa se za boga fentat.

jype ::

Heavy> Butasta izjava. Zakaj bi imeli avtohtoni evropski otroci nagnjenja, da se za Jezusa Kristusa razstrelijo?

Tile, ki so se razstrelili, so bili avtohtoni evropski otroci.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: connel ()

AC_DC ::

Žavbi:

http://www.24ur.com/novice/slovenija/za...
Nisem povezan z nobeno ekstremistično skupino, Sloveniji ne predstavljam nevarnosti, je v eksluzivnem pogovoru za 24UR povedal Rok Žavbi, Slovenec, ki se je lani boril v Siriji. Tja je šel z namenom pomagati, kot bolničar.

http://m.slovenskenovice.si/novice/slov...
Se ti nikoli nisi boril na strani Islamske države? ga je vprašal novinar. Žavbi pa mu je odgovoril: Nikoli.

Njegove besede pa na laž postavlja fotografija, ki je pricurljala v javnost in na kateri se tako Žavbi kot Skubic fotografskemu objektivu nastavljata oblečena in oborožena kot drugi skrajneži, ki se borijo na bojišču za Islamsko državo.

Laže kot pes teče.

Matako bi rekel, da je bila fotografija posneta za pusta, ko so se bolničarji obleki v vojake.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: AC_DC ()

Saj sem ti napisal vse kar je potrebno.

Slovenec, hribovc - naše gore list nešteto rodov. Se spreobrne v Islam in gre v Sirijo, po enem letu se iz Sirije vrne. Pri njem se sedaj zbirajo vahabiti. Verjetno igrajo šah.

Butasta izjava. Zakaj bi imeli avtohtoni evropski otroci nagnjenja, da se za Jezusa Kristusa razstrelijo?

Ne vem zakaj bi se hoteli razstreliti za Jezusa Kristusa. Jih je pa čedalje več, ki so se pripravljeni razstreliti za Mohameda.

Povprečen prebivalec Slovenije ima željo kupit Passata ali Golfa, ko odraste, ne pa se za boga fentat.

Ker povprečen musliman je terorist? In ti nisi povprečen ksenofob?

Gimme a break.

Laže kot pes teče.

Glede na to kakšni liki se zbirajo pri njem doma se vsekakor strinjam.

Ampak njega se ni treba bat. Ker on je integiran. Še birmo je opravil.

Zgodovina sprememb…

AC_DC ::

ZaphodBB
Ne vem zakaj bi se hoteli razstreliti za Jezusa Kristusa. Jih je pa čedalje več, ki so se pripravljeni razstreliti za Mohameda.

Vsak dan jih Eu uvozi nekaj tisoč novih.Na državne stroške.
Kar je norost brez primere v zgodovini.

Morajo biti oni zgoraj na nekih hudih drogah, ki kar nočejo popustiti.

Vsak dan jih Eu uvozi nekaj tisoč novih.Na državne stroške.
Kar je norost brez primere v zgodovini.

Morajo biti oni zgoraj na nekih hudih drogah, ki kar nočejo popustiti.

Največja norost je, da eni tukaj postavljate moralne sodbe na bazi dejstva kje se je nekdo rodil.

krneki0001 ::

jype je izjavil:

Heavy> Butasta izjava. Zakaj bi imeli avtohtoni evropski otroci nagnjenja, da se za Jezusa Kristusa razstrelijo?

Evropski mogoče, avtohtoni pa nikoli. druga generacija beguncev niso avtohtoni prebivalci evrope.

nebivedu> Evropski mogoče, avtohtoni pa nikoli. druga generacija beguncev niso avtohtoni prebivalci evrope.

Seveda so.

Zgodovina sprememb…

nurmaln ::

AC_DC je izjavil:

Kje krščanstvo uči, da se je potrebno razstreljevati in ubijati kafirje ?=

8-OReally?

Exodus 22:19 NAB
2 Chronicles 15:12-13 NAB
Zechariah 13:3 NAB
Deuteronomy 13:13-19 NLT
Deuteronomy 13:7-12 NAB
Deuteronomy 17:2-5 NLT
Romans 1:24-32 NLT
Numbers 25:1-9 NLT
...
...
..
"I will be quoted in someone's signature,
even if I have to do it myself!" - nurmaln

jype je izjavil:

nebivedu> Evropski mogoče, avtohtoni pa nikoli. druga generacija beguncev niso avtohtoni prebivalci evrope.

Seveda so.

So prebivalci evrope, niso pa avtohtoni. Muslimani nikoli niso bili avtohtoni prebivalci evrope.

ZaphodBB je izjavil:

Saj sem ti napisal vse kar je potrebno.

Ok, ampak odgovornost, če se je (ali ni) boril na strani ISIS, je čigava? Enkrat je nekdo na forumu napisal, da nekateri otroci naredijo nekaj tudi zato, da fotra (in mater) zajebejo, kar mislim, da zna celo držati. Ampak, če hočejo zajebati starše, ker so jih vpisali k verouku, odkod jim ideja, da je prava pot ISIS (ali podobno)?

lexios ::

ZaphodBB je izjavil:

Mislim, da verouk traja za čas osnovnega šolanja. Do sedaj so imeli že veliko priložnosti in kakšne 2000 let časa, glede na to, da je krščanstva v EU nekje 72%. Tako, da, če se to zgodi, kar napoveduješ, možno sicer je, očitno do sedaj ni bila glavna skrb. Menda pa se je ISIS kar dejaven pri rekrutiranju, ja.

Žavbi je že en tak potencialni primer. Tudi v Siriji so jih že precej takih likov pobili. Samo vprašanje časa je kdaj bo kakšen prišel delat jihad v evropo.

Seveda gre pri jihadu za islamski pojav. Samo niso vsi teroristi rojeni muslimani. Tako, da očitno so tele blodnje o integraciji zgolj patetična ksenofobija.

Preber si članek.

ZaphodBB je izjavil:

Blodnje o integraciji so samo blodnje.

Napačno vprašanje si zastavljaš. Vprašaj se kdo ga je uspel integrirat! In kako je ta prišel v Evropo. Pa mogoče zakaj je to problem države in zakonodaje...

AnitaTrump ::

jype je izjavil:

Seveda so.

Po tvoje, ker v glavi gojis iste fantazije o evropi kot ISIS. 0 kristjanov, 0 nevernikov.

nebivedu> So prebivalci evrope, niso pa avtohtoni. Muslimani nikoli niso bili avtohtoni prebivalci evrope.

Ha? Seveda so bili. Ne budali, no.

fartman> Ok, ampak odgovornost, če se je (ali ni) boril na strani ISIS, je čigava?

Prepričan sem, da se verskega fanatizma ni naučil pri ultralevičarjih, ker so vsi po vrsti ateisti.

AnitaTrump> Po tvoje, ker v glavi gojis iste fantazije o evropi kot ISIS. 0 kristjanov, 0 nevernikov.

Ta laž postaja dolgočasna.

lexios> Napačno vprašanje si zastavljaš. Vprašaj se kdo ga je uspel integrirat! In kako je ta prišel v Evropo. Pa mogoče zakaj je to problem države in zakonodaje...

Prepovedat moramo internet?

Zgodovina sprememb…

morbo ::

jype je izjavil:

Tukaj je bistvo kjer se ultralevi motite. Ti misliš da ker se je rodil tukaj da je že kar "evropejec" in "demokrat", lol... dokler bo bližnji vzhod zaostal in radikalen, do takrat bodo enako radikalni tudi prišleki v Evropo in njihovi potomci.

Muslimane lahko sekularizirajo le ideološke spremembe v državah ki so osrčje Islama. Dokler brutalni teokratski režimi financirajo islamsko vero v EU, se bodo "naši otroci" (ki to niso, so bližnjevzhodni pankrti) razstreljevali.

Muslimani nikoli niso bili avtohtoni prebivalci evrope.

Pa praviš, da nisi nazi. Še religijo bi rad ufuran nacistično.

morbo> Ti misliš da ker se je rodil tukaj da je že kar "evropejec"

Seveda je.

morbo> in "demokrat", lol...

Ne, to pa ne. Komot se rodi katoliškim staršem in postane islamski skrajnež.

morbo> Muslimane lahko sekularizirajo le ideološke spremembe v državah ki so osrčje Islama.

Nonsense.

Zgodovina sprememb…

jype je izjavil:

Komot se rodi katoliškim staršem in postane islamski skrajnež.

No, saj to ultralevičarji podpirate, ali pač ne, fleksibilnost glede svetovnih/verskih nazorov?

Največja norost je, da eni tukaj postavljate moralne sodbe na bazi dejstva kje se je nekdo rodil.

Sploh ne, moralne sodbe postavljamo na bazi dejstva kakšne neumnosti trosi in posledice teh neumnosti, tko kot bedarije ki jih pišete nekateri tule...

Prepovedat moramo internet?

Si prebral? Al si bedak, ki meni, da je Žavbi našu vero in se odloču postat islamski jihadist po ogledu par YT klipov, na lastno pest odpotoval v Turčijo, se mal sprehodil in po naključju naletel na somišljenike? Or so he says, ay? ;((

Zgodovina sprememb…

• spremenil: lexios ()

Spajky ::

Ma vse te "religije" so eno samo s*anje; narejene umetno za kontrolo populacije; vedno je bilo tako ... Kakšna škoda resursov za vojne (tudi ljudskih); in dokler se ljudje mentalno ne bodo toliko razvili v glavi, da ne bodo hoteli pobijat soljudi, do takrat bodo pi*darije in skoraj vsega je vzrok denar/moč/oblast etc. tako ali drugače ...
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...

Spajky je izjavil:

Ma vse te "religije" so eno samo s*anje; narejene umetno za kontrolo populacije; vedno je bilo tako ... Kakšna škoda resursov za vojne (tudi ljudskih); in dokler se ljudje mentalno ne bodo toliko razvili v glavi, da ne bodo hoteli pobijat soljudi, do takrat bodo pi*darije in skoraj vsega je vzrok denar/moč/oblast etc. tako ali drugače ...

Seveda, ampak očitno je takšnih ljudi pač premalo, ljudje potrebujejo, da so nadzirani, da jim nekdo vcepi občutek za moralo in etiko, tudi družijo se radi med seboj ob kakšnih praznikih in ritualih, ljudje tudi želijo verjeti, da je nekaj več kot samo teh 70-80 let in potem tema.

Ne vem, zakaj ni možno razumeti, da takšne spremembe ne pridejo čez noč, sploh pa ne z ekstremnim ateističnim nasiljem.

Heck, še jaz se boljše počutim, če v družbi nisem ravno največji revež :)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: ohnowhy ()

Darkjaar ::

jype je izjavil:

Meni je vseeno, kaj drugi pravijo, jaz samo ne razumem, čemu bi samomorilski napadalec s seboj nosil potni list.

Just a thought, ampak mogoče si želi, da ga identificirajo?

A misliš, da bi bilo možno, da želi, da ga identificirajo narobe? Saj veš, da bi s tem zagrenil življenje ljudem, ki so ISISu ušli?

Darkjaar ::

ZaphodBB je izjavil:

A misliš, da bi bilo možno, da želi, da ga identificirajo narobe? Saj veš, da bi s tem zagrenil življenje ljudem, ki so ISISu ušli?

Seveda je možno. Sem kje trdil, da ni?

Seveda je možno. Sem kje trdil, da ni?

Ne vem, nisem te dovolj blizu spremljal.

Moja opazka je zgolj zato, ker eni kolegi tukaj prodajajo ksenofobijo s shitty logiko brez repa in glave.

Zgodovina sprememb…

Sj se zavedaš, da to lahko drži tudi, če ga identificiajo pravilno? ;)

Moja opazka je zgolj zato, ker eni kolegi tukaj prodajajo ksenofobijo s shitty logiko brez repa in glave.

Npr. takšno?

"V resnici je malce drugače: Če rešujemo "neke" Pakistance in Afganistance, bo "islamskih bombic" v prihodnosti manj. Če jih ne, jih bo več."

Zgodovina sprememb…

• spremenil: lexios ()

Sj se zavedaš, da to lahko drži tudi, če ga identificiajo pravilno? ;)

Glede na ves vaš trud, mi je to kristalno jasno.

Ksenofobna shitty logic brez repa in glave, ay? >:D

m0LN4r ::

ZaphodBB je izjavil:

lexios je izjavil:

In any case, potrjeno dejstvo je, da je šlo za dobro organizirano skupino teroristov, med katerimi so že bili (tudi) državljani EU, 2. generacija beguncev... Integracija uspela, 130 mrtvih. ;((

Butasta izjava. Čakaj, da se začnejo razstreljevat še avtohtoni evropski otroci, ki so petnajst let hodili h katoliškemu/krščanskemu verouku. Kaj boš rekel tedaj?

Takrat bomo odprli novo temo, zaenkrat je brezveze.

Nebi se pa čudil, če bi se začeli kmalu, koz posledica trenutnih dogodkov. Tudi evropejci/krščani se bodo zlomili pod pritiskom.
Celo pa evropejci brez služb, na minimalcih, na polovičnih plačah in izkoriščeni. Tile se bodo začeli lomit najprej in pograbili za še tako veliko neumnost, samo da bo družina preživela. Oz. kot je meni enkrat profesor rekel, za pravo ceno bi se tut jst podal.
Upam, da me takrat ne bo blizu.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM

Zgodovina sprememb…

• spremenil: m0LN4r ()

m0LN4r je izjavil:

Celo pa evropejci brez služb, na minimalcih, na polovičnih plačah in izkoriščeni.

Belci smo privilegirana rasa (tm). Skrajni levičarji pravijo da moramo dati službe in socialo tujcem ki čakajo na meji, sicer se jim bomo zamerili in nas bodo upravičeno pobijali v naših gledališčih in kinodvoranah, inshalah.

World peace ::

Ni problema. Naj dajo prvo levičarji svoje službe tujcem

Samo me čudi zakaj se noben brezposeln Slovenec ne razstreli v supermarketu? Je katera delavka iz Mure že vzel šmajser v roke in šla nad tržnico?

Čudno, ker smo baje tik na robu krščanske diktature :) (liberal press)

Branjevka mi je hotela prodat domač krompir danes, me je kar pri srcu stisnilo. Kako si mi upa vsiljevati svoje krščanske vrednote in krščanski krompir !

Cervantes ::

Kar se tiče avtohtonosti. Koliko let morajo tvoji predniki živeti na določenem teritoriju, da postanejo avtohtoni? 1000 let?
Ker če je temu tako, pol tudi Slovenci nismo avttohtoni.:'(

Cervantes je izjavil:

Kar se tiče avtohtonosti. Koliko let morajo tvoji predniki živeti na določenem teritoriju, da postanejo avtohtoni? 1000 let?

recimo vsaj o osamosvojitve dalje

harmony ::

AC_DC je izjavil:

V Bibliji. Namrec vsekakor trdite, da je Koran oziroma Islam samo ena kopija krscanstva. Kaj sedaj?

morbo je izjavil:

Samo me čudi zakaj se noben brezposeln Slovenec ne razstreli v supermarketu? Je katera delavka iz Mure že vzel šmajser v roke in šla nad tržnico?

Čudno, ker smo baje tik na robu krščanske diktature :) (liberal press)

Ne glej samo lokalno, temvec globalno.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: harmony ()

Cervantes je izjavil:

Vidva z ženo se kot begunca preselita v geto tuje države. So vajini otroci že avtohtoni državljani te tuje države?

Tvoj otrok se poroči z otrokom drugih beguncev ravno tako v getu. So njuni otroci že avtohtoni prebivalci te države?

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: nkgacm ()

V Bibliji. Namrec vsekakor trdite, da je Koran oziroma Islam samo ena kopija krscanstva. Kaj sedaj?

Kdo točno je to trdil ?

Matako ::

harmony je izjavil:

AC_DC je izjavil:

pa dajmo še ta mit spati, če že delamo.

Koran vsekakor ni "kopija" Biblije - je krajši, s povsem drugimi povdarki, je tudi drugačen stilistično. Od časa do časa se pojavljajo isti liki in z njimi povezane zgodbe, samo to ni ravno "kopija". Res pa je, da je Momo idejo "Alaha" pobral od ene druge lokalne religije v Meki (ni bila krščanstvo) in res je tudi, da je bila v takratni Arabiji top-shit vera judaizem, ker so vsa mesta imela zelo močne judovske skupnosti. Vplivu tega se tudi Momo ni mogel izogniti (čeprav je bil kar... ksenofoben do njih, treba reči) in od tam skupne točke. Pač karavane so potovale gor in dol.

Ampak "kopija"? Naaa.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Matako ()

MrStein ::

Potni list, ki so ga našli ob truplu enega od udeleženih, bi lahko pripadal pred meseci ubitemu vojaku sirskega režima, je dejal vir blizu preiskave napadov. Potni list naj bi bil bodisi odvzet ali ponarejen na podlagi resnične identitete.

http://www.rtvslo.si/svet/prosnja-franc...
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: MrStein ()

Prepozno govoriti o pasaportu. Levicarska vlada francije je ze bombardirala sirijo in rekla da je za ISIS kriv asad, ker je prevec pac dejstva, bo jype razlozil.

dice7 ::

krneki0001 je izjavil:

Cervantes je izjavil:

Vidva z ženo se kot begunca preselita v geto tuje države. So vajini otroci že avtohtoni državljani te tuje države?

Tvoj otrok se poroči z otrokom drugih beguncev ravno tako v getu. So njuni otroci že avtohtoni prebivalci te države?

z vidika zakona so

http://www.zurnal24.si/groznja-zupanu-v...

Religija miru v Velenju zahteva dzamijo ali pa bo nemir.

Pismo, v katerem je navedeno tudi, da mora imeti džamija 35 metrov visoki minaret, je župan Velenja Bojan Kontič predal policiji. Tiskovna predstavnica PU Celje Milena Trbulin je to potrdila in povedala, da vse od prejetja pisma 22. oktobra potekajo aktivnosti v smeri identifikacije osebe, ki je pismo napisala in poslala.

V pismu pošiljatelj od velenjskega župana zahteva tudi, da v roku dveh mesecev preide na islam, saj bo Slovenija v naslednjih 10 do 15 letih postala islamska država.

Kontič sam sicer meni, da tisti, ki bi imel resne namene uresničiti grožnje, ne bi pisal takšnih pisem.

Religion of peace

Heavy ::

jype je izjavil:

morbo> Ti misliš da ker se je rodil tukaj da je že kar "evropejec"

Seveda je.

Torej moj pes - nemški ovčar, ki se je skotil pri nas je avtohtona slovenska pasma? Osel pobarvan na belo je lipicanc?

AnitaTrump je izjavil:

http://www.zurnal24.si/groznja-zupanu-v...

Religija miru v Velenju zahteva dzamijo ali pa bo nemir.

Mnja, not buying it. Meni to deluje bolj kot false flag trolanje... "v roku 2 mesecev preidi na Islam, or else..."

V Franciji jim niso dali roka ampak samo kugle. Ti nasi so se strpni.

MrStein ::

Evropski komisar za gospodarske zadeve Pierre Moscovici je dejal, da Francija ne bo kaznovana, ker ne bo dosegla proračunskih zahtev EU-ja, ker bo več denarja namenila za varnost.

Če še kdo rabi trik, kako se izogniti dolžnostim...
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
««
214 / 373
»»