Forum » Problemi človeštva » Begunska kriza v Sloveniji 2015
Begunska kriza v Sloveniji 2015
Temo vidijo: vsi
AnitaTrump ::
Zakaj 'evropejci' rabimo diplomirati iz predmeta neposiljevanja?
http://www.thelocal.dk/20151028/denmark...
Kaj se je spremenilo, da kar na enkrat rabimo take ucne predmete? So krivi naciji za tak nenormalen porast posilstev? Levicarji ocitno uzivate ko so posiljene 'vase' zenske.
http://www.thelocal.dk/20151028/denmark...
Kaj se je spremenilo, da kar na enkrat rabimo take ucne predmete? So krivi naciji za tak nenormalen porast posilstev? Levicarji ocitno uzivate ko so posiljene 'vase' zenske.
jype ::
AnitaTrump> Kaj se je spremenilo, da kar na enkrat rabimo take ucne predmete? So krivi naciji za tak nenormalen porast posilstev? Levicarji ocitno uzivate ko so posiljene 'vase' zenske.
Da "nenormalen porast" posilstev obstaja, boš moral najprej pokazat, ker napačno predstavljanje javno objavljenih podatkov o kriminaliteti pač ne implicira tega.
Da "nenormalen porast" posilstev obstaja, boš moral najprej pokazat, ker napačno predstavljanje javno objavljenih podatkov o kriminaliteti pač ne implicira tega.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: connel ()
Miha 333 ::
S tem, ko bodo Avstrijci postavili ograjo, bodo samovoljno prestavili šengensko mejo k sebi, nas pa odpisali, namesto da bi s skupnimi močmi varovali zunanjo šengensko mejo. To je tudi v nasprotju s šengenskimi pravili. Ampak če ograji rečejo tehnična ovira, potem je pa očitno vse OK.
To je lep primer, kako je EU, Šengen, NATO in vse to zgolj iluzija in razpade po hitrem postopku v primeru kakšne večje krize ali vojne, ker bo vsaka država najprej poskrbela za sebe.
To je lep primer, kako je EU, Šengen, NATO in vse to zgolj iluzija in razpade po hitrem postopku v primeru kakšne večje krize ali vojne, ker bo vsaka država najprej poskrbela za sebe.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Miha 333 ()
Matako ::
As ti men lihkar reku da sn baba?
Hm, naj razmislim... Ne. IMO si ti na spektrometru tista špica, kateri begunska kriza predstavlja ventil za nakopičeno jezo nad do kolesarjev brezobzirnimi vozniki. T.i. "naci drajverji". No saj mnogi begunci so tudi sami navdušeni kolesarji, tako da je povezava povsem upravičena in ni zgolj psihološka!
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Matako ()
Matako> Hm, naj razmislim... Ne. IMO si ti na spektrometru tista špica, kateri begunska kriza predstavlja ventil za jezo nad do kolesarjev brezobzirnimi vozniki. T.i. "naci drajverji". No saj mnogi begunci so tudi sami navdušeni kolesarji, tako da je povezava povsem upravičena in ni zgolj psihološka!
Nah, jaz sem SJW zgolj za hobi, da treniram tudi slovenski jezik, ker ga sicer skoraj ne uporabljam več.
Begunci pa mislim, da so kolesarji zgolj po sili razmer. Doktorji znanosti in medicine so se vajeni voziti v velikih vozilih, le redki so resnično kolesarske narave. Pa še nafta je na pol zastonj v tistih koncih.
Miha 333> To je lep primer, kako je EU, Šengen, NATO in vse to zgolj iluzija in razpade po hitrem postopku v primeru kakšne večje krize ali vojne, ker bo vsaka država najprej poskrbela za sebe.
No, Ljubljančani bi po tem ključu komot postavili ograjo in pustili, da se s težavami spopadate ostali. Saj begunci niso naš problem, če ne morejo v Ljubljano, ne?
Nah, jaz sem SJW zgolj za hobi, da treniram tudi slovenski jezik, ker ga sicer skoraj ne uporabljam več.
Begunci pa mislim, da so kolesarji zgolj po sili razmer. Doktorji znanosti in medicine so se vajeni voziti v velikih vozilih, le redki so resnično kolesarske narave. Pa še nafta je na pol zastonj v tistih koncih.
Miha 333> To je lep primer, kako je EU, Šengen, NATO in vse to zgolj iluzija in razpade po hitrem postopku v primeru kakšne večje krize ali vojne, ker bo vsaka država najprej poskrbela za sebe.
No, Ljubljančani bi po tem ključu komot postavili ograjo in pustili, da se s težavami spopadate ostali. Saj begunci niso naš problem, če ne morejo v Ljubljano, ne?
Zgodovina sprememb…
AnitaTrump> Kaj se je spremenilo, da kar na enkrat rabimo take ucne predmete? So krivi naciji za tak nenormalen porast posilstev? Levicarji ocitno uzivate ko so posiljene 'vase' zenske.
Evo, pravi moski. Vse s cimer se ne strinjam je laz, jaz sem najboljsi. Dokazati mi seveda ni treba, ker se nisem se nikoli v zivljenju zmotil v nicemer.
Mufasa ::
Me prav zanima kaj bo, ko bo Bavarska zaprla svoje meje...bojo plaval čez Bodensee v Švico ali Baden Württemberg? Bo karavana šla čez karavanke? Bojo šli nazaj čez madžarsko prek Češke?
"Es ist nicht genug, zu wissen, man muss auch anwenden;
es ist nicht genug, zu wollen, man muss auch tun."
- Johann Wolfgang von Goethe
es ist nicht genug, zu wollen, man muss auch tun."
- Johann Wolfgang von Goethe
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Mufasa ()
PrihajaNodi ::
"Ko je nacionalistični voditelj izvoljen na oblast, najprej začne zmanjševati politično svobodo z nadzorom medijev, predvsem televizije, nadaljuje z nasprotovanjem EU, nato pa nasprotuje svobodni trgovini, globalizaciji, imigraciji ter neposrednim tujim naložbam, medtem ko favorizira domače delavce in podjetja, pravi Roubini."
Čakaj malo, se to ne dogaja ravno zdaj? Kaj je zdaj to šmorn? Nam lažejo tudi svobodni mediji al kako je sedaj s tem. O kakšni svobodi govoriš? Saj novinarstvo ni več novinarstvo, 90% kopirajo iz tujih medijev, tisto pri nas pa sami preredijo kot je njim všeč.
"Kolikor spremljam ekonomske kazalnike, se nam v najboljšem primeru napoveduje upočasnitev rasti in v nekaj mesecih morda začetek nove recesije..."
Kdaj se je pa ta v Sloveniji končala? Ko smo dobili novega direktorja DUTB-ja ali s slabo banko nasploh?
AnitaTrump> Evo, pravi moski. Vse s cimer se ne strinjam je laz, jaz sem najboljsi. Dokazati mi seveda ni treba, ker se nisem se nikoli v zivljenju zmotil v nicemer.
Skrajno rad pokažeš na graf "švedskih posilstev", pri tem pa popolnoma ignoriraš dejstva (recimo tistega, da je v Franciji prijavljenih precej manj posilstev, čeprav je muslimanov veliko več, kar se po tvojem ne bi smelo zgoditi). Čemu bi torej morali zaupat tvoji sposobnosti interpretacije podatkov ravno zdaj, če je bila že prej bistveno napačna?
Mufasa> Me prav zanima kaj bo, ko bo Bavarska zaprla svoje meje...bojo plaval čez Bodensee v Švico ali Baden Württemberg? Bo karavana šla čez karavanke? Bojo šli nazaj čez madžarsko prek Češke?
Odkar ksenofobi odločajo o usodi EU, je itak možno vse živo, najverjetneje bodo pa ti ljudje preostanek življenja životarili (in posledično z veliko večjo verjetnostjo postali terorističen kanonfuter) zgolj zato, ker se je povprečnemu Evropejcu v njegovi limuzini zdelo, da gre za "načrtno islamizacijo Evrope".
PrihajaNodi> Čakaj malo, se to ne dogaja ravno zdaj?
Se, ja. Saj če si pogledal naslovnico nove24 ob njeni splavitvi, si lahko jasno videl, da nam grozijo z vseh strani, pa še buče so lahko smrtno nevarne!
Skrajno rad pokažeš na graf "švedskih posilstev", pri tem pa popolnoma ignoriraš dejstva (recimo tistega, da je v Franciji prijavljenih precej manj posilstev, čeprav je muslimanov veliko več, kar se po tvojem ne bi smelo zgoditi). Čemu bi torej morali zaupat tvoji sposobnosti interpretacije podatkov ravno zdaj, če je bila že prej bistveno napačna?
Mufasa> Me prav zanima kaj bo, ko bo Bavarska zaprla svoje meje...bojo plaval čez Bodensee v Švico ali Baden Württemberg? Bo karavana šla čez karavanke? Bojo šli nazaj čez madžarsko prek Češke?
Odkar ksenofobi odločajo o usodi EU, je itak možno vse živo, najverjetneje bodo pa ti ljudje preostanek življenja životarili (in posledično z veliko večjo verjetnostjo postali terorističen kanonfuter) zgolj zato, ker se je povprečnemu Evropejcu v njegovi limuzini zdelo, da gre za "načrtno islamizacijo Evrope".
PrihajaNodi> Čakaj malo, se to ne dogaja ravno zdaj?
Se, ja. Saj če si pogledal naslovnico nove24 ob njeni splavitvi, si lahko jasno videl, da nam grozijo z vseh strani, pa še buče so lahko smrtno nevarne!
Zgodovina sprememb…
Zlovenija je dobila hrvaško različico.
http://lijepanasa.tumblr.com
Ampak tudi tu so komentarji pogosto dvoumni! Recimo en pravi "sve u komoru i sapune raditi od njih". Jaz najprej pomislim, da govori o običajnih komponentah pridelave mila. Saj jaz sem tudi že rekel kdaj "u mikser z njimi!", pa si mislite karkoli!
Ampak tudi tu so komentarji pogosto dvoumni! Recimo en pravi "sve u komoru i sapune raditi od njih". Jaz najprej pomislim, da govori o običajnih komponentah pridelave mila. Saj jaz sem tudi že rekel kdaj "u mikser z njimi!", pa si mislite karkoli!
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…
facepalm ::
Dejstvo je, da nismo sposobni oskrbet vse te migrante in je zato najbolj smiselna odlocitev prekiniti pretok.
Tisti ki tega ne dojame je neumen. Pa naj bo levi, desni ali ta sredisnki prst.
Nasa drzava naj ponudi azil toliksnemu stevilu beguncev, kolikor jim pac lahko nudi "normalne" zivljenjske pogoje. Ko to kvoto dosezemo pa konec. Zapremo mejo in puscamo cez le toliko ljudi, kolikor jih bo se isti dan prevzela Avstrija ali katera druga EU drzava. Tako, smo svoj humanitarno obveznost opravili.
Nehajmo ze enkrat preobremenjevat nas sistem in nase drzavljane. Sploh pa migrante (ta stavek je dodan, da bo vec simpatizerjev tega posta).
Tukaj se vsi kregamo kaj bi in kaj nebi. V sebi pa vemo vsi, da s takim pritiskom, ne bomo dolgo zdrzali. Nekateri zato izrazamo jezo, ponujamo extremne resitve, drugi pa se delajo kot da problema ni in grejejo svojo vato.
Tisti ki tega ne dojame je neumen. Pa naj bo levi, desni ali ta sredisnki prst.
Nasa drzava naj ponudi azil toliksnemu stevilu beguncev, kolikor jim pac lahko nudi "normalne" zivljenjske pogoje. Ko to kvoto dosezemo pa konec. Zapremo mejo in puscamo cez le toliko ljudi, kolikor jih bo se isti dan prevzela Avstrija ali katera druga EU drzava. Tako, smo svoj humanitarno obveznost opravili.
Nehajmo ze enkrat preobremenjevat nas sistem in nase drzavljane. Sploh pa migrante (ta stavek je dodan, da bo vec simpatizerjev tega posta).
Tukaj se vsi kregamo kaj bi in kaj nebi. V sebi pa vemo vsi, da s takim pritiskom, ne bomo dolgo zdrzali. Nekateri zato izrazamo jezo, ponujamo extremne resitve, drugi pa se delajo kot da problema ni in grejejo svojo vato.
dronyx ::
Če nas tega ni naučil problem palestinskih beguncev, potem smo še bolj zabiti, kot je bilo prvotno videti.
Ja, po svoje je zanimivo, kako v tokratnem eksodusu oz. migrantskem toku praktično ni palestincev, oziroma vsaj jaz jih nisem našel v nobenih statistikah. Bi človek pričakoval, da bodo glede na nevzdržne razmere in zatiranje Izraela množično bežali v Evropo iz Gaze in Zahodnega brega oziroma izkoristili velikodušno ponudbo Nemčije, pa očitno temu ni tako! Oni se še kako dobro zavedajo, da lahko dolgoročno "sovražnika" (izraelce) uničijo z nataliteto, tako kot so albanci iz srbov na kosovu naredili praktično manjšino v nekaj desetletjih.
epecar> Dejstvo je, da nismo sposobni oskrbet vse te migrante in je zato najbolj smiselna odlocitev prekiniti pretok.
Se strinjam. Po moji oceni smo ga sposobni prekinit na Nordkapu, morda pa že v tunelu pred njim.
dronyx> Oni se še kako dobro zavedajo, da lahko dolgoročno "sovražnika" (izraelce) uničijo z nataliteto,
Težko to storijo, glede na to da velika večina Palestincev odrašča zunaj ozemlja Palestine. Izrael se tudi ne obremenjuje s človekovimi pravicami - pobijejo par tisoč ljudi vsakih par let, pa še vedno ni nobenih sankcij zoper Izrael.
Se strinjam. Po moji oceni smo ga sposobni prekinit na Nordkapu, morda pa že v tunelu pred njim.
dronyx> Oni se še kako dobro zavedajo, da lahko dolgoročno "sovražnika" (izraelce) uničijo z nataliteto,
Težko to storijo, glede na to da velika večina Palestincev odrašča zunaj ozemlja Palestine. Izrael se tudi ne obremenjuje s človekovimi pravicami - pobijejo par tisoč ljudi vsakih par let, pa še vedno ni nobenih sankcij zoper Izrael.
Zgodovina sprememb…
lexios ::
Podpišem! V prvi vrsti so seveda res za krizo v Siriji krivi Sirijci, ravno toliko kot so za krizo v Jugoslaviji bili krivi Jugoslovani, pa čeprav brez vmešavanja zahoda ne gre. In če vztrajaš pri tej tezi veš, da bi tudi brez vmešavanja, šlo vse v maloro... Ni kaj dodat!
Ehem, v bistvu je... pa se nekako izogibam te teme, ker je kontroverzna.... in mogoče OT.
Namreč marsikdo od nas je opazil, da je "begunska kriza" pri nekaterih psihološki katalizator za nekakšen občutek "krivde Zahoda" spet pri drugih za občutek jeze, nekateri hitro preidejo na problem natalitete... tukaj bi vsakemu morali že biti prižgani določeni alarmi. Ne trdim da imam neke statistične podatke razen mojega mini vzorca, samo nisem še srečal osebe, ki pri tem ne bi v resnici projeciral povsem osebna čustva, tudi podzavestna. Kompenzacija in projekcija. Ok, to smo obdelali.
Ampak to je bil nekontroverzen del, zdaj pride še politično nekorektni...
Ste tudi opazili, da na spektrometru reakcije na ganljive prizore ubogih begunčkov z žalostnimi, pogosto objokanimi obraščki obstaja izrazita špica pri ženskah v post-adolescentnem obdobju? Še dodatna, če je samska itd. i. t. d. Kompenzacija in projekcija. Mogoče boste zanikali in kontrirali. Pošteno. Ampak verjemite, gosti na meji so še prekleto dobro zavedajo, da to _je_ faktor. če ne drugače nagonsko vedo, da lahko šofirajo masovna čustva na ta način.
Gre za logično reakcijo na "priljubljen, ehem, diskurz, ki gre tako "Pomagajmo gostom! Zakaj že? Ja ker smo _krivi_ za njihovo nesrečo!"." Preden kdo reče, da to ni evropsko! Je, mogoče le v drugi, večji meri! In ta diskurz, gre na drugi strani jezno nekako tako: "Zahtevamo... Vi ste _krivi_ za našo nesrečo!" E, kot omenjaš, to je osnovni problem za clash kultur, ali če hočeš "multikultija"... Čeprav v resnici ta ni kulti. ;)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: lexios ()
Spajky ::
Po mojem mnenju bi bilo potrebno popraviti tudi izrazoslovje in mednarodna pravila...Pravila so prazna črka na papirju in izrazoslovje se prilagaja trenutni situaciji.
Primer : begunski kamp = koncentracijsko taborišče (da ne šetajo povsod!); vlakovna kompozicija za Šentilj iz HR = malce sodobnejša vlakovna kompozicija kot živinski vagoni ... Popisovanje = ala vžiganje številke "na roko"; repatriacija = vračanje nepotrebnih preživelih tega križevega pota čez Balkan etc. in lokalnih stražarjev teh poti ter ograj, da vse poteka čimdlje, da je kaj prikazovat v poročilih in zbujat pri nekaterih sočutje, pri drugih odpor (deli in vladaj), na forumih etc. podobno ...
Če si je določena najmočnejša članica četrtega rajha zaželela nove delovne sile, pa bi ja lahko prepeljala s specialnimi vlakovnimi kompozicijami direkt mase ljudi k sebi (najceneje in najbolj humano), saj so v zgodovini dokazali, kako so lahko učinkoviti in pedantni ne pa s to ljudsko kalvarijo neizobraženih/neosveščenih (NE ne-šolanih!) opranoglavih naivnih revežev, ki s svojo slabo situacijo polnijo prednjo ploskev UHD displey-ev, ki imajo zvok najboljši ravno za govor = propagandna naprava!
Nacisti so baje zmagali (ne naci-nemčija, ta je vojno zgubila) in se preselili/potuhnili po svetu. Zdaj pa iz ozadja (NWO globalisti) pritisnejo na kanclerko, ki so ji leta prišluškovali, da ji najdejo šibko točko, da pomaga v EU ustvarit kaos. Hudiča, uspeva jim ... Generalka zato pa je bila že prej s francoskim sesutjem Libije in plavajočimi trupli v Sredozemlju, da se izkaže kako je EU le umetna tvorba z določenim namenom.
Zato je tukajšnje obmetavanje na forumu z izrazi kot Naci ipd. kontraproduktivno; lahko se izkaže ta bodo čez leta tile, ki jih zdajle obmetavamo s takimi nazivi, nekoč spoštovani "prvoborci" v totalitarnem svetu prihodnosti. (podobno kot so bili španski borci/narodni heroji čislani v SFR_YU). Never say never ...
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
oo7 ::
LIVE: Thousands of refugees arrive at Slovenia-Austria border
Islamizacija Evrope v polnem teku.
Islamizacija Evrope v polnem teku.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: oo7 ()
M-Power> Islamizacija Evrope v polnem teku.
A ti dejansko še vedno resno misliš, al samo norce briješ iz depriviligiranih skupin?
A ti dejansko še vedno resno misliš, al samo norce briješ iz depriviligiranih skupin?
Zgodovina sprememb…
Slopek ::
v tem, pa res ni nič dvoumnega. Nemci jih niso v mixer metal, so jih pa uplinli v gas komori in potem iz njih delali žajfo. Še vedno dvoumno?
Včeraj je bilo pri poročilih, da mladi migranti kradejo otroke družinam samo, da so prej na vrsti potem pa morako družine iskati otroke po drugih državah kakšne ljudi to spuščajo v Evropo
Pa včeraj je en migrant lagal je rekel, da je videl na lastne oči, da je Slovenska policija z električno palico pretepla in stresla žensko a Slovenska policija sploh ne uporablja teserjev kaj šele električnih palic.
Aja pa migrantom se vedno tako mudi na vlakih pa vsakih 100 metrov povlečejo zasilno zavoro kje je tu logika? s tem, da so vlaku uničili zavore jaz jih ne bi več prevažal naj hodijo.
Pa včeraj je en migrant lagal je rekel, da je videl na lastne oči, da je Slovenska policija z električno palico pretepla in stresla žensko a Slovenska policija sploh ne uporablja teserjev kaj šele električnih palic.
Aja pa migrantom se vedno tako mudi na vlakih pa vsakih 100 metrov povlečejo zasilno zavoro kje je tu logika? s tem, da so vlaku uničili zavore jaz jih ne bi več prevažal naj hodijo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: oo7 ()
dronyx ::
Izraelci ob drugačni taktiki ne bi imel praktično nikakršne možnosti preživetja v tistem sovražnem okolju (intifade verjetno ne poznaš). Sem bil tam leta 2004, videl situacijo in to si upam zanesljivo trditi. Je pa seveda drugo vprašanje, komu pripada zgodovinsko ozemlje, kdo je bil prej tam itd. Ampak to ni tema...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dronyx ()
Včeraj je bilo pri poročilih, da mladi migranti kradejo otroke družinam samo, da so prej na vrsti potem pa morako družine iskati otroke po drugih državah kakšne ljudi to spuščajo v Evropo
Ne bit tako nestrpen no. Ni vse res, kar porocajo mediji. Upostevat mores le tiste prispevke kjer kazejo lacne otroke in jokajoce mamice, v ozadju pa zalostna glasba za spremljavo.
/s off
Zgodovina sprememb…
- spremenil: facepalm ()
AnitaTrump> Evo, pravi moski. Vse s cimer se ne strinjam je laz, jaz sem najboljsi. Dokazati mi seveda ni treba, ker se nisem se nikoli v zivljenju zmotil v nicemer.
Skrajno rad pokažeš na graf "švedskih posilstev", pri tem pa popolnoma ignoriraš dejstva (recimo tistega, da je v Franciji prijavljenih precej manj posilstev, čeprav je muslimanov veliko več, kar se po tvojem ne bi smelo zgoditi). Čemu bi torej morali zaupat tvoji sposobnosti interpretacije podatkov ravno zdaj, če je bila že prej bistveno napačna.
'Rad' pokazem (vem, vsi smo enaki/e, razen nacijev ki so zlobni) graf, torej priznas da na svedskem veliko posiljujejo? In da so to v veliki vecini begunci? In pa priznas da so v UK in Franciji muslimanske posiljevalne zdruzbe?
Kljub temu da ves kaj sledi, podpiras tako prihodnost?
AnitaTrump> 'Rad' pokazem (vem, vsi smo enaki/e, razen nacijev ki so zlobni) graf, torej priznas da na svedskem veliko posiljujejo? In da so to v veliki vecini begunci? In pa priznas da so v UK in Franciji muslimanske posiljevalne zdruzbe?
Zakaj je torej na Švedskem več kot dvakrat več posilstev kot drugje, če je pa muslimanov tam manj? Kako to pojasniš?
AnitaTrump> Kljub temu da ves kaj sledi, podpiras tako prihodnost?
Jaz podpiram samo strpnost, solidarnost in spoštovanje človekovih pravic. Nič več, nič manj.
dronyx> Izraelci ob drugačni taktiki ne bi imel praktično nikakršne možnosti preživetja v tistem sovražnem okolju
Tudi zdaj je nimajo.
Zakaj je torej na Švedskem več kot dvakrat več posilstev kot drugje, če je pa muslimanov tam manj? Kako to pojasniš?
AnitaTrump> Kljub temu da ves kaj sledi, podpiras tako prihodnost?
Jaz podpiram samo strpnost, solidarnost in spoštovanje človekovih pravic. Nič več, nič manj.
dronyx> Izraelci ob drugačni taktiki ne bi imel praktično nikakršne možnosti preživetja v tistem sovražnem okolju
Tudi zdaj je nimajo.
Zgodovina sprememb…
Sakin ::
Če nas tega ni naučil problem palestinskih beguncev, potem smo še bolj zabiti, kot je bilo prvotno videti.
Ja, po svoje je zanimivo, kako v tokratnem eksodusu oz. migrantskem toku praktično ni palestincev, oziroma vsaj jaz jih nisem našel v nobenih statistikah. Bi človek pričakoval, da bodo glede na nevzdržne razmere in zatiranje Izraela množično bežali v Evropo iz Gaze in Zahodnega brega oziroma izkoristili velikodušno ponudbo Nemčije, pa očitno temu ni tako! Oni se še kako dobro zavedajo, da lahko dolgoročno "sovražnika" (izraelce) uničijo z nataliteto, tako kot so albanci iz srbov na kosovu naredili praktično manjšino v nekaj desetletjih.
Za razliko od Evrope, se tu ne mislimo klanjati izsiljevanju nekih tepiharjev, ki mislijo, da bi cel svet moral biti njihov.
Sicer pa boste tudi sami ugotovili kar hitro kako je bivati s to mentaliteto. Lahko bi se naučili na izraelskem primeru, pa očitno ne gre. Bo imela Evropa svoje palestince in bo lahko vzorčni primer kako ravnati z njimi.
Sicer sem pa že rekel, da se javljam za prevajalca, če se odločite za naše varnostne ograje. Testirane so že najmanj 10 let!
Na Nach Nachma Nachman Meuman!
lexios ::
Please elaborate! Preveč ljudi prihaja v prekratkem času... To, da bodo preostanek življenja z veliko večjo verjetnostjo životarili ni posledica ksenofobije! Ravno nasprotno. ;)
v tem, pa res ni nič dvoumnega. Nemci jih niso v mixer metal, so jih pa uplinli v gas komori in potem iz njih delali žajfo. Še vedno dvoumno?
Vsekakor je. Še bolj.
Ker pazi, to si _ti_ rekel. Izvirni avtor je samo omenil izdelavo mila, niti ni omenil sestavin (zaimek ni ime).
Saj isti problem je s slikami. Liki na slikah niso delali slik z "naci" podnapisi. Delal jih je nekdo drug, ki je vse skupaj "povezal v celoto".
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…
Gejspodar ::
Ne vem zakaj se jih tako bojite. Ko bo (če bo) počilo, oz. pokalo, pa bo.
Mar ste tako insecure glede svojih krhkih življenj da se dejansko sekirate kaj bo v prihodnosti zaradi (nes)pametnih odločitev parih politikov v Evropskem vrhu? Eh, life goes on, mogoče ne tvoj lajf, pa lajf nekoga drugega.
Jaz bom z velikim veseljem opazoval "uničenje" Evrope as we know it
Mar ste tako insecure glede svojih krhkih življenj da se dejansko sekirate kaj bo v prihodnosti zaradi (nes)pametnih odločitev parih politikov v Evropskem vrhu? Eh, life goes on, mogoče ne tvoj lajf, pa lajf nekoga drugega.
Ne vem zakaj se jih tako bojite. Ko bo (če bo) počilo, oz. pokalo, pa bo.
Aaa, schadenfreude. Mmm, paše!
/\/\.K.
lexios> Preveč ljudi prihaja v prekratkem času...
Ja, drži. Preveč in predolgo smo se pretvarjali, da bližnji vzhod ni naš problem.
Matako> Aaa, schadenfreude. Mmm, paše!
Eh, tip je samo racionalen. Šta ne ubije, jača.
Ja, drži. Preveč in predolgo smo se pretvarjali, da bližnji vzhod ni naš problem.
Matako> Aaa, schadenfreude. Mmm, paše!
Eh, tip je samo racionalen. Šta ne ubije, jača.
Zgodovina sprememb…
Za razliko od Evrope, se tu ne mislimo klanjati izsiljevanju nekih tepiharjev, ki mislijo, da bi cel svet moral biti njihov.
Sicer pa boste tudi sami ugotovili kar hitro kako je bivati s to mentaliteto. Lahko bi se naučili na izraelskem primeru, pa očitno ne gre. Bo imela Evropa svoje palestince in bo lahko vzorčni primer kako ravnati z njimi.
Sicer sem pa že rekel, da se javljam za prevajalca, če se odločite za naše varnostne ograje. Testirane so že najmanj 10 let!
TI! Si svoje že vprašal zakaj goyi ne smemo imet ograje?
Sakin ::
PrihajaNodi je izjavil:
TI! Si svoje že vprašal zakaj goyi ne smemo imet ograje?
In kdo vam brani?
Na Nach Nachma Nachman Meuman!
morbo ::
PrihajaNodi je izjavil:
Si svoje že vprašal zakaj goyi ne smemo imet ograje?
Da še nimamo ograje gre zasluga le krivohrbtnim mehkužam v naši vladi. "zionisti" v celotni okolici jo bodo imeli pred nami :)
Tudi hrvatje je nimajo, niti srbi niti makedonci. Pač ni dnarja za zičo. Priznejte si, levi so vse zagonil, zdej pa še za žico ni. Mogoče bi poskusili na Bolhi. A ne to pa ne, ker je staro in malo rjavo jim ni všeč.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()
Politiki naj samo 1 mesec manj kradejo z državnega proračuna pa čisto dovolj denarja za ograjo.
Ce jo bodo imeli vsi, je mi ne bomo potrebovali:) bomo itak zaprti v skatli:P
Če Avstrija zapre mejo ne bomo zaprti v škatli, ampak zatlačeni v debelo črevo, dokler se Hrvati ne bodo odločili da je pri nas beguncev zadosti in zaprli svojo mejo na jugu. Od naših gniloživk v vladi ne pričujem da bodo storili karkoli bi utegnilo ujeziti evrobirokrate v bruslju, čeprav vsi v naši okolici kršijo pravila igre in špila vsak zase.
Boli njih k za ograjo.. dokler bo slo vse v K si lahko naberejo dovolj, da se preselijo in uzivajo v brezdelju do konca zivljenja:)
thramos ::
Morda to kdo počne, ampak jaz nisem eden tistih, ki si mislijo, da je bila Jugoslavija enostavno rešljiv primer, Sirija je pa še desetkrat kompleksnejši. Tudi trditi, da so ZDA krive za vse in naj torej plačajo, je malce naivno. Prste v marmeladi imajo že dolgo tudi vsi ostali veliki igralci in če ste nas potisnili v NATO, potem tudi Slovenija. Če na take scenarije takrat niste pomislili, potem ste pač premislili slabo. Jaz bi sicer glasoval za vstop v NATO, če bi verjel, da lahko Slovenija kakorkoli koristno pomaga pri varovanju človekovih pravic v globalnem smislu v okviru te zveze, ampak trenutno kaže obratno.
Ej, jest se povsem strinjam, da je vsaka kapljica lahko odgovorna za zrušitev jeza. Kako zelo, če sploh (morda ga je pa zrušil potres) pa je zelo odprta debata. Poleg tega pa so v danem kontekstu poizkusi trkanja na vest povsem kontraproduktivni. Razen če je tvoj namen zgolj to, da boš prej zmerne ljudi lahko obkladal z nacisti in delal žrtve iz drugih in sebe.
Govor v drugi osebi o vključevanju v Nato in podobno pa je precej nenavaden za človeka, ki je strastni volilec po svojih besedah tistih, ki so nas do vključitve pripeljali.
Če smučar plača zanjo, potem ni problema, če smučarji umirajo zaradi tehnične ovire pa... Ne pustiš postavljanja takšnih naprav.
Koliko jih je umrlo na Madžarski meji z ograjo? Pa ok, če si takšnega mnenja prav, a podkrepil ga nisi z ničemer. In svojega ne boš dosegel z obkladanjem ljudi, ki se bojijo za svojo varnost, z žaljivkami.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: thramos ()
PrihajaNodi je izjavil:
Tudi hrvatje je nimajo, niti srbi niti makedonci. Pač ni dnarja za zičo. Priznejte si, levi so vse zagonil, zdej pa še za žico ni. Mogoče bi poskusili na Bolhi. A ne to pa ne, ker je staro in malo rjavo jim ni všeč.
Kaj če se kateri od gostov ureže in dobi tetanus!
/\/\.K.
thramos> Govor v drugi osebi o vključevanju v Nato in podobno pa je precej nenavaden za človeka, ki je strastni volilec po svojih besedah tistih, ki so nas do vključitve pripeljali.
Volil sem proti, ker je bila vključitev v zvezo NATO za nas IMO napaka. Zdaj, ko smo not, moramo pač igrat po pravilih in članstvo izkoristit za uveljavljanje interesov celotne EU. Če se še vedno obnašamo kot da smo žepek sredi Evrope, potem je itak popolnoma bedasto, da smo del teh integracij. Če se volilci strinjajo s članstvom je to demokratična odločitev, s katero v resnici nimam težav.
thramos> Koliko jih je umrlo na Madžarski meji z ograjo? Pa ok, če si takšnega mnenja prav, a podkrepil ga nisi z ničemer. In svojega ne boš dosegel z obkladanjem ljudi, ki se bojijo za svojo varnost, z žaljivkami.
Za varnost se bojijo, ampak svojega strahu ne znajo pojasniti - potem pa obkladajo ljudi z "gamad" in "teroristi" in tako dalje.
Matako> Kaj če se kateri od gostov ureže in dobi tetanus! 8-O
Al pa še huje - kaj če pred zarjavelo žico stojijo ekipe, ki cepijo proti tetanusu, pa potem kdo dobi avtizem!
morbo> Če Avstrija zapre mejo ne bomo zaprti v škatli, ampak zatlačeni v debelo črevo, dokler se Hrvati ne bodo odločili da je pri nas beguncev zadosti in zaprli svojo mejo na jugu. Od naših gniloživk v vladi ne pričujem da bodo storili karkoli bi utegnilo ujeziti evrobirokrate v bruslju, čeprav vsi v naši okolici kršijo pravila igre in špila vsak zase.
Eh, kaj pa tebe skrbi, saj ti boš šel vendar branit rodno grudo pred hordami, ki nas "načrtno islamizirajo", ane. Pa deset otrok tudi že imaš, brez dvoma.
Volil sem proti, ker je bila vključitev v zvezo NATO za nas IMO napaka. Zdaj, ko smo not, moramo pač igrat po pravilih in članstvo izkoristit za uveljavljanje interesov celotne EU. Če se še vedno obnašamo kot da smo žepek sredi Evrope, potem je itak popolnoma bedasto, da smo del teh integracij. Če se volilci strinjajo s članstvom je to demokratična odločitev, s katero v resnici nimam težav.
thramos> Koliko jih je umrlo na Madžarski meji z ograjo? Pa ok, če si takšnega mnenja prav, a podkrepil ga nisi z ničemer. In svojega ne boš dosegel z obkladanjem ljudi, ki se bojijo za svojo varnost, z žaljivkami.
Za varnost se bojijo, ampak svojega strahu ne znajo pojasniti - potem pa obkladajo ljudi z "gamad" in "teroristi" in tako dalje.
Al pa še huje - kaj če pred zarjavelo žico stojijo ekipe, ki cepijo proti tetanusu, pa potem kdo dobi avtizem!
morbo> Če Avstrija zapre mejo ne bomo zaprti v škatli, ampak zatlačeni v debelo črevo, dokler se Hrvati ne bodo odločili da je pri nas beguncev zadosti in zaprli svojo mejo na jugu. Od naših gniloživk v vladi ne pričujem da bodo storili karkoli bi utegnilo ujeziti evrobirokrate v bruslju, čeprav vsi v naši okolici kršijo pravila igre in špila vsak zase.
Eh, kaj pa tebe skrbi, saj ti boš šel vendar branit rodno grudo pred hordami, ki nas "načrtno islamizirajo", ane. Pa deset otrok tudi že imaš, brez dvoma.
Zgodovina sprememb…
Ali pa še hujše, če _ne_ dobi nihče avtizma, morajo pa živeti s tem strahom!
/\/\.K.
Joj, če se to zgodi nas bodo itak obtožili izvajanja neetičnih medicinskih poizkusov nad begunci.
Zgodovina sprememb…
V živo poglejte to podivjano hordo
Prekleto, Jodlarji so nas premagali v številu prenosnih skretov na celi črti.
/\/\.K.
Eh, kaj pa tebe skrbi, saj ti boš šel vendar branit rodno grudo pred hordami, ki nas "načrtno islamizirajo", ane.
Načrtno islamizirate kaviar liberalci (ki imate tudi polne žepe monopoly denarja za nastanit te socialce iz bližnjega vzhoda). Branili bomo, če bo treba tudi s silo. Najverjetneje pa le na volitvah.
djabi ::
Glej, glej, Jure se je aktiviral. Upam, da si oddal svoj glas za referendumsko pobudo s strani Radija Študent, če si že tako glasen.