» »

Begunska kriza v Sloveniji 2015

Begunska kriza v Sloveniji 2015

Temo vidijo: vsi
««
84 / 373
»»

NLight ::

yero7 je izjavil:

morbo je izjavil:

Ko greš preveč skrajno levo itak prideš ven na skrajni desni, kar je lepo vidno v tej temi.

Jape, že ko lepiš neke obritoglavce, nalimaj še tvoje 'anti-fa intelektualne progresivce', ki razbijajo ulico in se v ničemer ne razlikujejo od nacističnih divjakov :)

Še posebej mi je bilo všeč ko so napadali policaje na meji.

No, no ne moreš biti tako 'sovražen'. Pa to so ja miroljubni ljudje, sami doktorji, profesorji, inženirji (če povzamem propagandne medije).

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: NLight ()

jype ::

NLight> Moja celina je Evropa katera je tvoja pa ne bi vedel. Živim na SVOJI celini, ja? Ne na tuji.

Nope, Evropa je moja, jaz sem se tukaj rodil. Ti pa lahko spokaš kamor hočeš.

yero7> Še posebej mi je bilo všeč ko so napadali policaje na meji.

Nisem njihov očka, da bi se moral obremenjevat z njihovim početjem.

yero7> Sej vemo, da zate posilstva in narast kriminala na Švedskem so samo statistika za nas pa je to opozorilo kaj se lahko zgodi.

Vi sploh ne znate narisat tega na graf, ker če bi, bi težko komurkoli prodali, da gre za omembe vredne spremembe.

NLight> No, no ne moreš biti tako 'sovražen'. Pa to so ja miroljubni ljudje, sami doktorji, profesorji, inežnirji (če povzamem propagandne medije).

Pa nepismeni ste tudi. Govora je o slovenskih protestnikih na meji.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

Stari maček ::

Kako se vam da zgubljat čas z osebkom, kot je jype? Medtem ko proti Sloveniji drvijo muslimanske horde?

NLight ::

jype je izjavil:

NLight> Moja celina je Evropa katera je tvoja pa ne bi vedel. Živim na SVOJI celini, ja? Ne na tuji.

Nope, Evropa je moja, jaz sem se tukaj rodil. Ti pa lahko spokaš kamor hočeš.

Obnašaš se kot v vrtcu. Še enkrat, tudi jaz sem rojen v Evropi, Evropa je moja celina. Ni nobene pravne podlage, da se jaz preselim na drugo celino, ker nisem državljan ne-evropske države. Prični se obnašat svojim letom primerno, otrok.

NLight> jaz sem rojen v Evropi

Ne, jaz sem.

Stari maček> Kako se vam da zgubljat čas z osebkom, kot je jype? Medtem ko proti Sloveniji drvijo muslimanske horde?

Sploh ne bodo opazili, da so šle že mimo, ker jaz tako hitro tipkam.

lexios ::

Medtem ko proti Sloveniji drvijo muslimanske horde?

Poglej s tega zornega kota: Samo še milijon nas je! Ko odidejo dalje proti Avstriji nas bo vsaj 500000 več. No, 9 mesecev kasneje. ;) ;((

arnecan1 ::

jype je izjavil:

NLight> Ostanejo živi na svoji celini oz. tam kjer so živeli vsa leta oz. desetletja do zdaj.

Tudi ti lahko ostaneš živ na svoji celini, z moje pa lahko spokaš.

Ne bomo pokali nikamor. Zaenkrat vas je še premalo za holokavst. Je pa res, da se je nekoč nekdo, ki je občudoval islam, hotel vsiliti svoj pogled na to, kako bomo v Evropi živeli. Podobno, kot ti praviš danes.

Evo, kako so Hitler in naciji gledali na islam: "The Mohammedan religion too would have been much more compatible to us than Christianity. Why did it have to be Christianity with its meekness and flabbiness?". Hitlerjeve besede. Nekaj takega kot ti, tudi preferiraš islam namesto tega, kaj imamo danes.

yero7 ::

Stari maček je izjavil:

Kako se vam da zgubljat čas z osebkom, kot je jype? Medtem ko proti Sloveniji drvijo muslimanske horde?

Ker smo dobri ljudje in mu želimo dobro da vidi realnost kot je ne skozi ideološke očala.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: yero7 ()

arnecan1 je izjavil:

jype je izjavil:

NLight> Ostanejo živi na svoji celini oz. tam kjer so živeli vsa leta oz. desetletja do zdaj.

Tudi ti lahko ostaneš živ na svoji celini, z moje pa lahko spokaš.

Ne bomo pokali nikamor. Zaenkrat vas je še premalo za holokavst. Je pa res, da se je nekoč nekdo, ki je občudoval islam, hotel vsiliti svoj pogled na to, kako bomo v Evropi živeli. Podobno, kot ti praviš danes.

Evo, kako so Hitler in naciji gledali na islam: "The Mohammedan religion too would have been much more compatible to us than Christianity. Why did it have to be Christianity with its meekness and flabbiness?". Hitlerjeve besede. Nekaj takega kot ti, tudi preferiraš islam namesto tega, kaj imamo danes.

On hoče pripeljat to religijo k nam in nas tle ozmerja z nacisti.

arnecan1> Evo, kako so Hitler in naciji gledali na islam

yero7> On hoče pripeljat to religijo k nam in nas tle ozmerja z nacisti.

Cervantes ::

Zagor_tenay je izjavil:

Hrvati imajo dober plan saj migrante s srbske meje vozijo direktno na Madžarsko in jim ne pustijo, da se razkropijo po Hrvaški. Sedaj bodo ta plan spremenili samo tako, da bodo vse preusmerili na Bregano. Naša nesposobna vlada bo pa pustila, da se na destine tisočev ilegalnih migrantov prosto giblje po državi. Preko zime pa se bo prebivalstvo Slovenije povečalo za pol milijona.

Kaj bi po tvoje naredila sppsobna vlada?

jype je izjavil:

arnecan1> Evo, kako so Hitler in naciji gledali na islam

yero7> On hoče pripeljat to religijo k nam in nas tle ozmerja z nacisti.

Kaj zdaj nas boš začel napadat z "meme"s

Cervantes, če ga prav razumem, ga skrbi, da bo vlada dopustila, da bodo posilili pol milijona slovenskih žensk, glede na to, da jih Slovenija ne zanima in jo smatrajo za tranzitno državo. Naša vlada se najbrž že veseli takšnih demografskih kazalnikov. ;)

yero7> Kaj zdaj nas boš začel napadat z "meme"s

Jah, teksta ne razumete. Morda vam uspe sličice?

lexios> Cervantes, če ga prav razumem, ga skrbi, da bo vlada dopustila, da bodo posilili pol milijona slovenskih žensk, glede na to, da jih Slovenija ne zanima in jo smatrajo za tranzitno državo. Naša vlada se najbrž že veseli takšnih demografskih kazalnikov. ;)

No, loh bi tut nazijem dal viagro, ampak sej pravjo, da zoper psihološke razloge za impotenco slabo deluje.

Zgodovina sprememb…

jype je izjavil:

yero7> Kaj zdaj nas boš začel napadat z "meme"s

Jah, teksta ne razumete. Morda vam uspe sličice?

Heh dobra ta:D
Mislim, da je bolj problem to, da ti je zmanjkalo argumentov in se delaš norca iz sebe. In s tem kredibilnost tudi gre strmo navzdol.

lexios je izjavil:

Cervantes, če ga prav razumem, ga skrbi, da bo vlada dopustila, da bodo posilili pol milijona slovenskih žensk, glede na to, da jih Slovenija ne zanima in jo smatrajo za tranzitno državo. Naša vlada se najbrž že veseli takšnih demografskih kazalnikov. ;)

Posilit pol miljona?
Mater, to je pa že za Guinesa!

Jah, pravijo, da je na poti horda potrebnih moških, zgodi se lahko marsikaj. :))

franseliski ::

yero7> In s tem kredibilnost

Jaz ne morem imet kredibilnosti pri nazijih, po definiciji.

Mimogrede, hitro si omislite takole napravo:

Zgodovina sprememb…

jype je izjavil:

yero7> In s tem kredibilnost

Jaz ne morem imet kredibilnosti pri nazijih, po definiciji.

Medvedek, zlezi malo vase!

Reycis ::

14 dni nazaj: sprejmimo samo begunce migrante pa nazaj.
danes: nobenga sprejet.
čez 14 dni: nobenga sprejet in še tiste, ki so že tu odselit.
Arabcem in Afričanom več kot 2000 let ni uspelo osvojiti Evrope. Zdaj jim jo pa predajamo sami. V ogromno Evropskih mest smo avtohtoni Evropejci postali manjšina. Inkvizicija nebelga prebivalstva se po celi Evropi odvija s polno paro. A so se zato naši predniki 2000 let borili? Evropa Evropejcem!

Majk> Evropa Evropejcem!

Ka pa ti tle delaš?

opeter ::

Samo še nekaj minut ...

... in Mad Max vlak bo zaprl madžarsko-hrvaško mejo. Ko se bo to zgodilo, bodo begunci lahko na Madžarsko stopili le preko uradnih mejnih prehodov in samo z identifikacijo oz. registriranjem.

V pričakovanju lepega vikenda vam pošiljam pozdrave iz Lendave.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

Kolk shizofreno mora bit, ko si dejansko želiš čimveč nasilja, da boš potem končno lahko tudi sam postal nasilen.

Markus0 ::

http://www.24ur.com/novice/svet/madzars...
HRVATI PA VEDNO VSE ZAJ...

Markus0> HRVATI

LIHTENŠTAJNCI

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Markus0 ()

Res smo bedaki, da nas anarhist jure tako sprovocira.:) Kajti problemi so večji, kot njegovo trolanje. To, da je Hitler gledal (kot ustaši npr.) prijateljsko na islam, kot na morebitnega zaveznika, to seveda zamolči. Ampak dovolj, z malenkostnimi tračarijami ga samo hranimo.

1. Islam ima nekaj v sebi, da se radikalizira. Teorij zakaj tako je dosti, zato ne bi o tem. Iz zgodovine pa je razvidno, da islam bolj kot ne ostaja v letu 600. Pravzaprav je bil takrat celo manj radikalen, ker je bil v totalni manjšini in si ni mogel privoščiti, da bi večinoma nemuslimansko prebivalstvo preveč teroriziral (tako je tudi danes, pravi obraz pokažejo šele, ko presežejo kritično maso prebivalstva) Nato se je radikaliziral tam nekje do leta 1500 in ostal ujet v tem časovnem obdobju. Vmes je bilo liberalno obdobje, nekje od konca 19. stoletja pa tja do leta 1970, sedaj se islam vrača nazaj tam, kjer je bil dolga stoletja, v leto 1500. In še nekaj, ne trdim da je musliman nujno slab človek (saj tudi nacist morebiti ni bil), je pa islam škodljiva religija (kot je bil tudi nacizem).

2. Če pustimo ob strani bosanski, bolgarski in ruski islam, ki so ga komunistični diktatorji krepko udomačili, čeprav se zadnja leta v vseh naštetih državah vključno z Turčijo zoper radikalizira (glej točko 1), se po letu 1960 uvoženi hardcore arabski islam nikakor ne vklopi v sodobno evropsko družbo. Po optimističnem scenariju se določen odstotek muslimanov liberalizira, preide v ateizem ali kakšno drugo vero, postane strpen do sobivanja, do evropskih vrednot. Na žalost velika večina ostane v 16. stoletju ali pa se celo obrambno radikalizira, ker se boji vdora hudobne hedonistične zahodne kulture. Požgani Pariz in šarije po Londonistanu, nešteti prostovoljni geti po evropskih prestolnicah pričajo v prid temu, da se islam enostavno noče vklopiti v našo zahodno kulturo. In se nikdar ne bo, dokler bo število muslimanov tako veliko, da bodo lahko tvorili državo v državi. Če bomo dopustili dotok še par deset milijonov novih ekonomskih migrantov, se bodo problemi samo povečali in konec zgodbe bo tragičen in krvav.

V glavnem, nekaj se mora zgoditi, politična elita mora potegniti prave poteze. Če ne, se bojim da bodo na naslednjih volitvah skrajne stranke dobile ogromen odstotek glasov. In na naslednjih še večji.

Še par minut do polnoči. Anarhisti vseh dežel, začnite odpirati šampanjce. Danes so dovoljene sanje, jutri je nov dan.

djabi ::

Cervantes je izjavil:

Posilit pol miljona? Mater, to je pa že za Guinesa!

Odvisno. Na Hrvaško je v dobrem mesecu prišlo blizu 200k ljudi, recimo, da je "aktivnih" moških samo polovica. Torej 100k ... brez težav vsak od teh "napumpa" 5 žensk. Pa smo rekord dosegli, po želj pa tudi presegli.

Vse se da, če se hoče. ;)

PrihajaNodi ::

Hrvatje so nam naredili prvič uslugo da so jih furali na Madžarsko. Je Milanovič lepo povedal: Slovenija naj se preneha hvaliti, kako dobro so ukrepali, saj smo begunce pošiljali na Madžarsko.

Samo v vednost. Hrvatje pa tako kot mi, nimajo karakterja za vzpostavitev meje in postavitev registracijskih centrov kot o to storili Madžari.

arnecan1> To, da je Hitler gledal (kot ustaši npr.) prijateljsko na islam, kot na morebitnega zaveznika, to seveda zamolči.

Kaj pa to spremeni? Sej na štajerce je tudi prijateljsko gledal. Vsaj tiste na stadionu, no.

djabi> Torej 100k ... brez težav vsak od teh "napumpa" 5 žensk. Pa smo rekord dosegli, po želj pa tudi presegli.

Težka bo, ker ženske, vsaj tiste, ki jih niso indoktrinirali nacisti, niso nebogljene.

A MI KDO PROSIM pove kak se sliko vstavi? a samo prek url-ja? se ne da iz diska prenest?

Markus0> A MI KDO PROSIM pove kak se sliko vstavi? a samo prek url-ja? se ne da iz diska prenest?

Samo prek URLja, pa če je na facebooku jo moraš najprej nekam drugam uploadat.

djabi je izjavil:

Cervantes je izjavil:

Posilit pol miljona? Mater, to je pa že za Guinesa!

Odvisno. Na Hrvaško je v dobrem mesecu prišlo blizu 200k ljudi, recimo, da je "aktivnih" moških samo polovica. Torej 100k ... brez težav vsak od teh "napumpa" 5 žensk. Pa smo rekord dosegli, po želj pa tudi presegli.

Vse se da, če se hoče. ;)

To je pa tako kot tista zgodbica o zlatkotih in rotvajlerjih ki jo je tukaj nekdo napisal. Nimaš, smo zlatkoti.

hvala

Reycis je izjavil:

14 dni nazaj: sprejmimo samo begunce migrante pa nazaj.
danes: nobenga sprejet.
čez 14 dni: nobenga sprejet in še tiste, ki so že tu odselit.
Arabcem in Afričanom več kot 2000 let ni uspelo osvojiti Evrope. Zdaj jim jo pa predajamo sami. V ogromno Evropskih mest smo avtohtoni Evropejci postali manjšina. Inkvizicija nebelga prebivalstva se po celi Evropi odvija s polno paro. A so se zato naši predniki 2000 let borili? Evropa Evropejcem!

Če pohitiš, lahko na meji deliš kondome. ;)

arnecan1> 1. Islam ima nekaj v sebi, da se radikalizira.

To ni res.

arnecan1> se po letu 1960 uvoženi hardcore arabski islam nikakor ne vklopi v sodobno evropsko družbo.

To tudi ne.

arnecan1> V glavnem, nekaj se mora zgoditi, politična elita mora potegniti prave poteze. Če ne, se bojim da bodo na naslednjih volitvah skrajne stranke dobile ogromen odstotek glasov. In na naslednjih še večji.

Nič za to, zdaj že vemo, kam se pospravi nasilneže.

arnecan1> Še par minut do polnoči. Anarhisti vseh dežel, začnite odpirati šampanjce. Danes so dovoljene sanje, jutri je nov dan.

Jaz sem že založen z rečmi, ki jih fantje od civilne zaščite potrebujejo.

jype je izjavil:

arnecan1> To, da je Hitler gledal (kot ustaši npr.) prijateljsko na islam, kot na morebitnega zaveznika, to seveda zamolči.

Kaj pa to spremeni? Sej na štajerce je tudi prijateljsko gledal. Vsaj tiste na stadionu, no.

djabi> Torej 100k ... brez težav vsak od teh "napumpa" 5 žensk. Pa smo rekord dosegli, po želj pa tudi presegli.

Težka bo, ker ženske, vsaj tiste, ki jih niso indoktrinirali nacisti, niso nebogljene.

Veš tisti pregovor povej mi skom se družiš in ti povem kdo si

lexios je izjavil:

Če pohitiš, lahko na meji deliš kondome. ;)

Tudi ena od možnih rešitev.

Mah dej tu se nekaj greste preko forumov pa dajate neke linke, namesto da bi se nekje dobili na kakšnem pivus, soku or whatever kot v starih časih, brez spleta.

Da vidimo koliko smo vsi skupaj sposobni sproducirati debato.

Žalostno.

jype je izjavil:

Poglej, ne provociraj preveč. Štajerska je zelo trpela pod Hitlerjem. Odhod mladih fantov na ruske fronte, kjer so bili kanonfuter, mlade dekline so služile avstrijskim kmetom, deportacije zavednih Slovencev v Srbijo in taborišča, bombardiranje zaveznikov.... Vsaka družina ima svojo zgodbo. Zato ne mlati preveč prazne slame.

jype je izjavil:

Oh, to se da zelo hitro spremenit ...

morbo ::

Ste kaviar anarhisti že narisali frišne plakate Refuggis Welcome?

Torej srečanje v živo fantje, kdaj, kako, kje? Smo sposobni intelektualne debate brez monitorja?

PrihajaNodi je izjavil:

Mah dej tu se nekaj greste preko forumov pa dajate neke linke, namesto da bi se nekje dobili na kakšnem pivus, soku or whatever kot v starih časih, brez spleta.

Žalostno.

Po par pirih bi se vrjetn stepli. ;)

Jaz pa mislim da bi se kaj lahko naučili. Če ne drugega, vsaj kulturnega dialoga skupaj z Juretom. Seveda, če bi ta želel/upal priti na takšn snidenje.

arnecan1> Poglej, ne provociraj preveč.

Zakaj ne bi? Če lahko ti insinuiraš, da smemo kršit zakon samo zato, ker ste se nekateri odločili, da ne marate islama, potem lahko tudi jaz vse živo.

arnecan1> Vsaka družina ima svojo zgodbo.

Brez skrbi, tudi jaz sem na četrt štajerc, tako da iz prve roke vem, kako težko je bilo. Ampak očitno nekateri potomci ne razumete, da se zdaj na drugi strani obnašate točno tako, kot so se takrat do vaših prednikov. Dehumanizirat poskušate ljudi na podlagi njihove vere, kar je popoln absurd.

lexios> Po par pirih bi se vrjetn stepli. ;)

Jaz ne pijem, tako da bi se lahko takoj! Ampak najbrž bi samo gledal v tla in čakal, da se me kdo loti, ker imam odličnega odvetnika in potrebujem denar za pomoč priseljencem.

lexios je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Žalostno.

Po par pirih bi se vrjetn stepli. ;)

jure bi nas začel pretepat in govorit "chech your privilege" in nas zmerjal z nacisti

djabi> Oh, to se da zelo hitro spremenit ...

Joj, to zahteva... Počakte!

jype je izjavil:

lexios> Po par pirih bi se vrjetn stepli. ;)

Jaz ne pijem, tako da bi se lahko takoj!

Lahko takoj kaj? Stepli ali se intelektualno pogovarjali? Ker ni vseeno.
««
84 / 373
»»