Forum » Problemi človeštva » Begunska kriza v Sloveniji 2015
Begunska kriza v Sloveniji 2015
Temo vidijo: vsi

lexios ::
Raje 50 000 Rusov, Ukrajincev, kot enega Pakistanca, Eritrejca, Etiopijca...
Ne! Mogoče sicer boljša opcija za proizvajalce alkohola, sicer pa lahk Ukrajinke kupiš, zakaj bi jih uvažal 50000?![]()
Mogoče zato ker njihova kultura ni dosti različna od naše poleg tega je vedno dobro znat delat alkohol in zakaj bi kupoval če dobiš zastonj
Zastonj?

Kultura je tudi kr različna, najbrž Rusov in Ukrajincev nisi še videl od blizu?
jaz bi otroke zaščitil tudi pred veroukom, delanjem lukenj v ušesa in rezanjem kožice s penisa, pa tudi pri cepljenju bi raje videl, da se glede tega odločajo zdravniki, ne pa starši
O rezanju kožice s penisa naj odloča ženski del populacije, ste za referendum, anyone? ;)

NLight ::
NLight> Od kje si to potegnil?
Od kje si pa ti potegnil tisto?
Logično sklepanje. Če si proti kulturnim in miroljubnim Rusinjam in Ukrajinkam, hkrati pa zagreto podpiraš migracije mladih moških iz tretjega sveta... Tu nekaj ne štima. Vsak pri zdravi pameti bi izbral Rusinje, mlade moške iz tretjega sveta pa pustil pred vrati.

NLight> Bolje da k sebi vzamemo kulturne prebivalce, naše brate Slovane,
Ja, takele:
Sorry, vas je že dovolj nacijev tukaj, ne potrebujemo še več takih idiotov.
Ti bi raje bradate mladeniče iz bližnjega vzhoda kot pa lepe Rusinje in Ukrajinke?
Z juretom so nama (od debate o spodaj brez dalje) bolj všeč nindže! Pika. ;)

PrihajaNodi ::
Jype
Poglej moj odgovor vostoku glede pravice staršev, da po svoji vesti vzgajajo svoje otroke.
Tu gre za KD omejevanje svobode gibanja in govora. Zakaj humanisti ne ukrepate?

yero7 ::
Zastonj?Na dolgi rok prihraniš precej denarja/premoženja in živcev, če Ukrajinki vsakič plačaš za sex, neglede na frekvenco... ;)
heh dobra ta
Se strinjam pač njihova kultura lih ni na naši ravni samo proti arabcem je skoraj ista.

jype ::
NLight> Logično sklepanje.
Slabo ti gre.
PrihajaNodi> Tu gre za KD omejevanje svobode gibanja in govora. Zakaj humanisti ne ukrepate?
Za omejevanje svobode gibanja in govora gre takrat, kadar to počne država. Če to počne družina, mora dekle poklicat policijo, ta pa lahko ukrepa. Če dekle tega ne stori, policija ne sme ukrepat.
yero7> Se strinjam pač njihova kultura lih ni na naši ravni samo proti arabcem je skoraj ista.
Svašta.
NLight> Rusi so precej eksploziven narod,
Pojma nimaš.
lexios> O rezanju kožice s penisa naj odloča ženski del populacije, ste za referendum, anyone? ;)
Nismo. O rezanju kožice s penisa naj odloča kar lastnik kožice.
Slabo ti gre.
PrihajaNodi> Tu gre za KD omejevanje svobode gibanja in govora. Zakaj humanisti ne ukrepate?
Za omejevanje svobode gibanja in govora gre takrat, kadar to počne država. Če to počne družina, mora dekle poklicat policijo, ta pa lahko ukrepa. Če dekle tega ne stori, policija ne sme ukrepat.
yero7> Se strinjam pač njihova kultura lih ni na naši ravni samo proti arabcem je skoraj ista.
Svašta.
Pojma nimaš.
lexios> O rezanju kožice s penisa naj odloča ženski del populacije, ste za referendum, anyone? ;)
Nismo. O rezanju kožice s penisa naj odloča kar lastnik kožice.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()

In kaj če to počne družba? Se to tolerira kot sprejemljivo? Potem to KD niti ni več pomembno. Dekle pa zaradi ogrženosti lastnega življenja tega ne bo storila.

morbo ::
morbo> To se vidi ja,
Ne, se ne, ker ni res.
Seveda se. Povsod tam kjer so večje koncentracije muslimanskih imigrantov iz bližnjega vzhoda, je muslimanska družba zaprta, konzervativna, radikalna, diskriminatorna do žensk, sovražna do svoboščin / demokracije, napadalna do LGBT / Judov / Kristjanov, fura vzporeden kazenski sistem... z eno besedo: Islamska. Muslimani uvoženi iz BV hočejo v EU živeti tako kot so prej živeli v svojih nedemokratičnih državah, le z višjo socialno podporo :)
Vaš skrajno-levi socialni inžiniring je propalica, edino kar vam še ostane je tiščanje glave v pesek in lalalalalallalala....

morbo> To se vidi ja,
Ne, se ne, ker ni res.
Seveda se. Povsod tam kjer so večje koncentracije muslimanskih imigrantov iz bližnjega vzhoda, je muslimanska družba zaprta, konzervativna, radikalna, diskriminatorna do žensk, sovražna do svoboščin / demokracije, napadalna do LGBT / Judov / Kristjanov, fura vzporeden kazenski sistem... z eno besedo: Islamska. Muslimani uvoženi iz BV hočejo v EU živeti tako kot so prej živeli v svojih nedemokratičnih državah, le z višjo socialno podporo :)
Vaš skrajno-levi socialni inžiniring je propalica, edino kar vam še ostane je tiščanje glave v pesek in lalalalalallalala....
Indeed. Pravi begunci se skrivajo v Palestini.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: matijadmin ()

Zanimivo, kakšne kontradikcije objavljaš. Malo prej si objavil sliko Rusa v pretepu (vsaj tako sklepam, glede na to da smo govorili o Rusih), zdaj pa zanikaš da so eksploziven narod?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: NLight ()

morbo> Povsod tam kjer so večje koncentracije muslimanskih imigrantov iz bližnjega vzhoda, je muslimanska družba zaprta, konzervativna, radikalna, diskriminatorna do žensk, sovražna do svoboščin / demokracije, napadalna do LGBT / Judov / Kristjanov, fura vzporeden kazenski sistem... z eno besedo: Islamska.
To si zelo natančno povedal. "Večje koncentracije." Verjetno ne ponesreči, da ne bi kdo pokazal, da lažeš.
morbo> Vaš skrajno-levi socialni inžiniring je propalica, edino kar vam še ostane je tiščanje glave v pesek in lalalalalallalala...
Nacional-socializem bo v EU ostal nesprejemljiv, tudi če se vas 98% odloči zanj.
NLight> Zanimivo, kakšne kontradikcije objavljaš. Malo prej si objavil sliko Rusa v pretepu (vsaj tako sklepam, glede na to da smo govorili o Rusih), zdaj pa zanikaš da so eksploziven narod?
Na sliki je Rus (en, zapisano s številko: 1) - ne ruski narod.
To si zelo natančno povedal. "Večje koncentracije." Verjetno ne ponesreči, da ne bi kdo pokazal, da lažeš.
morbo> Vaš skrajno-levi socialni inžiniring je propalica, edino kar vam še ostane je tiščanje glave v pesek in lalalalalallalala...
Nacional-socializem bo v EU ostal nesprejemljiv, tudi če se vas 98% odloči zanj.
NLight> Zanimivo, kakšne kontradikcije objavljaš. Malo prej si objavil sliko Rusa v pretepu (vsaj tako sklepam, glede na to da smo govorili o Rusih), zdaj pa zanikaš da so eksploziven narod?
Zgodovina sprememb…

Rusi so precej eksploziven narod, Rusije so pa kar fajn dečve. Sem hangal z dvema pred cca. pol leta![]()
Očitno ne dovolj dolgo! ;)
Pijancev imamo v Sloveniji že dovolj, ne potrebujemo še večjih. ;)

NLight> Logično sklepanje.
Svašta.
Pojma nimaš.
.
Do zdaj ruse in ukrajince, ki sem jih spoznal so bili prijazni edini musliman pa se je hotel pretepst z nami zato, ker namesto, da bi ga pozdravili z salama alejkum(ali kakorkoli že) smo ga pozdravili z čao. Dobesedno tip se je hote stepst z nami, ker ga nismo pozdravili z salam alejkum potem pa je prišu njegov kolega in odpeljal stran. To je moja izkušnja, ker do takrat sem bil kot ti potem pa sem odprl oči.

Poznam tudi Ukrajinko, ki že nekih 6, 7 let živi v Dalmaciji. Luštna in prijazna deklina.
Štejejo posamezniki. Jst poznam tud nekaj muslimanov, ki so zelo kulturni, prijazni in inteligentni, pa vseeno trobite o teroristih in ob omembi muslimanov vsak pomisli na ISIS radikalce...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: lexios ()

yero7> edini musliman pa se je hotel pretepst z nami zato, ker namesto, da bi ga pozdravili z salama alejkum(ali kakorkoli že) smo ga pozdravili z čao.
A to si šu na Jesenice? I call BS, glede na to da sem srečal že par tisoč muslimanov, pa mi nihče ni grozil.
yero7> To je moja izkušnja, ker do takrat sem bil kot ti potem pa sem odprl oči.
Če bi bil pismen, bi odprl oči že prej, pa statistično nepomembni dogodki se ti ne bi zdeli tako zelo bistveni.
yero7> potem pa je prišu njegov kolega in odpeljal stran.
Ta ziher ni bil musliman, oni musliman pa ziher ni bil pijan (od alkohola).
A to si šu na Jesenice? I call BS, glede na to da sem srečal že par tisoč muslimanov, pa mi nihče ni grozil.
yero7> To je moja izkušnja, ker do takrat sem bil kot ti potem pa sem odprl oči.
Če bi bil pismen, bi odprl oči že prej, pa statistično nepomembni dogodki se ti ne bi zdeli tako zelo bistveni.
yero7> potem pa je prišu njegov kolega in odpeljal stran.
Ta ziher ni bil musliman, oni musliman pa ziher ni bil pijan (od alkohola).
Zgodovina sprememb…

arnecan1 ::
1. To kar praviš ti, ni nacional-socializem, zato ne laži in ne hujskaj
2. Trenutno je ca. 80%
3. Številka bo še narasla
Sprijazni se ali pa se odseli. V Pakistan npr., kjer boš lahko prispeval k renesansi, samo ne na račun nas in naših otrok.

No, no, kaj si zdaj izmišljuješ. Ti si sam posplošil dejanje enega osebka na sliki na celi narod.
NLight> Bolje da k sebi vzamemo kulturne prebivalce, naše brate Slovane,
Ja, takele:
Sorry, vas je že dovolj nacijev tukaj, ne potrebujemo še več takih idiotov.

ker do takrat sem bil kot ti potem pa sem odprl oči.
Svašta! In potem si odpru oči?
Ja nisem več gledal isto ljudi, enostavno povedano sem se zavedal, da smo si ljudje različni in edinim, ki lahko zaupaš je družina prijatelji in ljudem, ki imajo isto kuturo kot ti.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: yero7 ()

arnecan1> 1. To kar praviš ti, ni nacional-socializem, zato ne laži in ne hujskaj
Ja, je.
arnecan1> 2. Trenutno je ca. 80%
Ne, ni.
arnecan1> 3. Številka bo še narasla
Dokler ne bomo nacistov spet morali kirurško odstranit iz družbe, da se ta rak neha širit.
arnecan1> Sprijazni se ali pa se odseli. V Pakistan npr., kjer boš lahko prispeval k renesansi, samo ne na račun nas in naših otrok.8-)
Mislim, da ste vi tisti, ki zavračate različne kulture, tako kot skrajneži v Pakistanu. Tukaj je multikulturna Evropa.
yero7> Ne v Tušu v Kopru.
Kje pa?
NLight> No, no, kaj si zdaj izmišljuješ. Ti si sam posplošil dejanje enega osebka na sliki na celi narod.
Ne, ti si. Jaz samo nočem, da uvažaš nacije (ker ti bi uvažal "svoje brate" - za te pa vemo, da so tebi podobni).
yero7> Ja nisem več gledal isto ljudi enostavno povedano sem se zavedal da smo si ljudje različni in edinim ki lahko zaupaš je družina prijatelji in ljudem ki imajo isto kuturo kot ti.
In zdaj se ti zdi, da se muslimane prepozna po tem, da te fizično napadejo, če jim rečeš "čao" ?
Ja, je.
arnecan1> 2. Trenutno je ca. 80%
Ne, ni.
arnecan1> 3. Številka bo še narasla
Dokler ne bomo nacistov spet morali kirurško odstranit iz družbe, da se ta rak neha širit.
arnecan1> Sprijazni se ali pa se odseli. V Pakistan npr., kjer boš lahko prispeval k renesansi, samo ne na račun nas in naših otrok.8-)
Mislim, da ste vi tisti, ki zavračate različne kulture, tako kot skrajneži v Pakistanu. Tukaj je multikulturna Evropa.
yero7> Ne v Tušu v Kopru.
Kje pa?
NLight> No, no, kaj si zdaj izmišljuješ. Ti si sam posplošil dejanje enega osebka na sliki na celi narod.
Ne, ti si. Jaz samo nočem, da uvažaš nacije (ker ti bi uvažal "svoje brate" - za te pa vemo, da so tebi podobni).
yero7> Ja nisem več gledal isto ljudi enostavno povedano sem se zavedal da smo si ljudje različni in edinim ki lahko zaupaš je družina prijatelji in ljudem ki imajo isto kuturo kot ti.
In zdaj se ti zdi, da se muslimane prepozna po tem, da te fizično napadejo, če jim rečeš "čao" ?
Zgodovina sprememb…

Ja nisem več gledal isto ljudi enostavno povedano sem se zavedal da smo si ljudje različni in edinim ki lahko zaupaš je družina prijatelji in ljudem ki imajo isto kuturo kot ti.
Rusinje in Ukrajinke nimajo iste kulture kot ti, pa vseen nimaš nič proti, da jih uvozimo 50000?

In zopet posplošuješ. Jaz sem govoril o ruskem narodu kot celoti, bolj natančno Rusinjah. Ti pa si na plano privlekel sliko enega rusa (en, številka 1) kot argument, kakšni so Rusi, in češ da takih v Evropi ne potrebujemo.
Zgodovina sprememb…

arnecan1>
Jst ne mečem vse v isti koš z bosanskimi muslimani nisem imel nikoli problemov.Za razliko od tebe ki mečeš vse ki se ne strinjajo s tabo pod nacistično ideologijo
Zgodovina sprememb…

Ja nisem več gledal isto ljudi enostavno povedano sem se zavedal da smo si ljudje različni in edinim ki lahko zaupaš je družina prijatelji in ljudem ki imajo isto kuturo kot ti.
Rusinje in Ukrajinke nimajo iste kulture kot ti, pa vseen nimaš nič proti, da jih uvozimo 50000?
Ja verjetnost da se oni prilagodijo naši kultiri je veliko večja kot pa muslimani

arnecan1> Glede na to, da naj bi po tvojem v Evropi 80% bilo nacijev,
To ti trdiš. Jaz vem, da vas je dovolj malo, da se vas vse da pospravit, pa ne bo nihče opazil, da manjkate.
To ti trdiš. Jaz vem, da vas je dovolj malo, da se vas vse da pospravit, pa ne bo nihče opazil, da manjkate.

yero7> Jst ne mečem vse v isti koš z bosanskimi muslimani nisem imel nikoli problemov.
Torej tudi s priseljenci nimaš težav?

arnecan1> Glede na to, da naj bi po tvojem v Evropi 80% bilo nacijev,
Vidiš, da si tudi ti nacist. Želiš si namreč da določena skupina (celo večina) izgine oz. jih nekdo 'pospravi'. Tipično nacistično dejanje, ti bi vse nasprotnike migracij poslal v recimo temu neznano kam.

arnecan1> [fajn slikca]
Ja, v EU tudi idiotom dovolimo, da nosijo transparente.
NLight> Vidiš, da si tudi ti nacist. Želiš si namreč da določena skupina (celo večina) izgine oz. jih nekdo 'pospravi'. Tipično nacistično dejanje, ti bi vse nasprotnike migracij poslal v recimo temu neznano kam.
Nacisti niste ljudje.
NLight> Vidiš, da si tudi ti nacist. Želiš si namreč da določena skupina (celo večina) izgine oz. jih nekdo 'pospravi'. Tipično nacistično dejanje, ti bi vse nasprotnike migracij poslal v recimo temu neznano kam.
Nacisti niste ljudje.
Zgodovina sprememb…

arnecan1> [fajn slikca]
80% Evropejcev misli drugače. Tako pač je. Sprijazni se že vendar.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: arnecan1 ()

yero7> Jst ne mečem vse v isti koš z bosanskimi muslimani nisem imel nikoli problemov.
Ja dokler ti priseljenci ne pridejo cuzat socialno podporo in tožit državo, ki jih sprejme.
arnecan1> [fajn slikca]
Nacisti niste ljudje.
Veš ti da zdaj imaš isto ideologijo kot nacisti za njih tudi židi niso bili ljudje
Zgodovina sprememb…

Ruse se lažje integrira kot kameltrajbarje.
Ja verjetnost da se oni prilagodijo naši kultiri je veliko večja kot pa muslimani
Ni res, večinoma ostanejo pijanci, keš p***, nacionalisti. In so na splošno ravno toliko integrirani kot muslimani, z eno samo razliko - da so druge vere. Če uvoziš 50000 Rusinj/Ukrajink in 50000 Nindž, je večja verjetnost, da te na cesti zbije pijana Rusinja/Ukrajinka kot Nindža teroristka. ;)
In zopet posplošuješ. Jaz sem govoril o ruskem narodu kot celoti, bolj natančno Rusinjah. Ti pa si na plano privlekel sliko enega rusa (en, številka 1) kot argument, kakšni so Rusi, in češ da takih v Evropi ne potrebujemo.
Spoznaš enega, spoznaš vse, ane Yero? ;)

yero7> Veš ti da zdaj imaš isto ideologijo kot nacisti za njih tudi židi niso bili ljudje
You don't say.
arnecan1> 80% Evropejcev misli drugače. Tako pač je. Sprijazni se že vendar.
V resnici je vseeno, koliko Evropejcev kako misli, ker so zakoni zelo jasni.
NLight> Torej ti ne spadaš med ljudi? Lepo da priznaš.
No, motiti se je človeško, tako da morda res nisem.
You don't say.
arnecan1> 80% Evropejcev misli drugače. Tako pač je. Sprijazni se že vendar.
V resnici je vseeno, koliko Evropejcev kako misli, ker so zakoni zelo jasni.
NLight> Torej ti ne spadaš med ljudi? Lepo da priznaš.
No, motiti se je človeško, tako da morda res nisem.

Ruse se lažje integrira kot kameltrajbarje.
Ni res, večinoma ostanejo pijanci, keš p***, nacionalisti. In so na splošno ravno toliko integrirani kot muslimani, z eno samo razliko - da so druge vere. Če uvoziš 50000 Rusinj/Ukrajink in 50000 Nindž, je večja verjetnost, da te na cesti zbije pijana Rusinja/Ukrajinka kot Nindža teroristka. ;)
Spoznaš enega, spoznaš vse, ane Yero? ;)
Tako je zdaj se bodo mogli zelo potrudi, da spremenim mnenje o njih kar trenutno jim ne uspeva lih najbolje že, ko pogledaš koliko smeti pustijo za sabo ti pride slabo.

Če je kdo tukaj nazi je to jype. Poziva k poboju 75% Evropejcev tj. vseh, ki se ne strinjajo z migrantsko politiko. Pravzaprav ultra nazi, še prvotni naziji niso imeli načrta usmrtiti toliko ljudi, kot bi jih rad jype. Vidiš, tu se nasprotniki migracij s teboj razlikujemo. Mi ne pozivamo na genocid, mi samo želimo da se ljudem preprči vstop v državo, na celino. Ostanejo živi na svoji celini oz. tam kjer so živeli vsa leta oz. desetletja do zdaj. Ti pa odkrito in javno pozivaš k genocidu nad Evropejci.
Zgodovina sprememb…

yero7> že, ko pogledaš koliko smeti pustijo za sabo ti pride slabo.
Manj kot mariborski študentje, pravi slovenski tisk.
yero7> Js ti samo pokažem tvoje zmote konc koncev si ti reku, da si nezmotljiv in imaš vedno prav.
Mislim, da nisi opazil, da sem samo pobral njegov argument in ga obrnil.
NLight> Poziva k poboju 75% Evropejcev
Vsi vemo, da to niti tragedija ni, je le nepomembna statistika.
NLight> Mi ne pozivamo na genocid, mi samo želimo da se ljudem preprči vstop v državo, na celino.
Pa saj vi ste ljudje, pravite?
yero7> Js ti samo pokažem tvoje zmote konc koncev si ti reku, da si nezmotljiv in imaš vedno prav.
NLight> Mi ne pozivamo na genocid, mi samo želimo da se ljudem preprči vstop v državo, na celino.
Zgodovina sprememb…

NLight> A tudi prispevajo v državno blagajno toliko kot mariborski študentje oz. njihovi starši?
Ne še. Najprej jim je treba dovolit, da kaj prispevajo, potem pa bodo.
NLight> Ostanejo živi na svoji celini oz. tam kjer so živeli vsa leta oz. desetletja do zdaj.
Tudi ti lahko ostaneš živ na svoji celini, z moje pa lahko spokaš.
Ne še. Najprej jim je treba dovolit, da kaj prispevajo, potem pa bodo.
NLight> Ostanejo živi na svoji celini oz. tam kjer so živeli vsa leta oz. desetletja do zdaj.
Zgodovina sprememb…

yero7> že, ko pogledaš koliko smeti pustijo za sabo ti pride slabo.
Sej vemo, da zate posilstva in narast kriminala na Švedskem so samo statistika za nas pa je to opozorilo kaj se lahko zgodi.

morbo ::
Ko greš preveč skrajno levo itak prideš ven na skrajni desni, kar je lepo vidno v tej temi.
Jape, že ko lepiš neke obritoglavce, nalimaj še tvoje 'anti-fa intelektualne progresivce', ki razbijajo ulico in se v ničemer ne razlikujejo od nacističnih divjakov :)
Jape, že ko lepiš neke obritoglavce, nalimaj še tvoje 'anti-fa intelektualne progresivce', ki razbijajo ulico in se v ničemer ne razlikujejo od nacističnih divjakov :)

Moja celina je Evropa katera je tvoja pa ne bi vedel. Živim na SVOJI celini, ja? Ne na tuji.
Zgodovina sprememb…

Ko greš preveč skrajno levo itak prideš ven na skrajni desni, kar je lepo vidno v tej temi.
Še posebej mi je bilo všeč ko so napadali policaje na meji.