» »

Begunska kriza v Sloveniji 2015

Begunska kriza v Sloveniji 2015

Temo vidijo: vsi
««
80 / 373
»»

NLight ::

3p je izjavil:

[
Heh. S kom bi se ti rad plodil, seveda odločaš sam. Izvoli.
O tem, da boš odločal, s kom se bomo ostali, pa kar sanjaj.
Najbolj zabavno je sicer, ko komu tvoje sorte hčerka domov pripelje nearijskega moškega s "čudno" frizuro.

Katere pravice so ti kršene v Evropi? Kaj si storil, da ti ne bi bile?

Glede te nenehne ogroženosti. Dejansko nisem vedel, da se eni počutite tako ogrožene. Kar ves čas. It tega potem pride politika "preventivnih vojn", ki jo prakticira ZDA (pa še kdo).

"Arabci bi nas ogrožajo. No, lahko bi nas. Gremo jih zmlet v prah, in bomo bolj varni. Štajerci nas ogrožajo. Vozijo pijani. Gremo jih zmlet. Sosed me ogroža. Ima večjo kosilnico. Kje že mam sekiro."

Nisem rekel da se moraš razmnoževat z belci, lahko izbiraš. In to pričakujemo tudi od Evrope, da nam pusti to izbiro. Ne pa da bo k nam spustila na milijone migrantov (večinoma mladi moški) in potem naj se Evropejci razmnožujejo z njimi? Dejstvo je, da povprečna Evropejka ne bo zadovoljna z afriškim/azijskim priseljencem, ki je brez izobrazbe in brez službe. Zgodilo se bo to, da bodo ti migrantje potisnjeni na rob družbe, pač nobena Evropejka jim ne bo dala. In si bodo začeli sami jemat, kar vodi v množična posilstva in nasilje nad ženskami.

In ja, ob zamaskiranih ženskah se počutim ogroženega. Nikoli ne veš kaj skriva pod svojim ninja ogrinjalom. Lahko nič, lahko pa 10KG C4 eksploziva. Sem pred dnevi prav cvikal na avtobusu, ko je ena taka zamaskirana vstopila na avtobus.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: NLight ()

World peace ::

Nekateri imajo veliko stockholm sindroma še iz časov turških vpadov, samo 250 let nazaj so turški muslimani harali po evropi, pobijali vasi, družine in vsakogar ki jim je prišel na pot.
Vzeli so evropske dečke in jih izšolali za to, da so pobijali lastne brate in družine naprej po evropi.

1.000.000 evropejcev so ugrabili in postavili za sužnje muslimanom, prodajo so vodili pa judje.

Se prav, problem so desničarski in islamski ekstremisti. Se prav, problem je, da mate radi šunko, drugač pa prav lepo sodelujete.

Levičarski ekstremisti so bolj nevarni od neo-nacistov.

AC_DC ::

nejclp
Ne, problem so progresivni oboževalci srednjega veka (levi humanisti), ki uvažajo na veliko te 21 stoletju neprilagojene ljudi brez kakršnega koli razmisleka, ki se niti ne nameravajo prilagoditi.

morbo ::

jype je izjavil:

morbo> Mogoče, če skadiš par močnih jointov.

O, ne, ni treba ničesar kadit, samo sprehodiš se po dokumentaciji EU glede sredstev in kapacitet za izjemne razmere.

Saj nisi resen. Najmanj v polovici držav iz katerih prihajajo ekonomski migranti ni nobenih "izrednih razmer", zato jim ni potrebno pomagat. Pomoč beguncem iz Sirije in Iraka, da, ostale pakirat nazaj po hitrem postopku.

Sicer lahko oz. celo moramo po tej izkrivljeni logiki uvozit k nam celotno Afriko in 3/4 Azije, ker se pač imajo relativno slabše kot mi. Denar za to pa bomo potegnili iz naše prihodnosti ;((

Invazije islamskih vernikov se DO DANES še niso končale.

Stalno so v vojni z drugimi, enako kakor američani.

franseliski ::

3p je izjavil:

Glede te nenehne ogroženosti. Dejansko nisem vedel, da se eni počutite tako ogrožene. Kar ves čas. It tega potem pride politika "preventivnih vojn", ki jo prakticira ZDA (pa še kdo).

"Arabci bi nas ogrožajo. No, lahko bi nas. Gremo jih zmlet v prah, in bomo bolj varni. Štajerci nas ogrožajo. Vozijo pijani. Gremo jih zmlet. Sosed me ogroža. Ima večjo kosilnico. Kje že mam sekiro."

Aja, to smo naciji. Bojimo se da nam bojo črnci pokradli punce, zdaj si me pa dobil, priznam. Sploh se ne gre za prihodnost Evrope, ki bo šla po poti Afrike/Arabije ali pa naprej v svojo smer. Seveda geni nimajo nobene veze s kulturo, črnc iz Konga bo že prvi dan enak svojemu sosedu Janezu iz Kranja, samo SSKJ v roke, pa je naš.

nejclp ::

AC_DC je izjavil:

nejclp
Ne, problem so progresivni oboževalci srednjega veka (levi humanisti), ki uvažajo na veliko te 21 stoletju neprilagojene ljudi brez kakršnega koli razmisleka, ki se niti ne nameravajo prilagoditi.

Nihče jih ne uvaža. In ni res, da so vsi neprilagojeni oz. se ne nameravajo prilagoditi.

morbo je izjavil:

jype je izjavil:

morbo> Mogoče, če skadiš par močnih jointov.

O, ne, ni treba ničesar kadit, samo sprehodiš se po dokumentaciji EU glede sredstev in kapacitet za izjemne razmere.

Saj nisi resen. Najmanj v polovici držav iz katerih prihajajo ekonomski migranti ni nobenih "izrednih razmer", zato jim ni potrebno pomagat. Pomoč beguncem iz Sirije in Iraka, da, ostale pakirat nazaj po hitrem postopku.

Sicer lahko oz. celo moramo po tej izkrivljeni logiki uvozit k nam celotno Afriko in 3/4 Azije, ker se pač imajo relativno slabše kot mi. Denar za to pa bomo potegnili iz naše prihodnosti ;((

Sem za to, da se sprejme 99% nemočne ženske in otroke, zdravi moški naj branijo svoje vasi in mesta.
Jih je dovolj, da povozijo vse te nore islamiste, tudi če so oboroženi samo s kamni.

That's the Spirit
http://www.spiegel.de/politik/ausland/i...

nejclp je izjavil:

AC_DC je izjavil:

nejclp

Nihče jih ne uvaža. In ni res, da so vsi neprilagojeni oz. se ne nameravajo prilagoditi.

Uvaža se jih masovno.Jih države sedaj kar same vozijo.
Ti si zadnjih 20 let živel pod kamnom ?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: AC_DC ()

PaX_MaN ::

World peace je izjavil:

Vsak ne sprejme begunca s odprtimi rokami je nacist.

Ne, tisti ki grozi z nasiljem pa je.

AC_DC je izjavil:

2x Jerusalem, Israel: Palestinci so muslimani
Kandahar, Afghanistan, verjetno ga je aboridžin ?

Palestinci niso vsi muslimani, Afganistanci (dlih v Kandaharju) tudi ne, tkoda je kar si napisu (da je za naštete napade kriv Islam), sovražni govor.

AC_DC je izjavil:

f*ck logic.

Ja, zgleda je naciji res ne znate.

Nihče jih ne uvaža.

Se hecaš ?

http://www.redicecreations.com/article....

Emad Zand and Susanne Najafi have started the airline Refugee Air to fly refugees from camps in the Middle East directly to Sweden

Emad Zand: I was going to take some time off after having sold my own business one month ago. But then I saw the picture of the 3-year-old boy swept up at the shores of Europe. He looked exactly like I did when I was small. I was born in Iran and came to Sweden when I was 2 years old, nearly the same age as the little Syrian boy. His picture shocked me and I jumped into finding solutions to this humanitarian catastrophe.

En musliman jih bo pripeljal samo še več. Svoje prijatelje, družine in ostale, cele vasi.

krneki0001 ::

nejclp je izjavil:

AC_DC je izjavil:

nejclp

Tistih nekaj migrantov, ki so zato prišli sem, se je že integriralo, ostali se niti nočejo integrirat in bi radi izvajali šarijo tukaj. Poznajo svoje pravice, dolžnosti pa zavračajo.

Begunci (tapravi iz sirije, ki so zbežali zaradi vojne) čakajo dan, da bodo šli lahko nazaj v svojo državo. Do takrat so pa hvaležni vsem za pomoč. Vsaj v avstriji (celovec) sem dobil tak občutek, kjer hodijo naokoli spraševat, če lahko pomagajo v sadovnjakih in na splošno kjerkoli, da "odslužijo" pomoč, ki so jo dobili. Ker pač vedo, da so jih ljudje sprejeli in jim pomagali, pa so zato hvaležni.

Čisto nasprotje so migranti v drugem begunskem centru, kjer vsak dan posreduje policija, kjer se že med sabo koljejo, kjer ne spoštujejo žensk,.... Ampak v tem centru so migranti iz afrike in bližnjega vzhoda, nekaj indijcev, pa imigranti iz kosova in albanije.

Nekak se pozna razlika v mentaliteti begunca, ki je sem prišel zato da si reši glavo pred smrtjo in mentaliteta imigranta, ki je sem prišel zato, da bo na socialni. (tistih nekaj, ki so prišli sem delat in živet, pa se je že integriralo).

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: PaX_MaN ()

lexios ::

jype je izjavil:

morbo> Če bi po ulici marširal KKK, bi 'progresivni intelektualci' (upravičeno) znoreli. Ker po cesti marširajo in k nasilju pozivajo pripadniki totalitarne ksenofobne radikalne islamske ideologije, je to multee-kultey in "kulturna posebnost uglednih gostov iz bližnjega vzhoda".

Tudi ti zelo rad lažeš. V Sloveniji je ravno par tednov nazaj na Prešernov trg sredi Ljubljane prišel maširat cel kup ksenofobih fašistov, pa jim ni nihče preprečil, da so mirno širili sovraštvo in nestrpnost.

Prejšnji tedn so okoli hodile tudi jehove priče. ;)

Palestinci niso vsi muslimani

Slaba polovica.

(Mogoče opaziš da se število kristjanov nenehno manjša, le zakaj)

morbo ::

AC_DC je izjavil:

Ti si zadnjih 20 let živel pod kamnom ?

Smo sigurni da gre za islamske horde? Mogoče so le njihovi pajdaši 'anti-fa intelektualni progresivci'? Nasilno-radikalni so enako... :))

Tako je če v državo sprejmeš od 75% do 97% mladih moških oportunistov, namesto resničnih beguncev.

3p ::

World peace je izjavil:

En musliman jih bo pripeljal samo še več. Svoje prijatelje, družine in ostale, cele vasi.

Psst. Tiho.

Pa kaj res ne štekaš, da je to naš, levičarski načrt.
Oni bojo najprej sem preselili "svoje prijatelje, družine in ostale, cele vasi". In pustili Afriko nezavarovano.

Potem pa mi svoje v Afriko. In smo prišli do rud, nafte, sonca (za solarne elektrarne).
8-)

krneki0001 je izjavil:

nejclp je izjavil:

AC_DC je izjavil:

nejclp

Tistih nekaj migrantov, ki so zato prišli sem, se je že integriralo, ostali se niti nočejo integrirat in bi radi izvajali šarijo tukaj. Poznajo svoje pravice, dolžnosti pa zavračajo.

Begunci (tapravi iz sirije, ki so zbežali zaradi vojne) čakajo dan, da bodo šli lahko nazaj v svojo državo. Do takrat so pa hvaležni vsem za pomoč. Vsaj v avstriji (celovec) sem dobil tak občutek, kjer hodijo naokoli spraševat, če lahko pomagajo v sadovnjakih in na splošno kjerkoli, da "odslužijo" pomoč, ki so jo dobili. Ker pač vedo, da so jih ljudje sprejeli in jim pomagali, pa so zato hvaležni.

Čisto nasprotje so migranti v drugem begunskem centru, kjer vsak dan posreduje policija, kjer se že med sabo koljejo, kjer ne spoštujejo žensk,.... Ampak v tem centru so migranti iz afrike in bližnjega vzhoda, nekaj indijcev, pa imigranti iz kosova in albanije.

Nekak se pozna razlika v mentaliteti begunca, ki je sem prišel zato da si reši glavo pred smrtjo in mentaliteta imigranta, ki je sem prišel zato, da bo na socialni. (tistih nekaj, ki so prišli sem delat in živet, pa se je že integriralo).

No, vidiš, torej je razlika.

3p je izjavil:

World peace je izjavil:

Psst. Tiho.

Oni bojo najprej sem preselili "svoje prijatelje, družine in ostale, cele vasi". In pustili Afriko nezavarovano.

Potem pa mi svoje v Afriko. In smo prišli do rud, nafte, sonca (za solarne elektrarne).
8-)

Šit, sm že preveč zinu, cccc...

3p je izjavil:

World peace je izjavil:

Psst. Tiho.

8-)

Dej molč! Boš vse pokvaru, pa tko dobr je šlo po načrtu!

Bolgarija streljala na begunce. Madžarska zapira meje. http://www.24ur.com/novice/svet/madzars...

Kot kaže Evropi pojenja potrpljenje.

nejclp je izjavil:

krneki0001 je izjavil:

nejclp je izjavil:

AC_DC je izjavil:

nejclp

No, vidiš, torej je razlika.

Seveda je razlika. Begunce v evropo in jim pomagat, imigrante (v veliki večini) poslati nazaj domov.

NLight je izjavil:

Dejstvo je, da povprečna Evropejka ne bo zadovoljna z afriškim/azijskim priseljencem, ki je brez izobrazbe in brez službe. Zgodilo se bo to, da bodo ti migrantje potisnjeni na rob družbe, pač nobena Evropejka jim ne bo dala.

Malo mimo teme, ampak po mojih informacijah iz azilnega centra, se glede tega krepko motiš.

krneki0001 je izjavil:

Seveda je razlika. Begunce v evropo in jim pomagat, imigrante (v veliki večini) poslati nazaj domov.

Niti ne. Domov tiste, ki niso strpni in ne spoštujejo človekovih pravic.

World peace je izjavil:

Palestinci niso vsi muslimani

Slaba polovica.

Nepomembno, še vedno je laž kar je zapisal.

World peace je izjavil:

Nihče jih ne uvaža.

Se hecaš ?

Emad Zand and Susanne Najafi have started the airline Refugee Air to fly refugees from camps in the Middle East directly to Sweden, where they can seek asylum.

A niste bli neki "ja tam dol jim pomagajte!", zdej ko bi pa radi dlih to naredil (prevozil nekaj beguncev, da jim ne bo treba otrok v grob spravljat že na morju, v takem številu da ne bi "spodnesli krščanske temelje evrope" ) - a ne, to pa bohnedej da ne!

3p

Ideja ni slaba, vendar bi čez 20 let prišli za nami, potem ko bi sedanjo evropsko civilizacijo zdemolirali do konca.

Zgodovina sprememb…

A niste bli neki "ja tam dol jim pomagajte!", zdej ko bi pa radi dlih to naredil (prevozil nekaj beguncev, da jim ne bo treba otrok v grob spravljat že na morju, v takem številu da ne bi "spodnesli krščanske temelje evrope" ) - a ne, to pa bohnedej da ne!

Kateri normalen človek bi otroka samega pustil v barko in poslal čez morje ?

nejclp je izjavil:

krneki0001 je izjavil:

Še vedno večina. Samo jype in ostali levičarji so proti temu. Oni trdijo da vse not, potem jih bodo pa policaji tepli, če ne bodo spoštovali človekovih pravic in ne bodo strpni. Pa se je že na švedskem in v drugih državah pokazalo, da to ne pije vode.

World peace je izjavil:

Da to delajo, trdite naciji.

(Mimogrede, a niso "v 99% to sam moški dost stari za v vojsko?")

krneki0001 je izjavil:

Še vedno večina. Samo jype in ostali levičarji so proti temu. Oni trdijo da vse not, potem jih bodo pa policaji tepli, če ne bodo spoštovali človekovih pravic in ne bodo strpni. Pa se je že na švedskem in v drugih državah pokazalo, da to ne pije vode.

Lažeš.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: PaX_MaN ()

Razen bednega in dolgočasnega "lažeš" s katerim je prvi začel jype, lahko sproduciraš kaj več ?

Zgodovina sprememb…

nejclp je izjavil:

krneki0001 je izjavil:

Ja pa ja ne moreš biti nek naci in ne dovoliti 100% vsem imigrantov da prosto bivajo v Evropi na naše stroške.

Poglejte si te naci policaje, ki zaradi svoje rasistične ideologije skorajda zavrnejo 15 letnega begunca iz Afrike, ki mu doma grozi nevarnost:

Kdo drug kot naci bi nasprotoval temu angelčku ki je prispel v Evropo zaradi slabega stanja Afrike (krivda belcev ker so Afriko izčrpali 100%). Očitno dol ni več možnosti za preživetje za moške. Se vidi da so ženske dosti močnejše, ker lahko preživijo...

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: PaX_MaN ()

PaX_MaN je izjavil:

World peace je izjavil:

Da to delajo, trdite naciji.

(Mimogrede, a niso "v 99% to sam moški dost stari za v vojsko?")

A zdaj si že nacist ?

PrihajaNodi ::

Zakaj na moj članek o (ne)uspešnosti integracije turkov ni odgovorov?

Seveda s strani zagovornikov evropskih dnevov odprtih vrat.

Zgodovina sprememb…

3p je izjavil:

NLight je izjavil:

Dejstvo je, da povprečna Evropejka ne bo zadovoljna z afriškim/azijskim priseljencem, ki je brez izobrazbe in brez službe. Zgodilo se bo to, da bodo ti migrantje potisnjeni na rob družbe, pač nobena Evropejka jim ne bo dala.

Malo mimo teme, ampak po mojih informacijah iz azilnega centra, se glede tega krepko motiš.

Imaš napačne informacije in to zagotovo ne drži. Današnji trendi so namreč taki, da je denar najbolj pomemben. Zdravniško osebje v Nemčiji sporoča, da je zelo veliko migrantov okuženih z HIV in sifilisom, ter boleznimi, ki jih Evropa ne pozna. Zelo dvomim, da je na tisoče Evropejk... govorim o Evropejkah, bela rasa, ne priseljenci, tako radodarnih. V zameno pa dobijo hm... bolezen?

Kdo drug kot naci bi nasprotoval temu angelčku ki je prispel v Evropo zaradi slabega stanja Afrike (krivda belcev ker so Afriko izčrpali 100%). Očitno dol ni več možnosti za preživetje za moške. Se vidi da so ženske dosti močnejše, ker lahko preživijo...

Črnski supremacisti so pobili belce, ekonomija se jim je sesula, delovnih mest nimajo več. Sedaj rinejo nazaj belcem ...

AC_DC je izjavil:

Razen bednega in dolgočasnega "lažeš" s katerim je prvi začel jype, lahko sproduciraš kaj več ?

Pobrskaj po temi, je bilo že večkrat razloženo (naciji nalašč narobe povzemate uradne informacije).

According to a 2001 report from The World Factbook by CIA, about 50% of Nigeria's population is Muslim, 40% are Christians and 10% adhere to local religions. But in some recent report, the Christian population is now sightly larger than the Muslim population.

World peace je izjavil:

A zdaj si že nacist ?

Kdor lažno trdi, da otroke čez sredozemje puščajo same (ker jih ne), z namenom očrniti jih, je.

World peace je izjavil:

Črnski supremacisti so pobili belce, ekonomija se jim je sesula, delovnih mest nimajo več. Sedaj rinejo nazaj belcem ...

Ja, Mi pa tja prihajamo v miru. Priporočam ogled.

Levičarske taktike so znane po nelogiki, neresnici in sprenevedanju.

PaX_MaN je izjavil:

World peace je izjavil:

A zdaj si že nacist ?

Kdor lažno trdi, da otroke čez sredozemje puščajo same (ker jih ne), z namenom očrniti jih, je.

Ti si ziher neo nacist

franseliski je izjavil:

Levičarske taktike so znane po nelogiki, neresnici in sprenevedanju.

A zato je policija spred cerkve spodila desničarje (levičarjev pa ne), ker levičarji lažemo?
Čudna je ta vaša logika.

A zato je policija spred cerkve spodila desničarje (levičarjev pa ne), ker levičarji lažemo?
Čudna je ta vaša logika.

Lažeš se

3p je izjavil:

Ja, Mi pa tja prihajamo v miru. Priporočam ogled.

Ha ha ha ha, mi rinemo tja ja, vsi belci ste krivi! Naciji! NACIJI, vsi po vrsti, krvna krivda!

Hmm, a ni večina teh 'kapitalistov' ene druge rasno/religiozne vrste in ne bele?

ker sem skušal prodreti globoko v dušo kolektivne bolezni naše družbe.

Da crkneš, te SJW taktike. nobene izvirnosti, zmeraj samo white devil...

World peace je izjavil:

Lažeš se

Ste sami povedal, da so se desničarji zlagal tolk hudo da so jih dobil po prstih.
Zdej se pa med sabo zmente kaj je blo res.

PaX_MaN je izjavil:

Čudna je ta vaša logika.

Videa od protesta prejšni teden na žalost ni več na jutubu, a saj izgleda isto (zlobni naciji, bla bla bla...)

PaX_MaN je izjavil:

World peace je izjavil:

Lažeš se

Ste sami povedal, da so se desničarji zlagal tolk hudo da so jih dobil po prstih.
Zdej se pa med sabo zmente kaj je blo res.

Lažeš se

NLight je izjavil:

Sem pred dnevi prav cvikal na avtobusu, ko je ena taka zamaskirana vstopila na avtobus.

Naslednjič jo sleci. ;)

Točno se ve, kdo je bil kriv. In točno se ve, kdo bo kriv, če se bo morda situacija ponovila. Tisti, ki so "le" (in ki bi le) branili "svoj" lebensraum.

Banalnost zla, ali kako že?

Kdo je kriv, ko se situacija ponovi, ne bo pomembno. To kar šteje je kakšno politiko in ideologijo se gremo, da se takšne zadeve prepreči. Oziroma rečeno drugače, idiote imaš na levi in na desni! Akciji sledi reakcija. Osnovni naravni zakon, formuliran v pisni obliki že v 17. stoletju, pa se še vedno niste naučili. ;((

"Naslednjič jo sleci. ;)"
Ho,ho, kako neverjetno duhovito.
Idiote imaš tudi na sredini.

franseliski je izjavil:

PaX_MaN je izjavil:

Čudna je ta vaša logika.

Videa od protesta prejšni teden na žalost ni več na jutubu, a saj izgleda isto (zlobni naciji, bla bla bla...)

Glede na to da ni videt nobene policije ki bi preganjala protestnice, je očitno da gre za zakonit, z ničemer prepovedan, protest.

(moderatorji, halo, nalepljen jutub brez vsebine? )

It Makes Me Very Sad' Says Open Borders Activist Brutally Stabbed by Migrant Gang

Je žalosten ker migrantu ni uspelo? Torej je samomorilska narava Levijev potrjena.

The Extermination of Whites in Europe: "We Are the Last 3 German Children in Our School."

Torej, cilj je znan in ste tudi uspešni s svojimi načrti. Kaj me torej briga če mi Levij reče da sem naci, vmes ko mi rine nož med rebra?

nejclp je izjavil:

"Naslednjič jo sleci. ;)"
Ho,ho, kako neverjetno duhovito.
Idiote imaš tudi na sredini.

Sj ne do golega. ;)
««
80 / 373
»»