Forum » Problemi človeštva » Begunska kriza v Sloveniji 2015
Begunska kriza v Sloveniji 2015
Temo vidijo: vsi

morbo ::
... ko smo že ugotovili da obstaja mnogo več muslimanov, ki niso nasilni, in s tem sami veri(kot tudi ne ostalim veram) kot taki ne moreš pripisati absolutno ničesar).
Dovolj da jih je nasilnih ~10 - 20%. Sicer vse kar rabiš vedeti o Islamu, je da pogledaš podivjano reakcijo na muhamedove karikature (svoboda satire), zaradi katerih so muslimani po celem svetu razbijali in ubijali. Te zaostale ideologije ne rabimo uvažat v EU.

PrihajaNodi ::

franseliski ::
Fantje, če policaj aretira muslimana, bo pač:
Zakon Alaha je nad nekimi infidelskimi zakoni Angležov, kaj šele Slovencev.
Zakon Alaha je nad nekimi infidelskimi zakoni Angležov, kaj šele Slovencev.

PaX_MaN ::
World peace je izjavil:
Sedaj vemo kje levi stojite.
Ne vidi problema, da se da državljanstvo človeku, ki je kamenjal žensko.
Nobenega.
Mi pa vidimo kje desni stojite: ni nobenega problema če dobijo državljanstvo Breivik pa čak i Hitler, sam da ga duševno prizadeti ne!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PaX_MaN ()

3p ::
franseliski je izjavil:
Kakšno evropo pa hočeš ohraniti ti?
Evropo ki ni Afrika ali Arabija. Če tako hrepeniš po njihovi kulturi ti nihče ne brani da se preseliš v kongo ali pa Savdsko Arabijo. A očitno ti je bolj po srcu degredacija belih civilizacij. Samomorilska narava levičarjev.
Čarovnice smo sežigali res na polno, sploh Hollywood je močan znanilec teh zgodovinskih dejstev. Zanimivo da so čarovnice v mitologiji zmeraj z velikim nosom in šipčastim klobukom. Pa otroke so žrtvovale. Hmmm.
Rusi so nas izvlekli iz rasizma? Morda ne ločiš USSR in Rusijo, niti ne veš kaj je USSR delala pod komunizmom? Zakaj je USA podpirala komunistično državo? Koliko poznaš zgodovino? Si sploh lahko predstavljaš kaj bi se z Evropo zgodilo pod okriljem komunizma? Morda isto kot z ljudmi v USSR??
Berlinski zid so postavili USSR in USA. Te res ne razumem kako slednji državi sprva hvališ, potem pa 180. Kje imaš logiko?
Ne, jaz za razliko od tebe, hrepenim po evropski kulturi. Ti očitno hrepeniš po ksonofobni kulturi, ki je v evropi vladala nekoč prej.
Mimogrede (nepomembno za to temo), čarovnic ni sežigal le Hollywood, čeprav bi RKC ta del zgodovine rada pozabila.
In ne, spet v skladu s svojo prakso, obračaš trditve. Rusi nas niso izvlekli iz rasizma, ampak iz vojne, ki jo je zakuhala rasitična ideologija / nerešeni problemi iz prejšnje imperialne vojne. Ja, grdi komunajzi (Rusija) in grdi kapitalisti (ZDA) in še kup ostalih je nas, perfektne bele Evropejce moralo potegniti iz lastnega dreka, ker smo se predolgo praskali po tazadnjih in smo gledali, kako Nemčija hopsa eno državo za drugo, in tepta pravice manjšin in celih narodov. "Prekleti supremacisti", če parafraziram tebe.
Kako lahko ene najprej hvalim, potem pa obrat za 180? Enostavno. Saj ne hvalim njih, ampak pozitivna dejanja. To ni fucbal in zvestoba do groba. A ti za "svoje" navijaš tudi, ko počnejo svinjarije?

Truga ::
PrihajaNodi je izjavil:
Brevik je bil posledica tega kar se dogaja, prav tako Hitler.
Breivika so ustavili takoj ko so ga lahko, in zdaj nimajo vec problemov z njim. Hitlerja pac niso, pa imajo probleme z njim se vedno.
Saj opazis razliko kle?

krneki0001 ::
Ven iz Evrope, ker tudi če si tu rojen, nimaš kaj zganjat tega tvojega džihada. Razumeš? Ne pustimo ti. Smo napisali v ustavo, da se ne sme. Kam greš je meni vseeno, dokler te ne gledam tukaj.
Aja? Kdo ste 'VI', ki mi ne pustite? 25% celotnega evropskega prebivalstva, ki se zavzema za islamizacijo in uničenje Evrope? Če je kdo tu ki bi moral zapustiti Evropo si to ti in tebi podobni. MI, nas 75% in več namreč želimo ohraniti svojo celino tako kot je bila do zdaj. Si pozabil, da ste v manjšini? VI, ki nam vsiljujete migrante.
Evropejci v pravem pomenu.
Ne, ravno mi se zavzemamo za sekularno Evropo, kjer pa pravice manjšin niso kršene. Kjer lahko gre kdor hoče v nedeljo na fuzbal, v cerkev, džamijo, ali pa v hosto po gobe.
Kjer barva kože in pripadnost mitski arijski rasi ne igrata nobene vloge.
A ni zanimivo, da ti tukaj noben ne usporava.
Naše zahteve so nekaj čisto drugega kot si ti dojel. Zarad mene so lahko begunci in imigranti zeleni z rdečimi pikcami. Ne vpliva to na moje mišljenje, ker me barva in rasa ne zanimata. Gre za mentaliteto, ki ni združljiva z našo. Ne moreš hčerke ubit, ker je "nečista", ker so jo trije tipi posilili. Ne moreš zahtevat nošenje burk in prepovedat mini krilca,....
krneki0001 je izjavil:
PrihajaNodi je izjavil:
Nemska kulturna obogatitev:http://www.delo.si/nedelo/pismo-iz-berl...
To lahko pričakuješ še v več primerih. Pač je to njihova mentaliteta in pokazatelj, da niso združljivi z nami. In pred tem ne bežijo, temveč to tovorijo s seboj v EU.
Tudi tvoja mentaliteta ni združljiva našo. In kaj zdaj?
Moja mentaliteta je združljiva s 75% evropskih prebivalcev. Ti si v manjšini, ko hočeš sem pripeljat imigrante.

franseliski je izjavil:
Fantje, če policaj aretira muslimana, bo pač:
Če bi po ulici marširal KKK, bi 'progresivni intelektualci' (upravičeno) znoreli. Ker po cesti marširajo in k nasilju pozivajo pripadniki totalitarne ksenofobne radikalne islamske ideologije, je to multee-kultey in "kulturna posebnost uglednih gostov iz bližnjega vzhoda".
Tele šeme se v Sloveniji ne bodo dogajale, pa se lahko progresivni oboževalci srednjega veka na glavo postavite.

Reycis ::
Ravno zaradi obilice levakov v Sloveniji je v nacističnem scenariju za uvedbo 4. rajha pripravljen scenarij poplavitve z begunci. Ti povem tudi jaz sem bil liberalec do izkušnje v Egiptu. Zdaj sem pa rasist. In ta begunski cunami je namenjen točno temu. Da liberalci dobijo porcijo arabcev/islama in se streznejo. Države V4 so pa že zdaj dovolj rasistične, da tega ne rabijo :)

jype ::
NLight> Aja? Kdo ste 'VI', ki mi ne pustite? 25% celotnega evropskega prebivalstva, ki se zavzema za islamizacijo in uničenje Evrope? Če je kdo tu ki bi moral zapustiti Evropo si to ti in tebi podobni. MI, nas 75% in več namreč želimo ohraniti svojo celino tako kot je bila do zdaj. Si pozabil, da ste v manjšini? VI, ki nam vsiljujete migrante.
Ne vem, če je 25% ustrezen odstotek, glede na to, da smo z večinsko podporo vstopili v EU in podpisali pogodbo, v kateri smo se obvezali slediti evropskim vrednotam, med katere ne spadajo ksenofobija, rasizem in nacionalizem.
Ne vem, če je 25% ustrezen odstotek, glede na to, da smo z večinsko podporo vstopili v EU in podpisali pogodbo, v kateri smo se obvezali slediti evropskim vrednotam, med katere ne spadajo ksenofobija, rasizem in nacionalizem.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: connel ()

PrihajaNodi je izjavil:
Ja, posledica ljudstva, ki je gledalo stran, ker je hotelo grešnega kozla. In ekspresno rešitev.
In so lepo gledali stran. Najprej kako Hitler likvidira svoje politične nasprotnike (in, presenečenje, kdo so to bili, kajne), potem pa še manjšine. Pravi Nemci so živeli kilometer stran od taborišča, pa niso nič videli in nič slišali.
Točno se ve, kdo je bil kriv. In točno se ve, kdo bo kriv, če se bo morda situacija ponovila. Tisti, ki so "le" (in ki bi le) branili "svoj" lebensraum.
Banalnost zla, ali kako že?

morbo> Če bi po ulici marširal KKK, bi 'progresivni intelektualci' (upravičeno) znoreli. Ker po cesti marširajo in k nasilju pozivajo pripadniki totalitarne ksenofobne radikalne islamske ideologije, je to multee-kultey in "kulturna posebnost uglednih gostov iz bližnjega vzhoda".
Tudi ti zelo rad lažeš. V Sloveniji je ravno par tednov nazaj na Prešernov trg sredi Ljubljane prišel maširat cel kup ksenofobih fašistov, pa jim ni nihče preprečil, da so mirno širili sovraštvo in nestrpnost.
Tudi ti zelo rad lažeš. V Sloveniji je ravno par tednov nazaj na Prešernov trg sredi Ljubljane prišel maširat cel kup ksenofobih fašistov, pa jim ni nihče preprečil, da so mirno širili sovraštvo in nestrpnost.
Zgodovina sprememb…

Tvoje interpretacije kaj je "ksenofobno in sovražno" pač ustrezajo radikalni levi ideologiji, katere večina ljudi ne sprejema. Zato lahko trdim da lažeš o "fašistih".
In ne, ljudje niso glasovali za anarhistično vizijo skrajno-levih lunatikov, takrat ko smo se odločili za EU. Ravno tako ne za uvoz in socialno vzdrževanje islamofašizma iz zaostalih predelov BV in Afrike.

krneki0001 je izjavil:
Evropejci v pravem pomenu.
Ne, ravno mi se zavzemamo za sekularno Evropo, kjer pa pravice manjšin niso kršene. Kjer lahko gre kdor hoče v nedeljo na fuzbal, v cerkev, džamijo, ali pa v hosto po gobe.
Kjer barva kože in pripadnost mitski arijski rasi ne igrata nobene vloge.
A ni zanimivo, da ti tukaj noben ne usporava.
Naše zahteve so nekaj čisto drugega kot si ti dojel. Zarad mene so lahko begunci in imigranti zeleni z rdečimi pikcami. Ne vpliva to na moje mišljenje, ker me barva in rasa ne zanimata. Gre za mentaliteto, ki ni združljiva z našo. Ne moreš hčerke ubit, ker je "nečista", ker so jo trije tipi posilili. Ne moreš zahtevat nošenje burk in prepovedat mini krilca,....
Tudi tvoja mentaliteta ni združljiva našo. In kaj zdaj?
Moja mentaliteta je združljiva s 75% evropskih prebivalcev. Ti si v manjšini, ko hočeš sem pripeljat imigrante.
No, vidiš, vsaj glede ene stvari se strinjamo (glede ubijanja hčerke zaradi nečistosti). Tega jim ne bomo dovolili. Verjamem, da marsikak begunec beži tudi pred takim ravnanjem.
Škoda, da se ne strinjamo še, da ne moremo teptati pravic beguncev, če niso prave vere. Kaj pa, če jih je foter hotel ubiti, ker so nečiste?
In tudi ti verjamem, da je tvoja mentaliteta združljiva z mentaliteto 75+% prebivalcev. Najprej jaz / mi. In ravno zato se nam kaj dobrega ne obeta.

PrihajaNodi je izjavil:
Breivika so ustavili takoj ko so ga lahko, in zdaj nimajo vec problemov z njim. Hitlerja pac niso, pa imajo probleme z njim se vedno.
Saj opazis razliko kle?
Niti ne. Hitler je bil posledica, tega kar se je dogajlo v Nemčiji, brezposlenost, revščina, beda in 90% judov na vodilnih položajih v Nemčiji. Pa pustimo to.
Kako pa veš da smo Breivika(e) ustavili?
No, vidiš, vsaj glede ene stvari se strinjamo (glede ubijanja hčerke zaradi nečistosti). Tega jim ne bomo dovolili. Verjamem, da marsikak begunec beži tudi pred takim ravnanjem.
Kaj boš ti dovolil in kaj ne, te ne bo nihče vprašal. Enako kot nas niso vprašali (evropejcev) ali se strinjamo z dnevi odprtih vrat.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()

lexios ::
krneki0001 je izjavil:
V Iraku leta 1989 so ženske tudi v takih kiklcah okol hodile, pa v službah so delale v veliki večini. Danes so v veliki večini za štedilnikom in zafernkane.
Just sayin, v Pakistanu tudi. Ampak tist k je fotko, ki sem jo komentiral delal, bi se lahk mal bl potrudu. Seveda to ne pomeni, da bodo muslimanke, ki sedaj prihajo v Evropo vse po vrsti brez zadržkov oblekle mini krilo ali da Arabci v EU bežijo pred tiranijo "svete knjige", kot si predstavlja Jure. Čeprav "svete tekste" prinesejo kar s sabo!

morbo> katere večina ljudi ne sprejema.
Sorry, sprejema jo precej več kot polovica Evropejcev. Pod to so se celo podpisali.
morbo> In ne, ljudje niso glasovali za anarhistično vizijo skrajno-levih lunatikov, takrat ko smo se odločili za EU. Ravno tako ne za uvoz in socialno vzdrževanje islamofašizma iz zaostalih predelov BV in Afrike.
Preberi pogodbo, ki so jo tvoji predstavniki podpisali, potem se pa lahko pritožiš - zarad mene lahko tut na tramvajkomando.
Sorry, sprejema jo precej več kot polovica Evropejcev. Pod to so se celo podpisali.
morbo> In ne, ljudje niso glasovali za anarhistično vizijo skrajno-levih lunatikov, takrat ko smo se odločili za EU. Ravno tako ne za uvoz in socialno vzdrževanje islamofašizma iz zaostalih predelov BV in Afrike.
Preberi pogodbo, ki so jo tvoji predstavniki podpisali, potem se pa lahko pritožiš - zarad mene lahko tut na tramvajkomando.
Zgodovina sprememb…

NLight ::
Za malo smeha v turobni temi:
policaji in otrok igralec v 2 minuti zmaga
Kje je sedaj jype, da nam razkaže dosežke islamske kulture zadnjih 1000 let ?
0:50... Očitno ne poznajo kulturnega obnašanja - "Ali lahko prosim dobim en kos (karkoli že je bilo v vreči)?" bi bilo primerno obnašanje. Ne pa kot divjaki z rokami v vrečo pa sploh niso dobili dovoljenja, da si karkoli vzamejo. So si pač vzeli, ker so migrantje in mislijo da jim vse pripada.

Ne, jaz za razliko od tebe, hrepenim po evropski kulturi. Ti očitno hrepeniš po ksonofobni kulturi, ki je v evropi vladala nekoč prej.
Ti hrepeniš po evropski kulturi, ki bi jo jaz rad ohranil, ampak jaz sem ksenofob in ti si ___ ker podpiraš imigracijo ljudi ki bojo uničili evropsko kulturo? Ali mi lahko prosim logično razložiš, kako lahko trdiš da hrepeniš po evropski kulturi in hkrati uvažaš ljudi, ki so že uničili kulturo evropejcev v angliji in na švedskem...
Mimogrede (nepomembno za to temo), čarovnic ni sežigal le Hollywood, čeprav bi RKC ta del zgodovine rada pozabila.
Sem ti že napisal, kdo so bile te čarovnice, ki jih je RKC sežigala! In ne niso bile mlade kmečke dečve, ki so soseda pozdravile gripe s čajem. Kaj pametnuješ, pojdi nazaj gledati dokumentarce o Hitlerju in KKK, da boš soočen s pravimi, realnimi dejstvi.
In ne, spet v skladu s svojo prakso, obračaš trditve. Rusi nas niso izvlekli iz rasizma, ampak iz vojne, ki jo je zakuhala rasitična ideologija / nerešeni problemi iz prejšnje imperialne vojne. Ja, grdi komunajzi (Rusija) in grdi kapitalisti (ZDA) in še kup ostalih je nas, perfektne bele Evropejce moralo potegniti iz lastnega dreka, ker smo se predolgo praskali po tazadnjih in smo gledali, kako Nemčija hopsa eno državo za drugo, in tepta pravice manjšin in celih narodov. "Prekleti supremacisti", če parafraziram tebe.
WAT? Kje si ti prebral da so nas USSR rešili? Tvoj idol Tito je pobil pol miljona političnih nasprotnikov, komunistična USSR je pobila 60 miljonov svojih in ti pišeš neke pravljice o nekih rasistih? Od kje si se ti naučil zgodovine? Hollywood, ker si preveč gnil, da bi bral knjige?
Kako lahko ene najprej hvalim, potem pa obrat za 180? Enostavno. Saj ne hvalim njih, ampak pozitivna dejanja. To ni fucbal in zvestoba do groba. A ti za "svoje" navijaš tudi, ko počnejo svinjarije?
Kaj so moji? Evropa, kjer lahko ob dveh zjutraj greš skozi mesto, brez da bi te napadli borci za človeške pravice, ker sem pač belec in posledično naci ki ga je treba ubiti.
Ali imaš ti nek fetiš na Nacije? Kaj sploh je nacizem, gospod intelektualni presežek? Joj ne, on je rekel da je proti neomejeni imigraciji v njegovo vas, ziher je naci in ga je treba nemudoma križati. Oy Vey!
Tega jim ne bomo dovolili. Verjamem, da marsikak begunec beži tudi pred takim ravnanjem.
Ne bomo jim dovolili, ha ha ha ha. A bežijo pred tem, potem pa TU to počnejo? Pa kje je ta tvoja logika človek???
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: franseliski ()

Res? Naj te spomnim na primer pred nekaj tedni, ko so na Prešercu paradirali zagovorniki migrantov. Pa je prišel gospod s transparentom, na katerem je pisalo 'STOP islamizaciji' oz. nekaj podobnega. Na zahtevo muslimanke z ruto na glavi, vodje tega paradiranja, je policist od gospoda zahteval da umakne svoj transparent. Toliko o svobodnem izražanju.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: NLight ()

In ne, ljudje niso glasovali za anarhistično vizijo skrajno-levih lunatikov, takrat ko smo se odločili za EU. Ravno tako ne za uvoz in socialno vzdrževanje islamofašizma iz zaostalih predelov BV in Afrike.
Tudi noben nikjer tega ne trdi. Razen tebe, ker lazes, ker imas agendo.
Glavni zastavonoša progresivcev je le par postov zgoraj trdil da je islamizacija EU del pogodb katerim smo se zavezali ob vstopu. Neobrzdana in nekontrolirana imigracija tudi, baje.
"Evropa bi lahko sprejela 50 miljonov imigrantov v enem letu" (tm)

NLight> 0:50... Očitno ne poznajo kulturnega obnašanja - "Ali lahko prosim dobim en kos (karkoli že je bilo v vreči)?" bi bilo primerno obnašanje. Ne pa kot divjaki z rokami v vrečo pa sploh niso dobili dovoljenja, da si karkoli vzamejo. So si pač vzeli, ker so migrantje in mislijo da jim vse pripada.
Po tem ključu je treba vse, ki niso kolesarji, sterat iz države, ker iz avtomobilov odmetavajo smeti na izvozih pri ljubljanski obvoznici.
franseliski> Ti hrepeniš po evropski kulturi, ki bi jo jaz rad ohranil,
Ti bi rad ohranil nemško kulturo iz leta 1938. To ni evropska kultura.
NLight> Res? Naj te spomnim na primer pred nekaj tedni, ko so na Prešercu paradirali zagovorniki migrantov. Pa je prišel gospod z transparentom, na katerem je pisalo STOP islamizaciji. Na zahtevo muslimanke z ruto na glavi, vodje tega paradiranja, je policist od gospoda zahteval da umakne svoj transparent. Toliko o svobodnem izražanju.
Policist je ravnal zakonito. Sovražni govor, kakor tudi spodbujanje verske, rasne ali druge nestrpnosti, sta pri nas prepovedana.
morbo> "Evropa bi lahko sprejela 50 miljonov imigrantov v enem letu" (tm)
Za tako količino Evropa ohranja kapacitete.
morbo> Glavni zastavonoša progresivcev je le par postov zgoraj trdil da je islamizacija EU del pogodb katerim smo se zavezali ob vstopu. Neobrzdana in nekontrolirana imigracija tudi, baje.
Tvoja interpretacija je napačna.
Po tem ključu je treba vse, ki niso kolesarji, sterat iz države, ker iz avtomobilov odmetavajo smeti na izvozih pri ljubljanski obvoznici.
franseliski> Ti hrepeniš po evropski kulturi, ki bi jo jaz rad ohranil,
NLight> Res? Naj te spomnim na primer pred nekaj tedni, ko so na Prešercu paradirali zagovorniki migrantov. Pa je prišel gospod z transparentom, na katerem je pisalo STOP islamizaciji. Na zahtevo muslimanke z ruto na glavi, vodje tega paradiranja, je policist od gospoda zahteval da umakne svoj transparent. Toliko o svobodnem izražanju.
Policist je ravnal zakonito. Sovražni govor, kakor tudi spodbujanje verske, rasne ali druge nestrpnosti, sta pri nas prepovedana.
morbo> Glavni zastavonoša progresivcev je le par postov zgoraj trdil da je islamizacija EU del pogodb katerim smo se zavezali ob vstopu. Neobrzdana in nekontrolirana imigracija tudi, baje.
Tvoja interpretacija je napačna.
Zgodovina sprememb…

morbo> katere večina ljudi ne sprejema.
Podpisali smo trgovski sporazum. Nismo podpisali diktatorstva iz Bruslja, nismo podpisali da bomo sprejemali in preživljali migrante, nismo podpisali da bomo nemška marioneta, nismo podpisali da želimo ameriške trgovske sporazume in s tem povezana genska spremenjena hrana in kemijsko obdelani piščanci. Podpisali smo da bomo del EU, del trgovskega sporazuma med članicami. V zadnjih letih je EU postala vse prej kot pa nek trgovski sporazum.
Veliko povedo tudi Britanci, ki so ravno tako 'podpisali' vstop v EU. Danes pa večina zahteva izstop VB iz EU. In to se bo v prihodnjem letu tudi zgodilo.

Mogoče, če skadiš par močnih jointov.
V realnem svetu pa že zdaj imigranti živijo v šotoriščih (na ravni beguncev oz. brezdomcev). Stanovanj primanjkuje. Dela za neizobražene in nekvalificirane ljudi ni. Denarja za te ljudi integrirat tudi očitno ne.
S to te "kapacitete" ki jih "ohranjamo"? Troll on...

Glavni zastavonoša progresivcev je le par postov zgoraj trdil da je islamizacija EU del pogodb katerim smo se zavezali ob vstopu.
Ne vem kdo je kaj govoril, ampak to ni res. Del EU pogodb je samo da moramo sprejet begunce ki jih lahko, ker so cloveske pravice splosne in veljajo za vse ljudi.
Zdaj, ce se tebi zdi da je to enako islamizaciji EU, pol je pa to izkljucno tvoj problem, ker nikjer ni dokazov da se to dogaja.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Truga ()

Sama štajerska bo tudi potrebovala kmalu šotore. Upam da bo civilna zaščita tudi tako dobrovoljna.

morbo> Mogoče, če skadiš par močnih jointov.
O, ne, ni treba ničesar kadit, samo sprehodiš se po dokumentaciji EU glede sredstev in kapacitet za izjemne razmere.
morbo> V realnem svetu pa že zdaj imigranti živijo v šotoriščih (na ravni beguncev oz. brezdomcev). Stanovanj primanjkuje. Dela za neizobražene in nekvalificirane ljudi ni. Denarja za te ljudi integrirat tudi očitno ne.
Drži. Ker se nekatere članice izogibajo izpolnjevanju svojih dolžnosti, ki so jih sprejele ob podpisu pogodb, je zdaj pritisk na tiste, ki se ne izogibajo dolžnostim, večji. Jebiga, naciji delajo škodo. Saj se jih bomo prej ali slej znebili.
NLight> Podpisali smo trgovski sporazum. Nismo podpisali diktatorstva iz Bruslja, nismo podpisali da bomo sprejemali in preživljali migrante, nismo podpisali da bomo nemška marioneta, nismo podpisali da želimo ameriške trgovske sporazume in s tem povezana genska spremenjena hrana in kemijsko obdelani piščanci. Podpisali smo da bomo del EU, del trgovskega sporazuma med članicami. V zadnjih letih je EU postala vse prej kot pa nek trgovski sporazum.
Podpisali smo, da bomo solidarni, strpni in spoštovali človekove pravice. Nekateri izmed vas bi zdaj radi, da nam tega ne bi bilo treba, ampak k sreči vaše želje niso pomembne.
O, ne, ni treba ničesar kadit, samo sprehodiš se po dokumentaciji EU glede sredstev in kapacitet za izjemne razmere.
morbo> V realnem svetu pa že zdaj imigranti živijo v šotoriščih (na ravni beguncev oz. brezdomcev). Stanovanj primanjkuje. Dela za neizobražene in nekvalificirane ljudi ni. Denarja za te ljudi integrirat tudi očitno ne.
Drži. Ker se nekatere članice izogibajo izpolnjevanju svojih dolžnosti, ki so jih sprejele ob podpisu pogodb, je zdaj pritisk na tiste, ki se ne izogibajo dolžnostim, večji. Jebiga, naciji delajo škodo. Saj se jih bomo prej ali slej znebili.
NLight> Podpisali smo trgovski sporazum. Nismo podpisali diktatorstva iz Bruslja, nismo podpisali da bomo sprejemali in preživljali migrante, nismo podpisali da bomo nemška marioneta, nismo podpisali da želimo ameriške trgovske sporazume in s tem povezana genska spremenjena hrana in kemijsko obdelani piščanci. Podpisali smo da bomo del EU, del trgovskega sporazuma med članicami. V zadnjih letih je EU postala vse prej kot pa nek trgovski sporazum.
Podpisali smo, da bomo solidarni, strpni in spoštovali človekove pravice. Nekateri izmed vas bi zdaj radi, da nam tega ne bi bilo treba, ampak k sreči vaše želje niso pomembne.
Zgodovina sprememb…

AC_DC ::
Saj uvazamo samo begunce.
who are you kidding
World peace je izjavil:
2015.10.15 (Maiduguri, Nigeria) - Two suicide bombers massacre forty-two worshippers at a rival mosque.
2015.10.13 (Maiduguri, Nigeria) - Four other people are wiped out by three Fedayeen suicide bombers in an otherwise peaceful neighborhood.
2015.10.13 (Jerusalem, Israel) - Two Palestinians board a bus and begin hacking and shooting Jews, killing two.
2015.10.13 (Jerusalem, Israel) - A Palestinian rams into a group of Israeli pedestrians then hacks several with a meat cleaver, killing a 60-year-old rabbi.
2015.10.12 (Mukoko, DRC) - ADF Islamists hack eight people to death with machetes.
2015.10.12 (Kandahar, Afghanistan) - A UN doctor is shot to death on her way home.
A si Islamist da točno veš po imenu in kakšne vere so bli ti storilci?
Nisi!
Maiduguri, Nigeria : at a rival mosque -> verjetno hare krišna po tvoje ?
Maiduguri, Nigeria: fedajini, google "Fedayeen Nigeria2 vrže ven "Complex fedayeen attacks by jihadist organisations", hare krišna ?
2x Jerusalem, Israel: Palestinci so muslimani
Mukoko, DRC: ADF Islamists, ponovno hare krišna ?
Kandahar, Afghanistan, verjetno ga je aboridžin ?
f*ck logic.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: AC_DC ()

A? Od kje ti pa ta bistra ideja? Aja, ker nimate drugih argumentov kot kazanje s prsti na Nacije! Tak zagovornik multikulture, pa niti ne pozna različnih kultur Evrope. Sedi sine 1.
Imaš odlično priliko da vodiš z zgledom:
a) razliko prihodkov do minimuma v Slveniji nakaži ubogim beguncem
b) v svoje stanovanje sprejmi neomejeno št. beguncev. Ali pa vsaj kakšni 2 družini.
Zakaj ne narediš tega, če si tak humanist? Zakaj?
Meni se zdi, da jype hrepeni po dobrih starih časih partije, kjer se je lahko nacije...:
Islam religija miru, zlobni so samo naciji:
Dutch Muslim Immigrant kids warn: convert or die
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: franseliski ()

jype
Ti pojmi so dvosmerna ulica, če se je ena stran ne drži (noče držati), potem lahko podpišeš karkoli.
Ti nisi nič od tega za vse tiste, ki se ne strinjajo s tvojimi blodnjami.
Podpisali smo, da bomo solidarni, strpni in spoštovali človekove pravice.
Ti pojmi so dvosmerna ulica, če se je ena stran ne drži (noče držati), potem lahko podpišeš karkoli.
Ti nisi nič od tega za vse tiste, ki se ne strinjajo s tvojimi blodnjami.
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: PrihajaNodi ()

jype> Po tem ključu je treba vse, ki niso kolesarji, sterat iz države, ker iz avtomobilov odmetavajo smeti na izvozih pri ljubljanski obvoznici.
Kako točno sta migracija in kolesarjenje povezani? Če že pišeš neumnosti napiši vsaj nekaj berljivega in logičnega, ne pa da mešaš jabolka in krompir. Praviš, da so migrantje ravnali pravilno? Torej lahko jaz v mestu iztegnem roko v neko žensko torbico in si pač vzamem stvari ven. Ti namreč praviš, da ni nič narobe, če tujcu kradeš iz vreče. Bolj kot berem tvoje komentarje, bolj se mi dozdeva da si ti nek prikrit musliman, njihov. Kdo pri zdravi pameti odobrava krajo iz torbe, vreče, nahrbtika? Kar so naredili migranti je kraja, kriminalno dejanje. Brez dovoljenja nihče nima pravice posegati po tuji lastnini.
jype> Policist je ravnal zakonito. Sovražni govor, kakor tudi spodbujanje verske, rasne ali druge nestrpnosti, sta pri nas prepovedana.
morbo> "Evropa bi lahko sprejela 50 miljonov imigrantov v enem letu"
Pravica do svobodnega izražanja? Se še spomniš svojega nabijanja o spoštovanju človekovih pravic? Ja? Ena izmed njih je svobodno izražanje. In če ti človeku prepoveš, da izrazi svoje mnenje, si s tem kršil človekove pravice. Če bi bil dovolj razgledan bi vedel, da v EU zelo malo ljudi pravzaprav odgovarja za 'sovražni' govor, ker sodišče za človekove pravice vedno zavrže obtožbe, saj gre za kršneje osnovnih človekovih pravic.
Če sem jaz proti migrantom, če jaz ne želim migrante pri nas, če sem proti muslimanom, in to izrazim na transparentu... to ni sovražni govor. To je le izražanje lastnega mnenja. Saj imam pravico imeti lastno menje o ljudeh in stvareh? Ali boš našel kak zakon, ki mi prepoveduje da si o ljudeh mislim kar hočem? Ravno tako imam pravico to mnenje izraziti, JAVNO. Kar je zapisano tudi v slovenski ustavi.
Meja med sovražnim govorom in svobodo izražanja je zabrisana oz. jo je težko določiti. Kar je za nekoga sovražni govor, je za neko tretjo osebo izražanje mnenja. Zato, kot sem že povedal, Evropa beleži zelo malo obtožb zoper sovražnega govora. Konec koncev smo tudi par tednov nazaj videli, da sodišče ni sprejelo nobenih ukrepov zoper 'sovražnega' govora na twiterju, v katerem je uporabnik napisal, da je treba migrante postrejljat. Sodišče je povedalo, da ta oseba ne krši nobenega zakona, in proti njej ne morejo začeti postopka. In potem ko primerjamo ta komentar na twiterju, ki poziva k streljanu, in navaden transparent 'STOP islamizaciji'... če prvi ne krši nobenih zakonov, potem jih drugi, ki je precej manj 'sovražen', ravno tako ne krši.
Kako točno sta migracija in kolesarjenje povezani? Če že pišeš neumnosti napiši vsaj nekaj berljivega in logičnega, ne pa da mešaš jabolka in krompir. Praviš, da so migrantje ravnali pravilno? Torej lahko jaz v mestu iztegnem roko v neko žensko torbico in si pač vzamem stvari ven. Ti namreč praviš, da ni nič narobe, če tujcu kradeš iz vreče. Bolj kot berem tvoje komentarje, bolj se mi dozdeva da si ti nek prikrit musliman, njihov. Kdo pri zdravi pameti odobrava krajo iz torbe, vreče, nahrbtika? Kar so naredili migranti je kraja, kriminalno dejanje. Brez dovoljenja nihče nima pravice posegati po tuji lastnini.
jype> Policist je ravnal zakonito. Sovražni govor, kakor tudi spodbujanje verske, rasne ali druge nestrpnosti, sta pri nas prepovedana.
morbo> "Evropa bi lahko sprejela 50 miljonov imigrantov v enem letu"
Pravica do svobodnega izražanja? Se še spomniš svojega nabijanja o spoštovanju človekovih pravic? Ja? Ena izmed njih je svobodno izražanje. In če ti človeku prepoveš, da izrazi svoje mnenje, si s tem kršil človekove pravice. Če bi bil dovolj razgledan bi vedel, da v EU zelo malo ljudi pravzaprav odgovarja za 'sovražni' govor, ker sodišče za človekove pravice vedno zavrže obtožbe, saj gre za kršneje osnovnih človekovih pravic.
Če sem jaz proti migrantom, če jaz ne želim migrante pri nas, če sem proti muslimanom, in to izrazim na transparentu... to ni sovražni govor. To je le izražanje lastnega mnenja. Saj imam pravico imeti lastno menje o ljudeh in stvareh? Ali boš našel kak zakon, ki mi prepoveduje da si o ljudeh mislim kar hočem? Ravno tako imam pravico to mnenje izraziti, JAVNO. Kar je zapisano tudi v slovenski ustavi.
Meja med sovražnim govorom in svobodo izražanja je zabrisana oz. jo je težko določiti. Kar je za nekoga sovražni govor, je za neko tretjo osebo izražanje mnenja. Zato, kot sem že povedal, Evropa beleži zelo malo obtožb zoper sovražnega govora. Konec koncev smo tudi par tednov nazaj videli, da sodišče ni sprejelo nobenih ukrepov zoper 'sovražnega' govora na twiterju, v katerem je uporabnik napisal, da je treba migrante postrejljat. Sodišče je povedalo, da ta oseba ne krši nobenega zakona, in proti njej ne morejo začeti postopka. In potem ko primerjamo ta komentar na twiterju, ki poziva k streljanu, in navaden transparent 'STOP islamizaciji'... če prvi ne krši nobenih zakonov, potem jih drugi, ki je precej manj 'sovražen', ravno tako ne krši.

Ravno tako smo (so) podpisali, da bomo (bodo) branili zunanje evropske meje (vemo kdo). Pa se tega ne držijo. Zakaj bi mi upoštevali zakone in predpise, če jih Grčija ne? Ali so vse članice enakopravne in za vse veljajo enaka pravila, ali pa naj vsaka dela po svoje. Slovenija naj se drži predpisov, Grčija pa ne?
Kar se tiče naših želja. Članstvo v EU ni večno, ne bo trajalo tisočletja. Slovenija lahko jutri izstopi iz EU, tako kot bo to storila VB. Bomo izstopili pa ne bo več nobenih solidarnosti, strpnosti in človekovih pravic. K sreči imamo možnost izstopa iz EU. Samo čakaj da VB izstopi iz EU, pa se bo pojavil domino efekt. Poljska je že povedala, da se politike izsiljevanja v EU ne misli it. Če bo Nemčija začela grozit z sankcijami, bo Poljska izstopila iz EU. To pa zopet potegne še ostale višjegrajske države. Nemčija ne želi, da države izstopijo iz EU, ker bo to premešalo karte na trgu. V svet bo poslano sporočilo, da EU ne funkcionira, in takoj bodo nastale gospodarske in finančne težave.

Potem je treba jypeta zapreti, ker spodbujaš sovraštvo do belih narodov. Da ne omenim kakšno sovraštvo širiš do krščanstva.
Isto kot se v zapor pošilja 'promotorje' genocida židov, isto velja za 'promotorje' genocida belcev. Saj smo vendarle vsi enaki, a ne?

jype
Ti pojmi so dvosmerna ulica.
V cem je torej problem? Tiste ki se jih ne bojo drzali se zapre/deportira nazaj. Problem solved?
Ker se to ne izvaja sploh (papir prenese vse).
Vse v imenu politične korektnosti.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: AC_DC ()

franseliski je izjavil:
WAT? Kje si ti prebral da so nas USSR rešili? Tvoj idol Tito je pobil pol miljona političnih nasprotnikov, komunistična USSR je pobila 60 miljonov svojih in ti pišeš neke pravljice o nekih rasistih? Od kje si se ti naučil zgodovine? Hollywood, ker si preveč gnil, da bi bral knjige?
Seveda so jih. In ni bilo prav. In niso moji idoli.
Ne sprememni pa to dejstva, da so se pri nas partizani borili proti nacifašističnemu paktu. To pa je bilo prav. In prav kolaboracija takratnih desničarjev, ki so, kako primerno, bili pripravljeni pogledati stran, je v veliki meri zaslužna, da so po vojni prišli na oblast komunisti. In prav tega se beli danes ne upajo vprašati. Kaj bi bilo, če bi mi takrat naredili pravo stvar?
Katero knjigo si prebral nazadnje?
franseliski je izjavil:
Ali mi lahko prosim logično razložiš, kako lahko trdiš da hrepeniš po evropski kulturi in hkrati uvažaš ljudi, ki so že uničili kulturo evropejcev v angliji in na švedskem...
Ne uvažam jih. Sami pridejo. Jaz se le zavzemam za spoštovanje njihovih pravic.
Pa res ti priporočam kako potovanje po Britaniji ali Švedski. Še iz prve roke si oglej to "uničeno" kulturo. Potem pa odpotuj še na kak otok, kjer so se generacije plodile med seboj in primerjaj.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 3p ()

http://www.rtvslo.si/slovenija/slovenij...
Materiala za komedijo kolikor hočeš.
kako bo izgledalo v praksi:
fakti:
Vseh policajev je 8054, od tega uniformiranih 5303.
Vojska ima skupno 8208 članov.
Slovenija bi v primeru zaprtja madžarsko-hrvaške meje vzpostavila "maksimalni nadzor"
Materiala za komedijo kolikor hočeš.
kako bo izgledalo v praksi:
fakti:
Slovenija ima s Hrvaško kar 57 mejnih prehodov, ponekod so ti med seboj oddaljeni le nekaj 100 metrov, kdo bo v primeru "maksimalnega nadzora" pokrival vse te točke 24ur/dan, da o 670 km zelene meje s Hrvaško ne govorimo. Prav tako imamo s Hrvaško en kup zapuščenih cest in mostov "ograjenih" le s cvetličnimi koriti. S Hrvaško nimamo večjih naravnih preprek, večinoma gre za manjše reke, gozdove in polja. Madžarska ima lažjo nalogo, saj ima s Hrvaško 355 km meje večinoma naravna rečna prepreka (Drava, Mura) od tega postavljene 41 km žične ograje in s Srbijo 174 km od tega postavljene 110 km žične ograje.
Vseh policajev je 8054, od tega uniformiranih 5303.
Vojska ima skupno 8208 članov.

Res? Naj te spomnim na primer pred nekaj tedni, ko so na Prešercu paradirali zagovorniki migrantov. Pa je prišel gospod s transparentom, na katerem je pisalo 'STOP islamizaciji' oz. nekaj podobnega. Na zahtevo muslimanke z ruto na glavi, vodje tega paradiranja, je policist od gospoda zahteval da umakne svoj transparent. Toliko o svobodnem izražanju.
Gospod je imel na transparentu napisano "za ohranitev katoliške evrope".
In se ob tem ni zavedal dveh absurdov:
1) Krščanstvo je Evropo osvojilo iz istih krajev, iz katerih evropo baje ogroža Islam.
2) Krščanska vera od vernikov terja solidarnost s tujci, revnimi in tistimi, ki so potrebni pomoči.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 3p ()

Seveda so jih. In ni bilo prav. In niso moji idoli.
Ne sprememni pa to dejstva, da so se pri nas partizani borili proti nacifašističnemu paktu. To pa je bilo prav. In prav kolaboracija takratnih desničarjev, ki so, kako primerno, bili pripravljeni pogledati stran, je v veliki meri zaslužna, da so po vojni prišli na oblast komunisti. In prav tega se beli danes ne upajo vprašati. Kaj bi bilo, če bi mi takrat naredili pravo stvar?
Katero knjigo si prebral nazadnje?
Partizani so nas branili pred nadvlado nacizma = Heroji
Proti imigranti bi nas radi obvarovali moslimanske nadvlade=Naci
Po tvoje so torej Naciji Heroji? KJE JE TVOJA LOGIKA?
Morda sem preveč butast da bi te razumel, razloži mi kdo je dober in kdo slab?
Ma, pojdi nazaj gledati Šindlerjev seznam in si brisati svoje nacistične solze, ker si pripadnik tako zlobne rase. Lahko prodaš vse svoje imetje in daš beguncem keš, tako boš dokazal, da nisi enak nam nacistom. Kaj čakaš?

Pa res ti priporočam kako potovanje po Britaniji ali Švedski. Še iz prve roke si oglej to "uničeno" kulturo. Potem pa odpotuj še na kak otok, kjer so se generacije plodile med seboj in primerjaj.
Kaj pa spoštovanje pravic Evropejcev? Pravica do varnega življenja, pravica do svobodne izbire vere, pravica do (spolne) nedotakljivosti. Zakaj bi mi spoštovali njihove pravice (ki jih do danes sploh poznali niso, saj te pravice v njihovih državah ne veljajo, in jih niso upoštevali), če oni ne spoštujejo naše?
Generacije plodile med seboj... Kdo pravi da se moramo Evropejci razmnoževat samo med seboj? Lahko se mešamo z ZDA, Kanado, Rusijo, Avstralijo, Novo Zelandijo... skratka z vsemi zahodnimi, nemuslimanskimi kulturami. Saj nas je dovolj da se med sabo zmešamo, ne potrebujemo dodatnih milijonov oz. milijard priseljencev iz tretjega sveta. Napredne države naj se mešajo med sabo, državljani tretjega sveta pa med sabo. Mi njih ne potrebujemo, oni potrebujejo nas.

Pšenični ::
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/598762/Is...
"Među porukama dominiraju islamistički grafiti: "Preobratite se ili umrite" i "Kalifat je ovde".
Osim grafita, jedan restoran označen je arapskim znakom za slovo "N"
(nevernik), koje islamisti koriste za označavanje hršćanskih kuća.".
Brez komentarja.
"Među porukama dominiraju islamistički grafiti: "Preobratite se ili umrite" i "Kalifat je ovde".
Brez komentarja.

Muslim Integration: Germany's Lost Daughters
Jure, ko sva se pogovarjala si mi zanimivo dejal kako turške deklice niso več tako stigmatizirane v Nemčije kot so bile v Turčiji, da hodijo v šole in uživajo zahodno kulturo. No, preberi tale članek, ki pravi da se motiš na polni črti. Je pa iz leta 04
Jure, ko sva se pogovarjala si mi zanimivo dejal kako turške deklice niso več tako stigmatizirane v Nemčije kot so bile v Turčiji, da hodijo v šole in uživajo zahodno kulturo. No, preberi tale članek, ki pravi da se motiš na polni črti. Je pa iz leta 04

http://www.blic.rs/Vesti/Svet/598762/Is...
Brez komentarja.
Normalno, Evropa je polna infidelov in ti ki prihajajo so mnenja da smo mi vsi skupaj krivi za trplenje po Svetu. Jype jim bo potrdil.

Kaj pa spoštovanje pravic Evropejcev? Pravica do varnega življenja, pravica do svobodne izbire vere, pravica do (spolne) nedotakljivosti. Zakaj bi mi spoštovali njihove pravice (ki jih do danes sploh poznali niso, saj te pravice v njihovih državah ne veljajo, in jih niso upoštevali), če oni ne spoštujejo naše?
Generacije plodile med seboj... Kdo pravi da se moramo Evropejci razmnoževat samo med seboj? Lahko se mešamo z ZDA, Kanado, Rusijo, Avstralijo, Novo Zelandijo... skratka z vsemi zahodnimi, nemuslimanskimi kulturami. Saj nas je dovolj da se med sabo zmešamo, ne potrebujemo dodatnih milijonov oz. milijard priseljencev iz tretjega sveta. Napredne države naj se mešajo med sabo, državljani tretjega sveta pa med sabo. Mi njih ne potrebujemo, oni potrebujejo nas.
Heh. S kom bi se ti rad plodil, seveda odločaš sam. Izvoli.
O tem, da boš odločal, s kom se bomo ostali, pa kar sanjaj.
Najbolj zabavno je sicer, ko komu tvoje sorte hčerka domov pripelje nearijskega moškega s "čudno" frizuro.
Katere pravice so ti kršene v Evropi? Kaj si storil, da ti ne bi bile?
Glede te nenehne ogroženosti. Dejansko nisem vedel, da se eni počutite tako ogrožene. Kar ves čas. It tega potem pride politika "preventivnih vojn", ki jo prakticira ZDA (pa še kdo).
"Arabci bi nas ogrožajo. No, lahko bi nas. Gremo jih zmlet v prah, in bomo bolj varni. Štajerci nas ogrožajo. Vozijo pijani. Gremo jih zmlet. Sosed me ogroža. Ima večjo kosilnico. Kje že mam sekiro."

nejclp ::
jype
Ti pojmi so dvosmerna ulica.
V cem je torej problem? Tiste ki se jih ne bojo drzali se zapre/deportira nazaj. Problem solved?
Ker se to ne izvaja sploh (papir prenese vse).
Vse v imenu politične korektnosti.
Se prav, problem so desničarski in islamski ekstremisti. Se prav, problem je, da mate radi šunko, drugač pa prav lepo sodelujete.