Forum » Kaj kupiti » Katero miško - čim daljša razdalja od računalnika brez kabla
Katero miško - čim daljša razdalja od računalnika brez kabla
waters ::
Torej iščem miš katera ima zelo močan radijski signal. Malo sem spraševal, pa so mi za Logitechove rekli da imajo samo 2 m. Jaz bi jo uporabljal v drugi sobi kot računalnik. Vmes je Knauf 12 cm. Ne želim kabla !!!
LP
LP
goku :) ::
Kaj ti to pomaga, da imaš komp v drugi sobi kakor koli že teško boš našel tako miš za kakšne ugodne cene?!?!?
To je moje mnenje pejt mal po trgovinah
To je moje mnenje pejt mal po trgovinah
JXS ::
microsoftova Bluetooth kombinacija bi lahko bila dobra rešitev saj Bluetooth naj bi deloval do 12m, samo kako je pa z delovanjem preko stene, pa najbolje da preveriš v trgovini. res pa je da stvar stane kar precej.
JXS ::
ponavadi je knaufa vsega skupaj slabe 3cm , tako da to ni taka ovira, po vsej vrjetnosti pa imaš tudi 5 do 10 cm izolacije, za katero pa težko rečem kako vpliva na signal, tako da ti preostane samo to da sprobaš.
goku :) ::
Pri nekem prijatelju sva to sprobala, ni delalo a res je tudi ta ta miš ni bila nevem kako dobra
Slaine ::
Pa Logitechova ima cca. ene 5 metrov... doma preizkušeno
Slaine - The King of Kings ...........''Some of us are born to die''
Flay ::
Zakaj sploh hočeš uporablat miš v sosednji sobi ???
Drugače je najboljša še bluetooth Če se pa ne odločiš za to pa bormašino (vrtalnik) pa lukno v steni nared, pa kabel skos spel
Drugače je najboljša še bluetooth Če se pa ne odločiš za to pa bormašino (vrtalnik) pa lukno v steni nared, pa kabel skos spel
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izolacija stene z notranje straniOddelek: Loža | 13744 (12278) | kljuc |
» | bluetooth miška - kaj kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 2369 (2090) | Dzuro10 |
» | Profili za knaufOddelek: Loža | 3948 (3774) | Keyser Soze |
» | Domet brezžične tipkovnice in miši (skozi steno??)Oddelek: Strojna oprema | 1544 (1279) | domzi |
» | kaj uporabiti pri zidavi stanovanja?? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 18608 (17676) | madmitch |