Forum » Omrežja in internet » Gigaset 4170 isdn in CLIP problem
Gigaset 4170 isdn in CLIP problem
Cemmac ::
Zivjo
Danes sem na našo bazno ISDN postajo v sluzbi sparil 5-i telefon INT17. Telefon sem uparil z držanjem sredinskega gumba zgoraj, da je začel utripati..
Izkazalo se je da novi telefon deluje v redu, ampak je po tistem nehal delova CLIP (identiteta klicočega) na telefonu Gigaset 3000 mobile..INT15(na ostalih deluje normalno) ...
Enostavno ko kdo klice na omenjenem telefonu pokaze samo "zvonček" in puščice vanj, ne pa kdo je klical(zanimivo je da je identiteta v zgodovini zadnjih klicev)
Mi prosim lepo pomagate, kdor kaj ve o tem, Hvala!
Zanima me tudi kako nastaviti da bi bil nov telefon v listi INTernih stevil zaznamovan s priimkom. Nekaj sem gledal da ima bazna USB vhod ampak ne vem ce se tam kaj nastavlja...
Hvala za pomoč!
Cemm
Danes sem na našo bazno ISDN postajo v sluzbi sparil 5-i telefon INT17. Telefon sem uparil z držanjem sredinskega gumba zgoraj, da je začel utripati..
Izkazalo se je da novi telefon deluje v redu, ampak je po tistem nehal delova CLIP (identiteta klicočega) na telefonu Gigaset 3000 mobile..INT15(na ostalih deluje normalno) ...
Enostavno ko kdo klice na omenjenem telefonu pokaze samo "zvonček" in puščice vanj, ne pa kdo je klical(zanimivo je da je identiteta v zgodovini zadnjih klicev)
Mi prosim lepo pomagate, kdor kaj ve o tem, Hvala!
Zanima me tudi kako nastaviti da bi bil nov telefon v listi INTernih stevil zaznamovan s priimkom. Nekaj sem gledal da ima bazna USB vhod ampak ne vem ce se tam kaj nastavlja...
Hvala za pomoč!
Cemm
SeMiNeSanja ::
Za Gigaset ISDN bazne postaje obstaja Windows program za upravljanje postaje - ravno preko tega USB porta.
Točno kje ga dobiš, ti ne vem stresti iz rokava. Malo boš moral googlat, prebrskat Siemens-ove strani. Program je brezplačen, nastaviš pa lahko vse parametre, tudi poimenovanja telefonov. Seveda pa lahko tudi kaj zaštrikaš, če ne veš točno, kaj delaš....
Točno kje ga dobiš, ti ne vem stresti iz rokava. Malo boš moral googlat, prebrskat Siemens-ove strani. Program je brezplačen, nastaviš pa lahko vse parametre, tudi poimenovanja telefonov. Seveda pa lahko tudi kaj zaštrikaš, če ne veš točno, kaj delaš....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ISDN to VoIPOddelek: Omrežja in internet | 2301 (2149) | stleoric |
» | Znižanje stroškov ADSLja (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 11430 (10132) | Lonsarg |
» | Kakšen Telefon za Siol IP telefonijoOddelek: Omrežja in internet | 6529 (4535) | x.sci |
» | ISDN več slušalkOddelek: Strojna oprema | 1624 (1507) | roli |
» | Siemens ISDN modem + WinXP = problem ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2359 (2238) | Mac Gyver |