Forum » Sedem umetnosti » Klemen Klemen
Klemen Klemen
shadeX ::
Sup :)
O njem sicer ni nobene ravno uradne teme (vsaj po searchu videno), tako da sem jo sedaj jaz odprl. Zanima me kaj si mislite o njegovem zadnjem komadu :)
Leto 2000
VS
Leto 2015
Če v komadu ni sarkazma, pol je lepo vidno kako človek čez leta spremeni mišljenje. :)
O njem sicer ni nobene ravno uradne teme (vsaj po searchu videno), tako da sem jo sedaj jaz odprl. Zanima me kaj si mislite o njegovem zadnjem komadu :)
Leto 2000
VS
Leto 2015
Če v komadu ni sarkazma, pol je lepo vidno kako človek čez leta spremeni mišljenje. :)
Assass1n ::
Poslušam že dolgo in mi je fajn. Novejši komadi mi pa ne potegnejo glih tok, bomo vidl 4.9. ko nova plata izide. Naj omenim še da je 4.9. koncert v kino šiška, karto že imam :)
še ko je na tv-ju moder ekran me `pr src stisne
GabrieLeo ::
Glede na to da je naredil 2. rap album v Sloveniji kadarkoli in se takrat sploh še o repu ni toliko govorilo mu je za oprostiti slovar,
ampak zdaj z vso to konkurenco, ki je odzunaj pač ni več. Vsi pravijo da je legenda ampak resnično so njegove rime za v 6. razred, žal.
ampak zdaj z vso to konkurenco, ki je odzunaj pač ni več. Vsi pravijo da je legenda ampak resnično so njegove rime za v 6. razred, žal.
bambam20 ::
Glede na to da je naredil 2. rap album v Sloveniji kadarkoli in se takrat sploh še o repu ni toliko govorilo mu je za oprostiti slovar,
Kakšno konkurenco ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Klemen PrepeličOddelek: Šport | 1547 (772) | hlače13 |
» | Iron Maiden - The Book of SoulsOddelek: Sedem umetnosti | 4805 (3955) | Nikec3 |
» | O "reperjih", "skejterjih", "pozerjih"...Oddelek: Loža | 2583 (1794) | digital II |
⊘ | KLEMEN KLEMEN vs. ŠtajerskaOddelek: Loža | 2240 (2090) | PaJo |
» | Klemen Klemen LJ vs. MB ??Oddelek: Loža | 2334 (1856) | Jeronimo |