» »

Klemen Klemen LJ vs. MB ??

Klemen Klemen LJ vs. MB ??

BaTeMaN ::

na kratko o slovenski sceni - ne poznam nocem poznati

O Klemnu in MB pa to... sem Stajerc... mah to je tipicno stalisce fanteka, ki se nkol ni sel v sirni svet, zdaj je se zloben, naslednji album bo prilagojen, v vseh zacetnikih je najprej jeza zagon za njihovo "poezijo" poglej Aliena, ki zdaj ze bluzi, kr neki, prej je pa tolko po vsem,... tujina... se Marlyn Manson zacenja delat KOMERCIALO :))) Na sploh pa me ne zanima.. Ljubljancani ste v MB zazeljeni, pretezno pa Ljubljancanke, sam sem hodil 4 leta v solo v MB in 5 let v LJ na fax. Lahko recem le to... da oboji ne marajo COPS and CEFUR and MB ima se malo CIGANOV, katerih mnozina proti prekmurju narasca.. ampak jebe se men. Glavno da se mamo radi.
Klemen Klemen je saljivec, komik,... dela budalo iz sebe, na racun drugih. ce se mu to obrestuje v SIT pac bravo zanj. Vsaj trudi se a ne :)
LP
less then zero

Elemen_T ::

Skratka...klemen je en superfreak ki se dela mogoče mal preveč frajerčka. Bi ga mogel videt kakšen je v reality. pomoje ga potem nebi več hotel poznat.

lp

||_^_|| ::

ma dej model je ovca no..sploh se nima smisla o njemu pogovarjat..

Jeronimo ::

No pa se od klemna uradna stran.

STRAN !

Fantje. To kar on dela , dela izkjučno zaradi denarja. Je pa drugač prijeten fant in zelo zabaven in nima nič proti štajercem.:)
Poznam ga že dolgo časa in je čisto navaden fant z malo večjim smislom za humor.

Sicer ima vsak pravico do svojga mišljenja ampak ni on črna ovca tako kot nekateri mislijo. Sicer njegovih pesmi ne poznam - edino Trnov stile, vendar spomnite se Ali Ena, kako je pljuval po slovenski sceni. Pa smo se vsi samo muzali, ko ga je hotel Strmecki tožit in tako naprej.
Fantje in dekleta, glasba je glasba. Poslušajte malo tuje raperje kako svinjajo.
JURIŠ !!!
Preko vode do slobode!

zetko ::

Kar se mene tiče je on 1 kmatič k bi ga blo treba za jajca obest:D:D:D

Thomas ::

En podnar je. KlemenKlemen. Pa ne tisti, ki podne polaga - pač pa v prenesenem, slabšalnem pomenu.

Mislim ...
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Dr.Miha ::

glej ikono kaj si jst mislim o njem.V klasu so pa vsi čist ponorel in sam to poslušajo.....
;((;((;((
Za domovino z Nintendom naprej!

ChiefThunder ::

WTF man, klemen is in the motherf*ing house...LOL:D

MArko ::

tipo je ena navadna kamela ki bo dozivela kastracijo ce jo srecam v zivo

pramarko ::

Hja cimer pravi, da je precej agresiven... Drgac sm pa stajerc pa tud mene una sekira v hrbtu ne moti kaj dosti - bojda so pa vijole kr penasti zarad njega... Men je njegava muzika prow kul, glede na to da je slovenska - v splosnem nimamo bogve kako hudo dobre muzike.

YiMMi ::

eemmm...>:DTo smo ze obdelali ...kar se mene tice je budalo na kvadrat...Nemorem ga videt ne slisat...Ce res vse to dela zaradi denarja pol naj placa tudi svojo ceno za to kar je napisal o VIOLAH...;((
Jaz kaj takega nebi spesnil zaradi denarja so tudi druge teme...Zakaj pol ni namesto Viol uporabil Green Drekece hmmm...ker bi se verjetno pol moral preselit v MB...>:DUpam samo da bo placal svoj davek....
>:DCe pride v MB to sigurno BO>!!!!!!!!!!!
>:D>:D>:D

pramarko ::

Olalaaaa... kako so nekateri vijolicni... Toliko hrupa pa na netu se nism srecu.
V zvezi z raznimi navijaskimi timi: a vete, da ma KK Krka navijaski tim Zaboni (al pa nekaj podobnega)? Ne vem zakaj me to zlo spominja na zabe in barje :)), ampak imajo baje svoje ime utemeljeno ker so bojda skoraj vsi Zaboni iz neke vasi Zabjek (al pa nekaj podobnega) blizu NM. No mislim, da bi si ipak lohk zmislni kaj drugega...

Jeronimo ::

Hahaha !!!!

Koliko kontradikcije je v teh vaših postih.



Recimo v topicu Ilegalci se zavzemate za strpnost, v tem topicu pa slogan vsi enkopravni vsi drugačni kar nekam zbledi.



Je pa Klemen zadel terno s to svojo plato. Cela Slovenija ga pozna. Me zanima ali bi bilo isto če bi pel o marjeticah ???



In vsi ste tako silno agresivni. No veste kaj vam povem. Pridem v Portorož in probajte na meni pokazati kaj bi naredili Klemnu.

Vsi ste tako pametni tukaj na forumu da človeku kar pritisk dvigne. Jajca bi rezali in podobne svinjarije počeli. Greste se neke kvazi računalniške frike, potem se pa na vzven kažete kot kakšni vreslerji.



Pa Jim, Pramarko, Anže, Marko ........Svoje frustracije stresajte kje drugje. Kot bi rekel Thomas (ne vem zakaj tega ni tukaj povdaril, ko tako rad to kje drugje reče), na CNN-u bi vas že zdavnaj vrgli s foruma rekoč: No rasizm ........... is tolerated on CNN forum.
JURIŠ !!!
Preko vode do slobode!

jokeman ::

KRETEN^2;((;((;((

miranpozar ::

Hahaha... kako vas lahko en glasbeni komad tako prizadene?!?! Ma kaj mislite, da bi vas res s sekiro? Da se greste sploh sekirat zaradi takšne neumnosti, ste pa res eni nezreli napihnjenci!
Tip ima jajca, da izrazi neke ideje, ne pa kot ostala ničvredna slovenska (kao) glasbena scena. Sploh pa je takšen jezen stil temelj hip-hopa!
Pa vi frajerji štajerski s sabo pripeljite še vaše pičke, da ga še one malo oklofutajo, ker jih je tako užalil. Cepci užaljeni primitivni!

Klemen je car!

Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com

Jeronimo ::

:D:D:D

Hahahahahaha.

Bravo Miran !!!!!!
JURIŠ !!!
Preko vode do slobode!

luni ::

miran s tem postom si samo dokazal primitivnost, ki je od tebe nisem pricakoval... tu se ne gre za kaksna nasilna dejanja, ampak dejstvo, da je tip prekoracil mejo... in predlagam, da nehas z zalitvami stajercev: kar poglej domaca mesta tistih, ki so kaj napisali proti klemnu... oziroma caki, NE MORES, ti pa jaz povem, da niti pribliztno niso vsi iz MBja ali Stajerske, tudi kaksen zaveden dolenjec se najde

Poanta te teme je bila v tem, da je tip prekoracil mejo. Izgovori, da tip to pocne zaradi kesha so zelo bedni in se slabsi. Da gre bilo kdo napisat kaj takega, ker mi nekdo placa je licemerstvo najhujse sorte. ne mores se s takimi agresivnimi besedili ven metat, pol pa lepo gledat in zatrjevat, da ti tega ne mislis in da to delas samo zaradi kesha.

Tvoje mnenje o stajercih in njihovih pickah (mimogrede, v svoji zaslepljenosti si spregledal, da klemen poje na splosno o kesh pickah in ne o stajerkah) pa je res zelo primitivno. Ravno ti si ciljna publi,a, kateri so namenjene pesmi tega tipota. Upam, da imas zdaj o sebi dobro mnenje!
Artificial Intelligentia

zetko ::

Dejstvo je da je Klemen en pek k si mu je pač z enim cedejem uspel zagotovit tistih pet minut slave. Ok je Ljubljančan(tko k jest :D ) ampak to mu še ne da praviče žalt ceuga mest in s vseh prebivalcev. Sploh nevem kaj ma on od tega. To mu kvečjem zgubo prnaša k sigurn je s tem zgubu dost potencialnih kupcev drugega največjega slovenskega mest. Kakšen kreten res...>:D

Jeronimo ::

No pa poglejte s čim je zaslovel Ice-T.
ali pa trenutno najbolj popularen glasbenik Eminem.

Ice-T je pluval in žalil po vladi in policajih da je bilo veselje. Eminem žali druge glasbenike.
Tega je polno.

Luni: Miran ni spregledal da Klemen poje o vseh pičkah. Vendar nekateri to ne vzamemo osebno ampak kot zvrst glasbe, ki jo lahko poslušaš če češ, če ti pa ne paše jo pa ne. Primer je podal, ker tisti ki misli da je osebno prizadet pri besedilu skira v hrbet, potem je tudi osebno prizadet pri keš pičkah.

Torej ohladite se malo, vzemte možgančke v roke namesto nožev in si raje kot Klemna zavrtite kakšno pomirjujočo klasično glasbo, če vas Klemen toliko moti.

Joj kolk ste agresivni.
No sej bo Portorož kmalu prišel.>:D>:D>:D
JURIŠ !!!
Preko vode do slobode!

luni ::

Jeronimo edini agresivni osebek tukaj si ti, ker se tako veselis mlatenja v Portorozu?

Z vsebino Miranovega posta se deloma strinjam, ampak se ne morem strinjati z njegovo izjavo: "Cepci užaljeni primitivni!". Klemnu se pustijo provocirati samo zasotali osebki. Normalen folk v MBju prav boli kinta kaj se jim dere tam neki levi Ljubljancan, pizdijo se samo Viole, ki pa jim je tak samo do rezanja, tako da ne mores glih reci, da so najbolj inteligentni osebki. Kakorkoli, tu se izkazejo kdo so kreteni, na obeh straneh. Ene spodbuja, ene zali, normalen folk pa boli patka!
Artificial Intelligentia

sifu ::

ej kolk doug ze prenasam da teli stajerci cez lublancane pluvajo pa o zabarjih govorijo da mi ze res preseda ampak mi je vedno dol visel...pol pa tuki en klemen en komad spesni pa je kokr vidm po tem forumu cela stajerska u k****...ampak sej je ql..sej vs razumem pa to...ste tm na severovzhodu slovenije in se nimate na koga spravt razn mogoce se na cigane kokr sm zasledu...nm se pa itak jebe k smo carji k smo na sred slovenije in mamo poleg vas se primorce, dolence in gorence..tko da ne mislt da ste kej posebnega (mogoce stajerke no) in ne mislt da ce pride 100 viol na stadion za bezigradom da se mi bo k*** dvignu..

tko...peezda..od nekdaj sm si zelu tole povedat:D

Sergio ::

sifu: bilo je že poudarjeno: netolerance na forumu ne trpimo. Bil si opozorjen.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

sifu ::

ej sej nam vec :)

sam ce pogledas je tud vprasanje tako da zahteva enkat za vselej en lep odgovor...

Izak ::

Heh... Js ne poslušam repa mi gre dokaj na jetra. Klemnove komade pa poslušam in kaki komad od Eminema se tudi prileže, čeprav mi gre klasicen rep na kurac. Pa tudi če bi bil štajerc se ne bi preveč brigal za sovrežim Maribor in viole, ..... in ga bi pravtako polsušal ker so hard besedila!

Jeronimo ::

Luni:
Če normalne osebke boli kinta - tvoje besede, zakaj potem toliko sovražnih besed proti Klemnu na tem forumu.
Poglejmo samo na hitro:

anze: Kar se mene tiče je on 1 kmatič k bi ga blo treba za jajca obest

Thomas: En podnar je.

Marko: tipo je ena navadna kamela ki bo dozivela kastracijo ce jo srecam v zivo

jim: mu silno grozi (da ne kopiram vsega)

Zakaj toliko sovražnosti?
In potem sem jaz edini aresivni osebek tukaj.:D
JURIŠ !!!
Preko vode do slobode!

Muflon1 ::

iiiiiiiiiiiiiii !!!!!!!!klemenklemen iiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!! sej tist o keš pičkah je delma res...:D:D
sam komad misli da je en ful zajeban badass raper kmet...

miranpozar ::

luni: si malo narobe razumel moj post! Sploh nisem žalil štajercev, ampak samo tiste primitivne, ki se zaradi dveh kitic v eni "pesmi" osebno užalijo. Absolutno nisem lokalpatriot niti nogometni navijač, zato pa tudi ne razumem teh sovražnosti LJ-MB.

Klemenklemen ni prekoračil meje! To je pač hip-hop, rap, ali kakorkoli mu hočete že reči. To je glasba, ki dreza v področja v katera druga glasba ne gre in to pove na pristen in čustven način. Menda naj bi Klemen povedal, da je ta komad mišljen kot neka himna Ljubljanskih navijačev... kot odgovor na podobno zadevo Mariborskih viol, s slednjo pa žal nisem seznanjen!

Niti slučajno nisem tako neumen, da ne bi razumel, da Klemen ne misli na štajerske pičke... poudarit sem hotel le to, da če so nekateri tako zaostali, da jih nekaj tako prizadene, so verjetno tudi tako zaostali, da mislijo, da je njihova pička pač res keš pička.
Pa če bi Klemen res delal glasbo za denar si verjetno ne bi dovolil zaprtje dela (že tako ali tako premajhnega) slovenskega trga! Me prav zanima koliko CDjev je prodal na štajerskem koncu, koliko ga tam poslušajo in na koliko koncertov je povabljen? Keš? Neeee! Muzika, umetnost, pristnost!

Prosim, ne jemljite tega osebno! Nimam nič proti nobenemu ljubljančanu, štajercu, dolenjcu ali komurkoli, samo prosim ne biti agresivni! Nimate biti za kaj!

Everybody please calm down!

Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com

Jeronimo ::

No Miran, ne se razburjat, saj razumemo kaj si mislil. :)
JURIŠ !!!
Preko vode do slobode!


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

SLO rap (strani: 1 2 )

Oddelek: Sedem umetnosti
6415096 (8122) benc_gedo

KLEMEN KLEMEN vs. Štajerska

Oddelek: Loža
52140 (1990) PaJo
»

Still love her

Oddelek: Loža
71198 (923) freejack
»

Ej folk SINA sem dobu "KLEMEN"

Oddelek: Loža
351825 (1494) Mitja 34
»

Maribor Vs Ljubljana !!??

Oddelek: Loža
252877 (2384) Kekec

Več podobnih tem