Forum » Slo-Tech » Mejhni fonti
Mejhni fonti
Phoebus ::
Fantje, ze dolg cajta me to mal moti, ampak pac poklikam da mi ST kaze na 120% font size.... v glavnem, full majhne fonte imate.
Ko se clovek zvecer po urah dela z racunalnikom spravi malo browsat, ne more nic brat ker mate tko mejhne fonte
Mnenja? KOmentarji?
Ko se clovek zvecer po urah dela z racunalnikom spravi malo browsat, ne more nic brat ker mate tko mejhne fonte
Mnenja? KOmentarji?
Tomi ::
Kar se meni zdi, so fonti prav normalni in berljivi. Preveri svoje nastavitve in poglej še na kakšni drugi konfiguraciji in privzeti resoluciji. In pa pazi, da nimaš "tunelskega vida". To se zgodi, ko predolgo gledaš eno točko, in potem se vse zdi precej daleč.
metrodusa.blogspot.com
Phoebus ::
Moj vid je v redu, samo...aha, ne fonti, barve kakajo. Bom izbral bozicno temo, bo manj mucno brat kot sivo na crnem.
Ergonomija na visku; se dobro da knjige niso take, cene bi bli vsi slepi
Ergonomija na visku; se dobro da knjige niso take, cene bi bli vsi slepi
Tomi ::
Kar se tiče božičnega stila, ti dam pa čisto prav. Za branje je res za moje pojme najbolj uporaben.
metrodusa.blogspot.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pomoč pri izbiri fonta/barveOddelek: Izdelava spletišč | 1561 (1459) | keworkian |
» | MS-DOS programi v full screen načinu v Win98 in XPOddelek: Operacijski sistemi | 1314 (1204) | potepinko |
» | table CSS problem ...Oddelek: Izdelava spletišč | 2721 (2547) | darh |
» | Fonti v LinuxuOddelek: Programska oprema | 1121 (1025) | Gh0st |