Forum » Pomoč in nasveti » Windows Pro 10 N - USB
Windows Pro 10 N - USB
frg4 ::
Pozdravljeni!
Nujno bi rabil pomoč. Namreč sveže sem naložil Windows 10 in vse je delovalo perfektno. Ampak opazil sem, da karkoli vstavim v računalnik (USB, SD kartica...) mi ga zazna ampak ne pokaže map (nekje pokaže samo par in še to da končnico za bližnjico veliko 1KB). Z USBjem je vse vredu saj kaže da je poln (toliko kot zasedejo mape na ključku prostora), a ne morem odpreti ničesar ali videti. Če USB ali SD kartico vstavim v drug računalnik mi pokaže isto (najverjetneje je kriv moj računalnik, ki je "pokvaril" ključek).
Res bi rabil pomoč, da dobim podatke nazaj.
LP, Dejan
------------------------------------------------------
Vprašanje postavi v aktivno namensko temo: [Windows 10] Vprašanja in težave
lp
Nujno bi rabil pomoč. Namreč sveže sem naložil Windows 10 in vse je delovalo perfektno. Ampak opazil sem, da karkoli vstavim v računalnik (USB, SD kartica...) mi ga zazna ampak ne pokaže map (nekje pokaže samo par in še to da končnico za bližnjico veliko 1KB). Z USBjem je vse vredu saj kaže da je poln (toliko kot zasedejo mape na ključku prostora), a ne morem odpreti ničesar ali videti. Če USB ali SD kartico vstavim v drug računalnik mi pokaže isto (najverjetneje je kriv moj računalnik, ki je "pokvaril" ključek).
Res bi rabil pomoč, da dobim podatke nazaj.
LP, Dejan
------------------------------------------------------
Vprašanje postavi v aktivno namensko temo: [Windows 10] Vprašanja in težave
lp
- zaklenil: dzinks63 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | USB ključ ne dela po formatiranju??Oddelek: Strojna oprema | 3296 (1555) | djmeethra2 |
» | Najbolj ugoden internet na Hrvaškem 2017Oddelek: Mobilne tehnologije | 12051 (3766) | Scorpy84 |
» | počasen računalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 2476 (1955) | opeter |
» | Windows Pro 10 N - USB ključek ne delaOddelek: Pomoč in nasveti | 2750 (2243) | frg4 |
» | Avtomatsko pobriše slike iz SD karticeOddelek: Pomoč in nasveti | 1901 (1626) | abyssus |