Forum » Loža » Zobna pasta
Zobna pasta
m0LN4r ::
Kaj pa ustna flora in premočne paste pa preveč domestic higiena?
Zobar mi je rekel, da je to večji problem. Veliko jih pretirava z ustno higieno in se jim naravna ustna flora (sline) poruši oz. postane povsem neučinkovita.
Rekel mi je tudi, da se to da izboljšat z temeljitim mehanskim čiščenjem _brez paste_ občasno.
Zobar mi je rekel, da je to večji problem. Veliko jih pretirava z ustno higieno in se jim naravna ustna flora (sline) poruši oz. postane povsem neučinkovita.
Rekel mi je tudi, da se to da izboljšat z temeljitim mehanskim čiščenjem _brez paste_ občasno.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Zgodovina sprememb…
- spremenil: m0LN4r ()
francek1 ::
Že 15 let uporabljam Glister(najbolj prodajana zobna pasta na svetu; le zakaj?). Edina zobna pasta, ki ne dela raz v sklenini. To je potem osnova za spremembe barve.
Vrhunska, ni kaj
Sorbitol, Water, Hydrated Silica, Glycerin, Propylene Glycol, Sodium Lauryl Sulfate, Xylitol, Cellulose Gum, PEG-8, Flavor, Titanium Dioxide, Xanthan Gum, Sodium Saccharin, Methylparaben, Propylparaben, FD&C Blue No. 1.
In kaj hočeš s tem povedat?
Kdor se je že rodil učen se lahko reži...
starboi ::
Že 15 let uporabljam Glister(najbolj prodajana zobna pasta na svetu; le zakaj?). Edina zobna pasta, ki ne dela raz v sklenini. To je potem osnova za spremembe barve.
Vrhunska, ni kaj
Sorbitol, Water, Hydrated Silica, Glycerin, Propylene Glycol, Sodium Lauryl Sulfate, Xylitol, Cellulose Gum, PEG-8, Flavor, Titanium Dioxide, Xanthan Gum, Sodium Saccharin, Methylparaben, Propylparaben, FD&C Blue No. 1.
Pogooglajte te sestavine Stric in Vam bo takoj vse jasno. Lp
Ganon ::
Vrhunska, ni kaj
Parabeni so škodljive kemikalije, ki jih uporabljajo za konzerviranje. Uporabljajo pa jih zato, ker so cenovno ugodne.
Vrhunska, ni kaj
Parabeni so škodljive kemikalije, ki jih uporabljajo za konzerviranje. Uporabljajo pa jih zato, ker so cenovno ugodne.
In če so v hrani ne bi smeli biti v zobni pasti? Kdo je tu nor?
vander ::
jaz zobne paste sploh ne uporabljam. voda in to je to
Se popolnoma strinjam, za dezinfekcijo ustne votline pa žajbljev čaj.
http://www.zazdravje.net/razkrivamo.asp...
Ganon ::
Vrhunska, ni kaj
In če so v hrani ne bi smeli biti v zobni pasti? Kdo je tu nor?
Potrošnik, ki kupuje dotične izdelke. Jaz se jih izogibam. Ti pa kar, tvoje telo, tvoja odgovornost.
[D]emon ::
Nekaj casa sem uporabljal neko zobno pasto, ki mi jo je priporocila zobozdravnica, ker sem imel vnete dlesni. Zdaj vecinoma zobne paste ne uporabljam, ampak cistim zobe striktno samo s krtacko in vodo.
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.
Nekaj casa sem uporabljal neko zobno pasto, ki mi jo je priporocila zobozdravnica, ker sem imel vnete dlesni. Zdaj vecinoma zobne paste ne uporabljam, ampak cistim zobe striktno samo s krtacko in vodo.
Mogoče še glino s kapljico olja poprove mete za dober okus. Naravno in poceni.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zobno nitkanje, resitev?Oddelek: Loža | 10360 (2031) | samovprasam |
» | Zobna ščetka za težave z dlesnimiOddelek: Loža | 6205 (5348) | zee |
» | Nega zob (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 65866 (38266) | Andro457 |
» | Žvečilni gumi za čiščenje zob? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12667 (8563) | Ganon |
» | Zobne paste (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 17593 (14967) | harmony |