Forum » Kaj kupiti » Katere kompenente v vrednosti 700€ kupiti?
Katere kompenente v vrednosti 700€ kupiti?
cowgoesmoo ::
Pozdravljeni!
Odločil sem se za sestavo računalnika in me zanima kaka sestava kompenent bi bila najbolj priporočljiva.
Za enkrat imam samo v mislih asrock z97 pro4 ter i5 4690k ali pa i7 4790k z 8gb ramov.
Odločil sem se pa tudi da grafična kartica ne pride trenutno v poštev zaradi pomankljivosti denarja... bi bilo pa zaželeno, če mi tudi kakšno
grafično priporočate.
Bolj enostavno povedano... kompenente v vrednosti 700 evrov BREZ krafične kartice.
!
Hvala
Odločil sem se za sestavo računalnika in me zanima kaka sestava kompenent bi bila najbolj priporočljiva.
Za enkrat imam samo v mislih asrock z97 pro4 ter i5 4690k ali pa i7 4790k z 8gb ramov.
Odločil sem se pa tudi da grafična kartica ne pride trenutno v poštev zaradi pomankljivosti denarja... bi bilo pa zaželeno, če mi tudi kakšno
grafično priporočate.
Bolj enostavno povedano... kompenente v vrednosti 700 evrov BREZ krafične kartice.
!
Hvala
- poskusilo klonirati: cowgoesmoo ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Menjam računalnik. Kaj mislite o teh delih?Oddelek: Kaj kupiti | 2430 (2061) | jero_no1 |
⊘ | Gaming računalnik za 700Oddelek: Pomoč in nasveti | 2457 (2398) | dzinks63 |
» | Bi bili ti deli vredu za gaming računalik? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 12469 (11278) | yoco |
» | Nakup diskaOddelek: Kaj kupiti | 1294 (1168) | pinx |