Forum » Šola » študentski domovi - podaljšanje bivanja (dokazilo o dohodkih v tujini)
študentski domovi - podaljšanje bivanja (dokazilo o dohodkih v tujini)
skysorceress ::
Ok, po iskanju v nedogled po googlu in neuspehu, sem se odločila, da povprašam še tu, mogoče pa kdo ve. (sem tudi napisala mail v študentske domove, ampak očitno izven uradnih ur)
"dokazilo o bruto dohodkih družinskih članov, ki so jih pridobili v tujini v letu 2014"
Googlala sem vse možne variacije tega, ampak očitno ni nekega obrazca za to ali kaj? Kaj to sploh je? Kak se to sploh pridobi? Kaj vse je potrebno? Podpis delodajalca? Kaj? Iskala sem vsepovsod, po vseh forumih, to, ono, tretje, ampak očitno ni nihče nič glede tega nikoli spraševal.
Tak, da res lepo prosim, da če kdo ve, da deli informacijo.
"dokazilo o bruto dohodkih družinskih članov, ki so jih pridobili v tujini v letu 2014"
Googlala sem vse možne variacije tega, ampak očitno ni nekega obrazca za to ali kaj? Kaj to sploh je? Kak se to sploh pridobi? Kaj vse je potrebno? Podpis delodajalca? Kaj? Iskala sem vsepovsod, po vseh forumih, to, ono, tretje, ampak očitno ni nihče nič glede tega nikoli spraševal.
Tak, da res lepo prosim, da če kdo ve, da deli informacijo.
- spremenila: skysorceress ()
AmaranthK ::
Če se prav spomnim, sem lani napisala neko soglasje in sprintala in potem podpise staršev in sebe dala ter skenirala..lani je to zadostovalo, itak pridobijo na podlagi tega potem podatke o plači in podobno..razen, če so letos kaj spreminjali.
Če se prav spomnim, sem lani napisala neko soglasje in sprintala in potem podpise staršev in sebe dala ter skenirala..lani je to zadostovalo, itak pridobijo na podlagi tega potem podatke o plači in podobno..razen, če so letos kaj spreminjali.
Vem, jaz sem sicer lani šla ono "prijava z uporabniškim imenom in geslom" in prav tako dala soglasja vseh treh preostalih članov. Ampak to piše kot obvezna priloga, kar pomeni, da ne morejo sami pridobiti podatkov, četudi dajo člani soglasje. :/
ok, prej je bil tu nek komentar, pa je izginil ... je res, da je to dokazilo o napovedi dohodnine/plačilna lista?
Zgodovina sprememb…
- spremenila: skysorceress ()
AmaranthK ::
Aha..lani sem dosti komunicirala z neko gospo Dubravko, njen mail je dubravka.razman@upr.si, pa jo vprašaj, pomoje bo zelo hitro odgovorila, če je še vedno zadolžena za to. :)
Super hvala! :) Ja, sem ugotovila, da je za domove na obali ... Sem pa potem se odločila direktno na študentskih domovih povprašat in ne glede na to, da ženska ni čisto ziher vedla, kako pa kaj, sva se nekako zjasnili, da bodo plačilne liste vredu. ^^
BCSman ::
A še kdo izpolnjuje vlogo za podaljšanje bivanja s certifikatom.
Na firefoxu noče inštalirat proXsigna za podpis s certifikatom, ker zahteva neko staro verzjo. Poskusim z IE-jem in zahteva 32bitni IE :D Downlowdam 32bitnega in ga noče inštalirat, ker je win 64bit. Sedaj poskušam s starejšo verzjo firefoxa in hoče novejšo verzjo upgradat namesto da bi poleg še en ff namestilo :D Malo cigansko vse skupi :D
Na firefoxu noče inštalirat proXsigna za podpis s certifikatom, ker zahteva neko staro verzjo. Poskusim z IE-jem in zahteva 32bitni IE :D Downlowdam 32bitnega in ga noče inštalirat, ker je win 64bit. Sedaj poskušam s starejšo verzjo firefoxa in hoče novejšo verzjo upgradat namesto da bi poleg še en ff namestilo :D Malo cigansko vse skupi :D
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: BCSman ()
gembleru ::
Js sm v virtualki inštaliru Firefox 32.02 mislim da in z tem je komaj šlo skoz. Res je dokaj geto vse skp.
Invictus ::
Najbolj zabavno je da komponenta za podpis lepo deluje v novejših Firefoxih, če si jo inštaliral v starem.
Naj že enkrat popravijo to sranje pri inštalaciji ...
Naj že enkrat popravijo to sranje pri inštalaciji ...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | 17-letna hči odide od doma ter živi sama?Oddelek: Šola | 3798 (1784) | bluefish |
» | Certifikat !Oddelek: Informacijska varnost | 9304 (4108) | SeMiNeSanja |
» | Subvencija za študentski domOddelek: Šola | 2805 (2420) | xardas |
» | Priti v študentski dom LJ - točke za oddaljenost+ni busa???Oddelek: Šola | 5034 (4157) | Karaya 52 |
» | E-davki in oddaja dohodnike (bliža se dan) (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8655 (6618) | kriko1 |