Forum » Pomoč in nasveti » Popravilo sony xperia oz nakup nove tablice
Popravilo sony xperia oz nakup nove tablice
deltacqb ::
Pozdravljeni,
en nasvet bi potreboval. Na tablici 10 " Sony xperia Z3 32 gb mi je počil ekran. Poopravilo bi stalo preraučnano 310 eur. Nova compact verzija (10 " nimajo) stane 330 eur. Se pravi, da je večja še dražja.
Ali se da za ceno popravila dobiti kaj podobnega zmogljivega ali se vseeno splača dati 310 eur.
Prosim, ne glejte cen v Sloveniji, ker smo daleč na severu in popravilo/nakup v Sloveniji ne pride v poštev.
Hvala za mnenja in nasvete.
en nasvet bi potreboval. Na tablici 10 " Sony xperia Z3 32 gb mi je počil ekran. Poopravilo bi stalo preraučnano 310 eur. Nova compact verzija (10 " nimajo) stane 330 eur. Se pravi, da je večja še dražja.
Ali se da za ceno popravila dobiti kaj podobnega zmogljivega ali se vseeno splača dati 310 eur.
Prosim, ne glejte cen v Sloveniji, ker smo daleč na severu in popravilo/nakup v Sloveniji ne pride v poštev.
Hvala za mnenja in nasvete.
Marilyn ::
Ko sem tako na hitro pregledal..za 330€ dobiš na ebayu Galaxy Tab S 8.4. , ki je boljša od xperie. Res da je 16GB, ampak daš pač notri eno external sd kartico in imaš. Pač predlog, na hitro sem malo obletel te tablice..
mimogrede...prekleto težko je najt lcd digitizer za te Z3, kar verjetno že veš.
mimogrede...prekleto težko je najt lcd digitizer za te Z3, kar verjetno že veš.
Thunder wave ::
Verjetno si imel Z2 tablet, ker Z3 tablet je samo Compact verzija. Jaz takega denarja ne bi dal za popravilo, ker dobiš za 100 € več popolnoma enako novo tablico. Compact verzija verjetno ni slaba izbira, moraš pa vedeti, da je kar bekaj manjsa, a zato bolj priročna. Dizajn je pa itak čist hud.
Invictus ::
Poskusi jo sam popravit.
še vedno jo lahko potem vržeš stran in kupiš novo ...
še vedno jo lahko potem vržeš stran in kupiš novo ...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sony predstavil nove XperieOddelek: Novice / Android | 10115 (5442) | FTad |
» | Sony telefoni (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 14971 (9138) | zuz3k |
» | Xperia XZ2, OnePlus 5T ali kaj tretjega ?Oddelek: Mobilne tehnologije | 3600 (3052) | klinker |
» | Kateri android oz. Iphone (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 11365 (9812) | 2f4u |