Forum » Programiranje » Nudim razvoj spletnih in mobilnih aplikacij
Nudim razvoj spletnih in mobilnih aplikacij
slodreamer ::
Sem razvijalec spletnih in hibridnih mobilnih aplikacij z več leti izkušenj na področju spletnih in mobilnih tehnologij
JavaScript, jQuery, AngularJS, Phonegap, Ionic, SignalR, HTML, CSS in drugih. Sem discipliniran in zanesljiv.
Rad se ukvarjam s tovrstnim razvojem in zato iščem priložnosti za nabiranje novega znanja in izkušenj, referenc in dodatnega zaslužka v obliki oddaljenega projektnega dela.
Za podrobnosti in reference mi prosim pošljite zasebno sporočilo.
JavaScript, jQuery, AngularJS, Phonegap, Ionic, SignalR, HTML, CSS in drugih. Sem discipliniran in zanesljiv.
Rad se ukvarjam s tovrstnim razvojem in zato iščem priložnosti za nabiranje novega znanja in izkušenj, referenc in dodatnega zaslužka v obliki oddaljenega projektnega dela.
Za podrobnosti in reference mi prosim pošljite zasebno sporočilo.
Roadkill ::
Dodaš še CV in link do portfolia, pa pošlješ petim firmam, katere te zanimajo.
Tule nima ravno smisla postat. Že tamle levo na razdelku Zaposlitve bi moral kaj najti.
Tule nima ravno smisla postat. Že tamle levo na razdelku Zaposlitve bi moral kaj najti.
Ü
slodreamer ::
Ja, verjetno imaš prav, ampak poskusit ne stane nič :) V zaposlitvah sem gledal, pa večinoma iščejo za polni delovni čas in delo na lokaciji podjetja.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako priti iz nič čim hitreje do službe v IT industriji? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 20118 (17246) | vostok_1 |
» | Raspberry PI razvojna orodjaOddelek: Programiranje | 2278 (1948) | GnuceLee |
» | Iskanje službe (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Loža | 53313 (41464) | M.B. |
» | iskanje zaposlitveOddelek: Loža | 4939 (3798) | St235 |
⊘ | Iščem/ponujam delo (strani: 1 2 3 )Oddelek: Izdelava spletišč | 40181 (28144) | Primoz |