Forum » Zvok in slika » Live stream preko interneta
Live stream preko interneta
Osprey ::
Pozna kdo kak online service ali software za live streamanje audia (razna predavanja ipd.), ki izpolnjuje naslednje:
- free
- omogoča neprekinjen stream vsaj 2 uri
- za poslušanje bi bil idealen dostop preko browserja
- ni javno. omogoča nastavitev gesla za poslušanje, oziroma da lahko poslušajo samo ljudje, ki imajo odobren dostop
hvala za kakršenkoli namig
- free
- omogoča neprekinjen stream vsaj 2 uri
- za poslušanje bi bil idealen dostop preko browserja
- ni javno. omogoča nastavitev gesla za poslušanje, oziroma da lahko poslušajo samo ljudje, ki imajo odobren dostop
hvala za kakršenkoli namig
No nekaj takega kot je Mixlr bi bilo kul, le da ima omejitev 1 uro. Če bi imel vsaj 2 uri, mislim, da bi bil uporaben. Sistemi za video streamanje, predvsem pa videokonferenčni sistemi se mi zdijo overkill za aplikacijo, ki jo rabim (samo streamanje audia v eni smeri).
Tr0n ::
Saj samo audio streamas z OBS recimo. Potem je se butt, pa icecast.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Tr0n ()
OK, preden se poglobim v zadevo omogoča kateri od teh OBS, butt, icecast, da se do streama dostopa preko browserja z geslom, ali je potrebno imeti software?
Yohan del Sud ::
Mene tudi zanima ... ampak se mi zdi da boš prej rešil zadevo preko namenskega (open source) SW, kot v nekem browser načinu ...
www.strancar.com
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Yohan del Sud ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vrača se WinAmp (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 24137 (6432) | zavajon |
» | samsung galaxy s3 preko routerja do prenosnikaOddelek: Mobilne tehnologije | 2235 (1998) | wini |
» | iščem 3 uporabne programe...Oddelek: Programska oprema | 1353 (998) | RejZoR |
» | Remote desktop connectionOddelek: Programska oprema | 3261 (2849) | CaqKa |
» | Radio preko NET-a??Oddelek: Zvok in slika | 1095 (945) | Roman |