Forum » Zvok in slika » Nov monitor do 200€
Nov monitor do 200€

TheD3ND ::
Rabil bi "gaming" monitor, ki se bi ga dalo dobiti v sloveniji (mimovrste, itd.) ali pa v avstriji (nažalost samo) preko saturn.at. Po možnosti z najmanj 2 hdmi vhodoma ali enim displayportom in enim hdmi ali pa dvi-d. Pa da bi bil zaslon nebleščeč in z IPS tehnologijo zaslona (pravijo, da so barve boljše kakokosti). V glavnem, da bi se dalo priklopit grafično z Dual-link DVI-D, HDMI verzija 1.4a, DisplayPort verzija 1.2, pa še kako igralno konzolo.
V glavnem, monitor bi lahko bil teoretično tudi do 250EUR, ampak me vseeno zanima če se bi dal kakšen dober najti za manjšo ceno ..
Hvala
P.S
Sem zakomplicirano napisal
, oprostite ... Pa upam, da sem pod pravilno temo dodal.
V glavnem, monitor bi lahko bil teoretično tudi do 250EUR, ampak me vseeno zanima če se bi dal kakšen dober najti za manjšo ceno ..
Hvala

P.S
Sem zakomplicirano napisal

- spremenil: TheD3ND ()

1player1 ::
Mogoče kakšen http://www.amazon.de/BenQ-IPS-Panel-Rea..., za 1440 p sem pa gledal pa so vsi nad 300
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup monitorja (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 15571 (4929) | Han |
» | Samsung bo podprl FreeSyncOddelek: Novice / Zasloni / projektorji / ... | 9320 (7058) | hojnikb |
» | trije monitorji na en računalnikOddelek: Zvok in slika | 7332 (6584) | Janac |
» | Kateri 24" ali več monitor ? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 11203 (8692) | kmetek |
» | nov monitorOddelek: Kaj kupiti | 1157 (920) | Mesar |