Forum » Mobilne tehnologije » Pomoč vibriranje S6
Pomoč vibriranje S6
pSP 3004 ::
Zdravo.
mi lahko kdo pomaga. Včeraj sem dobil za posodobitev aplikacij itd. Vse Ok. Posodobim in... In potem dobim sporočilo in telefon žačne na kratko vib. ali ce imam vklj. zvok potem spusti zvok za sporočilo in tako na vsake 2 min ? Ampak ni nič obvestil.. Kaj je lahko narobe ... gre za tel s6 ... 2 mesca star tel.
Hvala
mi lahko kdo pomaga. Včeraj sem dobil za posodobitev aplikacij itd. Vse Ok. Posodobim in... In potem dobim sporočilo in telefon žačne na kratko vib. ali ce imam vklj. zvok potem spusti zvok za sporočilo in tako na vsake 2 min ? Ampak ni nič obvestil.. Kaj je lahko narobe ... gre za tel s6 ... 2 mesca star tel.
Hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SD kartica za Sony Xperia M4 AquaOddelek: Mobilne tehnologije | 724 (568) | Zvitor |
» | Gmail na Androidu podpira tudi ExchangeOddelek: Novice / Android | 6847 (5159) | Qushaak |
» | Navigacija za Android - Sygic vs NavigonOddelek: Pomoč in nasveti | 7547 (7077) | Mr.B |
» | Apple umika YouTube app iz iOS-aOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 11350 (9249) | 22gapi22 |
» | Applove težave z aplikacijamiOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 7764 (5970) | Ashrack |